Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 01:31
άμα είναι να βάζουμε μόνο όσο συνοδεύουν αρμονικά την γεύση, μόνο τομάτα (όταν είναι η εποχή της και αν φέρνει καλή το μαγαζί, όχι ένα κόκκινο φελιζόλ 12 μήνες τον χρόνο), κόκκινο πιπέρι, λίγο κρομμύδι με φρέσκο μαϊδανό
και στα καλά λαθρομάγαζα, εδώ χαβούζα, στο κοτόπουλο βάζουν ψιλοκομμένο λάχανο, καρότο και τζατζικοταχινοκαυτερό (που στο κοτόπουλο λόγω γεύσης χορταρένιας ούτως ή άλλως του κρέατος επιτρέπεται)
Καλή συνέχεια.
Μαιστα. Δηλαδή οι πατάτες που μπαίνουν στο ίδιο πιάτο με το κρέας είναι φαουλτ και συ μας λες να βάλουμε όλο το μπολ με τη σαλάτα μέσα στην πίτα. Μαρουλια, κρεμμύδια, Λάχανα , καροτα, πολίτικη, χωριάτικη , να κάτσουμε κ μισό κιλό φέτα μέσα να πούμε...
Τώρα το είδα.. μαϊντανό...Μαϊντανό λέει ! Σιγά μη βανουμε και σέλινο ...νισαφι!
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 01:31
άμα είναι να βάζουμε μόνο όσο συνοδεύουν αρμονικά την γεύση, μόνο τομάτα (όταν είναι η εποχή της και αν φέρνει καλή το μαγαζί, όχι ένα κόκκινο φελιζόλ 12 μήνες τον χρόνο), κόκκινο πιπέρι, λίγο κρομμύδι με φρέσκο μαϊδανό
και στα καλά λαθρομάγαζα, εδώ χαβούζα, στο κοτόπουλο βάζουν ψιλοκομμένο λάχανο, καρότο και τζατζικοταχινοκαυτερό (που στο κοτόπουλο λόγω γεύσης χορταρένιας ούτως ή άλλως του κρέατος επιτρέπεται)
Καλή συνέχεια.
Μαιστα. Δηλαδή οι πατάτες που μπαίνουν στο ίδιο πιάτο με το κρέας είναι φαουλτ και συ μας λες να βάλουμε όλο το μπολ με τη σαλάτα μέσα στην πίτα. Μαρουλια, κρεμμύδια, Λάχανα , καροτα, πολίτικη, χωριάτικη , να κάτσουμε κ μισό κιλό φέτα μέσα να πούμε...
Τώρα το είδα.. μαϊντανό...Μαϊντανό λέει ! Σιγά μη βανουμε και σέλινο ...νισαφι!
τον Communio Sancta έκανα, εγώ πατάτα σος παίρνω για να χορταίνω και να γλιστράει
Casp έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 01:17Ερωτας ειναι να ερωτευεσαι το οτι μπορεις να τον κανεις ο,τι θελεις
ΟΥ ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΠΑΤΑ ΕΙΣ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙΟΝ ΕΑΥΤΟΥ Η ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙΟΝ ΤΟΥ ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΟΥ
Ένας που έβαζε πατάτα στο σουβλάκι έχασε το διπλό της Τσέλσι στο 92' και πάει το παρολι
Ενανου αλλουνου του κόλλησε το μαρούλι στο δόντι και γυρναγε σαν τον αποσυναγωγο στα σοσιαλ
Στείλτε αυτό το γράμμα σε δέκα συμφορουμιτες και θα σας έρθει κάθε καλο
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Beria έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 08:46
Ένας που έβαζε πατάτα στο σουβλάκι έχασε το διπλό της Τσέλσι στο 92' και πάει το παρολι
Ενανου αλλουνου του κόλλησε το μαρούλι στο δόντι και γυρναγε σαν τον αποσυναγωγο στα σοσιαλ
Beria έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 08:46
Καλά, μάστορα πιάσε ένα πιτόγυρο με πατάτα και τζατζίκι κι ένα σουβλάκι πίτα με πατάτα και μουστάρδα.
enterprise-psi έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 12:21
Όταν ψήνω μπιφτέκια για να φτιάξω μπέργκερ τότε κάνω και πατάτες , μπριζόλες, κοψιδια , παιδακια, μόνο σαλάτα , φέτα και άφθονο ψωμί .
Χαλκιδική έκανα το λάθος και είπα ένα από όλα , έβαλε 8 κιλά πατάτα , κέτσαπ και μουστάρδα, οι άνθρωποι είναι αμόρφωτοι
πολλές φορές κόβω την μπριζόλα κομματάκια και την πετάω μέσα στην σαλάτα
Παραπέμπω στην ακροτελεύτια λέξη του ποστ του Beria.
Έχετε δίκαιο. φαντασθειτε πως άλλοι βάζουν την τομάτα και το κρεμμύδι.- την σαλάτα κοντολογις - μέσα στην πίτα , δίπλα στο κρέας ! Εγκληματιαι!
Το σωστό είναι να τρως σκέτο τον γύρο. Πίτα με γύρο δεν πάει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Για εναν τελείως αλλοπρόσαλλο λόγο παιρνουν καποιοι σουβλάκι με πατάτες με κέτσαπ και μουστάρδα, αντι να παρουν σάντουιτς ή χοτ ντογκ. Τουλαχιστον οσοι το παιρνουν μονο με πατάτα, παλι καλα.
Και μην αναφερθώ σε εκεινο το υπερσίχαμα το χυσαμόλι, την ουγγαρέζα
Μια χαρά πάνε οι πατάτες με το κρέας, μην γίνεστε υστερικοί επειδή... ξέρω 'γω γιατί;
Κι εγώ δεν γουστάρω με τις υπερβολές εδώ σ' απάν, που πιτάρουν (sic) τα δικά μας πιτόγυρα (καλαμάκια για όσους δεν μιλάνε ελληνικά) με πατάτα σαν να μην υπάρχει αύριο, γι' αυτό και πάντα τους λέω είτε να βάλουν ελάχιστες (3-4 πατάτες έτσι για την γεύση) ή και καθόλου, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας ότι δεν ταιριάζουν σαν γεύση τα δυο υλικά.
Για τα άλλα που λες για τις αλοιφές (ναι... ναι... ξέρω), θέμα γούστου είναι. Ντε γκούστιμπους ετ ντε κολόριμπους που έλεγε κι η γιαγιά μου στο χωριό.
Μια χαρά πάνε οι τηγανητές πατάτες με τα σουβλάκια (ναι, τα πιτοτυλιχτά εννοώ) όταν παίζουν ξεχωριστά από το τυλιχτό. Διαφορετικά παραπέμπουν σε πουρέ πατάτας για χόρταση, που αλλοιώνει τελείως τη γεύση του ψητού.
Ακόμη και στα μπέργκερς, που δεν είμαι φαν, προσφέρονται ξεχωριστά και υπάρχει λόγος γι ´αυτό.
vantono έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 12:36
Για εναν τελείως αλλοπρόσαλλο λόγο παιρνουν καποιοι σουβλάκι με πατάτες με κέτσαπ και μουστάρδα, αντι να παρουν σάντουιτς ή χοτ ντογκ. Τουλαχιστον οσοι το παιρνουν μονο με πατάτα, παλι καλα.
Και μην αναφερθώ σε εκεινο το υπερσίχαμα το χυσαμόλι, την ουγγαρέζα
Μια χαρά πάνε οι πατάτες με το κρέας, μην γίνεστε υστερικοί επειδή... ξέρω 'γω γιατί;
Κι εγώ δεν γουστάρω με τις υπερβολές εδώ σ' απάν, που πιτάρουν (sic) τα δικά μας πιτόγυρα (καλαμάκια για όσους δεν μιλάνε ελληνικά) με πατάτα σαν να μην υπάρχει αύριο, γι' αυτό και πάντα τους λέω είτε να βάλουν ελάχιστες (3-4 πατάτες έτσι για την γεύση) ή και καθόλου, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας ότι δεν ταιριάζουν σαν γεύση τα δυο υλικά.
Για τα άλλα που λες για τις αλοιφές (ναι... ναι... ξέρω), θέμα γούστου είναι. Ντε γκούστιμπους ετ ντε κολόριμπους που έλεγε κι η γιαγιά μου στο χωριό.
Μια χαρά πάνε οι τηγανητές πατάτες με τα σουβλάκια (ναι, τα πιτοτυλιχτά εννοώ) όταν παίζουν ξεχωριστά από το τυλιχτό. Διαφορετικά παραπέμπουν σε πουρέ πατάτας για χόρταση, που αλλοιώνει τελείως τη γεύση του ψητού.
Ακόμη και στα μπέργκερς, που δεν είμαι φαν, προσφέρονται ξεχωριστά και υπάρχει λόγος γι ´αυτό.
Συμφωνώ. Γι' αυτό είπα ότι βάζω 2-3 μέσα και αν (τις περισσότερες φορές καθόλου). Είναι από τα σφάλματα των δικών μας εδώ σ' απάν, που τα τιγκάρουν στην πατάτα για να φαίνονται τεράστια τα πιτόγυρα.
Ναύτης έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 00:44
Παραπέμπω στην ακροτελεύτια λέξη του ποστ του Beria.
Έχετε δίκαιο. φαντασθειτε πως άλλοι βάζουν την τομάτα και το κρεμμύδι.- την σαλάτα κοντολογις - μέσα στην πίτα , δίπλα στο κρέας ! Εγκληματιαι!
Το σωστό είναι να τρως σκέτο τον γύρο. Πίτα με γύρο δεν πάει.
Αυτή είναι η πιο σωστή άποψη. Και με λίγη γαρνιτούρα σε πιάτο με λίγο κρεμμύδι, λίγη ντομάτα και λίγη πάπρικα. Ουτε πατάτες ούτε πίτα ούτε ψωμιά δίπλα.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars