!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Phorum Forumvision #1

Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Re: Phorum Forumvision #1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 19:25
mojorisin έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 09:50 ενας βλεπω ειναι ο ποζερας εδω μεσα
ενταξει τον συμπαθουμε τον sid όπως και να έχει
:lol:
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 19:21 ..... ΜΟΛΙΣ ΚΕΡΔΙΣΩ, ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΔΗΛΑΔΗ ...
Σε πουλάω την θέση μου 8 κατοστάρικα, τρελή ευκαιρία και σκαρφαλώνεις 4η θέση και μπαίνεις στο μάτι του μοτζο και του εναον και αυξάνεις τι πιθανότητες νίκης
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
mojorisin

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mojorisin »

:003: ελα Εναον σε βρηκα
Some are born to sweet delight some are born to the endless night ..
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Είπα να συγκεντρώσω τα μέχρι τώρα κεφάλαια:
Sid Vicious έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 15:53 Ήταν μια ήσυχη, σκοτεινή νύχτα όταν άγνωστοι και φίλοι, γνωστοί για τις μουσικές τους προτιμήσεις και την αγάπη τους για τα αινιγματικά παιχνίδια, συγκεντρώθηκαν στο παλιό, ερειπωμένο σπίτι του Μικ. Η ατμόσφαιρα ήταν περίεργη, σαν να υπήρχε μια μυστηριώδης ενέργεια στον αέρα, που έκανε τα πάντα να φαίνονται πιο σκοτεινά και απειλητικά.
Ο Μικ, η Αλι, ο Μπι, η Νυξ, ο Σιντ, ο Αντρο, ο Μας, ο Πολ, ο Παλ, η Ντρε, ο Τζιμ, η Ντρι, η Μιστυ, ο Νοβ και ο Μότζο είχαν αποφασίσει να κάνουν πιο ενεργά τα μουσικά τους δρώμενα σχηματίζοντας ένα συγκρότημα και είχαν μαζευτεί όλοι εκεί στο παλιό σπίτι του Μικ και για την πρώτη μουσική τους συνεννόηση και πρόβα, αλλά και για την ψηφοφορία που θα καθόριζε τον ηγέτη της μπάντας τους.
Ο Μικ είχε οργανώσει τα πάντα, και η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη από μια ένταση που δεν μπορούσαν να εξηγήσουν. Η Νυξ, πάντα σκεπιτικίστρια, κοιτούσε με επιφυλακτικότητα τα υπόλοιπα μέλη, αλλά και το περίεργο κλίμα του σπιτιού. "Δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα να μείνουμε εδώ για πολύ", είπε κοιτάζοντας το σκοτεινό τοπίο έξω από τα παράθυρα. "Αυτό το μέρος έχει μια περίεργη αίσθηση."
Η Αλι, πιο τολμηρή, την κοίταξε γελώντας. "Μην ανησυχείς, Νυξ. Απλώς μια απλή ψηφοφορία για την ηγεσία της μπάντας. Μην το κάνεις πιο δραματικό."
Αλλά ο Μπι, ο οποίος δεν ήταν ποτέ βέβαιος για τις προθέσεις του Μικ, παρατήρησε το περίεργο χαμόγελο που είχε στα χείλη του. "Δεν είναι μόνο αυτό, νομίζω. Κάτι δεν πάει καλά εδώ. Αυτή η μουσική..." είπε, ακούγοντας τις πρώτες νότες να βγαίνουν από το πιάνο του Μικ. Η μελωδία ήταν τόσο μελαγχολική, που τον έκανε να νιώθει άβολα.
Ο Μικ στάθηκε μπροστά από όλους και τους εξήγησε το παιχνίδι: "Η ψηφοφορία δεν θα αφορά μόνο ποιος θα είναι ο ηγέτης της μπάντας. Όπως κάθε απόφαση στη ζωή μας, πρέπει να κρίνουμε ποιοι είμαστε πραγματικά. Αν κάνετε λάθος ψήφο... θα πληρώσετε τις συνέπειες."
Ο Σιντ, που πάντα αγαπούσε τις προκλήσεις, του απάντησε με ένα γέλιο. "Έλα τώρα, Μικ. Αυτά είναι μόνο για να μας τρομάξεις." Όμως η Ντρι, που ήταν πάντα πιο παρατηρητική, αναστέναξε και κοίταξε τον Μικ με μια ανησυχία στα μάτια της. "Αυτό δεν ακούγεται καλά. Μήπως να το σκεφτούμε ξανά;"
"Η απόφαση έχει ήδη ληφθεί", είπε ο Μικ με απόλυτη ηρεμία. "Η μουσική θα μας οδηγήσει στην αλήθεια. Όσοι δεν πιστεύουν, θα το πληρώσουν."
Καθώς η ψηφοφορία ξεκίνησε, οι φίλοι πλέον έριξαν τις ψήφους τους μία-μία, με τις καρδιές τους να χτυπούν γρήγορα. Ο Τζιμ ψήφισε γρήγορα, ακολουθούμενος από τον Μας και τον Νοβ. Η Αλι και ο Μπι αντάλλαξαν ματιές πριν ρίξουν τις ψήφους τους. Κάθε ψήφος που έπεφτε, συνοδευόταν από μια παράξενη αλλαγή στην ατμόσφαιρα. Ο αέρας γινόταν πιο κρύος και τα φώτα έτρεμαν.
Και τότε, όταν έφτασε η σειρά του Αντρο, κάτι τρομερό συνέβη. Ο Μοτζο, κοιτάζοντας τον, είπε: "Είσαι σίγουρος για αυτή την ψήφο;"
Ο Αντρο, φανερά ταραγμένος, δίστασε, κοιτώντας γύρω του, αλλά τελικά έριξε την ψήφο του. Κάτι παράξενο συνέβη αμέσως μετά: οι φωνές τους άρχισαν να αντηχούν με έναν τρόπο που δεν είχαν ξανακούσει ποτέ—ήχοι που δεν ανήκαν σε ανθρώπους. Ο Πολ αναπήδησε, κοιτάζοντας τον Παλ και λέγοντας: "Τι ήταν αυτό; Δεν το καταλαβαίνετε;"
Ο Μικ γελώντας σιγά-σιγά, σηκώθηκε από το πιάνο και κοιτάζοντας τους όλους, είπε: "Μια απόφαση έχει ληφθεί. Όμως, οι ψήφοι μας δεν είναι απλώς για τη μουσική μας... είναι για τη ζωή μας."
Η μουσική από το πιάνο του Μικ ξαφνικά άλλαξε, παίζοντας μια σφοδρή και τρομακτική μελωδία, τόσο δυνατή που φαινόταν να ταράζει τα τοιχώματα του σπιτιού. Η πόρτα άνοιξε απότομα, και όλοι πάγωσαν. Ήταν το σκοτάδι, ή κάτι χειρότερο;
