!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πως να ταπώσετε έναν χριστιανό μέσα σε ένα λεπτό;

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Πως να ταπώσετε έναν χριστιανό μέσα σε ένα λεπτό;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ »

Μπίστης έγραψε: 07 Δεκ 2018, 20:58
μίστερ μαξ έγραψε: 07 Δεκ 2018, 20:45
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 07 Δεκ 2018, 20:27 Για ποιον λογο ομως να θελει καποιος να ταπωσει εναν χριστιανο;
Για πλάκα.
Με εξυπνάδες θα τον ταπώσει ;
Αυτά που έχει βιώσει ένας χριστιανός δεν τα φαντάζεται ο μηδενιστής ή ο υλιστής ή ο διαβασμένος ζηλωτής άθεος
Σωστή επιλογή λέξης. :smt023
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

nyxtovios έγραψε: 07 Δεκ 2018, 20:48
Ασέβαστος έγραψε: 07 Δεκ 2018, 20:47
nyxtovios έγραψε: 07 Δεκ 2018, 20:45 Άθεος συνήθως πάει μαζί με βίγκαν, λιμπταρντ ,φιλόζωους, φεμινισμός κ.τ.λ.
Συνήθως άτομα χαμηλής νοημοσύνης που νομίζουν πως επειδή διαλαλλούν πως είναι άθεοι είναι πιο έξυπνοι από τους άλλους.
Μόνο για γέλια.
μπααααα...
Συνήθως λέμε όχι πάντα
το αντιστροφο συμβαινει, τουλαχιστον στο νεο κυριως αμερικανικο αθειστικο κινημα του ιντερνετ: πιο κοντα στην αλτ ραιτ παρα στα κινηματα που αναφερεις. Κι ο Σπενσερ δηλωσε αθεος σε συνενετευξη σε αθεο μπλογκερ και το κινημα δεν καταδικασε ουτε πηρε αποστασεις.
Δεν Είμαι Φασίστας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δεν Είμαι Φασίστας »

Μπίστης έγραψε: 07 Δεκ 2018, 20:58Με εξυπνάδες θα τον ταπώσει ;
Αυτά που έχει βιώσει ένας χριστιανός δεν τα φαντάζεται ο μηδενιστής ή ο υλιστής ή ο διαβασμένος ζηλωτής άθεος
η αλήθεια είναι ότι στη φαντασία δε σας παίζει κανένας
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 07 Δεκ 2018, 20:27 Για ποιον λογο ομως να θελει καποιος να ταπωσει εναν χριστιανο;
Για πλάκα.
https://ia800805.us.archive.org/10/item ... eve-It.mp3
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

blackpaint έγραψε: 07 Δεκ 2018, 21:11 το αντιστροφο συμβαινει, τουλαχιστον στο νεο κυριως αμερικανικο αθειστικο κινημα του ιντερνετ: πιο κοντα στην αλτ ραιτ παρα στα κινηματα που αναφερεις. Κι ο Σπενσερ δηλωσε αθεος σε συνενετευξη σε αθεο μπλογκερ και το κινημα δεν καταδικασε ουτε πηρε αποστασεις.
Δε νομίζω αλλά κανείς δε λέει πως η αλτ ραιτ δεν είναι επίσης καθυστερημένοι
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

nyxtovios έγραψε: 07 Δεκ 2018, 20:45 Άθεος συνήθως πάει μαζί με βίγκαν, λιμπταρντ ,φιλόζωους, φεμινισμός κ.τ.λ.
Συνήθως άτομα χαμηλής νοημοσύνης που νομίζουν πως επειδή διαλαλλούν πως είναι άθεοι είναι πιο έξυπνοι από τους άλλους.
Μόνο για γέλια.
Μπούρδες ασχέτου, που νομίζει πως είναι πιο έξυπνος από τους άλλους, μόνο για γέλια! :g030:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Για πλάκα.
Επαφές τρίτου τύπου με φανταστικό φίλο; :smt017
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Ju-87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ju-87 »

Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 07 Δεκ 2018, 21:12
Διαφωνω φιλε που-δεν-εισαι-φασιστας.
Θελει πολυ φαντασια για να πιστεψεις οτι απο ενα αρχικο τιποτα εγινε μια Μεγαλη Εκρηξη και τελικα απο αυτο το τιποτα δημιουργηθηκε ενα ολοκληο συμπαν. Απο το τιποτα...
Θελει ακομη πολυ φαντασια για να νομιζεις οτι ενα Ον οπως ο ανθρωπος εγινε απο καποιες ενωσεις ανθρακα που κατα τυχη αναμειχθηκαν μεταξυ τους. Σαν να λεμε οτμι ενας τυφωνας ξεσπασε σε μια παραγκα με παλιοσιδερα και εντελως συμπτωματικα κατασκευαστηκε ενα f-35. Απο τα παλιοσιδερα...
Στην φαντασια δεν σας ξεπερναει κανεις
..
Δημοκράτης έγραψε: 31 Αύγ 2021, 14:42Από εκεί και πέρα είναι φανερό ότι ψήφισα μαλακα
AlienWay έγραψε: 05 Οκτ 2021, 22:00 Η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.

Επαναλαμβάνω, η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.
User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

Ju-87 έγραψε: 07 Δεκ 2018, 21:48
Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 07 Δεκ 2018, 21:12
Διαφωνω φιλε που-δεν-εισαι-φασιστας.
Θελει πολυ φαντασια για να πιστεψεις οτι απο ενα αρχικο τιποτα εγινε μια Μεγαλη Εκρηξη και τελικα απο αυτο το τιποτα δημιουργηθηκε ενα ολοκληο συμπαν. Απο το τιποτα...
Θελει ακομη πολυ φαντασια για να νομιζεις οτι ενα Ον οπως ο ανθρωπος εγινε απο καποιες ενωσεις ανθρακα που κατα τυχη αναμειχθηκαν μεταξυ τους. Σαν να λεμε οτμι ενας τυφωνας ξεσπασε σε μια παραγκα με παλιοσιδερα και εντελως συμπτωματικα κατασκευαστηκε ενα f-35. Απο τα παλιοσιδερα...
..
...........ειπε αυτος που δηλωσε φασιστας και εγραψε και τους λογους κιολας. :smt005: Ευτυχως το νημα διαγραφτηκε,διοτι παραβιαζε ωραιοτατα οχι μονο τους ορους χρησης αλλα και την ελληνικη νομοθεσια.Και ΕΒΡΙΘΕ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΓΑΠΗ! :003:

Βρε κουτο....φαντασια για τοσο απλα πραγματακια;Που να σου πουνε δηλαδη για παραλληλα συμπαντα,για την θεωρια των χορδων,για τις 11 διαστασεις,ουτε καν για 4 δηλαδη,για το πολυσυμπαν,σκουλικοτρυπες,μαυρες και λευκες οπες...,για τον χωρο Minkowski ,αυτον τον μαθηματικο χωρο οπου η θεωρια της σχετικοτητας του Αινσταιν ειναι πιο καταλληλη να παρασταθει,και η ευκλειδια γεωμετρια δεν ισχυει στο συμπαν σε μεγαλη κλιμακα,παρα μονο σε πολυ μικρη κλιμακα,κλπ,κλπ;
Ακομα ασχολησαι και προσπαθεις να αποδειξεις μπραγματα δημοτικου; :003:
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 07 Δεκ 2018, 20:37
Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Δεκ 2018, 20:31Το τάπωμα δεν μπορώ να καταλάβω. Μπορείς να μας αναλύσεις γιατί αυτές οι απομονωμένες φράσεις αποτελούν τάπωμα;
υπονοείς ότι οι δημοσιεύσεις μου δεν πληρούν τα υψηλά στάνταρντς της ενότητας μας;
Εννοώ ότι δεν βλέπω κάτι που να αποτελεί τάπωμα. Φυσικά και αποδέχομαι αυτά τα αποσπάσματα της Αγίας Γραφής.
Δεν Είμαι Φασίστας

Ju-87 έγραψε: 07 Δεκ 2018, 21:48Διαφωνω φιλε που-δεν-εισαι-φασιστας.
..
εγώ δε καταλαβαίνω γιατί μιλάς φίλε Jim, τη στιγμή που δεν είσαι ικανός να απαντήσεις απλούστατα ερωτήματα και οι συνεπώς οι θέσεις σου πηγάζουν από το κεφάλι σου και μόνο

τα "επιχειρήματα" σου που έγραψες παραπάνω δε τα συμμερίζεται κανείς. Αυτά τα f-35 είναι αμερικανικές-ρεπουμπλικανικες χαζομάρες τις οποίες απλά παπαγαλίζεις δίχως να καταλαβαίνεις. Επίσης έχουν ταπωθεί εδώ και χρόνια από έξυπνους ανθρώπους:
Εικόνα

αλλα γενικά δεν έχεις ιδέα τι πιστεύουν οι άλλοι άνθρωποι (χριστιανοί και μη) συνεπώς και όλα αυτά που γράφεις εδώ είναι άκυρα.

