Ρε παρ'τα χάπια σου..
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τα μετρητά δεν πρέπει να καταργηθούν
Re: Τα μετρητά δεν πρέπει να καταργηθούν
Μλκ ,μπαίνεις σε όλα τα νήματα και τα γαμάς;
Ρε παρ'τα χάπια σου..
Ρε παρ'τα χάπια σου..
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Να ρωτησω κατι?
Αν καταργηθουν τα μετρητα και βρισκεις στο δρομο ενα φτωχο ή εναν φίλο που εχει αναγκη αμεσα λεφτα και δεν διαθετει καρτες ή κινητο με εφαρμογες, πως διαολο θα του δωσεις χρηματα?
Ειναι πολυ δυσκολο πρακτικα να καταργηθουν τελειως τα μετρητα.
Αν καταργηθουν τα μετρητα και βρισκεις στο δρομο ενα φτωχο ή εναν φίλο που εχει αναγκη αμεσα λεφτα και δεν διαθετει καρτες ή κινητο με εφαρμογες, πως διαολο θα του δωσεις χρηματα?
Ειναι πολυ δυσκολο πρακτικα να καταργηθουν τελειως τα μετρητα.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
ε ναι ρε φίλεGreen Dragon έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 20:27Δεν είναι η φοροδιαφυγή το θέμα αλλά ο έλεγχος.Chilloutbuddy έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 02:45 Λογικό και καταλαβαίνω τη θέση σου.
Απ'την άλλη πλευρά όλοι εμείς που έτσι κι αλλιως δεν ειχαμε ποτέ την ευκαιρία να φοροδιαφυγουμε, αν καταργήσουν τα μετρητά μην περιμένεις να κανουμε κάτι για να τους σταματησουμε.
Είναι το πρώτο πράγμα που θα έκανε μια τεχνοχούντα.
επίσης έχει την αστυνομία μπορεί να σε δείρει, έχει το στρατό μπορει να σε σκοτώσει, έχει τους δικαστές μπορεί να σε βάλει φυλακή, πήγαινε ζήσε σε καμμια σπηλιά να νιώθεις ασφαλής, ξέρω γω;
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Αν καταργηθούν τα μετρητά θα κάνουμε εμπόριο με προϊόντα η υπηρεσίες σε είδος
Πχ θα δίνω ντομάτες στον μάστορα υδραυλικό για να μου φτιάξει την βρύση
Η θα πληρώνω με είδη σούπερ μάρκετ την επί χρήμασι γυναίκα για να με ξεπλήρωσει σε είδος
Πχ θα δίνω ντομάτες στον μάστορα υδραυλικό για να μου φτιάξει την βρύση
Η θα πληρώνω με είδη σούπερ μάρκετ την επί χρήμασι γυναίκα για να με ξεπλήρωσει σε είδος
Το έγραψα παρακάτω. Υπερωρίες κάνεις δε πληρώνει καθαρές, όλα μαύρα είναι.Ασέβαστος έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 18:24οχι μονο σε αυτα τα επιπεδα.Ερμής έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 12:02Επειδή ξέρω πως πήρε μέσα σε 5 χρόνια τεσσάρι στα Βριλήσσια υπεύθυνος προμηθειών πολυεθνικής στην Ελλάδα, άκου τι σου λέω
Σε αυτά τα επίπεδα γίνεται της μίζας το κάγκελο που δε μπορείς να διανοηθείς.
Δε σε πάω τι γίνεται σε CEO εταιρειών που δεν ειναι οικογενειακές.
σε ολα τα επιπεδα.
Σε δουλειές σεζόν δε παίζει μη μαύρο μέρος του μισθού
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
ακριβωςΕρμής έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 23:48Το έγραψα παρακάτω. Υπερωρίες κάνεις δε πληρώνει καθαρές, όλα μαύρα είναι.Ασέβαστος έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 18:24οχι μονο σε αυτα τα επιπεδα.Ερμής έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 12:02
Επειδή ξέρω πως πήρε μέσα σε 5 χρόνια τεσσάρι στα Βριλήσσια υπεύθυνος προμηθειών πολυεθνικής στην Ελλάδα, άκου τι σου λέω
Σε αυτά τα επίπεδα γίνεται της μίζας το κάγκελο που δε μπορείς να διανοηθείς.