Η Μίστυ προσπάθησε να φύγει, αλλά η πόρτα έκλεισε με βία πίσω της. Ο Μικ στέκονταν ατάραχος, ενώ η μουσική από το πιάνο ακούγονταν ακόμα, αυτή τη φορά συνοδευόμενη από ψιθυριστές φωνές που κανείς δεν μπορούσε να ερμηνεύσει. Ξαφνικά, όλοι τους ένιωσαν την παρουσία κάποιου άλλου—κάποιου που δεν ήθελε να είναι εκεί, αλλά είχε προσκληθεί από τις ψήφους τους.
Η Ντρε, αγχωμενη, είπε: "Αυτό δεν είναι παιχνίδι, έτσι; Η ψήφος μας... έχει φέρει κάτι κακό εδώ."
"Ακριβώς," είπε ο Μικ, χαμογελώντας πονηρά. "Και τώρα, δεν υπάρχει επιστροφή."
Οι φίλοι κοιτάχτηκαν πανικόβλητοι, καθώς η μουσική γινόταν όλο και πιο δυνατή, σχεδόν βασανιστική. Όλοι τους άρχισαν να καταλαβαίνουν ότι το λάθος τους δεν ήταν απλώς να διαλέξουν τον ηγέτη της μπάντας—ήταν ότι είχαν ανοίξει μια πόρτα σε κάτι που δεν μπορούσαν να ελέγξουν.
Όλα είχαν σκοτεινιάσει, ένα σκοτάδι απόλυτο, κενό και παγερό. Ξαφνικά, από το σκοτάδι, εμφανίστηκε Κάτι.
Και τότε, η μουσική σταμάτησε. Όλα έγιναν απόλυτη σιωπή.
Τις επόμενες ημέρες, η αστυνομία που είχε πθα ειδοποιηθεί για τις εξαφανίσεις όλων τους βρήκε το παλιό ερειπωμένο σπίτι. Σκοτεινό κσι μουχλιασμένο σαν να μην είχε περάσει κανείς από εκεί εδώ και πολλά χρόνια.
Μόνο κάτι ανεπαίσθητοι θρήνοι σαν ψίθυροι αντηχούσαν στο σκοτάδι του.
Sid Vicious έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 02:28 Ο Mas λειτουργούσε πάντα έτσι, αναβλητικός και συνεχώς αργούσε. Αυτό το βράδυ όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Είχε ήδη ετοιμάσει τις δικαιολογίες του, πάντα άλλωστε είχε έναν σκασμό δικαιολογίες που χρησίμευαν σε πολλές περιστάσεις. Άλλο ενα συνηθισμένο βράδυ δηλαδή, σκέφτηκς
Η πόρτα του γραφείου του γραμματέα του phorumvision ήταν κλειστή, κάτι ασυνήθιστο για τη τελική ημέρα βαθμολογίας. Συνήθως τέτοια ώρα όλοι ήταν ακόμα εδώ και κατέθεταν σχολιασμούς, προτάσεις, ενστάσεις και έρωτες. Χτύπησε την πόρτα, μα δεν απάντησε κανείς. Η πόρτα ήταν ξεκλείδωτη και μπήκε μέσα με αργά βήματα και βρήκε το γραφείο άδειο. Ο υπολογιστής του γραμματέα ήταν ανοιχτός, αλλά η οθόνη ήταν μαύρη.
"Χάλασε το pc" σκέφτηκε ο Mas. Τότε άκουσε τον ήχο του κινητού του να χτυπάει. Το σήκωσε αμέσως και άκουσε μία παράξενη και ξένη για αυτόν φωνή να του λέει: "Άργησες".
"Ποιος είναι;" ρώτησε, και η φωνή συνέχισε ατάραχη: "Άργησες, όλοι σε περίμεναν. Όμως αυτή ήταν η τελευταία φορά που αργείς" είπε η φωνή και διέκοψε την συνομιλία.
"Ποιός μαλάκας ήταν;" αναρωτήθηκε ο Mas και ξαναγύρισε προς την μεριά του υπολογιστή του γραφείου.
Η οθόνη τώρα είχε ανάψει μα κάτι πολύ περίεργο συνέβαινε, αυτό που έβλεπε στην οθόνη ήταν ο εαυτός του. Όμως μια διαφορετική εκδοχή του εαυτού του, απεγνωσμένη. Και την στιγμή που άρχισε να σκέφτεται πιθανούς υπόπτους για αυτή την κακόγουστη φάρσα σε βάρος του η φιγούρα μέσα από την οθόνη του υπολογιστή, εκείνη η απεγνωσμένη εκδοχή του εαυτού του, μίλησε.
"Άργησες, όλοι σε περίμεναν και τώρα έφυγαν. Ήταν η τελευταία σου φορά, η τελευταία μας φορά"
Και τότε ο Mas αντιλήφθηκε πως ήταν αυτός ο ίδιος του παγιδευμένος μέσα στον υπολογιστή πια. Τώρα ο χρόνος που δεν υπολόγιζε δεν θα υπήρχε, ήταν φυλακισμένος εκεί μέσα, καταδικασμένος να μην ξαναχάσει γύρους του phorumvision και μάταια να προσπαθεί να ξανακερδίσει τον χρόνο που έχασε, εκείνον τον χρόνο που δεν λογάριαζε μέχρι πρότινος.
"Και τι θα απογίνω όταν η γραμματεία του phorumvision θα αλλάξει υπολογιστή;" σκέφθηκε.
Και η απόγνωση κυριάρχησε επάνω του.
masterridley έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 02:13 Δεν μπορούσε να πει πόση ώρα είχε περάσει. Η αίσθηση του χρόνου ήταν περίεργη εδώ μέσα, σαν στάσιμη. Όμως ένα άγγιγμα στο πρόσωπο του ήταν αρκετό για να καταλάβει ότι κάτι έχει πάει πολύ λάθος. Τα χέρια του έπιασαν μακριά άγρια γένια, πώς γίνεται αυτό;! Φλάσμπακς απ'το Τζουμάντζι πέρασαν απ'το μυαλό του, αλλά αυτή την φορά δεν ήταν τόσο αστεία.
Εδώ μέσα δεν υπήρχε τίποτα να κάνεις. Παρά μόνο κάτι φύλλα excel με τις βαθμολογίες των προηγούμενων γύρων. Πόσο να παίξει με τις φόρμουλες πριν βαρεθεί; Είχε προσπαθήσει ακόμα να ανακατέψει τις βαθμολογίες, ελπίζοντας ότι αντανακλούν στον έξω κόσμο. Σίγουρα κάποιος θα ερχόταν να ερευνήσει, σωστά; Στην χειρότερη θα έρχονταν μετά από 7 μέρες για τον επόμενο γύρο. Μπορούσε να περιμένει τόσο.
Ξαφνικά, την σκέψη του διέκοψε μια απόκοσμη φωνή που φαινόταν να έρχεται απ'τα βάθη της ζούγκλας-wallpaper και έκανε το αίμα του να παγώσει. "Πώς μπορώ να βοηθήσω;" έλεγε ξανά και ξανά καθώς πλησίαζε και γινόταν δυνατότερη. Τα φύλλα παραμέρισαν και μπροστά του εμφανίστηκε ένας τεράστιος συνδετήρας!? Αίμα έσταζε από τα σιδερένια μέλη του και τα αποτρελαμένα μάτια του στριφογύριζαν αφύσικα, διαρκώς.
Η καρδιά του έπεσε στο στομάχι του και άρχισε να τρέχει σαν τρελός φωνάζοντας βοήθεια προς τον τεράστιο φωτεινό κοίλο τοίχο.

