!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τριχοτόμηση της Ουκρανίας θα συζητήσουν Τραμπ και Πούτιν
Τριχοτόμηση της Ουκρανίας θα συζητήσουν Τραμπ και Πούτιν
Κυκλοφορεί από τις πληροφορίες των Ουκρανικών υπηρεσιών ότι ο Πούτιν έχωντας ακούσει τις προτάσεις του Τραμπ ετοιμάζεται να παρουσιάσει στον νέο
Πρόεδρο με το που ορκιστεί στις 20 Ιανουαρίου την πρόταση του για μια τριχοτομημενη Ουκρανία: https://www.in.gr/2024/11/28/world/pout ... anias/amp/ .Το σχέδιο του Πούτιν έρχεται σε αντιπρόταση προς το σχέδιο που προωθεί το επιτελείο Τραμπ (όπως έχει εκφραστεί μέσω του Αντιπροέδρου του Τραμπ Τζει Ντι Βανς) το οποίο προβλέπει απλά διχοτόμηση της Ουκρανίας: ένα μέρος της προσαρτάται στη Ρωσία (τα εδάφη που έχει καταλάβει η Μόσχα:η Ανατολική Ουκρανία δηλαδή) και το υπόλοιπο μέρος (Κεντρική και Δυτική Ουκρανία) γίνεται ουδέτερη ζώνη με εγγυήσεις ασφάλειας από τις ΗΠΑ και σε αντάλλαγμα πάγωμα της ένταξης της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ για 20 χρόνια.
Το σχέδιο Πούτιν περιλαμβάνει όχι διχοτόμηση αλλά τριχοτόμηση της Ουκρανίας: η Ανατολική Ουκρανία προσαρτάται από την Ρωσία,η Κεντρική Ουκρανία γίνεται Ρωσικό προτεκτοράτο της Ρωσίας με κυβέρνηση μαριονέτα του Κρεμλίνου και τέλος η Δυτική Ουκρανία θα έχει ένα καθεστώς που θα αποφασίσουν οι Δυτικές χώρες και κυρίως οι ΗΠΑ μετά από διαβουλεύσεις που θα γίνουν σε μελλοντικό χρόνο.
Πρόεδρο με το που ορκιστεί στις 20 Ιανουαρίου την πρόταση του για μια τριχοτομημενη Ουκρανία: https://www.in.gr/2024/11/28/world/pout ... anias/amp/ .Το σχέδιο του Πούτιν έρχεται σε αντιπρόταση προς το σχέδιο που προωθεί το επιτελείο Τραμπ (όπως έχει εκφραστεί μέσω του Αντιπροέδρου του Τραμπ Τζει Ντι Βανς) το οποίο προβλέπει απλά διχοτόμηση της Ουκρανίας: ένα μέρος της προσαρτάται στη Ρωσία (τα εδάφη που έχει καταλάβει η Μόσχα:η Ανατολική Ουκρανία δηλαδή) και το υπόλοιπο μέρος (Κεντρική και Δυτική Ουκρανία) γίνεται ουδέτερη ζώνη με εγγυήσεις ασφάλειας από τις ΗΠΑ και σε αντάλλαγμα πάγωμα της ένταξης της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ για 20 χρόνια.
Το σχέδιο Πούτιν περιλαμβάνει όχι διχοτόμηση αλλά τριχοτόμηση της Ουκρανίας: η Ανατολική Ουκρανία προσαρτάται από την Ρωσία,η Κεντρική Ουκρανία γίνεται Ρωσικό προτεκτοράτο της Ρωσίας με κυβέρνηση μαριονέτα του Κρεμλίνου και τέλος η Δυτική Ουκρανία θα έχει ένα καθεστώς που θα αποφασίσουν οι Δυτικές χώρες και κυρίως οι ΗΠΑ μετά από διαβουλεύσεις που θα γίνουν σε μελλοντικό χρόνο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Animal την 28 Νοέμ 2024, 10:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Τριχοτόμηση της Ουκρανίας θα συζητήσουν Τραμπ και Πούτιν
Η τριχοτομηση τυχαιας γωνιας ειναι αλυτο προβλημα στα μαθηματικα παντως.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Θα της τομήσουν τις τρίχες?
