Ρε φίλε, αυτή είναι η άποψή μου. Τί να κάνω τώρα; Χαρακίρι;Αγις έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 14:58δλδ ο τι κ να αποφασιστει απο την ανωτερα αρχη πως εισαι πας κατηγορουμενος - κανεις δεν ειναι φυσιολογικοςΠασιφάη έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 14:53Ενδεχομένως.sharp έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 13:15
Το ίδιο κάνει κι εκείνος που θέλει να επιδειχθεί, να είναι το κέντρο της παρέας κι όλοι να τον προσέχουν. Από την άλλη ο αθόρυβος μπορεί να είναι διακριτικός, να μην θέλει να ενοχλήσει.
Δεν υπάρχει μία μόνο ανάγνωση για ένα στοιχείο συμπεριφοράς.
Αλλά στις περισσότερες των περιπτώσεων, ο αθόρυβος είναι μουλωχτός, σε όλες τις εκφάνσεις του.
Αυτός που θέλει απλά να επιδείξει την υπεροχή του, είναι απλά ηλίθιος. Και γίνονται άμεσα εμφανείς και οι δυο συμπεριφορές.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Για μαζευτείτε οι ειδήμονες και πείτε μου. Πώς καταλαβαίνετε την ''ψυχούλα'' του άλλου;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Για μαζευτείτε οι ειδήμονες και πείτε μου. Πώς καταλαβαίνετε την ''ψυχούλα'' του άλλου;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Re: Για μαζευτείτε οι ειδήμονες και πείτε μου. Πώς καταλαβαίνετε την ''ψυχούλα'' του άλλου;
για τις δικες μου παρουσιασεις δεν τις καταλαβαινω ουτε γω...τελος παντων αυτα που γραφεις ισχυουνΠασιφάη έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 14:45Μαλακίες ξεμαλακίες, είπα αυτό που εγώ νομίζω. Αν έχεις θέμα με την παρουσίασή του, ρίξε μια ματιά στα δικά σου ποσταρίσματα γλυκούλη.nemo έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 23:59μλκς ! κατι θες να πεις αλλα δεν το παρουσιαζεις σωστα ..Πασιφάη έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 14:53
Ενδεχομένως.
Αλλά στις περισσότερες των περιπτώσεων, ο αθόρυβος είναι μουλωχτός, σε όλες τις εκφάνσεις του.
Αυτός που θέλει απλά να επιδείξει την υπεροχή του, είναι απλά ηλίθιος. Και γίνονται άμεσα εμφανείς και οι δυο συμπεριφορές.
και μας ενοχλουν περισσοτερο απο αλλους που τους εχουμε στα υποψιν
το αποτελεσμα ομως ειναι το ιδιο η ουσια ειναι η ιδια συνηθως την παταμε απο ανθρωπους που τους δειχνουμε εμπιστοσυνη και οχι σε ανθρωπους που προσεχουμε απο την αρχη
Όσο πιο χαζός, τόσο πιο καλός.
Άστρο φωτεινό θα βγει γιορτινό μήνυμα θα φέρει από τον ουρανό.
-
Chupacabra
Μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι;
Διόρθωση, αφελής μάλλον πιο σωστό.
Άστρο φωτεινό θα βγει γιορτινό μήνυμα θα φέρει από τον ουρανό.
ειλικρινεις το σωστοτεροΦως έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 09:06Διόρθωση, αφελής μάλλον πιο σωστό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 40 Απαντήσεις
- 1520 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
-
- 307 Απαντήσεις