...

Απ'την άλλη πλευρά, το κατασκότεινο δωμάτιο φωτιζόταν μόνο απ'την γαλαζωπή λάμψη που εξέπεμπε η παλιά CRT οθόνη. Η ησυχία ήταν απόλυτη και δεν υπήρχε η παραμικρή κίνηση. Εκτός... μέσα στην οθόνη του παλιού υπολογιστή, αλλά ποιος θα πρόσεχε το μικροσκοπικό δράμα που εξελισσόταν δίπλα στο κουμπί Start των Windows XP;
Το ρολόι έδειχνε 23:55. Μόλις 10 λεπτά είχαν περάσει απ'την ώρα που μπήκε στο δωμάτιο ο άτυχος επισκέπτης...
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

mojorisin έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 09:33 :003: ελα Εναον σε βρηκα
καλό :lol:

αγαπούλα, δεν απαντώ γιατί βλέπω ότι το οργώνεις το γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Γύρος #5 - Αποτελέσματα

Κώδικας: Επιλογή όλων

# Τίτλος                                                      ∑ ALI DRE DRH JIM MAS MIS MOJ NOV POL SID ΑΝΔ ΜΠΙ ΝΥΧ ΠΑΛ 
 1 Phantogram - When I'm Small                               103   7  12  12   6  10   0   5   0  12   8   #  12   7  12 
 2 Sonne Hagal - Morpheus                                     89  12   2   4   7   2  10  12   6  10   #  10   6   5   3 
 3 Ghost Cop - A Shot In The Dark                             82  10  10   #   8   7   0  10   0   3   7   1  10   6  10 
 4 The Limiñanas Ft Bobby Gillespie - Prisoner Of Beauty      77   5   5   8   1   5   #   0  12   2  10   5   7  10   7 
 5 Divine Love Mission - Dream Killers                        74   6   #  10  12  12   1   2   3   6   6  12   4   0   0 
 6 Τhe Brian Jonestown Massacre - Too Sad To Tell You         73   4   4   5   4   3   8   4   7   5   5   8   8   #   8 
 7 Van Der Graaf Generator - Cat's Eye/Yellow Fever(Running)  69   0   0   6  10   6  12   #   5   8   4   0   1  12   5 
 8 Sivan Shavit - את מי את משקה דמעות                         50   0   6   3   0   0   7   7  10   4   0   7   3   3   # 
 9 Lake Of Tears - Lady Rosenred                              48   2   8   2   #   0   2   0   4   7  12   0   5   0   6 
10 Pearl Jam - Sirens                                         44   1   7   0   2   8   3   3   8   #   0   6   0   4   2 
11 Moodoid - Je Suis La Montagne                              40   8   1   0   3   0   6   6   1   0   1   2   #   8   4 
12 Moby & Lady Blackbird - Dark Days                          36   #   3   1   5   1   5   8   2   0   2   4   2   2   1 
13 Monty Python - The Meaning Of Life                         27   3   0   7   0   4   4   1   #   1   3   3   0   1   0 
14 MAS - DNS                                                   0   x   x   x   x   #   x   x   x   x   x   x   x   x   x 
Σχόλια ανά τραγούδι
Spoiler
Γύρος #5 έγραψε:JIM: Δυνατός γύρος αν και με ένα τραγούδι λιγότερο. Αν βγει αληθινό το προαίσθημά μου ο Μένιος πάει να τους την κάνει με τους Van Der Graaf Generator και να βάλει φωτιά στο παιχνίδι. Χιχι.😁
MIS: Ο καλύτερος γύρος του παιχνιδού. Αδίκησα κομμάτια αναγκαστικά και με κρύα καρδιά επέλεξα τα μηδενικά. Δεν ήταν για μηδέν κανένα κομμάτι. Άλλαξα πολλές φορές βαθμολογία από το 10 και κάτω..🥺
NOV: Άλλος ενας πολύ ωραίος γύρος, εύγε παιδιά
Phantogram - When I'm Small (ΑΝΔ) έγραψε:DRE (12): Το έχω ξανακούσει. Τραγούδι που με ικανοποιεί στα αυτιά χωρίς πολλά πολλά.
ΜΠΙ (12): Είναι πολύ σέξυ για να της αρνηθείς τα douze points ...
ΠΑΛ (12): Στην κρίση μου, το κομμάτι επικράτησε του δεύτερου με ''διαφορά στήθους''.
MAS (10): Πολύ ενδιαφέρον, το beat μου θυμίζει Sofi Tukker και τα πλήκτρα nintendo καταστάσεις. Δυνατό
SID (8): Νομίζω ερωτεύτηκα, την γνωρίζει κανείς να με κάνει προξενιό;
ALI (7): Από τα αγαπημένα μου, άξιζε για παραπάνω.
ΝΥΧ (7): παιδιά συγγνώμη, μου βάλατε αγόρι ντυμένο στα μαύρα με γενειάδα, λακκάκια και γυαλιά που παίζει και κιθάρα; ούτε καν έχω ακούσει το κομμάτι

ψέμματα, το άκουσα, συμπαθητικό, υπερτερούν το όμορφο αγόρι, το όμορφο κορίτσι, και το κλιπ
JIM (6): Ωραίο τραγουδάκι, εθιστικό, μορφάρα η τύπισσα. Υποψιάζομαι aLiCat εδω...
MOJ (5): το ακουσα πριν μερικους μηνες ψαχνοντας και μ αρεσε ..
Sonne Hagal - Morpheus (SID) έγραψε:ALI (12): Η εισαγωγή μου θυμίζει αμυδρά κάποιο σάουντρακ ταινίας(;) Όπως και να'χει, εκπληκτικό κομμάτι.
MOJ (12): εδω τελικα εκατσε η μπιλια για το 12αρι . εχει κατι απροσδιοριστο αυτο το κομματι που με τραβαει σαν μαγνητης .τα αλλα μ αρεσαν αλλα σ αυτο βυθιστηκα..
JIM (7): Κι αυτό θυμίζει "νύχτα" όπως και το Moby πιο πάνω. Αλλά είναι πιο δύσκολο στο άκουσμα τραγούδι χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχει τα δικά του καλά στοιχεία όπως τη δραματική ατμόσφαιρα.
ΜΠΙ (6): Δεν είχα την υπομονή να εκτιμήσω κάτι τόσο απλό και αργό, αν το άκουγα τυχαία στο ραδιόφωνο ίσως να ήταν αλλιώς...
DRH (4): Αυτό το είχα βάλει κι εγώ σε ένα παιχνίδι πριν αρκετό καιρό. Από τότε είναι η δεύτερη φορά που το ξαναβλέπω να μπαίνει σε παιχνίδι. Χαμηλά λόγω επανάληψης....βέβαια άλλο παιχνίδι, άλλοι παίχτες...
DRE (2): Παραλίγο να με πάρει και μένα ο Μορφέας.
MAS (2): Πάλι lullaby για νανούρισμα. Ρε παιδιά ΡΕ παιδιά!
SID (#): Όταν είχε πρωτοβγεί είχα μαγευτεί. Πήρα το άλμπουμ και επικοινώνησα μαζί τους για πιθανότητα να τους έφερνα για λάιβ στην Αθήνα, δυστυχώς δεν προχώρησε. Η μαγευτική γυναικεία φωνή είναι της Leithana των Ordo Equitum Solis.
Ghost Cop - A Shot In The Dark (DRH) έγραψε:ALI (10): ...επίσης ωραίο βιντεοκλίπ.
DRE (10): Παρά το βαρύ του κάπως ύφος ακούγεται ευχάριστα και δεν κατάλαβα πότε πέρασαν τα εξίμισι λεπτά. Μπορεί και να πάρει το 🏆 αυτού του γύρου.
MOJ (10): πολυ καλο!
JIM (8): Αυτό Sid-οφέρνει. Τραγουδάρα πάντως. Εθιστικά σκοτεινό ή σκοτεινά εθιστικό. Ας αποφασίσει ο hellegennes ποιο ακούγεται σωστότερο νοηματολογικά/γλωσσολογικά.
MAS (7): Δεν θα το έβαζα στο άσχετο, αλλά για μεταμεσονύχτια βόλτα σε άδειους δρόμους, όπου φαντασιώνεσαι ότι πας με 300 μέσα στην Testarossa κάτω από ροζ νέον επιγραφές (ρέτρο-80s), είναι τέλειο.
SID (7): Απορώ γιατί Baz και Mas το είχαν για σίγουρο πως το έβαλα εγώ, οκ με αρέσει αλλά όχι στον βαθμό που θα το επέλεγα για συμμετοχή μου
The Limiñanas Ft Bobby Gillespie - Prisoner Of Beauty (MIS) έγραψε:SID (10): Είχαμε και στον προηγούμενο γύρο Gillespie, μακράν καλύτερο αυτό
ΝΥΧ (10): ω ναι! Ω ΝΑΙ!
DRH (8): Νατος πάλι ο Primal scream!
ΜΠΙ (7): Με τόσα ωραία γκομενάκια πρέπει να βάλεις κάνα πόντο παραπάνω
Τίμιο
DRE (5): Γιατί ένιωθα σε όλη την διάρκεια του τραγουδιού ότι κάποια στιγμή θα αρχίζει να παίζει το Fire από Kasabian; Μοιάζει σαν μια τεράστια εισαγωγή του.
MAS (5): Πολύ μονότονο, απ'την αρχή ως το τέλος στην ίδια χορδή ή πως λέγεται. Ούτε το ρεφρέν δεν προσφέρει κάποια ανακούφιση. Τεσπα
JIM (1): Απλά ok. Λίγο μονότονο αλλά το χώνεψα.
MOJ (0): δεν ειναι για μηδεν αλλα το εφαγε η μαρμαγκα ..
Divine Love Mission - Dream Killers (DRE) έγραψε:JIM (12): Υπέροχο, μαγευτικό, ταξιδιάρικο. Τα σέβη μου...
MAS (12): Μου αρέσει φοβερά σαν τραγούδι, μπαίνει στην λίστα. Εντελώς αντιγραφή των MGMT όμως. Καρμπόν.
DRH (10): Γλυκουλίνι
ALI (6): Κι αυτό(με εσάνς 80'ς) άξιζε για παραπάνω .
SID (6): Όμορφο 80ς style synth pop
ΜΠΙ (4): Πάντα είμαι θετικά προδιαθετημένος όταν ακούω συνθια αλλά οι φωνές είναι μέτριες χωρίς να έχουν κάτι ξεχωριστό που θα δικαιολογούσε την μη αντικατάσταση τους
MOJ (2): μια χαρα κομματακι αλλα δεν εχω μια ..
ΝΥΧ (0): μου είναι αδιάφορο σαν κομμάτι, μα και σ αυτό δεν θα έβαζα εύκολα μηδενικό, αλλά έπρεπε, έπρεπε, ΕΠΡΕΠΕ :(
DRE (#): Πρόσφατη ανακάλυψη, νομίζω έχει τα φόντα να πάει καλά.
Τhe Brian Jonestown Massacre - Too Sad To Tell You (ΝΥΧ) έγραψε:ΜΠΙ (8): Τους αγάπησα μέσω των Dandys που τους αγαπούσαν
Έχουν καμμία κατοστη καλύτερα άσματα
DRH (5): Σα να βλέπω μάθημα στη σχολή με μουσική από σειρά του Κοκκινόπουλου
SID (5): Καλό αλλά έχουν και καλύτερα
ALI (4): Άξιζε κι αυτό για παραπάνω, αλλά...
DRE (4): Ούτε με αφήνει αδιάφορο ούτε και με ενθουσιάζει.
JIM (4): Ενδιαφέρον, ελαφρώς ψυχεδελικό.
MOJ (4): μια χαρα κομματι ειναι αλλα επεσε σε γυρο με θηρια
MAS (3): Βαρετό.
Van Der Graaf Generator - Cat's Eye/Yellow Fever(Running) (MOJ) έγραψε:MIS (12): Και μόνο που υπήρχε αυτό έφτανε για να ναι ο καλύτερος γύρος ως τώρα..🖤
ΝΥΧ (12): δεν περίμενα ν ακούσω την φωνή του Χάμιλ εδώ, υπερχαίρομαι, αν και προτιμώ την live εκτέλεση στο συγκεκριμένο κομμάτι! γεια σου 42 μου, γεια σου χάμιλ μας, γεια σου γκαγκάριν 2019