-
Mitharadir
Το άκουσα αυτό στο CNN.Λεξι κλειδί είναι ότι αυτό προτείνει ο Πούτιν στον Τραμπ,ο Τραμπ του προτείνει σχέδιο διχοτόμησης με άλλους όρους.Αμφιβαλλω πολύ ότι αυτό το σχέδιο θα γίνει αποδεκτό ακόμα και από τα φιλορωσικα στελέχη της κυβέρνησης Τραμπ.Δεν είναι σχέδιο ειρήνης αλλά απόλυτη συνθηκολόγηση της Ουκρανίας.
Το σχέδιο διαμοιρασμού στα 3 της Ουκρανίας έτσι όπως το ζητάει η Ρωσία δεν εξυπηρετεί κανέναν παρά μόνο τα Ρωσικά συμφέροντα.Και οι πλέον απομονωτιστες στην κυβέρνηση Τραμπ δύσκολα θα το δεχτούν.Πρακτικα η Ρωσία παίρνει όλη την Ουκρανία χωρίς σφαίρα με αυτό το σχέδιο.Γνωμη μου ότι κ Πούτιν προτείνει τέτοιο σχέδιο στον Τραμπ στα πλαίσια παζαριού: ο Τραμπ προτείνει διχοτόμηση με ένα μέρος να παίρνει η Ρωσία και το μεγαλύτερο μέρος ναι μεν να παγώνει ένταξη σε ΝΑΤΟ και ΕΕ αλλά πρακτικά να περνάει στη σφαίρα επιρροής των ΗΠΑ αλλα χωρίς να ενταχθεί σε κάποιον επίσημο Δυτικό οργανισμό (διότι τι άλλο σημαίνουν εγγυήσεις ασφαλείας από τις ΗΠΑ κι το ΝΑΤΟ;).
Καθένας (Τραμπ και Πούτιν) ξεκινά τις διαπραγματεύσεις από το σημείο που τον συμφέρει περισσότερο.Δεν σημαίνει ότι επειδή ο Πούτιν το προτείνει στον Τραμπ αυτό θα είναι και η τελική συμφωνία.Δεν μπορείς σε μια διαπραγμάτευση να τα πάρεις όλα κάτι θα δώσεις αναγκαστικά αλλιώς δεν είναι διαπραγμάτευση, είναι συνθηκολόγηση.Τους όρους που προτείνει το σχέδιο Πούτιν για τερματισμό του πολέμου τους επιβάλουν ιστορικά οι χώρες που έχουν νικήσει κατά κράτος τις αντίπαλες.Και τέτοιο πράγμα δεν έχει συμβεί στην Ουκρανία.Μπορει η Ουκρανία να υποχωρεί σταδιακά στα πεδία των μαχών αλλά η Ρωσία δεν έχει φτάσει με τίποτα σε σημείο απόλυτης επικράτησης.
Το σχέδιο διαμοιρασμού στα 3 της Ουκρανίας έτσι όπως το ζητάει η Ρωσία δεν εξυπηρετεί κανέναν παρά μόνο τα Ρωσικά συμφέροντα.Και οι πλέον απομονωτιστες στην κυβέρνηση Τραμπ δύσκολα θα το δεχτούν.Πρακτικα η Ρωσία παίρνει όλη την Ουκρανία χωρίς σφαίρα με αυτό το σχέδιο.Γνωμη μου ότι κ Πούτιν προτείνει τέτοιο σχέδιο στον Τραμπ στα πλαίσια παζαριού: ο Τραμπ προτείνει διχοτόμηση με ένα μέρος να παίρνει η Ρωσία και το μεγαλύτερο μέρος ναι μεν να παγώνει ένταξη σε ΝΑΤΟ και ΕΕ αλλά πρακτικά να περνάει στη σφαίρα επιρροής των ΗΠΑ αλλα χωρίς να ενταχθεί σε κάποιον επίσημο Δυτικό οργανισμό (διότι τι άλλο σημαίνουν εγγυήσεις ασφαλείας από τις ΗΠΑ κι το ΝΑΤΟ;).
Καθένας (Τραμπ και Πούτιν) ξεκινά τις διαπραγματεύσεις από το σημείο που τον συμφέρει περισσότερο.Δεν σημαίνει ότι επειδή ο Πούτιν το προτείνει στον Τραμπ αυτό θα είναι και η τελική συμφωνία.Δεν μπορείς σε μια διαπραγμάτευση να τα πάρεις όλα κάτι θα δώσεις αναγκαστικά αλλιώς δεν είναι διαπραγμάτευση, είναι συνθηκολόγηση.Τους όρους που προτείνει το σχέδιο Πούτιν για τερματισμό του πολέμου τους επιβάλουν ιστορικά οι χώρες που έχουν νικήσει κατά κράτος τις αντίπαλες.Και τέτοιο πράγμα δεν έχει συμβεί στην Ουκρανία.Μπορει η Ουκρανία να υποχωρεί σταδιακά στα πεδία των μαχών αλλά η Ρωσία δεν έχει φτάσει με τίποτα σε σημείο απόλυτης επικράτησης.
- George_V
Διαπραγματευση με ορους δικαστικου settlement.
Οπως το κανουν οι δικηγοροι στα δικαστηρια. Ζητάνε αρχικα εξωπραγματικα ποσα για αποζημιωση που δεν υπαρχει περιπτωση να γινουν αποδεκτα ουτε απο αντιδικο ουτε απο δικαστηριο και στο τελος κατεβαινουν στο επιθυμητο ποσο και ολοι ειναι ευχαριστημενοι.
Οπως το κανουν οι δικηγοροι στα δικαστηρια. Ζητάνε αρχικα εξωπραγματικα ποσα για αποζημιωση που δεν υπαρχει περιπτωση να γινουν αποδεκτα ουτε απο αντιδικο ουτε απο δικαστηριο και στο τελος κατεβαινουν στο επιθυμητο ποσο και ολοι ειναι ευχαριστημενοι.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Από την στιγμή που η Ρωσία καταλαμβάνει εδάφη έστω και με αυτόν τον αργό ρυθμό δεν έχει λόγο να διαπραγματευτει. Απλά θα πετάξει το σχέδιο στο τραπέζι και θα πει στον Τραμπ take it or leave it.
Αυτό οφείλεται στην τελείως λανθασμένη τακτική των ΗΠΑ με την επίθεση στο Κουρσκ και με τους ATACMS.
Ο στόχος θα έπρεπε να ήταν να ενισχυθεί το μέτωπο σε τέτοιο βαθμό ώστε να καταλάβουν οι Ρώσοι ότι από την μία δεν θα πάρουν αλλά εδάφη και ότι κινδυνεύουν με αντεπίθεση.
Αυτό οφείλεται στην τελείως λανθασμένη τακτική των ΗΠΑ με την επίθεση στο Κουρσκ και με τους ATACMS.
Ο στόχος θα έπρεπε να ήταν να ενισχυθεί το μέτωπο σε τέτοιο βαθμό ώστε να καταλάβουν οι Ρώσοι ότι από την μία δεν θα πάρουν αλλά εδάφη και ότι κινδυνεύουν με αντεπίθεση.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Μαλακίες. Στα χαρτιά, ο Πούτιν δεν πρόκειται να πάρει ούτε σπιθαμή ουκρανικού εδάφους. Πάγωμα της συγκρουσης εκεί που είναι το μετωπο, ουδετεροτητα της Ουκρανίας και παραπομπή για οριστική επιλυση στο απροσδιοριστο μέλλον θα περιλαμβάνει η όποια συμφωνία.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Εχμ, έχεις αντιληφθεί για πόσο αργό ρυθμό μιλάμε; Τον τελευταίο ένα χρόνο, έχουν καταλάβει περίπου το 0,25% της Ουκρανίας.zteo έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 10:35 Από την στιγμή που η Ρωσία καταλαμβάνει εδάφη έστω και με αυτόν τον αργό ρυθμό
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Αυτός είναι ο ορισμός των διαπραγματεύσεις παντού. Μόνο που θα πρέπει να υπάρχει ένα είδος ισοπαλίας που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχει.George_V έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 10:31 Διαπραγματευση με ορους δικαστικου settlement.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ενώ η Ουκρανία θα εξοπλίζεται και θα ετοιμάζεται για αντεπίθεση. Δεν είναι ηλιθιοι οι Ρώσοι.Scouser έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 10:35 Μαλακίες. Στα χαρτιά, ο Πούτιν δεν πρόκειται να πάρει ούτε σπιθαμή ουκρανικού εδάφους. Πάγωμα της συγκρουσης εκεί που είναι το μετωπο, ουδετεροτητα της Ουκρανίας και παραπομπή για οριστική επιλυση στο απροσδιοριστο μέλλον θα περιλαμβάνει η όποια συμφωνία.
