!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Unpopular opinions
Re: Unpopular opinions
Μου αρέσουν τα ακριανά κομμάτια ζύμης της πίτσας, το γύρω γύρω...
Yippie Kay Yay
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Κι εμένα, αλλά υπάρχει τεχνική. Τρώς τα ψωμένια ακριανά του προηγούμενου κομματιού με την τυρένια κορυφή του επόμενου
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Εσύ το έχεις αναγάγει σε επιστήμη.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 22:01 Κι εμένα, αλλά υπάρχει τεχνική. Τρώς τα ψωμένια ακριανά του προηγούμενου κομματιού με την τυρένια κορυφή του επόμενου
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
zteo έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 21:50
3. Λατρεύω την Loreena McKennitt
4. Δεν μου αρέσουν τα τηλεπαιχνιδια.
5. Δεν μου αρέσει η κέτσαπ στο πιτογυρο
7. Πάω στα goodys μόνο για τις σαλάτες τους.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
Όχι είμαστε μια λεγεώνα δαιμόνων που γράφει.Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 21:54Είστε σίγουρα ένα άτομο που γράφετε;zteo έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 21:50
5. Δεν μου αρέσει η κέτσαπ στο πιτογυρο
6. Μου αρέσει να βάζω μαγιονέζα σε κομμάτια κεηκ
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- hellegennes
Opinions είπαμε. Δεν υπάρχουν λάθη. Για εμένα έτσι είναι. Απόδειξη ότι για αντεπιχείρημα ξεκίνησες με πίτσες και μακαρόνια, δηλαδή τζανκ φουντ. Ναι, οκ, είναι νόστιμα, αλλά και τα γαριδάκια νόστιμα είναι. Έχει κι άλλα φαγιά η ιταλική κουζίνα αλλά είναι υπερεκτιμημένα και μέτρια· πάντα κατά την άποψή μου.masterridley έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 15:54Πώς μπορείς να είσαι τόσο λάθος σε ένα ποστ?hellegennes έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 23:14 2. Η ιταλική κουζίνα είναι μέτρια.
3. Η γαλλική κουζίνα είναι στο ίδιο επίπεδο με την βρετανική.
Καλά για το 3 χωράει συζήτηση, αλλά για το 2, θες να μου πεις ότι οι πίτσες, μακαρόνια, λαζάνια και ό,τι άλλο θεωρούμε ιταλικό* είναι.. μέτρια; Μήπως απλά έχεις μπουχτίσει; Δεν βλέπω τίποτα μέτριο σε μια πίτσα πεπερόνι/μπέικον και έχω φάει πεντακόσιες. Αν αφαιρούσες τα "ιταλικά" απ'το delivery, θα έμενες με το μισό κατάλογο κυριολεκτικά (εξαιρώντας τις ασιατικές επιλογές).
Για το 2, νομίζω θα συμφωνήσω, αν και γαλλόφιλος με βαριά καρδιά. ΔΕΝ έχουν κάποιο φοβερό πιάτο, αλλά οκ είναι υπερβολή αυτό που γράφεις. Ισοδυναμεί με το "δεν έχουν κουζίνα" που δεν ισχύει.
Για την γαλλική κουζίνα δεν έγραψα χαρακτηρισμό ποιότητας, απλά ότι είναι στο ίδιο επίπεδο με την βρετανική. Ναι, έχουν μερικά καλά σημεία, όπως και οι Βρετανοί, απλά, σε αντίθεση με τους Βρετανούς, έχουν φήμη εξαίσιας κουζίνας κι εγώ δεν βλέπω τίποτα τρομερό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
καλα για ιταλικη εχεις ενα δικιοhellegennes έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 22:57Opinions είπαμε. Δεν υπάρχουν λάθη. Για εμένα έτσι είναι. Απόδειξη ότι για αντεπιχείρημα ξεκίνησες με πίτσες και μακαρόνια, δηλαδή τζανκ φουντ. Ναι, οκ, είναι νόστιμα, αλλά και τα γαριδάκια νόστιμα είναι. Έχει κι άλλα φαγιά η ιταλική κουζίνα αλλά είναι υπερεκτιμημένα και μέτρια· πάντα κατά την άποψή μου.masterridley έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 15:54Πώς μπορείς να είσαι τόσο λάθος σε ένα ποστ?hellegennes έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 23:14 2. Η ιταλική κουζίνα είναι μέτρια.