all things are a part, all things are apart

λουλουδάκια μου 🌼
JIM (10): Εκπληκτικός συνδυασμός φουτουρισμού, βιολιού, ροκ-προγκρεσιβίλας και υποβόσκουσας πανκίλας στα φωνητικά. Απρόβλεπτη εξέλιξη με το σόλο βιολιού προς το τελείωμα. Έτσι πρέπει να είναι το progressive rock. Να μη μπορείς να μαντέψεις πώς θα εξελιχθεί. Η πλάκα είναι ότι παίζει να το έχει βάλει ο Μένιος και να τους τσιμπήσει τα 12άρια εκεί που δεν το περίμεναν όλοι. Αν το έβαλε ο Μένιος, μιλάμε για ντρίμπλα μεγάλου παίκτου. Άκου τον Αλέφαντο τι σου λεει.
DRH (6): Να δω πότε θα πάρω απόφαση να κάτσω να τους ακούσω αυτούς
MAS (6): Είχε ο πατέρας μου κάποτε μια κασέτα Βαν ντερ Γκραφ, δεν έπιασα τότε το νόημα. Και τώρα βασικά μου διαφεύγει, αλλά αναγνωρίζω την πρωτοτυπία της σύνθεσης.
ΠΑΛ (5): Στο τέλος τι ακούγονται; Μπουρμπουλήθρες;
SID (4): Είναι πραγματικά για πολύ παραπάνω αλλά έχω βαρεθεί να το ακούω
ΜΠΙ (1): Ποτέ δεν κατάλαβα την λατρεία φίλων ή γνωστών ή αγνώστων
Προσπάθησα να μην ταραχτω και να είμαι ανοιχτός να ανακαλύψω όσο πιο χριστιανικά την αξία του απέναντι προσώπου
Μπορώ να καταλάβω την αντίδραση του πανκ κυρίως για κάτι τέτοιες μπάντες
Μου θύμισε Iron Maiden , με την κακή έννοια...
Ούφ !
DRE (0): Δεύτερη φορά δεν το ακούω ούτε κρεμασμένος ανάποδα. 😨
Sivan Shavit - את מי את משקה דמעות (ΠΑΛ) έγραψε:MOJ (7): ωραιοτατο..
DRE (6): Δεν καταλαβαίνω τι λέει η κυρία αλλά είναι (απλά) μια καλή μελωδία.
DRH (3): Μου θύμισε ότι ήθελα ξύρισμα
ΝΥΧ (3): γλυκούλι μα άνευρο
JIM (0): Συμπαθητική φωνή, αδιάφορο τραγούδι.
MAS (0): Σούπερ-μονότονο. Κατάλληλο μόνο για βασανιστήρια σε μέλη της Χαμάς.
SID (0): Ίσως σε άλλη γλώσσα να ήταν καλύτερο, ας το δοκιμάσει σε Αγγλικά ή Γαλλικά
Lake Of Tears - Lady Rosenred (JIM) έγραψε:SID (12): Πολύ ωραίο τραγούδι και η φωνή ανήκει στην αδελφή του Quorthon - Bathory, του ανθρώπου που έβγαλε το πιο μεγαλειώδες άλμπουμ στην ιστορία της μουσικής. All Hail Bathory!
DRE (8): Δροσερό και ανάλαφρο. Έπαιξε ανάμεσα στο 8 και το 10.
ΠΑΛ (6): Συμπαθητικό ρετρό τραγουδάκι.
ΜΠΙ (5): Πανέμορφο εξώφυλλο, η απλοϊκότητα του ρυθμού χάλασε το ωραίο κλίμα
ALI (2): Το αδίκησα, το ξέρω, δεν έμειναν άλλα ψηλότερα νούμερα στη βαθμολογία..
MAS (0): Δεν μου λέει κάτι η μελωδία.
MOJ (0): κριμα .. συμπαθητικουλι κι αυτο ..
ΝΥΧ (0): έβαφα τα νύχια μου την ώρα που το άκουγα, και δεν είχα καν την περιέργεια να σηκώσω το κεφάλι να δω ποιός τραγουδάει... λυπάμαι :(
Pearl Jam - Sirens (POL) έγραψε:MAS (8): Συμπαθητικό τραγουδάκι, δεν είμαι φαν των Pearl Jam, οπότε δεν το είχα ακούσει. Επίσης σοκ! μπορείς να καταλάβεις τι λέει ο Vedder wtf
DRE (7): Τραγούδι πόνου, καλή ερμηνεία, έχουμε ακούσει τέτοια πολλά, καλό είναι και το επταράκι.
MOJ (3): καλο κι αυτο αλλα δωσαμε
JIM (2): Μέτριο. Δεν προσέλκυσε το ενδιαφέρον μου. Μάλλον έχω μείνει στα early 90s όσον αφορά τους Pearl Jam.
ΠΑΛ (2): Πολύ αμερικανιά για τα γούστα μου.
DRH (0): Οκ, δεν είναι κακό....αλλά τους βαριέμαι πάρα πολύ 😏
SID (0): Αυτοί δεν κκατάλαβα ποτέ γιατί έγιναν μεγάλο όνομα.. Τους βάζω στην λίστα των υπερτιμημένων μαζί με τους Pink Floyd του Waters
ΜΠΙ (0): Άλλο ένα συγκρότημα που δεν κατάλαβα ποτέ γιατί άρεσε