συνέχισε όμως να χρησιμοποιείς την φαντασία σου για να πιστεύεις ότι ένα εβραϊκό ζόμπι γεννήθηκε δίχως να σπάσει τον παρθενικό υμένα, και άμα βγάλεις κάτι γελοίους θορύβους σε ένα περίεργο κτίριο την κυριακή το πρωί θα σωθεί η "ψυχή" σου, κάτι που δεν ξέρεις καν τι είναι αλλά στο είπε ένας εξίσου γελοίος τύπος που φοράει αποκριάτικο κοστούμι το 2019
Άβαταρ μέλους
Ju-87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ju-87 »

Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 08 Δεκ 2018, 10:35

συνέχισε όμως να χρησιμοποιείς την φαντασία σου για να πιστεύεις ότι ένα εβραϊκό ζόμπι γεννήθηκε δίχως να σπάσει τον παρθενικό υμένα, και άμα βγάλεις κάτι γελοίους θορύβους σε ένα περίεργο κτίριο την κυριακή το πρωί θα σωθεί η "ψυχή" σου, κάτι που δεν ξέρεις καν τι είναι αλλά στο είπε ένας εξίσου γελοίος τύπος που φοράει αποκριάτικο κοστούμι το 2019
Kαι ενεφανίσθεις εσύ, ω μέγιστε και λαμπερέ φωστήρ της ανθρωπότητας, της πλάνης ημών απαλλάξας!

Το γόνυ ταπεινά κλίνω ενώπιόν σου και τα φώτα σου να εκλιπαρώ να δώσεις!

Συ Υπεράνθρωπε,του Ζαρατούστρα ανωτέρε και λαμπρής δόξης απολαμβάνοντος!
Δημοκράτης έγραψε: 31 Αύγ 2021, 14:42Από εκεί και πέρα είναι φανερό ότι ψήφισα μαλακα
AlienWay έγραψε: 05 Οκτ 2021, 22:00 Η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.

Επαναλαμβάνω, η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.
Δεν Είμαι Φασίστας

Ju-87 έγραψε: 08 Δεκ 2018, 14:19Kαι ενεφανίσθεις εσύ, ω μέγιστε και λαμπερέ φωστήρ της ανθρωπότητας, της πλάνης ημών απαλλάξας!

Το γόνυ ταπεινά κλίνω ενώπιόν σου και τα φώτα σου να εκλιπαρώ να δώσεις!

Συ Υπεράνθρωπε,του Ζαρατούστρα ανωτέρε και λαμπρής δόξης απολαμβάνοντος!
καλά τα λες φίλε μου, εκ του ασφαλούς :+1:
User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

Και εδω βλεπουμε δυο χαγουλα,το ενα να δηλωνει μεσω νηματος οτι ειναι φασιστας και ναζι και πιστευει στον Χριστο,και το αλλο που δηλωνει οτι δεν ειναι φασιστας ( :smt005: )να λεει πως δεν πιστευει στον ΕΒΡΑΙΟ θεο.
Μα,καμια συννενοηση;
Οι ναζιστες τυπικα,δεν πιστευουν στον Χριστο,καθοτι ρατσιστομουτρα και ο Χριστος εβραιος.
τσ.τσ,τσ....συνενοηθητε βρε κουτα να εχετε μια κοινη γραμμη.
Δεν ειναι σωστη εικονα αυτη για το κομμα σας. :smt018
Δεν Είμαι Φασίστας

Εσθήρ έγραψε: 14 Δεκ 2018, 07:49 Και εδω βλεπουμε δυο χαγουλα,το ενα να δηλωνει μεσω νηματος οτι ειναι φασιστας και ναζι και πιστευει στον Χριστο,και το αλλο που δηλωνει οτι δεν ειναι φασιστας ( :smt005: )να λεει πως δεν πιστευει στον ΕΒΡΑΙΟ θεο.
Μα,καμια συννενοηση;
Οι ναζιστες τυπικα,δεν πιστευουν στον Χριστο,καθοτι ρατσιστομουτρα και ο Χριστος εβραιος.
τσ.τσ,τσ....συνενοηθητε βρε κουτα να εχετε μια κοινη γραμμη.
Δεν ειναι σωστη εικονα αυτη για το κομμα σας. :smt018
πρώτον να σου εξηγήσω το νικνειμ μου. Είναι ειρωνικό νικνειμ και ως προς τους νοικοκυραίους πατριώτες που γκαρίζουν "ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΙΑ ΦΑΣΙΣΤΑΣ!!" ενώ καθημερινώς γράφουν στα παπάρια τους κάθε δημοκρατική και κοινωνική (και ανθρώπινη) αξία, γαλουχημένοι εντός μια κουλτούρας αρχιδίλας και απολυταρχισμού

δεύτερον δεν είπα ότι ο θεός είναι ΕΒΡΑΙΟΣ, αναφερόμουν στον άνρθωπο που κατέληξε να αποκαλείται "ιησους χριστος". αν υπαρχει θεος, προφανως δεν εχει εθνικοτητα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”