Ενώ οι ξένοι περιμένουν στην ουρά. Όλοι θέλουν συνεργασίες αλλά με καλούς ερευνητές όχι με φαντασμενους χτιστεςseismic1 έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 20:51Ναι Αυτό κάνουν γενικά οι Έλληνες που θέλουν να αποφύγουν την έρευνα και να αναμασάν την πεπατημένη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ
Re: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Καλά κάνετε. Οι μαλάκες έτσι και αλλιώς σας πληρώνουν για να ξύνετε τα αρχίδια σας.Lord Brum έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 20:54Ενώ οι ξένοι περιμένουν στην ουρά. Όλοι θέλουν συνεργασίες αλλά με καλούς ερευνητές όχι με φαντασμενους χτιστες
Ε ρε φουκαρά Γιάννη...τι σου έμελλε να πάθεις!seismic1 έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 20:27Άκου φρόκαλο. Στην επιστήμη δεν μετράει ο δρόμος που ακολουθείς αλλά ο σωστός προορισμός, το σωστό αποτέλεσμαΛοξίας έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 19:44Εύγε Γιάννη! Ευχαριστώ που επιβεβαιώνεις πως η (δήθεν) εξίσωση που παρέθεσες, ήταν μια μαλακία και μισή...![]()
Οπότε Γιάννη μου, κλείσαν οι πόρτες της επιστήμης και τις έκλεισε ο καθηγηταράς Κωνσταντίνου.
Κλείσαν οι πόρτες οι βαριές και σού 'μεινε το φόρουμ...
Πολύ καθηγηταράς έ Γιάννη;
Ω μωρέ το τσαμένο ...του πήραν και το σώβρακο και χορεύει γυμνούλι...
![]()
Το αποτέλεσμα είναι σωστό. Τα 30MPa έγιναν 20MPa και αυτό μετράει.
Αυτό που μου έκανε ο Κωνσταντίνου και εσύ είναι να με ψηλώσουν στα δικά μου μάτια.
Από τα δικά σας μάτια φροντίστε να απομακρύνεται το γράσο γιατί τα βλέπετε θολά.
Εγώ είμαι εδώ για να φτιάξω ομελέτα από τα αρχίδια των καθηγητών.
Αυτός είναι ο ρόλος του ερευνητή.
Εκεί που περίμενες κόκκινα χαλιά και ζητωκραυγές...ήρθαν μόνο κραυγές. Κράξιμο δηλαδή κανονικό!
Και να πεις ότι δεν στο έλεγαν; Ειδικά ο [user]Lord Brum[/user], επέμενε από την αρχή ότι θα σου κλείσουν την πόρτα κατάμουτρα...
Διότι αυτός είναι πολιτικός μηχανικός και είχε καταλάβει πως όσα γράφεις είναι μπουρδολογία...
Ε, ήρθε η σφαλιάρα από τον καθηγηταρά και έγινε ο σβέρκος σου σαν της μαϊμούς τον κώλο...
Τέλος Γιάννη, φινίτο λα μούζικα..πασάτο λα φιέστα.
Κάτσε εδώ, γράφε στο φόρουμ, λέγε ιστορίες ότι θα, θα, θα, και θα και θα και θα, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.
Θα περάσουν άλλα 15 χρόνια...και εσύ θα γράφεις πως θα, θα, θα...και εμείς θα σε δουλεύουμε...
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Παλι ψεμματα σεισμοπληκτε?seismic1 έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 20:44Δεν έγινε κάτι τέτοιο Ο άνθρωπος μου πρότεινε να συνεργαστώ με συγκεκριμένο Ελληνικό πανεπιστήμιο και μου είπε ότι αυτός δεν ασχολείται πια γιατί σε λίγο γίνεται ομότιμος.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Δεν μπορεί όμως να κάνει εποικοδομητική συζήτηση μαζί μου γιατί όποτε του το ζητάω την κάνει με ελαφριά πηδηματάκια.Λοξίας έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 21:20Ε ρε φουκαρά Γιάννη...τι σου έμελλε να πάθεις!seismic1 έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 20:27Άκου φρόκαλο. Στην επιστήμη δεν μετράει ο δρόμος που ακολουθείς αλλά ο σωστός προορισμός, το σωστό αποτέλεσμαΛοξίας έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 19:44
Εύγε Γιάννη! Ευχαριστώ που επιβεβαιώνεις πως η (δήθεν) εξίσωση που παρέθεσες, ήταν μια μαλακία και μισή...![]()
Οπότε Γιάννη μου, κλείσαν οι πόρτες της επιστήμης και τις έκλεισε ο καθηγηταράς Κωνσταντίνου.
Κλείσαν οι πόρτες οι βαριές και σού 'μεινε το φόρουμ...
Πολύ καθηγηταράς έ Γιάννη;
Ω μωρέ το τσαμένο ...του πήραν και το σώβρακο και χορεύει γυμνούλι...
![]()
Το αποτέλεσμα είναι σωστό. Τα 30MPa έγιναν 20MPa και αυτό μετράει.
Αυτό που μου έκανε ο Κωνσταντίνου και εσύ είναι να με ψηλώσουν στα δικά μου μάτια.
Από τα δικά σας μάτια φροντίστε να απομακρύνεται το γράσο γιατί τα βλέπετε θολά.
Εγώ είμαι εδώ για να φτιάξω ομελέτα από τα αρχίδια των καθηγητών.
Αυτός είναι ο ρόλος του ερευνητή.
Εκεί που περίμενες κόκκινα χαλιά και ζητωκραυγές...ήρθαν μόνο κραυγές. Κράξιμο δηλαδή κανονικό!
Και να πεις ότι δεν στο έλεγαν; Ειδικά ο [user]Lord Brum[/user], επέμενε από την αρχή ότι θα σου κλείσουν την πόρτα κατάμουτρα...
Διότι αυτός είναι πολιτικός μηχανικός και είχε καταλάβει πως όσα γράφεις είναι μπουρδολογία...
Ε, ήρθε η σφαλιάρα από τον καθηγηταρά και έγινε ο σβέρκος σου σαν της μαϊμούς τον κώλο...![]()
Τέλος Γιάννη, φινίτο λα μούζικα..πασάτο λα φιέστα.
Κάτσε εδώ, γράφε στο φόρουμ, λέγε ιστορίες ότι θα, θα, θα, και θα και θα και θα, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.
Θα περάσουν άλλα 15 χρόνια...και εσύ θα γράφεις πως θα, θα, θα...και εμείς θα σε δουλεύουμε...
Η έρευνα δεν γίνεται επιδερμικά με πεπατημένες ενέργειες αλλά εις βάθος αλλάζοντας το παλιό με το νέον που δίνει περισσότερες λύσεις στο πρόβλημα. Το πρόβλημά μου δεν είναι να λύσω το πρόβλημα του σεισμού. Αυτό το έκανα. Το πρόβλημά μου είναι ότι στην Ελλάδα όλα είναι διαπλεκόμενα και αντιδημοκρατικά. Μαφία.
Spoiler
Διαφορά στην ερμηνεία του μηχανισμού της προέντασης:
Έχεις δίκιο ότι η προένταση μεταβάλλει τη δυσκαμψία του συστήματος. Αυτό είναι θεμελιώδες στη συζήτηση. Η αύξηση της δυσκαμψίας πράγματι μπορεί να μειώσει την ιδιοπερίοδο του συστήματος, φέρνοντάς το πιο κοντά στο φάσμα απόκρισης του σεισμού (και άρα ενδεχομένως αυξάνοντας τη σεισμική τέμνουσα βάση).