Το συγκεκριμένο τραγούδι με λίγο πιο Ντογκ ήχο θα ακουγόταν σε ελ πιστα
Moodoid - Je Suis La Montagne (ΜΠΙ) έγραψε:ΝΥΧ (8): φρεσκάδα που θυμίζει αγαπημένη ψυχεδέλεια άλλης εποχής, εκπληκτικά φωνητικά, αξιόλογο!
MOJ (6): ενδιαφερον..
ΠΑΛ (4): Βίντεο κλιπ σούρα και μαστούρα αλλά αντικειμενικά ταιριάζει με το κομμάτι.
JIM (3): Ωραία, πιασάρικη μελωδία αλλά το συνολικό αποτέλεσμα είναι κάπως...κουραστικό
DRE (1): Nous disons oui aux chansons françaises mais non à ça. Je suis désolé...
SID (1): Ενώ ξεκίνησε πολύ ωραία και περίμενα πολλά απογοητεύτηκα εν τέλει
MAS (0): Goddamn, αν η λέξη pretentiousness είχε τραγούδι στο λεξικό , θα ήταν αυτό. Σαν τραγούδι δεν λέει απολύτως τίποτα, οπότε φαντάζομαι στηρίζεται στο βίντεο για να λένε όλοι "ΟΥΑΟΥ τι ψυχεδελικό αριστούργημα!"
Moby & Lady Blackbird - Dark Days (ALI) έγραψε:MOJ (8): πολυ καλο..
JIM (5): Κοκτεϊλοτράγουδο. Ωραίο, μελωδικό. Αρκετές πιθανότητες να το έβαλε η νύχτα...ίσως και η aLiCat
DRE (3): Εκτιμούμε τον Moby αλλά δεν έχει και το άγγιγμα του Μίδα σε ό,τι κάνει.
SID (2): Χμμ οκ
ΝΥΧ (2): δεν μου είπε τίποτα το κομμάτι, οριακά δεν μου θυμίζει καν μόμπυ, συγγνώμη
MAS (1): Πολύ βαρετή επιλογή από Μόμπι θα έλεγα... και δεν μ'αρέσει μελωδικά
ΠΑΛ (1): Αδιάφορο. Not my type. Παίρνει οριακά το ποντάκι.
Monty Python - The Meaning Of Life (NOV) έγραψε:DRH (7): Αυτό έπαιζε από 12 μέχρι 0....πάντα τους είχα αδυναμία...ας το βάλω λίγο πάνω από τη μέση να μην το σκέφτομαι
MAS (4): Δυσκολεύομαι να το σκεφτώ ως τραγούδι, μόνο ως soundtrack... και έχει γραφτεί ως τέτοιο με "αστείο" τραγούδισμα κτλ... οκ
ALI (3): Να'χα κι άλλους βαθμούς να του'δινα, όχι μόνο γιατί είναι ωραίο τραγουδάκι αλλά και για την πρωτοτυπία της επιλογής του.
SID (3): Και αυτό θα ήταν για παραπάνω αλλά επίσης έχω βαρεθει να το ακούω. Εμφανής η επιρροή των τιτανοτεράστιων Sex Pistols στο κομμάτι
MOJ (1): χμμμ... αγαπημενη ταινια το the meaning of life αλλα σαν κομματι δεν μπορω να του βαλω πανω απο 2 σ αυτο τον γυρο .
DRE (0): Αυτοί είναι για άλλα.
JIM (0): Για stand-up comedy σόου καλό είναι. Μεταξύ πολλών καλών τραγουδιών δεν έχει τύχη.
ΠΑΛ (0): Μάλιστα. Μετά σας έφταιγε η Nancy Ajram.
NOV (#): Αυτό για τα παιδιά που βρήκαν το νόημα της ζωής με το παιχνίδι. lol
Η έμπνευση να βάλω αυτό το κομμάτιι μου ήρθε από τους σχολιασμούς στο thrend του παιχνιδιού στο Phorum, ιδιαίτερα το σχόλιο της νύχτας, ενδεικτικά στη σελίδα 47:
- νύχτα: βρήκαμε το νόημα της ζωής φίλε μας τζίμυ
- Jimmy81: Ζεστό καπουτσίνο, σοκολάτα γάλακτος ίον και πάμε για βαθμολόγηση των υπέροχων ασμάτων. Ξέρω να χαίρομαι τη ζωή. ..... κλπ...
Σχόλια ανά παίκτη
Spoiler
ALI έγραψε:Sonne Hagal - Morpheus (12): Η εισαγωγή μου θυμίζει αμυδρά κάποιο σάουντρακ ταινίας(;) Όπως και να'χει, εκπληκτικό κομμάτι.
Ghost Cop - A Shot In The Dark (10): ...επίσης ωραίο βιντεοκλίπ.
Phantogram - When I'm Small (7): Από τα αγαπημένα μου, άξιζε για παραπάνω.
Divine Love Mission - Dream Killers (6): Κι αυτό(με εσάνς 80'ς) άξιζε για παραπάνω .
Τhe Brian Jonestown Massacre - Too Sad To Tell You (4): Άξιζε κι αυτό για παραπάνω, αλλά...
Monty Python - The Meaning Of Life (3): Να'χα κι άλλους βαθμούς να του'δινα, όχι μόνο γιατί είναι ωραίο τραγουδάκι αλλά και για την πρωτοτυπία της επιλογής του.
Lake Of Tears - Lady Rosenred (2): Το αδίκησα, το ξέρω, δεν έμειναν άλλα ψηλότερα νούμερα στη βαθμολογία..
DRE έγραψε:Phantogram - When I'm Small (12): Το έχω ξανακούσει. Τραγούδι που με ικανοποιεί στα αυτιά χωρίς πολλά πολλά.
Ghost Cop - A Shot In The Dark (10): Παρά το βαρύ του κάπως ύφος ακούγεται ευχάριστα και δεν κατάλαβα πότε πέρασαν τα εξίμισι λεπτά. Μπορεί και να πάρει το 🏆 αυτού του γύρου.
Lake Of Tears - Lady Rosenred (8): Δροσερό και ανάλαφρο. Έπαιξε ανάμεσα στο 8 και το 10.
Pearl Jam - Sirens (7): Τραγούδι πόνου, καλή ερμηνεία, έχουμε ακούσει τέτοια πολλά, καλό είναι και το επταράκι.
Sivan Shavit - את מי את משקה דמעות (6): Δεν καταλαβαίνω τι λέει η κυρία αλλά είναι (απλά) μια καλή μελωδία.
The Limiñanas Ft Bobby Gillespie - Prisoner Of Beauty (5): Γιατί ένιωθα σε όλη την διάρκεια του τραγουδιού ότι κάποια στιγμή θα αρχίζει να παίζει το Fire από Kasabian; Μοιάζει σαν μια τεράστια εισαγωγή του.
Τhe Brian Jonestown Massacre - Too Sad To Tell You (4): Ούτε με αφήνει αδιάφορο ούτε και με ενθουσιάζει.
Moby & Lady Blackbird - Dark Days (3): Εκτιμούμε τον Moby αλλά δεν έχει και το άγγιγμα του Μίδα σε ό,τι κάνει.
Sonne Hagal - Morpheus (2): Παραλίγο να με πάρει και μένα ο Μορφέας.
Moodoid - Je Suis La Montagne (1): Nous disons oui aux chansons françaises mais non à ça. Je suis désolé...
Van Der Graaf Generator - Cat's Eye/Yellow Fever(Running) (0): Δεύτερη φορά δεν το ακούω ούτε κρεμασμένος ανάποδα. 😨
Monty Python - The Meaning Of Life (0): Αυτοί είναι για άλλα.
Divine Love Mission - Dream Killers (#): Πρόσφατη ανακάλυψη, νομίζω έχει τα φόντα να πάει καλά.
DRH έγραψε:Divine Love Mission - Dream Killers (10): Γλυκουλίνι