3. Η γαλλική κουζίνα είναι στο ίδιο επίπεδο με την βρετανική.
Καλά για το 3 χωράει συζήτηση, αλλά για το 2, θες να μου πεις ότι οι πίτσες, μακαρόνια, λαζάνια και ό,τι άλλο θεωρούμε ιταλικό* είναι.. μέτρια; Μήπως απλά έχεις μπουχτίσει; Δεν βλέπω τίποτα μέτριο σε μια πίτσα πεπερόνι/μπέικον και έχω φάει πεντακόσιες. Αν αφαιρούσες τα "ιταλικά" απ'το delivery, θα έμενες με το μισό κατάλογο κυριολεκτικά (εξαιρώντας τις ασιατικές επιλογές).
Για το 2, νομίζω θα συμφωνήσω, αν και γαλλόφιλος με βαριά καρδιά. ΔΕΝ έχουν κάποιο φοβερό πιάτο, αλλά οκ είναι υπερβολή αυτό που γράφεις. Ισοδυναμεί με το "δεν έχουν κουζίνα" που δεν ισχύει.
Για την γαλλική κουζίνα δεν έγραψα χαρακτηρισμό ποιότητας, απλά ότι είναι στο ίδιο επίπεδο με την βρετανική. Ναι, έχουν μερικά καλά σημεία, όπως και οι Βρετανοί, απλά, σε αντίθεση με τους Βρετανούς, έχουν φήμη εξαίσιας κουζίνας κι εγώ δεν βλέπω τίποτα τρομερό.
τωρα για την γαλλικη
εγω νομιζω τα γλυκα τους ειναι που σερνουν την φημη της ,δηλαδη ενταξει πας πλατεια βοζ και σου λεει σπεσιαλιτε του μαγαζιου το πωτ ω φε,
σε απλα ελληνικα βραστο
αλλα τα γλυκα αλλο καπελο,τι να λεμε εκλερ,σουφλε,προφιτερολ
απο εκει εχει αποκτησει τη φημη στον υπολοιπο κοσμο,πιστευω
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ναι, για αυτό απέκτησε φήμη, όχι γιατί οι Εγγλέζοι έμαθαν μαγειρική από τους Γάλλους, ενώ νωρίτερα έτρωγαν για πρωινό τηγανίτες πατάτας με συκώτι.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
στη σκωτια ειχε ενα(κανονικο) εστιατοριο,τηγανητο σνικερςΖενίθεδρος έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 23:26 Ναι, για αυτό απέκτησε φήμη, όχι γιατί οι Εγγλέζοι έμαθαν μαγειρική από τους Γάλλους, ενώ νωρίτερα έτρωγαν για πρωινό τηγανίτες πατάτας με συκώτι.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Η ιταλική κουζίνα είναι λίγο προβλέψιμη αλλά είναι καλή. Αξίζει ένα τουρ της χώρας όπου σε κάθε επαρχεία σου βγάζουν τη σπεσιαλιτέ τους που είναι συνήθως καποιο είδος τοπικό τυρί, ένα ψητό, ένα κρασί κι ένα σαλάμι η παστο. Αλλά είναι όλα όντως ωραία και τελειοποιημένα με τα χρόνια.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- hellegennes
Για μια στιγμή νόμιζα ότι λες για τις ταινίες και ήμουν έτοιμος να συμφωνήσω.masterridley έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 15:01 Σοβαρή unpopular opinion είναι να πεις ότι οι σύγχρονοι Γκοτζίρα ρουφάνε και δεν πιάνουν μία μπροστά στους παλιούς (τους οποίους οι περισσότεροι δεν έχουν ακούσει)
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Βρε καλή είναι, απλά δεν έχει τίποτα ιδιαίτερο και έχει δυσανάλογη φήμη.Chilloutbuddy έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 23:37 Η ιταλική κουζίνα είναι λίγο προβλέψιμη αλλά είναι καλή. Αξίζει ένα τουρ της χώρας όπου σε κάθε επαρχεία σου βγάζουν τη σπεσιαλιτέ τους που είναι συνήθως καποιο είδος τοπικό τυρί, ένα ψητό, ένα κρασί κι ένα σαλάμι η παστο. Αλλά είναι όλα όντως ωραία και τελειοποιημένα με τα χρόνια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 46 Απαντήσεις
- 1326 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur