!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γερμανία ή ΗΠΑ;

Κοινωνικά θέματα, τάσεις, προβληματισμοί, απ’ όλο τον κόσμο.

Επιλέξτε:

Γερμανία
9
43%
ΗΠΑ
9
43%
Καμία από τις δύο
3
14%

Σύνολο ψήφων: 21

Άβαταρ μέλους
έργο_μακέτο
Phorum.gr user: έργο μακέτο

Re: Γερμανία ή ΗΠΑ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από έργο_μακέτο »

Antares έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 18:17 Θα ήθελα να γίνω πολίτης των ΗΠΑ, έχω ζήσει στη Γερμανία και έχω μάθει γερμανικά, αλλά η Γαλλία μου ταιριάζει γάντι και δεν ξέρω γρι γαλλικά. Οι Γερμανοί είναι ελληνοαρχαιολάτρες. Έχουν ωραίες πόλεις, συγκοινωνίες, το τοπίο είναι λίγο μονότονο, ωραία σχολεία και πανεπιστήμια (δημόσια) όπως και νοσοκομεία (δημόσια), καλό κοινωνικό κράτος. Ακόμη και χωρίς τίποτα να πας θα βρεις άκρη, ενώ αν πας στις ΗΠΑ χωρίς τίποτα μπορεί να βρεθείς σε κανένα χαντάκι ή είναι η ιδέα μου; :lol:
Είναι και οι πρωτομάστορες της γοτθικής αισθητικής στην τέχνη. Έχουν την απόκοσμη ιδιοσυγκρασία των λαών του δάσους. Ακόμα και η γλώσσα τους ακούγεται σαν βαρβαρική και πολιτισμένη ταυτόχρονα. Έχουν θαυμαστό ταπεραμέντο.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
Άβαταρ μέλους
έργο_μακέτο
Phorum.gr user: έργο μακέτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από έργο_μακέτο »

Οι αμερικάνοι πρέπει να ήταν πολύ αστεράτος λαός τον 19ο αιώνα και μέχρι το 1945. Τότε που ήταν ανερχόμενη δύναμη οικονομικά, γεωπολιτικά, και πολιτισμικά.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
Zundapp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp »

έργο_μακέτο έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 18:21
Antares έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 18:17 Θα ήθελα να γίνω πολίτης των ΗΠΑ, έχω ζήσει στη Γερμανία και έχω μάθει γερμανικά, αλλά η Γαλλία μου ταιριάζει γάντι και δεν ξέρω γρι γαλλικά. Οι Γερμανοί είναι ελληνοαρχαιολάτρες. Έχουν ωραίες πόλεις, συγκοινωνίες, το τοπίο είναι λίγο μονότονο, ωραία σχολεία και πανεπιστήμια (δημόσια) όπως και νοσοκομεία (δημόσια), καλό κοινωνικό κράτος. Ακόμη και χωρίς τίποτα να πας θα βρεις άκρη, ενώ αν πας στις ΗΠΑ χωρίς τίποτα μπορεί να βρεθείς σε κανένα χαντάκι ή είναι η ιδέα μου; :lol:
Είναι και οι πρωτομάστορες της γοτθικής αισθητικής στην τέχνη. Έχουν την απόκοσμη ιδιοσυγκρασία των λαών του δάσους. Ακόμα και η γλώσσα τους ακούγεται σαν βαρβαρική και πολιτισμένη ταυτόχρονα. Έχουν θαυμαστό ταπεραμέντο.
It evolved from Romanesque architecture and was succeeded by Renaissance architecture. It originated in the Île-de-France and Picardy regions of northern France. The style at the time was sometimes known as opus Francigenum (lit. 'French work');[2] the term Gothic was first applied contemptuously during the later Renaissance, by those ambitious to revive the architecture of classical antiquity.
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

έργο_μακέτο έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 18:21 Είναι και οι πρωτομάστορες της γοτθικής αισθητικής στην τέχνη. Έχουν την απόκοσμη ιδιοσυγκρασία των λαών του δάσους. Ακόμα και η γλώσσα τους ακούγεται σαν βαρβαρική και πολιτισμένη ταυτόχρονα. Έχουν θαυμαστό ταπεραμέντο.
Οι Γερμανοί; Ναι έκανα πεζοπορία για να δω τα αξιοθέατα ή εκδρομές με τρένο. Με δυσκόλευαν οι διάλεκτοι που έχουν.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

dna replication έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 14:18
GoBzi έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 13:52
Ίακχος έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 13:23

Μου αρέσει ο πολιτισμός των Γερμανών οι Αμερικανοί πάντως είναι πιο φιλικοί με τους ξένους
:+1:
Για πολιτισμό και εγω Γερμανία θα το έριχνα. Οι αμερικάνοι είναι και γαμώ, άλλο το τι βγαίνει απο τα social και την τηλεόραση. Πολύ ευγενικοί και πρόσχαροι.
αυτή είναι η πρώτη εντύπωση και εκεί παραμένει, δεν έχει βάθος από πίσω
Ο Γερμανός αν αποφασίσει να είσαι φίλος του θα είναι για μια ζωή βράχος δίπλα σου
Μόνο για τους Δυτικούς ισχύει αυτό. Οι Ανατολικοί είναι πολύ επιπόλαιοι.
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Είναι σα να συγκρίνεις μήλα με ζαντολάστιχα.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Antares έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 18:17 Οι Γερμανοί είναι ελληνοαρχαιολάτρες.
Ήταν, οι παλιοί Γερμανοί.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

Οι Γερμανοι ειναι φιλοι μας
Οποτε ψηφιζω Γερμανια
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Εικόνα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Αγις έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 23:25 Εικόνα
Σωστά. Εδώ και ο Τραμπ είναι γερμανικής καταγωγής.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνή Κοινωνικά”