The Limiñanas Ft Bobby Gillespie - Prisoner Of Beauty (8): Νατος πάλι ο Primal scream!
Monty Python - The Meaning Of Life (7): Αυτό έπαιζε από 12 μέχρι 0....πάντα τους είχα αδυναμία...ας το βάλω λίγο πάνω από τη μέση να μην το σκέφτομαι
Van Der Graaf Generator - Cat's Eye/Yellow Fever(Running) (6): Να δω πότε θα πάρω απόφαση να κάτσω να τους ακούσω αυτούς
Τhe Brian Jonestown Massacre - Too Sad To Tell You (5): Σα να βλέπω μάθημα στη σχολή με μουσική από σειρά του Κοκκινόπουλου
Sonne Hagal - Morpheus (4): Αυτό το είχα βάλει κι εγώ σε ένα παιχνίδι πριν αρκετό καιρό. Από τότε είναι η δεύτερη φορά που το ξαναβλέπω να μπαίνει σε παιχνίδι. Χαμηλά λόγω επανάληψης....βέβαια άλλο παιχνίδι, άλλοι παίχτες...
Sivan Shavit - את מי את משקה דמעות (3): Μου θύμισε ότι ήθελα ξύρισμα
Pearl Jam - Sirens (0): Οκ, δεν είναι κακό....αλλά τους βαριέμαι πάρα πολύ 😏
JIM έγραψε:Γύρος #5: Δυνατός γύρος αν και με ένα τραγούδι λιγότερο. Αν βγει αληθινό το προαίσθημά μου ο Μένιος πάει να τους την κάνει με τους Van Der Graaf Generator και να βάλει φωτιά στο παιχνίδι. Χιχι.😁
Divine Love Mission - Dream Killers (12): Υπέροχο, μαγευτικό, ταξιδιάρικο. Τα σέβη μου...
Van Der Graaf Generator - Cat's Eye/Yellow Fever(Running) (10): Εκπληκτικός συνδυασμός φουτουρισμού, βιολιού, ροκ-προγκρεσιβίλας και υποβόσκουσας πανκίλας στα φωνητικά. Απρόβλεπτη εξέλιξη με το σόλο βιολιού προς το τελείωμα. Έτσι πρέπει να είναι το progressive rock. Να μη μπορείς να μαντέψεις πώς θα εξελιχθεί. Η πλάκα είναι ότι παίζει να το έχει βάλει ο Μένιος και να τους τσιμπήσει τα 12άρια εκεί που δεν το περίμεναν όλοι. Αν το έβαλε ο Μένιος, μιλάμε για ντρίμπλα μεγάλου παίκτου. Άκου τον Αλέφαντο τι σου λεει.
Ghost Cop - A Shot In The Dark (8): Αυτό Sid-οφέρνει. Τραγουδάρα πάντως. Εθιστικά σκοτεινό ή σκοτεινά εθιστικό. Ας αποφασίσει ο hellegennes ποιο ακούγεται σωστότερο νοηματολογικά/γλωσσολογικά.
Sonne Hagal - Morpheus (7): Κι αυτό θυμίζει "νύχτα" όπως και το Moby πιο πάνω. Αλλά είναι πιο δύσκολο στο άκουσμα τραγούδι χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχει τα δικά του καλά στοιχεία όπως τη δραματική ατμόσφαιρα.
Phantogram - When I'm Small (6): Ωραίο τραγουδάκι, εθιστικό, μορφάρα η τύπισσα. Υποψιάζομαι aLiCat εδω...
Moby & Lady Blackbird - Dark Days (5): Κοκτεϊλοτράγουδο. Ωραίο, μελωδικό. Αρκετές πιθανότητες να το έβαλε η νύχτα...ίσως και η aLiCat
Τhe Brian Jonestown Massacre - Too Sad To Tell You (4): Ενδιαφέρον, ελαφρώς ψυχεδελικό.
Moodoid - Je Suis La Montagne (3): Ωραία, πιασάρικη μελωδία αλλά το συνολικό αποτέλεσμα είναι κάπως...κουραστικό
Pearl Jam - Sirens (2): Μέτριο. Δεν προσέλκυσε το ενδιαφέρον μου. Μάλλον έχω μείνει στα early 90s όσον αφορά τους Pearl Jam.
The Limiñanas Ft Bobby Gillespie - Prisoner Of Beauty (1): Απλά ok. Λίγο μονότονο αλλά το χώνεψα.
Sivan Shavit - את מי את משקה דמעות (0): Συμπαθητική φωνή, αδιάφορο τραγούδι.
Monty Python - The Meaning Of Life (0): Για stand-up comedy σόου καλό είναι. Μεταξύ πολλών καλών τραγουδιών δεν έχει τύχη.
MAS έγραψε:Divine Love Mission - Dream Killers (12): Μου αρέσει φοβερά σαν τραγούδι, μπαίνει στην λίστα. Εντελώς αντιγραφή των MGMT όμως. Καρμπόν.
Phantogram - When I'm Small (10): Πολύ ενδιαφέρον, το beat μου θυμίζει Sofi Tukker και τα πλήκτρα nintendo καταστάσεις. Δυνατό
Pearl Jam - Sirens (8): Συμπαθητικό τραγουδάκι, δεν είμαι φαν των Pearl Jam, οπότε δεν το είχα ακούσει. Επίσης σοκ! μπορείς να καταλάβεις τι λέει ο Vedder wtf
Ghost Cop - A Shot In The Dark (7): Δεν θα το έβαζα στο άσχετο, αλλά για μεταμεσονύχτια βόλτα σε άδειους δρόμους, όπου φαντασιώνεσαι ότι πας με 300 μέσα στην Testarossa κάτω από ροζ νέον επιγραφές (ρέτρο-80s), είναι τέλειο.
Van Der Graaf Generator - Cat's Eye/Yellow Fever(Running) (6): Είχε ο πατέρας μου κάποτε μια κασέτα Βαν ντερ Γκραφ, δεν έπιασα τότε το νόημα. Και τώρα βασικά μου διαφεύγει, αλλά αναγνωρίζω την πρωτοτυπία της σύνθεσης.
The Limiñanas Ft Bobby Gillespie - Prisoner Of Beauty (5): Πολύ μονότονο, απ'την αρχή ως το τέλος στην ίδια χορδή ή πως λέγεται. Ούτε το ρεφρέν δεν προσφέρει κάποια ανακούφιση. Τεσπα
Monty Python - The Meaning Of Life (4): Δυσκολεύομαι να το σκεφτώ ως τραγούδι, μόνο ως soundtrack... και έχει γραφτεί ως τέτοιο με "αστείο" τραγούδισμα κτλ... οκ
Τhe Brian Jonestown Massacre - Too Sad To Tell You (3): Βαρετό.
Sonne Hagal - Morpheus (2): Πάλι lullaby για νανούρισμα. Ρε παιδιά ΡΕ παιδιά!
Moby & Lady Blackbird - Dark Days (1): Πολύ βαρετή επιλογή από Μόμπι θα έλεγα... και δεν μ'αρέσει μελωδικά
Sivan Shavit - את מי את משקה דמעות (0): Σούπερ-μονότονο. Κατάλληλο μόνο για βασανιστήρια σε μέλη της Χαμάς.
Lake Of Tears - Lady Rosenred (0): Δεν μου λέει κάτι η μελωδία.
Moodoid - Je Suis La Montagne (0): Goddamn, αν η λέξη pretentiousness είχε τραγούδι στο λεξικό , θα ήταν αυτό. Σαν τραγούδι δεν λέει απολύτως τίποτα, οπότε φαντάζομαι στηρίζεται στο βίντεο για να λένε όλοι "ΟΥΑΟΥ τι ψυχεδελικό αριστούργημα!"