Στον αντίποδα εάν παγώσει η σύγκρουση και σταματήσει ο εξοπλισμός της Ουκρανίας κερδίζει χρόνο η Ρωσία να ανασυνταχθεί και να καταλάβει τα υπόλοιπα εδάφη χαλαρά. Δεν είναι ηλιθιοι ουτε οι Αμερικάνοι.
Οπότε ξέχνα το πάγωμα της σύγκρουσης.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Δεν βιάζονται και δεν πιέζονται οι Ρώσοι. Όσο οι Αμερικάνοι ακολουθούν μια τελείως λανθασμένη τακτική είναι θέμα χρόνου να καταρρεύσει ο Ουκρανικό στρατός.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Συμφωνία για την εφαρμογή της οποίας εγγυώνται ΗΠΑ και Ρωσία δεν παραβιάζεται.zteo έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 10:42Ενώ η Ουκρανία θα εξοπλίζεται και θα ετοιμάζεται για αντεπίθεση. Δεν είναι ηλιθιοι οι Ρώσοι.Scouser έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 10:35 Μαλακίες. Στα χαρτιά, ο Πούτιν δεν πρόκειται να πάρει ούτε σπιθαμή ουκρανικού εδάφους. Πάγωμα της συγκρουσης εκεί που είναι το μετωπο, ουδετεροτητα της Ουκρανίας και παραπομπή για οριστική επιλυση στο απροσδιοριστο μέλλον θα περιλαμβάνει η όποια συμφωνία.
Στον αντίποδα εάν παγώσει η σύγκρουση και σταματήσει ο εξοπλισμός της Ουκρανίας κερδίζει χρόνο η Ρωσία να ανασυνταχθεί και να καταλάβει τα υπόλοιπα εδάφη χαλαρά. Δεν είναι ηλιθιοι ουτε οι Αμερικάνοι.
Οπότε ξέχνα το πάγωμα της σύγκρουσης.
JD Vance
JD Vance
Δεν θα προλάβει να κάνει τίποτα ο μποτοξίας. Η χρεωκοπία καλπάζει γοργά. Προβλέπεται διαμελισμός της Ρωσίας, όπως το '89.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- George_V
Όσο έχουν τον Ουκρανικό στρατό σε συνεχή αιμοδοσία με εξοπλισμό και χρήματα κάνει ότι μπορεί.
Εάν κοπεί η στήριξη σε ένα μήνα Μαξ θα έχει ξεμείνει από καύσιμα ανταλλακτικά κλπ.
Εάν κοπεί η στήριξη σε ένα μήνα Μαξ θα έχει ξεμείνει από καύσιμα ανταλλακτικά κλπ.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
The war in Ukraine could be solved by a ‘Cyprus solution’
It would offer an incentive for talking rather than killing
https://inews.co.uk/opinion/the-war-in- ... on-2849015
Λύσεις υπάρχουν εγκεκριμένες από το ΝΑΤΟ
It would offer an incentive for talking rather than killing
https://inews.co.uk/opinion/the-war-in- ... on-2849015
Λύσεις υπάρχουν εγκεκριμένες από το ΝΑΤΟ
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 36 Απαντήσεις
- 1069 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
-
- 0 Απαντήσεις