Εντω το πρίγκιπα Παβλο.
Ντοσει αριθμό ταυτότητας εμένα και σου ντινει 4 καταστορικα σύνταξη.
Είμαι ο πραγματικός Παβλος.
Μα την Αγία Βαρβάρα σε λέω.
Εντω το πρίγκιπα Παβλο.
Εγώ κλείνω προς Έλληνα να πω την αλήθεια, το πολύ Αλβανό που έχει ζήσει Ελλάδα. Ξέρει ελληνικά, ξέρει ότι ο μέσος βλαχοπαπους είναι βασιλικός + ξέρει τι είναι το 420.
micmic έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 11:32 Τα επόμενα χρόνια θα πολλαπλασιαστούν αυτά. Οι επόμενες γενιές 70άρηδων και 80άρηδων θα μπορούν να χειρίζονται υπολογιστές σχετικά εύκολα και θα έχουν την θλιβερή ευπιστία της 3ης ηλικίας. Μαθαίνω ότι ήδη γίνεται της πουτάνας από απάτες με πραγματικούς ή δήθεν παπάδες και καλόγερους που πουλάνε μέσω ίντερνετ είτε "τίμιο ξύλο" σε τιμές χρυσού είτε πολύ απλά φούμαρα για "ευχές" και "παρακλήσεις" με το αζημίωτο.
Eσύ έχεις φάει μεγάλη πούτσα από 'μενα για να μ' αναφέρεις όπου σταθείς κι όπου βρεθείς.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ωπ, κι άλλος που του έχω κάνει τη σούφρα σουρωτήρι.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
γιατί; που είναι ο ηθικισμός σε αυτό που έγραψα;ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 11:15Οι παπαριές που γράφεις είναι η επιτομή του λαϊκίστικου ηθικισμού.Antipnevma έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 10:47 Ο ηθικισμός είναι για ηλίθιους. Απάτες και κλοπές γίνονται επειδή ο κόσμος δεν έχει να επιβιώσει.
Και απάτες και κλοπές δεν κάνουν μόνο οι κοινοί εγκληματίες και οι γύφτοι. Κάνουν και οι απλοί πολίτες. Από την ψιλικατζού της γειτονιάς που αρνείται να πουλήσει τσιγάρα με POS και απαιτεί μετρητά μέχρι αυτούς που έκαναν την Ικαρία 'νησί αιωνοβίων' επειδή δεν δήλωναν τους μακαρίτες για να τρώνε την σύνταξη οι συγγενείς και τα κυκλώματα στην τοπική διοίκηση. Οι πολιτικοί κάνουν χειρότερα. Υπάρχει μέχρι και 'μεταρρυθμιστής' πρωθυπουργός που έχει μετοχές στα fund που παίρνουν τα σπίτια του κοσμάκη.![]()
Και η κουτσή Μαρία σφαλίαρες σε δίνει εδώ.Kauldron έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 12:33Ωπ, κι άλλος που του έχω κάνει τη σούφρα σουρωτήρι.![]()
Όποιος μετά βίας τα βγάζει πέρα (το δεν μπορεί να επιβιώσει το εννοούμε μεταφορικά) είτε λέγεται γύφτος είτε λέγεται Έλληνας μικροιδιοκτήτης ή δημόσιος υπάλληλος πρέπει να κλέψει κάπως για να βρει μια ανακούφιση στη ζωή του. Άμα δεν κλέβει είναι αυτό που λέμε αγαθός-χαζός. Όταν ζεις σε μια φτωχή και δυσλειτουργική κοινωνία είναι ηλίθιο να μην κλέβεις. Δεν έχω δει ποτέ κανέναν δεξιό σαν εσένα να παραπονιέται που οι μάζες έκλεβαν το κράτος στην σοβιετική ένωση. Καλά έκαναν και το έκλεβαν γιατί δεν είχαν άλλη επιλογή: έπρεπε να ανακουφιστούν λίγο από τη μιζέρια τους. Στην Ελλάδα γιατί νομίζεις ότι έχουν επιλογή;micmic έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 11:03Στο ίδιο σου το ποστ αυτοαναιρείσαι. Τα "κυκλώματα" και ο πρωθυπουργός κλέβουν παρόλο που "έχουν να επιβιώσουν", αλλά οι γύφτοι κλέβουν επειδή "δεν έχουν να επιβιώσουν".Antipnevma έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 10:47 Ο ηθικισμός είναι για ηλίθιους. Απάτες και κλοπές γίνονται επειδή ο κόσμος δεν έχει να επιβιώσει.
Και απάτες και κλοπές δεν κάνουν μόνο οι κοινοί εγκληματίες και οι γύφτοι. Κάνουν και οι απλοί πολίτες. Από την ψιλικατζού της γειτονιάς που αρνείται να πουλήσει τσιγάρα με POS και απαιτεί μετρητά μέχρι αυτούς που έκαναν την Ικαρία 'νησί αιωνοβίων' επειδή δεν δήλωναν τους μακαρίτες για να τρώνε την σύνταξη οι συγγενείς και τα κυκλώματα στην τοπική διοίκηση. Οι πολιτικοί κάνουν χειρότερα. Υπάρχει μέχρι και 'μεταρρυθμιστής' πρωθυπουργός που έχει μετοχές στα fund που παίρνουν τα σπίτια του κοσμάκη.
Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει πολύς κόσμος πολύ φτωχότερος από τους γύφτους που δεν καταφεύγει στο έγκλημα. Και αυτοί είναι πολύ περισσότεροι και πολύ φτωχότεροι από τους γύφτους. Οι γύφτοι είναι, πολύ απλά, κωλοφάρα.
Πρώτα απ'όλα δεν είμαι δεξιός. Ο κάθε ένας θα βγάλει ένα ηλίθιο συμπέρασμα ανάλογα με το πού διαφωνώ μαζί του. Για άλλους είμαι αριστερός, για άλλους είμαι ακροδεξιός, για άλλους είμαι αναρχικός. Στα παπάρια μου αυτοί οι διαχωρισμοί.Antipnevma έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 13:24Όποιος μετά βίας τα βγάζει πέρα (το δεν μπορεί να επιβιώσει το εννοούμε μεταφορικά) είτε λέγεται γύφτος είτε λέγεται Έλληνας μικροιδιοκτήτης ή δημόσιος υπάλληλος πρέπει να κλέψει κάπως για να βρει μια ανακούφιση στη ζωή του. Άμα δεν κλέβει είναι αυτό που λέμε αγαθός-χαζός. Όταν ζεις σε μια φτωχή και δυσλειτουργική κοινωνία είναι ηλίθιο να μην κλέβεις. Δεν έχω δει ποτέ κανέναν δεξιό σαν εσένα να παραπονιέται που οι μάζες έκλεβαν το κράτος στην σοβιετική ένωση. Καλά έκαναν και το έκλεβαν γιατί δεν είχαν άλλη επιλογή: έπρεπε να ανακουφιστούν λίγο από τη μιζέρια τους. Στην Ελλάδα γιατί νομίζεις ότι έχουν επιλογή;micmic έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 11:03Στο ίδιο σου το ποστ αυτοαναιρείσαι. Τα "κυκλώματα" και ο πρωθυπουργός κλέβουν παρόλο που "έχουν να επιβιώσουν", αλλά οι γύφτοι κλέβουν επειδή "δεν έχουν να επιβιώσουν".Antipnevma έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 10:47 Ο ηθικισμός είναι για ηλίθιους. Απάτες και κλοπές γίνονται επειδή ο κόσμος δεν έχει να επιβιώσει.
Και απάτες και κλοπές δεν κάνουν μόνο οι κοινοί εγκληματίες και οι γύφτοι. Κάνουν και οι απλοί πολίτες. Από την ψιλικατζού της γειτονιάς που αρνείται να πουλήσει τσιγάρα με POS και απαιτεί μετρητά μέχρι αυτούς που έκαναν την Ικαρία 'νησί αιωνοβίων' επειδή δεν δήλωναν τους μακαρίτες για να τρώνε την σύνταξη οι συγγενείς και τα κυκλώματα στην τοπική διοίκηση. Οι πολιτικοί κάνουν χειρότερα. Υπάρχει μέχρι και 'μεταρρυθμιστής' πρωθυπουργός που έχει μετοχές στα fund που παίρνουν τα σπίτια του κοσμάκη.
Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει πολύς κόσμος πολύ φτωχότερος από τους γύφτους που δεν καταφεύγει στο έγκλημα. Και αυτοί είναι πολύ περισσότεροι και πολύ φτωχότεροι από τους γύφτους. Οι γύφτοι είναι, πολύ απλά, κωλοφάρα.
Και γιατί είναι οι γύφτοι κωλοφάρα όταν κλέβουν ενώ ο Έλληνας που κλέβει είναι άρια φυλή; Στο χωριό μου λένε 'οι ξένοι έχουν το όνομα και οι Έλληνες την χάρη' και προσωπικά ξέρω πολλούς Έλληνες που έχω αποδείξεις ότι κλέβουν και ιδιώτες και το κράτος. Αυτοί γιατί δεν είναι κωλοφάρα; Ρατσιστική υποκρισία.
Οι πολιτικοί κλέβουν γιατί πολύ απλά μπορούν. Για να βγάλουν εύκολα λεφτά έχουν βγει στην πολιτική, όχι για να αλλάξουν τον κόσμο.
Όλοι οι ρατσιστές αυτό λένε 'δεν είναι ρατσιστικό το θέμα΄. Και αυτό το 'δεν είμαι δεξιός' το λένε όλοι οι δεξιοί. Μόνο οι ακροδεξιοί, οι χουντικοί και οι φιλοβασιλικοί παραδέχονται με καμάρι ότι είναι δεξιοί. Οι υπόλοιποι είναι σαν εσένα και το παίζουν έξυπνοι 'μορφωμένοι' πολίτες που είναι υπεράνω προκαταλήψεων. Οι ακροδεξιοί λένε πάντως αυτό που λες και εσύ: ότι οι γύφτοι παρανομούν επειδή η φάρα τους και η οικογένειά τους είναι κακή. Το θέμα με αυτή τη λογική είναι ότι δεν εξηγεί ποιανού η οικογένεια και η φάρα φταίει όταν ένας Έλληνας που λέγεται Μπάμπης πνίγει την γυναίκα του. Δεν εξηγεί ποιανού η οικογένεια και η φάρα φταίει όταν μια Ρούλα και μια Ειρήνη δολοφονεί παιδάκια. Δεν εξηγεί ποιανού η οικογένεια και η φάρα φταίει όταν ένας Έλληνας νεοδημοκράτης στον Κολωνό ασελγεί σε ένα παιδάκι και το εκδίδει. Δεν εξηγεί ποιανού η οικογένεια και η φάρα φταίει όταν ένα ελληνικό ψυχάκι βασανίζει και σκοτώνει ζώα για πλάκα κάτι που στην Ελλάδα πάει να γίνει εθνικό σπόρ. Δεν εξηγεί ποιανού η οικογένεια και η φάρα φταίει που η βουλή είναι γεμάτη από άεργους άχρηστους που κλέβουν το σύμπαν. Δεν εξηγεί ποιανού η οικογένεια και η φάρα φταίει όταν Έλληνες ανήλικοι κάνουν του κόσμου τα έκτροπα εντός και εκτός σχολείου.micmic έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 13:36Πρώτα απ'όλα δεν είμαι δεξιός. Ο κάθε ένας θα βγάλει ένα ηλίθιο συμπέρασμα ανάλογα με το πού διαφωνώ μαζί του. Για άλλους είμαι αριστερός, για άλλους είμαι ακροδεξιός, για άλλους είμαι αναρχικός. Στα παπάρια μου αυτοί οι διαχωρισμοί.Antipnevma έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 13:24Όποιος μετά βίας τα βγάζει πέρα (το δεν μπορεί να επιβιώσει το εννοούμε μεταφορικά) είτε λέγεται γύφτος είτε λέγεται Έλληνας μικροιδιοκτήτης ή δημόσιος υπάλληλος πρέπει να κλέψει κάπως για να βρει μια ανακούφιση στη ζωή του. Άμα δεν κλέβει είναι αυτό που λέμε αγαθός-χαζός. Όταν ζεις σε μια φτωχή και δυσλειτουργική κοινωνία είναι ηλίθιο να μην κλέβεις. Δεν έχω δει ποτέ κανέναν δεξιό σαν εσένα να παραπονιέται που οι μάζες έκλεβαν το κράτος στην σοβιετική ένωση. Καλά έκαναν και το έκλεβαν γιατί δεν είχαν άλλη επιλογή: έπρεπε να ανακουφιστούν λίγο από τη μιζέρια τους. Στην Ελλάδα γιατί νομίζεις ότι έχουν επιλογή;micmic έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 11:03
Στο ίδιο σου το ποστ αυτοαναιρείσαι. Τα "κυκλώματα" και ο πρωθυπουργός κλέβουν παρόλο που "έχουν να επιβιώσουν", αλλά οι γύφτοι κλέβουν επειδή "δεν έχουν να επιβιώσουν".
Και γιατί είναι οι γύφτοι κωλοφάρα όταν κλέβουν ενώ ο Έλληνας που κλέβει είναι άρια φυλή; Στο χωριό μου λένε 'οι ξένοι έχουν το όνομα και οι Έλληνες την χάρη' και προσωπικά ξέρω πολλούς Έλληνες που έχω αποδείξεις ότι κλέβουν και ιδιώτες και το κράτος. Αυτοί γιατί δεν είναι κωλοφάρα; Ρατσιστική υποκρισία.
Οι πολιτικοί κλέβουν γιατί πολύ απλά μπορούν. Για να βγάλουν εύκολα λεφτά έχουν βγει στην πολιτική, όχι για να αλλάξουν τον κόσμο.
Οι γύφτοι είναι κωλοφάρα επειδή σ'αυτούς οφείλεται σύμφωνα με επίσημα στοιχεία το 80% της εγκληματικότητας. Επειδή οι περισσότεροι δεν κάνουν άλλη δουλειά πέρα από την παρανομία. Επειδή γράφουν στ'αρχίδια τους γενικώς την κοινωνία, και όχι μόνο λόγω των κλοπών αλλά και με τον τρόπο που διασκεδάζουν, οδηγάνε και συμπεριφέρονται σε δημόσιους χώρους. Δεν θα μου συγκρίνεις τώρα αυτόν που δεν κόβει απόδειξη με τον βρωμόγυφτο που κάνει διαρρήξεις, έχει όπλα στο σπίτι του, ζει από απάτες, παίρνει επιδόματα για τα παιδιά και στο τέλος δεν τα στέλνει σχολείο και τα βάζει να κλέβουν κι αυτά κτλ κτλ. Είναι κωλοφάρα επειδή βρίσκουν και κάνουν, και επειδή έτσι έχουν μεγαλώσει με την ανοχή του κράτους. Αυτό είναι ρατσιστικό μόνο αν είσαι εντελώς μαλάκας. Αν πάρεις ένα παιδί γύφτου από τους γονείς του ως βρέφος και το μεγαλώσεις σε μια κανονική οικογένεια, θα γίνει κανονικός άνθρωπος. Δεν είναι ρατσιστικό το θέμα.
No mercy for the victims.micmic έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 11:32 Τα επόμενα χρόνια θα πολλαπλασιαστούν αυτά. Οι επόμενες γενιές 70άρηδων και 80άρηδων θα μπορούν να χειρίζονται υπολογιστές σχετικά εύκολα και θα έχουν την θλιβερή ευπιστία της 3ης ηλικίας. Μαθαίνω ότι ήδη γίνεται της πουτάνας από απάτες με πραγματικούς ή δήθεν παπάδες και καλόγερους που πουλάνε μέσω ίντερνετ είτε "τίμιο ξύλο" σε τιμές χρυσού είτε πολύ απλά φούμαρα για "ευχές" και "παρακλήσεις" με το αζημίωτο.