Δε σε πάω τι γίνεται σε CEO εταιρειών που δεν ειναι οικογενειακές.
σε ολα τα επιπεδα.
Σε δουλειές σεζόν δε παίζει μη μαύρο μέρος του μισθού
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Chilloutbuddy
Αν νομίζεις ότι με το να μην κόψεις απόδειξη φοροδιαφεύγει ο πελάτης και όχι εσύ, μάλλον πρέπει να βρεις καλύτερο λογιστή να σου εξηγήσει τα βασικά.Ασέβαστος έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 14:39οι μισθωτοι δεν ζηταν εκαλυτερη τιμη χωρις αποδειξη; δεν αγοραζουν ακινητα στην αντικειμενικη;Chilloutbuddy έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 10:08οι μισθωτοί ρε θείοΑσέβαστος έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 09:00
ποιοι ειστε εσεις; δεν εχω γνωρισει ανθρωπο που δεν ειχε την ευκαιρια να φοροδιαφυγει.![]()
ουτε που την ειχε και δεν την εκμεταλλευτηκε.
αν δεν έχεις γνωρίσει ποτέ να διευρύνεις τον κύκλο σου, τι να σου πω![]()
ωπα, κι εγω μισθωτος ειμαι, για καθε νομιμο ευρω, παιρνω και 2 μαυρα![]()
![]()
Κατά τ'άλλα σιγά μην αγοράζουν οι μισθωτοί σπίτια. Αγοράζει κανείς σπίτι με χιλιάρικο μισθό; Τόσα παίρνει ο περισσότερος κόσμος στην Ελλάδα.
Ή μένουν στη μαμά τους, ή στο νοίκι, ή παντρεύονται κάποια/κάποιον με σπίτι, ή κληρονομούνε.
- Bill Hicks
παραδοσιακά πάει πακέτο με χαρτονόμισμα, άλλος ένας λόγος να μην καταργηθούν τα μετρητά.Sid Vicious έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 14:59 Οσοι προτιμουν την κάρτα μάλλον είναι λόγω κόκας, παρόμοιο επιχείρημα
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Πολύ σωστάBill Hicks έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 06:38παραδοσιακά πάει πακέτο με χαρτονόμισμα, άλλος ένας λόγος να μην καταργηθούν τα μετρητά.Sid Vicious έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 14:59 Οσοι προτιμουν την κάρτα μάλλον είναι λόγω κόκας, παρόμοιο επιχείρημα
- Chilloutbuddy
πώς θα κόψεις γραμμούλα με το χαρτονόμισμα, τσαλακάει δε γίνεταιBill Hicks έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 06:38παραδοσιακά πάει πακέτο με χαρτονόμισμα, άλλος ένας λόγος να μην καταργηθούν τα μετρητά.Sid Vicious έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 14:59 Οσοι προτιμουν την κάρτα μάλλον είναι λόγω κόκας, παρόμοιο επιχείρημα
- Bill Hicks
πακέτο με κάρτα, λαίμαι.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
βρε να καταργηθούν τα μετρητά,
αλλά
έχετε πάρει χαμπάρι τι χαμός γίνεται στην αγορά από τότε που εφαρμόστηκε το πλαστικό χρήμα;
πόσα μαγαζά έχουν κλείσει; γιατί;
γιατί πολύ απλά ζούσαν από το μαύρο
ποιο; ναι βρε το μαύρο χρήμα
εκείνο το ΦΠΑ που έκλεβαν όλοι οι ΕΕ; σιγά μην έδινε κανείς το ΦΠΑ στο κράτος
απλά έπεφτε το τιμ παλιότερα και τώρα απλά το χρωστάνε γιατί ξέχασαν να το δώσουν.
Βεβαίως διάβαζα πρόσφατα και την άποψη ότι ...
Δεν γουστάρω να με κλέβει ο ΕΕ και η μικρή επιχείρηση που δεν αποδίδει το ΦΠΑ
Εντάξει,
μπορώ να το καταλάβω για ποιο λόγο ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ, άμα δεν παράγεις τίποτα, απλά μου παίρνεις ένα ρουχαλάκι από το Ρέντη και το πας στη Πατησίων να το πουλήσεις πάει έκλεισες κάποια στιγμή. Πάνε αυτοί, οι τωρινοί όμως που είναι ΕΕ ή μικρά μαγαζά, σου λέει ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ; κλείσε...!!!!
εγω όμως που είμαι μισθωτός και δεν κλέβω το κράτος μη αποδίδοντας το ΦΠΑ τι είμαι;
το κορόιδο που ταΐζει τους ΕΕ;
αλλά
έχετε πάρει χαμπάρι τι χαμός γίνεται στην αγορά από τότε που εφαρμόστηκε το πλαστικό χρήμα;
πόσα μαγαζά έχουν κλείσει; γιατί;
γιατί πολύ απλά ζούσαν από το μαύρο
ποιο; ναι βρε το μαύρο χρήμα
εκείνο το ΦΠΑ που έκλεβαν όλοι οι ΕΕ; σιγά μην έδινε κανείς το ΦΠΑ στο κράτος
απλά έπεφτε το τιμ παλιότερα και τώρα απλά το χρωστάνε γιατί ξέχασαν να το δώσουν.
Βεβαίως διάβαζα πρόσφατα και την άποψη ότι ...
Δεν γουστάρω να με κλέβει ο ΕΕ και η μικρή επιχείρηση που δεν αποδίδει το ΦΠΑ
Εντάξει,
μπορώ να το καταλάβω για ποιο λόγο ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ, άμα δεν παράγεις τίποτα, απλά μου παίρνεις ένα ρουχαλάκι από το Ρέντη και το πας στη Πατησίων να το πουλήσεις πάει έκλεισες κάποια στιγμή. Πάνε αυτοί, οι τωρινοί όμως που είναι ΕΕ ή μικρά μαγαζά, σου λέει ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ; κλείσε...!!!!
εγω όμως που είμαι μισθωτός και δεν κλέβω το κράτος μη αποδίδοντας το ΦΠΑ τι είμαι;
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δεν είναι το ίδιο, το να σου μηδενίζει την περιουσία δίνει άλλες δυνατότητες ελέγχου από τα κλασικά. Μια κλασική χούντα δεν πρόκειται να στείλει την αστυνομία για βλακείες, αν όμως γίνεται με πάτημα ενός κουμπιού μπορεί να σε πάψει και επειδή έβαλες ένα λάθος κόμμα σε μήνυμα σε forum (Beria???).Chilloutbuddy έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 22:23 ε ναι ρε φίλε
επίσης έχει την αστυνομία μπορεί να σε δείρει, έχει το στρατό μπορει να σε σκοτώσει, έχει τους δικαστές μπορεί να σε βάλει φυλακή, πήγαινε ζήσε σε καμμια σπηλιά να νιώθεις ασφαλής, ξέρω γω;
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
αφελής είσαι μάλλον αφού χάφτεις τη παραμύθα και αντί να κοιτάξεις το δάσος κοιτάς το δέντροβοθρατζης έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 07:05
ορίστε οι κοινωνικοί αυτοματισμοί που ενεργοποιούν οι κυβερνήσεις για να διαινωνίζουν την διαφθορά τους
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Chilloutbuddy
Ποιός αλήτης σου μηδένισε την περιουσία; Πες μου να πάω να τον δείρω εγώGreen Dragon έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 09:04Δεν είναι το ίδιο, το να σου μηδενίζει την περιουσία δίνει άλλες δυνατότητες ελέγχου από τα κλασικά. Μια κλασική χούντα δεν πρόκειται να στείλει την αστυνομία για βλακείες, αν όμως γίνεται με πάτημα ενός κουμπιού μπορεί να σε πάψει και επειδή έβαλες ένα λάθος κόμμα σε μήνυμα σε forum (Beria???).Chilloutbuddy έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 22:23 ε ναι ρε φίλε
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 72 Απαντήσεις
- 1559 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γυφτάκι
-
- 30 Απαντήσεις