Ωστόσο, η προένταση δεν αυξάνει απαραίτητα την τέμνουσα βάση. Το αποτέλεσμα εξαρτάται από την κατανομή των φορτίων, τις διατομές των μελών και την απόκριση της συνολικής κατασκευής. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η βελτίωση της θλιπτικής αντοχής και η καλύτερη κατανομή των τάσεων μπορούν να μειώσουν τις δευτερεύουσες επιδράσεις (όπως πλαστικές παραμορφώσεις), βελτιώνοντας τη συνολική απόκριση.
Για τον υπολογισμό της τέμνουσας βάσης:
Η τέμνουσα βάση υπολογίζεται ως:
Vb=m⋅a
Όπου: m = συνολική μάζα της κατασκευής.
a = σεισμική επιτάχυνση που προσδιορίζεται από το φάσμα σχεδιασμού.
Η προένταση δεν επηρεάζει άμεσα τη μάζα της κατασκευής. Η μόνη επίδραση που θα μπορούσε να έχει στην τέμνουσα βάση είναι μέσω της αλλαγής της ιδιοπεριόδου, που μπορεί να αλλάξει το a.
Στη δική μου περίπτωση, έχω λάβει υπόψη έναν μηχανισμό όπου η προένταση μειώνει τις παραμορφώσεις και την πλαστική απόκριση, με αποτέλεσμα να μειώνονται οι σεισμικές δυνάμεις που μεταφέρονται στη βάση. Αυτό έχει τεκμηριωθεί σε δημοσιευμένες μελέτες (μπορώ να παραθέσω βιβλιογραφία εάν χρειάζεσαι).
Κατανομή των ροπών και δυνάμεων:
Η κατανομή των ροπών έχει γίνει με τη χρήση αναλυτικού μοντέλου και κατανομής φορτίων μέσω προσομοιώσεων.
Τα δεδομένα που χρησιμοποιήθηκαν είναι:
Ροπές λόγω σεισμικής δράσης (οριζόντια φόρτιση).
Επιπλέον τάσεις που προκύπτουν από την προένταση.
Έχω υπολογίσει τις ροπές σε κάθε διατομή μέσω της συνδυαστικής μεθόδου (σεισμός + προένταση) και τις συγκρίνω με αυτές χωρίς προένταση.
Τα αποτελέσματα δείχνουν μικρότερες ροπές στις κρίσιμες διατομές λόγω της προέντασης.
Συμπεράσματα:
Η ιδιοπερίοδος πράγματι μπορεί να μειωθεί λόγω της προέντασης, όπως λες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η τέμνουσα βάση αυξάνεται σε όλες τις περιπτώσεις. Σε συγκεκριμένες συνθήκες, η προένταση μπορεί να μειώσει τις δευτερεύουσες επιπτώσεις και να οδηγήσει σε πιο ευνοϊκή κατανομή των φορτίων.
Παρατήρηση:
Αν έχεις συγκεκριμένες ερωτήσεις για τα δεδομένα που χρησιμοποίησα ή τις προσομοιώσεις που έκανα, μπορώ να σου τα δείξω. Αντί να αμφισβητούμε ο ένας τον άλλο χωρίς στοιχεία, ας δούμε τα δεδομένα και ας συζητήσουμε.
Και κάτι άλλο.
Η προένταση αυξάνει την φέρουσας ικανότητα της διατομής ως προς την τέμνουσα βάσης κατά 31% λόγο θλίψης, ασχέτως αν αυξάνει ή μη η τιμή της τέμνουσας βάσης.
Έχεις δίκιο ότι η προένταση μεταβάλλει τη δυσκαμψία του συστήματος. Αυτό είναι θεμελιώδες στη συζήτηση. Η αύξηση της δυσκαμψίας πράγματι μπορεί να μειώσει την ιδιοπερίοδο του συστήματος, φέρνοντάς το πιο κοντά στο φάσμα απόκρισης του σεισμού (και άρα ενδεχομένως αυξάνοντας τη σεισμική τέμνουσα βάση).