MIS έγραψε:Γύρος #5: Ο καλύτερος γύρος του παιχνιδού. Αδίκησα κομμάτια αναγκαστικά και με κρύα καρδιά επέλεξα τα μηδενικά. Δεν ήταν για μηδέν κανένα κομμάτι. Άλλαξα πολλές φορές βαθμολογία από το 10 και κάτω..🥺
Van Der Graaf Generator - Cat's Eye/Yellow Fever(Running) (12): Και μόνο που υπήρχε αυτό έφτανε για να ναι ο καλύτερος γύρος ως τώρα..🖤
MOJ έγραψε:Sonne Hagal - Morpheus (12): εδω τελικα εκατσε η μπιλια για το 12αρι . εχει κατι απροσδιοριστο αυτο το κομματι που με τραβαει σαν μαγνητης .τα αλλα μ αρεσαν αλλα σ αυτο βυθιστηκα..
Ghost Cop - A Shot In The Dark (10): πολυ καλο!
Moby & Lady Blackbird - Dark Days (8): πολυ καλο..
Sivan Shavit - את מי את משקה דמעות (7): ωραιοτατο..
Moodoid - Je Suis La Montagne (6): ενδιαφερον..
Phantogram - When I'm Small (5): το ακουσα πριν μερικους μηνες ψαχνοντας και μ αρεσε ..
Τhe Brian Jonestown Massacre - Too Sad To Tell You (4): μια χαρα κομματι ειναι αλλα επεσε σε γυρο με θηρια
Pearl Jam - Sirens (3): καλο κι αυτο αλλα δωσαμε
Divine Love Mission - Dream Killers (2): μια χαρα κομματακι αλλα δεν εχω μια ..
Monty Python - The Meaning Of Life (1): χμμμ... αγαπημενη ταινια το the meaning of life αλλα σαν κομματι δεν μπορω να του βαλω πανω απο 2 σ αυτο τον γυρο .
The Limiñanas Ft Bobby Gillespie - Prisoner Of Beauty (0): δεν ειναι για μηδεν αλλα το εφαγε η μαρμαγκα ..
Lake Of Tears - Lady Rosenred (0): κριμα .. συμπαθητικουλι κι αυτο ..
NOV έγραψε:Γύρος #5: Άλλος ενας πολύ ωραίος γύρος, εύγε παιδιά
Monty Python - The Meaning Of Life (#): Αυτό για τα παιδιά που βρήκαν το νόημα της ζωής με το παιχνίδι. lol
Η έμπνευση να βάλω αυτό το κομμάτιι μου ήρθε από τους σχολιασμούς στο thrend του παιχνιδιού στο Phorum, ιδιαίτερα το σχόλιο της νύχτας, ενδεικτικά στη σελίδα 47:
- νύχτα: βρήκαμε το νόημα της ζωής φίλε μας τζίμυ
- Jimmy81: Ζεστό καπουτσίνο, σοκολάτα γάλακτος ίον και πάμε για βαθμολόγηση των υπέροχων ασμάτων. Ξέρω να χαίρομαι τη ζωή. ..... κλπ...
SID έγραψε:Lake Of Tears - Lady Rosenred (12): Πολύ ωραίο τραγούδι και η φωνή ανήκει στην αδελφή του Quorthon - Bathory, του ανθρώπου που έβγαλε το πιο μεγαλειώδες άλμπουμ στην ιστορία της μουσικής. All Hail Bathory!
The Limiñanas Ft Bobby Gillespie - Prisoner Of Beauty (10): Είχαμε και στον προηγούμενο γύρο Gillespie, μακράν καλύτερο αυτό
Phantogram - When I'm Small (8): Νομίζω ερωτεύτηκα, την γνωρίζει κανείς να με κάνει προξενιό;
Ghost Cop - A Shot In The Dark (7): Απορώ γιατί Baz και Mas το είχαν για σίγουρο πως το έβαλα εγώ, οκ με αρέσει αλλά όχι στον βαθμό που θα το επέλεγα για συμμετοχή μου
Divine Love Mission - Dream Killers (6): Όμορφο 80ς style synth pop
Τhe Brian Jonestown Massacre - Too Sad To Tell You (5): Καλό αλλά έχουν και καλύτερα
Van Der Graaf Generator - Cat's Eye/Yellow Fever(Running) (4): Είναι πραγματικά για πολύ παραπάνω αλλά έχω βαρεθεί να το ακούω
Monty Python - The Meaning Of Life (3): Και αυτό θα ήταν για παραπάνω αλλά επίσης έχω βαρεθει να το ακούω. Εμφανής η επιρροή των τιτανοτεράστιων Sex Pistols στο κομμάτι
Moby & Lady Blackbird - Dark Days (2): Χμμ οκ
Moodoid - Je Suis La Montagne (1): Ενώ ξεκίνησε πολύ ωραία και περίμενα πολλά απογοητεύτηκα εν τέλει
Sivan Shavit - את מי את משקה דמעות (0): Ίσως σε άλλη γλώσσα να ήταν καλύτερο, ας το δοκιμάσει σε Αγγλικά ή Γαλλικά
Pearl Jam - Sirens (0): Αυτοί δεν κκατάλαβα ποτέ γιατί έγιναν μεγάλο όνομα.. Τους βάζω στην λίστα των υπερτιμημένων μαζί με τους Pink Floyd του Waters
Sonne Hagal - Morpheus (#): Όταν είχε πρωτοβγεί είχα μαγευτεί. Πήρα το άλμπουμ και επικοινώνησα μαζί τους για πιθανότητα να τους έφερνα για λάιβ στην Αθήνα, δυστυχώς δεν προχώρησε. Η μαγευτική γυναικεία φωνή είναι της Leithana των Ordo Equitum Solis.
ΜΠΙ έγραψε:Phantogram - When I'm Small (12): Είναι πολύ σέξυ για να της αρνηθείς τα douze points ...
Τhe Brian Jonestown Massacre - Too Sad To Tell You (8): Τους αγάπησα μέσω των Dandys που τους αγαπούσαν
Έχουν καμμία κατοστη καλύτερα άσματα
The Limiñanas Ft Bobby Gillespie - Prisoner Of Beauty (7): Με τόσα ωραία γκομενάκια πρέπει να βάλεις κάνα πόντο παραπάνω
Τίμιο
Sonne Hagal - Morpheus (6): Δεν είχα την υπομονή να εκτιμήσω κάτι τόσο απλό και αργό, αν το άκουγα τυχαία στο ραδιόφωνο ίσως να ήταν αλλιώς...
Lake Of Tears - Lady Rosenred (5): Πανέμορφο εξώφυλλο, η απλοϊκότητα του ρυθμού χάλασε το ωραίο κλίμα
Divine Love Mission - Dream Killers (4): Πάντα είμαι θετικά προδιαθετημένος όταν ακούω συνθια αλλά οι φωνές είναι μέτριες χωρίς να έχουν κάτι ξεχωριστό που θα δικαιολογούσε την μη αντικατάσταση τους
Van Der Graaf Generator - Cat's Eye/Yellow Fever(Running) (1): Ποτέ δεν κατάλαβα την λατρεία φίλων ή γνωστών ή αγνώστων
Προσπάθησα να μην ταραχτω και να είμαι ανοιχτός να ανακαλύψω όσο πιο χριστιανικά την αξία του απέναντι προσώπου
Μπορώ να καταλάβω την αντίδραση του πανκ κυρίως για κάτι τέτοιες μπάντες
Μου θύμισε Iron Maiden , με την κακή έννοια...
Ούφ !
Pearl Jam - Sirens (0): Άλλο ένα συγκρότημα που δεν κατάλαβα ποτέ γιατί άρεσε

Το συγκεκριμένο τραγούδι με λίγο πιο Ντογκ ήχο θα ακουγόταν σε ελ πιστα
ΝΥΧ έγραψε:Van Der Graaf Generator - Cat's Eye/Yellow Fever(Running) (12): δεν περίμενα ν ακούσω την φωνή του Χάμιλ εδώ, υπερχαίρομαι, αν και προτιμώ την live εκτέλεση στο συγκεκριμένο κομμάτι! γεια σου 42 μου, γεια σου χάμιλ μας, γεια σου γκαγκάριν 2019

all things are a part, all things are apart

λουλουδάκια μου 🌼
The Limiñanas Ft Bobby Gillespie - Prisoner Of Beauty (10): ω ναι! Ω ΝΑΙ!
Moodoid - Je Suis La Montagne (8): φρεσκάδα που θυμίζει αγαπημένη ψυχεδέλεια άλλης εποχής, εκπληκτικά φωνητικά, αξιόλογο!
Phantogram - When I'm Small (7): παιδιά συγγνώμη, μου βάλατε αγόρι ντυμένο στα μαύρα με γενειάδα, λακκάκια και γυαλιά που παίζει και κιθάρα; ούτε καν έχω ακούσει το κομμάτι

ψέμματα, το άκουσα, συμπαθητικό, υπερτερούν το όμορφο αγόρι, το όμορφο κορίτσι, και το κλιπ
Sivan Shavit - את מי את משקה דמעות (3): γλυκούλι μα άνευρο
Moby & Lady Blackbird - Dark Days (2): δεν μου είπε τίποτα το κομμάτι, οριακά δεν μου θυμίζει καν μόμπυ, συγγνώμη
Divine Love Mission - Dream Killers (0): μου είναι αδιάφορο σαν κομμάτι, μα και σ αυτό δεν θα έβαζα εύκολα μηδενικό, αλλά έπρεπε, έπρεπε, ΕΠΡΕΠΕ :(
Lake Of Tears - Lady Rosenred (0): έβαφα τα νύχια μου την ώρα που το άκουγα, και δεν είχα καν την περιέργεια να σηκώσω το κεφάλι να δω ποιός τραγουδάει... λυπάμαι :(
ΠΑΛ έγραψε:Phantogram - When I'm Small (12): Στην κρίση μου, το κομμάτι επικράτησε του δεύτερου με ''διαφορά στήθους''.
Lake Of Tears - Lady Rosenred (6): Συμπαθητικό ρετρό τραγουδάκι.
Van Der Graaf Generator - Cat's Eye/Yellow Fever(Running) (5): Στο τέλος τι ακούγονται; Μπουρμπουλήθρες;
Moodoid - Je Suis La Montagne (4): Βίντεο κλιπ σούρα και μαστούρα αλλά αντικειμενικά ταιριάζει με το κομμάτι.
Pearl Jam - Sirens (2): Πολύ αμερικανιά για τα γούστα μου.
Moby & Lady Blackbird - Dark Days (1): Αδιάφορο. Not my type. Παίρνει οριακά το ποντάκι.
Monty Python - The Meaning Of Life (0): Μάλιστα. Μετά σας έφταιγε η Nancy Ajram.
Συγκεντρωτικά αποτελέσματα

Κώδικας: Επιλογή όλων

# +/-       ∑  Γ01 Γ02 Γ03 Γ04 Γ05 Γ06 Γ07 Γ08 Γ09 Γ10 Γ11 Γ12 
 1  +3 SID  408  65 103  73  78  89                             
 2     MOJ  397 107  63  53 105  69                             
 3     DRE  396 104  84  63  71  74                             
 4  -3 ALI  383  65  91 112  79  36                             
 5     MIS  362  78  62  64  81  77                             
 6  +1 DRH  340  83  74  54  47  82                             
 7  -1 ΝΥΧ  334  94  46  53  68  73                             
 8     POL  286  34  93  58  57  44                             
 9  +3 ΑΝΔ  249  25   x  90  31 103                             
10  -1 JIM  228  61  45  42  32  48                             
11     ΜΠΙ  198  30  61  47  20  40                             
12  -2 NOV  195  14  55  46  53  27                             
13  +1 ΠΑΛ  127  20  10  43   4  50                             
14  -1 MAS   99  32  25  14  28   x                             
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι
Phorum.gr user: Λατ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι »

ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΕΝΣΤΑΣΗ

ΧΙΚ
Casp έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 01:17Ερωτας ειναι να ερωτευεσαι το οτι μπορεις να τον κανεις ο,τι θελεις
Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι

ΕΝΑΟΝ ΡΟΥΦΑ
Casp έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 01:17Ερωτας ειναι να ερωτευεσαι το οτι μπορεις να τον κανεις ο,τι θελεις
Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΞΩ - ΣΕ ΔΥΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΑΝΤΕΨΑ ΤΟΝ MAS ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΝ :-?

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟΓΑΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ :giggle:

Η ΟΠΟΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΒΑΛΕ ΚΑΤΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ, ΠΑΤΩΣΕ :smt005:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ανδροπαραδίνομαι την 29 Νοέμ 2024, 06:02, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι

ΜΙΣΤΥ ΜΠΛΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΣΑΜΠΙΑΝ ΕΙΧΑΝΕ ΤΟΣΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ. ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΡΟΧΑΛΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ :p2:

ΤΖΙΜΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΔΩΔΕΚΑΡΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΟΥ :-? :-? :-?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ανδροπαραδίνομαι την 29 Νοέμ 2024, 06:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι

λαε της φορουμβιζιον μαζι μπορουμε να φερουμε την πρωτια στον πραγματικο εκπροσωπο σας

Εικόνα

αρκει σε οσους ειναι στην ψηλα θεση, να συνομωτησουμε ωστε να απαοχωρησουν απο το παιχνιδι/δεν βαλουν εγκαιρως και χασουν το επομενο
Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 »

- Εγώ έπεσα μέσα για το ντεμαράζ του Μένιου αλλά το έκανε με άλλο τραγούδι από αυτό που υποπτεύθηκα. :smt005:

- Βρηκα την aLiCat με δεύτερη ευκαιρία, απέτυχα στις δύο μαντεψιές μου για τη νύχτα :lol:

- Πολλοι πιστέψαμε ότι το πρώτο το είχε βάλει ο Sid λόγω της punk αισθητικής. Η απροβλεψιμότητα του παιχνιδιού ξαναχτύπησε όμως :8)

- Το σημερινό πρωτοσέλιδο πρεπει να λέει το εξής: "Συνωστισμός στην κορυφή και στο βάθος...Ανδρέας Παπανδρέου και Αλλαγή" :003:
Άβαταρ μέλους
Jimmy81

Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 05:47 ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΕΝΣΤΑΣΗ

ΧΙΚ
Να πατάς το κίτρινο κουμπάκι που λέει "επανυποβολή" αν θυμάμαι καλά. Δώστ'του και λίγα δευτερόλεπτα μετά να σταθεροποιηθεί μην κλείσεις αμέσως την σελίδα. :8)

Ο γύρος μοιάζει φτωχότερος χωρίς τα σχόλιά σου.
Άβαταρ μέλους
Jimmy81

Η εφαρμογή έχει και κάποιου είδους ξυπνητήρι για τον micmic; Πότε πρόλαβε ο μπαγάσας. :lol:
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Τι επικος κουβας ηταν αυτος; Μονο τον Μπιστη βρηκα και τον Παλαιο.
Το κλεινω το μαγαζακι.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μουσική”