Ο Κασσελάκης τι ύψος έχει δηλαδης;Archer29 έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 15:23Από όλα όσα πραγματικά ποστ τρολάρω σε αυτό βρήκες να με κάνεις quote?
Αντικειμενικά αυτό ίσως είναι ένα από τα πιο ακριβή μου πόστ. Κατά κοινή ομολογία είμαι ένα φιτ παίδαρος στο 1.94 ύψος.
Δύσκολα δεν θα έμπαινα βουλή ακόμα κ αν είχα ως μόνο όπλο το γυμνό μου.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δημοσκόπηση Interview
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Δημοσκόπηση Interview
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Του ρίχνω σίγουρα 5-7 πόντους. Δίπλα του που έχω σταθεί δλδ. Φαίνεται κ σε σέλφι που έχουμε.
187 λογικά πρέπει να είναι.
Κάπου στο 1.85 τον κόβω τον Κασσελάκη
Εμφανισιακά πάντως, είναι μια χαρά και σίγουρα δεν έχει στο κούτελο τη φωτεινή ταμπέλα "είμαι γκέι, είμαι γκέι", πράγμα που σαφώς του δίνει περισσότερους πόντους γενικώς και ειδικώς.
Εμφανισιακά πάντως, είναι μια χαρά και σίγουρα δεν έχει στο κούτελο τη φωτεινή ταμπέλα "είμαι γκέι, είμαι γκέι", πράγμα που σαφώς του δίνει περισσότερους πόντους γενικώς και ειδικώς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Και υπέρ του Δρομοκαΐτειου είναι.
Ναι, αυτό βρήκα. Και για να στο εξηγήσω, σε θεωρώ έξυπνο άνθρωπο. Και αναλώνεσαι στη μαλακία, δίχως λόγο. Μπορείς καλλίτερα. Αν πάλι αυτό είναι η άμυνά σου εδώ μέσα για τον σεξουαλικό σου προσανατολισμο και για τις όσες ομοφοβικές κλαπαρχιδιές ακούς, μπορείς να το λήξεις και να βάλεις όρια. Αν δεν θέλεις, πάω πάσο.Archer29 έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 15:23Από όλα όσα πραγματικά ποστ τρολάρω σε αυτό βρήκες να με κάνεις quote?
Αντικειμενικά αυτό ίσως είναι ένα από τα πιο ακριβή μου πόστ. Κατά κοινή ομολογία είμαι ένα φιτ παίδαρος στο 1.94 ύψος.
Δύσκολα δεν θα έμπαινα βουλή ακόμα κ αν είχα ως μόνο όπλο το γυμνό μου.![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Όχι είναι πιο ψηλός. Το κατώτατο που του δίνω 1.87. Έχω σταθεί δίπλα του και είναι ξεκάθαρα πάνω από 1.85
- Libre arbitre
Όλοι έχουν δικαίωμα στην ζωή μεσιέ.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Είναι η δεύτερη η τρίτη φορά που το λες αυτό.Πασιφάη έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 15:35 Αν πάλι αυτό είναι η άμυνά σου εδώ μέσα για τον σεξουαλικό σου προσανατολισμο και για τις όσες ομοφοβικές κλαπαρχιδιές ακούς, μπορείς να το λήξεις και να βάλεις όρια. Αν δεν θέλεις, πάω πάσο.
Είναι δική σου προβολή αυτό. Δεν με έχεις καταλάβεις για το προκείμενο που αναφέρεις.
Γαμάω τα πρέκια εντελώς αψυχολόγητα όποιου μου καυλώσει για ότι μου κάτσει εκείνη τη στιγμή.
- Eθνικοκοινωνιστης
τυχαιο που ο μονος του υποστηρικτης εδω μεσα ειναι ο Οργι?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
So what?
Δεν έχει πλέον κάποιο νόημα σύμφωνα με τις δηλώσεις σου. Προτείνω, ως εναλλακτική λύση να αρχίζεις να βγάζεις σέλφις και δίπλα στους ανταρσύτες, που είναι τέρμα αντιτουριστικοί. Μπορεί να σε κάνουν και πρόεδρα.
Ή να συνεχίσεις στο εναλλακτικό only fans, πχορουμικώς και όχι μόνον.
Προσωπικώς πάντως, δεν με πείθεις ως αξιέραστο μοντέλο. Η εμμονή σε "πούτσους" και "κώλους" περισσότερο σε κάτι μίζερα πατσοκοιλιάδικα τρολς παραπέμπει (στρέιτ ή γκέι, αδιάφορο).
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Eθνικοκοινωνιστης
κακο γουστο το καλο μας 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Libre arbitre
Μη μου πεις τώρα πως θα ψηφίζες και Τραμπ; Μοιάζει για διμετρος...Archer29 έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 15:26Του ρίχνω σίγουρα 5-7 πόντους. Δίπλα του που έχω σταθεί δλδ. Φαίνεται κ σε σέλφι που έχουμε.
187 λογικά πρέπει να είναι.
https://www.google.com/amp/s/www.indiat ... 2024-11-24

...
- Libre arbitre
Βέβαια έχει αρκετό σπλαχνικό λίπος και κοιλίτσα.
α ναι ξέχασα η ψεκασμένη κωλόγρια νομίζει είμαι στρέητ που παριστάνω για κάποιο λόγο τον γκέιΓΑΛΗ έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 15:45
Προσωπικώς πάντως, δεν με πείθεις ως αξιέραστο μοντέλο. Η εμμονή σε "πούτσους" και "κώλους" περισσότερο σε κάτι μίζερα πατσοκοιλιάδικα τρολς παραπέμπει (στρέιτ ή γκέι, αδιάφορο).![]()
Βασικά, σε θεωρώ φτυσμένο γκέι ή στρέιτ.Archer29 έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 16:05α ναι ξέχασα η ψεκασμένη κωλόγρια νομίζει είμαι στρέητ που παριστάνω για κάποιο λόγο τον γκέιΓΑΛΗ έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 15:45
Προσωπικώς πάντως, δεν με πείθεις ως αξιέραστο μοντέλο. Η εμμονή σε "πούτσους" και "κώλους" περισσότερο σε κάτι μίζερα πατσοκοιλιάδικα τρολς παραπέμπει (στρέιτ ή γκέι, αδιάφορο).![]()
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 239 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από KRAKEN