Ωστόσο, η προένταση δεν αυξάνει απαραίτητα την τέμνουσα βάση. Το αποτέλεσμα εξαρτάται από την κατανομή των φορτίων, τις διατομές των μελών και την απόκριση της συνολικής κατασκευής. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η βελτίωση της θλιπτικής αντοχής και η καλύτερη κατανομή των τάσεων μπορούν να μειώσουν τις δευτερεύουσες επιδράσεις (όπως πλαστικές παραμορφώσεις), βελτιώνοντας τη συνολική απόκριση.
Για τον υπολογισμό της τέμνουσας βάσης:
Η τέμνουσα βάση υπολογίζεται ως:
Vb=m⋅a
Όπου: m = συνολική μάζα της κατασκευής.
a = σεισμική επιτάχυνση που προσδιορίζεται από το φάσμα σχεδιασμού.
Η προένταση δεν επηρεάζει άμεσα τη μάζα της κατασκευής. Η μόνη επίδραση που θα μπορούσε να έχει στην τέμνουσα βάση είναι μέσω της αλλαγής της ιδιοπεριόδου, που μπορεί να αλλάξει το a.
Στη δική μου περίπτωση, έχω λάβει υπόψη έναν μηχανισμό όπου η προένταση μειώνει τις παραμορφώσεις και την πλαστική απόκριση, με αποτέλεσμα να μειώνονται οι σεισμικές δυνάμεις που μεταφέρονται στη βάση. Αυτό έχει τεκμηριωθεί σε δημοσιευμένες μελέτες (μπορώ να παραθέσω βιβλιογραφία εάν χρειάζεσαι).
Κατανομή των ροπών και δυνάμεων:
Η κατανομή των ροπών έχει γίνει με τη χρήση αναλυτικού μοντέλου και κατανομής φορτίων μέσω προσομοιώσεων.
Τα δεδομένα που χρησιμοποιήθηκαν είναι:
Ροπές λόγω σεισμικής δράσης (οριζόντια φόρτιση).
Επιπλέον τάσεις που προκύπτουν από την προένταση.
Έχω υπολογίσει τις ροπές σε κάθε διατομή μέσω της συνδυαστικής μεθόδου (σεισμός + προένταση) και τις συγκρίνω με αυτές χωρίς προένταση.
Τα αποτελέσματα δείχνουν μικρότερες ροπές στις κρίσιμες διατομές λόγω της προέντασης.
Συμπεράσματα:
Η ιδιοπερίοδος πράγματι μπορεί να μειωθεί λόγω της προέντασης, όπως λες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η τέμνουσα βάση αυξάνεται σε όλες τις περιπτώσεις. Σε συγκεκριμένες συνθήκες, η προένταση μπορεί να μειώσει τις δευτερεύουσες επιπτώσεις και να οδηγήσει σε πιο ευνοϊκή κατανομή των φορτίων.
Παρατήρηση:
Αν έχεις συγκεκριμένες ερωτήσεις για τα δεδομένα που χρησιμοποίησα ή τις προσομοιώσεις που έκανα, μπορώ να σου τα δείξω. Αντί να αμφισβητούμε ο ένας τον άλλο χωρίς στοιχεία, ας δούμε τα δεδομένα και ας συζητήσουμε.
Και κάτι άλλο.
Η προένταση αυξάνει την φέρουσας ικανότητα της διατομής ως προς την τέμνουσα βάσης κατά 31% λόγο θλίψης, ασχέτως αν αυξάνει ή μη η τιμή της τέμνουσας βάσης.
- Otto Weininger
Με τόσα λεφτά και τόσο κόπο θα είχες τελειώσει Πολιτικός Μηχανικός.
Αν μη τι άλλο θα είχες μάθει βασικά πράγματα και ίσως να πάταγαν καλύτερα οι ιδέες.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ο πολιτικός μηχανικός είναι το πρώτο σκαλί. Εγώ έχω φτάσει στο ανώτατο σκαλί του βασικού ερευνητήOtto Weininger έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 22:16Με τόσα λεφτά και τόσο κόπο θα είχες τελειώσει Πολιτικός Μηχανικός.
Αν μη τι άλλο θα είχες μάθει βασικά πράγματα και ίσως να πάταγαν καλύτερα οι ιδέες.
Έχω και διεθνή δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το οποίο με διαχωρίζει από τους απλούς ερευνητές σε βασικό ερευνητή.
Αν εσείς δεν το βλέπετε να πάτε σε οφθαλμίατρο.
https://www.researchgate.net/profile/Io ... eris/stats
- Otto Weininger
Ναι αλλά χωρίς το πρώτο σκαλί αφενός δεν σου επιτρέπουν να χτίσεις τίποτα, αφετέρου δεν έχεις λάβει γνώσεις με σωστές βάσεις.seismic1 έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 22:24Ο πολιτικός μηχανικός είναι το πρώτο σκαλί. Εγώ έχω φτάσει στο ανώτατο σκαλί του βασικού ερευνητήOtto Weininger έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 22:16Με τόσα λεφτά και τόσο κόπο θα είχες τελειώσει Πολιτικός Μηχανικός.
Έχω και διεθνή δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το οποίο με διαχωρίζει από τους απλούς ερευνητές σε βασικό ερευνητή.
Αν ας πούμε αυτά τα τα έλεγες στον τομέα της ιατρικής θα σε είχαν ήδη μαζέψει.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Στην επιστήμη το αποτέλεσμα μετράει. Στην Αντισεισμική μηχανική μετράει να κατασκευάσεις άτρωτες δομές.Otto Weininger έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 22:30Ναι αλλά χωρίς το πρώτο σκαλί αφενός δεν σου επιτρέπουν να χτίσεις τίποτα, αφετέρου δεν έχεις λάβει γνώσεις με σωστές βάσεις.seismic1 έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 22:24Ο πολιτικός μηχανικός είναι το πρώτο σκαλί. Εγώ έχω φτάσει στο ανώτατο σκαλί του βασικού ερευνητήOtto Weininger έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 22:16
Με τόσα λεφτά και τόσο κόπο θα είχες τελειώσει Πολιτικός Μηχανικός.
Αν ας πούμε αυτά τα τα έλεγες στον τομέα της ιατρικής θα σε είχαν ήδη μαζέψει.
Για πρώτη φορά παγκοσμίως έβαλα το έδαφος, την μεγαλύτερη εξωτερική δύναμη που μπορείς να χρησιμοποιήσεις να αντιμετωπίσει τις εντάσεις του σεισμού. Αυτό έκανα. Δεν το έκανε ούτε ο πολιτικός μηχανικός ούτε ο καθηγητής.
Όλο το επιστημονικό προσωπικό του ΟΑΣΠ που συντάσσει αντισεισμικούς νόμους να μου φέρεις απέναντί μου θα το κάνω να με προσκυνήσει.
Όποιος νομίζει ότι η δύναμη που αντλώ από το έδαφος δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την δύναμη του σεισμού είναι βλάκας.
Αυτοί που με πολεμούν είναι βλάκες με πτυχίο.
- taxalata xalasa
Δεν έχεις αποτέλεσμα και δεν έχεις άτρωτες δομές...seismic1 έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 22:38
Στην επιστήμη το αποτέλεσμα μετράει. Στην Αντισεισμική μηχανική μετράει να κατασκευάσεις άτρωτες δομές.
το κοτέτσι απορρίπτεται...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Έχω διεθνή δίπλωμα ευρεσιτεχνίας πάνω στην αντισεισμική τεχνολογία. Στο εξωτερικό η κατοχή ενός διεθνούς διπλώματος ευρεσιτεχνίας και δη τριαδικής πατέντας, αποτελεί τίτλο ανωτέρω ενός Διδακτορικού… είναι αυτό που ξεχωρίζει έναν απλό ερευνητή από ένα πραγματικά σημαντικό ερευνητή.taxalata xalasa έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 22:48Δεν έχεις αποτέλεσμα και δεν έχεις άτρωτες δομές...seismic1 έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 22:38
Στην επιστήμη το αποτέλεσμα μετράει. Στην Αντισεισμική μηχανική μετράει να κατασκευάσεις άτρωτες δομές.
Εγώ απορρίπτω εν ονόματι της επιστήμης ως ανίκανους αυτούς που δεν καταλαβαίνουν ότι η γη μπορεί να προσφέρει μια δύναμη ικανή να αντιμετωπίσει την αδράνεια της κατασκευής.
https://www.michanikos.gr/forums/topic/ ... %AC%CF%82/
- taxalata xalasa
Δεν έχεις αποτέλεσμα και δεν έχεις άτρωτες δομές...seismic1 έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 22:54Έχω διεθνή δίπλωμα ευρεσιτεχνίας πάνω στην αντισεισμική τεχνολογία. Στο εξωτερικό η κατοχή ενός διεθνούς διπλώματος ευρεσιτεχνίας και δη τριαδικής πατέντας, αποτελεί τίτλο ανωτέρω ενός Διδακτορικού… είναι αυτό που ξεχωρίζει έναν απλό ερευνητή από ένα πραγματικά σημαντικό ερευνητή.taxalata xalasa έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 22:48Δεν έχεις αποτέλεσμα και δεν έχεις άτρωτες δομές...seismic1 έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 22:38
Εγώ απορρίπτω εν ονόματι της επιστήμης ως ανίκανους αυτούς που δεν καταλαβαίνουν ότι η γη μπορεί να προσφέρει μια δύναμη ικανή να αντιμετωπίσει την αδράνεια της κατασκευής.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Από ποιον απορρίπτεται?taxalata xalasa έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 22:55Δεν έχεις αποτέλεσμα και δεν έχεις άτρωτες δομές...seismic1 έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 22:54Έχω διεθνή δίπλωμα ευρεσιτεχνίας πάνω στην αντισεισμική τεχνολογία. Στο εξωτερικό η κατοχή ενός διεθνούς διπλώματος ευρεσιτεχνίας και δη τριαδικής πατέντας, αποτελεί τίτλο ανωτέρω ενός Διδακτορικού… είναι αυτό που ξεχωρίζει έναν απλό ερευνητή από ένα πραγματικά σημαντικό ερευνητή.taxalata xalasa έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 22:48
Δεν έχεις αποτέλεσμα και δεν έχεις άτρωτες δομές...
Έχει όνομα?
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Έχειseismic1 έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 22:58Από ποιον απορρίπτεται?taxalata xalasa έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 22:55Δεν έχεις αποτέλεσμα και δεν έχεις άτρωτες δομές...seismic1 έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 22:54 Έχω διεθνή δίπλωμα ευρεσιτεχνίας πάνω στην αντισεισμική τεχνολογία. Στο εξωτερικό η κατοχή ενός διεθνούς διπλώματος ευρεσιτεχνίας και δη τριαδικής πατέντας, αποτελεί τίτλο ανωτέρω ενός Διδακτορικού… είναι αυτό που ξεχωρίζει έναν απλό ερευνητή από ένα πραγματικά σημαντικό ερευνητή.
Έχει όνομα?
Dr. Κωνσταντίνου.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Έχω δημοσιεύσεις. Αν θες να απορρίψεις την πρότασή μου ή να την επικροτήσεις κάνεις αναφορά.George_V έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 23:02Έχειseismic1 έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 22:58Από ποιον απορρίπτεται?taxalata xalasa έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 22:55
Δεν έχεις αποτέλεσμα και δεν έχεις άτρωτες δομές...
Έχει όνομα?
Dr. Κωνσταντίνου.
Εγώ έχω 25 αναφορές και καμία αρνητική. https://www.researchgate.net/profile/Ioannis-Lymperis
Έτσι γίνεται στην επιστήμη η απόρριψη. Με μαθηματικές πράξεις προσομοιώσεις και πειράματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic1 την 25 Νοέμ 2024, 23:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση