!!! DEVELOPMENT MODE !!!

UK Petition: Οξω οι Εργατικοί

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Imperium

UK Petition: Οξω οι Εργατικοί

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium »

Ριχτε μια ματιά εδώ:
Όταν το ανέβασα 14:06 GMT
ηταν 2,166,799

https://petition.parliament.uk/petitions/700143

Η πλάκα είναι οτι στις 100,000 υπογραφές οφείλει να συζητηθει στο Κοινοβούλειο :g030:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Imperium την 25 Νοέμ 2024, 16:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Re: UK Petition: Ωξω οι Εργατικοί

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

'Αλλα επίπεδα φελλότητας. :102:
Imperium

Re: UK Petition: Οξω οι Εργατικοί

Για τον Στάρμερ λές;
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Καταπληκτική ιδέα, να γίνει θεσμός. Να μπορούσε ανα τακτά χρονικά διαστήματα ο κόσμος να μαζεύεται και να κάνει κάτι σα δημοψήφισμα αλλά για κυβέρνηση. Μπορούμε να το λέμε... εκλογές!
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Imperium έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 16:13 Για τον Στάρμερ λές;
'Οχι, για το petition. Τι ακριβώς να συζητηθεί; Έχεις σχεδόν 50 εκκατομύρια ψηφοφόρους. Ασχετα ποιος είναι κυβέρνηση, πες έχει πάρει 50%. Σου μένουν 25 εκκατομύρια που ψήφησαν κάτι άλλο. Πόσο απίθανο είναι το 10% να υπογράψει το petition;
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 16:15 Καταπληκτική ιδέα, να γίνει θεσμός. Να μπορούσε ανα τακτά χρονικά διαστήματα ο κόσμος να μαζεύεται και να κάνει κάτι σα δημοψήφισμα αλλά για κυβέρνηση. Μπορούμε να το λέμε... εκλογές!
Στο ΗΒ οποιοδήποτε πολίτης μπορεί να ανοίξει petition στο petition.parliament.uk, εαν μαζέψεις 10κ υπογραφές η κυβέρνηση θα πρέπει να απαντήσει. Εαν μαζέψεις 100κ γίνεται θέμα στην βουλή. Κυριολεκτικά και εγω μπορώ να ανοίξω δικό μου petition και να ζητήσω να βάψουν όλα τα δέντρα σιελ. Εαν συγκεντρώσω υπογράψες η κυβέρνηση θα απαντήσει ή θα πάει μεχρί την βουλή.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

GoBzi έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 16:19
Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 16:15 Καταπληκτική ιδέα, να γίνει θεσμός. Να μπορούσε ανα τακτά χρονικά διαστήματα ο κόσμος να μαζεύεται και να κάνει κάτι σα δημοψήφισμα αλλά για κυβέρνηση. Μπορούμε να το λέμε... εκλογές!
Στο ΗΒ οποιοδήποτε πολίτης μπορεί να ανοίξει petition στο petition.parliament.uk, εαν μαζέψεις 10κ υπογραφές η κυβέρνηση θα πρέπει να απαντήσει. Εαν μαζέψεις 100κ γίνεται θέμα στην βουλή. Κυριολεκτικά και εγω μπορώ να ανοίξω δικό μου petition και να ζητήσω να βάψουν όλα τα δέντρα σιελ. Εαν συγκεντρώσω υπογράψες η κυβέρνηση θα απαντήσει ή θα πάει μεχρί την βουλή.
Τα ξέρω αυτά, αλλά φαντάσου να είχανε και το πιο εξειδικευμένο δημοψήφισμα ειδικά για την κυβέρνηση.
Imperium

Το θέμα είναι οτι τέτοιος βαθμός έκφρασης δυσαρέσκειας είναι πρωτόγνωρος, ιδίως για τους υποχωρητικούς, ενδοτικούς Βρετανούς.
(Περίπου 12 ψήφοι το δευτερόλεπτο πεφτουν αυτη την στιγμή!)

Επίσης, οι αντιφρονούντες εντός κόμματος δεν μπορούσαν να εκφράσουν κιχ, λόγω της υπεροχής στις κάλπες, και ο Στάρμερ μπορούσε να κάνει του κεφαλιού του. Τώρα μπορούν να του πούν σκάσε, εμείς είμαστε πια η κυβερνηση.

Και στν τελική ρε GoBzi, γαιτι να είναι "φελλότητα" η αντίδραση σε μια κυβέρνηση η οποία με το που βγαίνει κάνει ακριβώς τα αντιθετα απο ο,τι είχε υποσχεθεί;
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Imperium έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 16:29 Το θέμα είναι οτι τέτοιος βαθμός έκφρασης δυσαρέσκειας είναι πρωτόγνωρος, ιδίως για τους υποχωρητικούς, ενδοτικούς Βρετανούς.
(Περίπου 12 ψήφοι το δευτερόλεπτο πεφτουν αυτη την στιγμή!)

Επίσης, οι αντιφρονούντες εντός κόμματος δεν μπορούσαν να εκφράσουν κιχ, λόγω της υπεροχής στις κάλπες, και ο Στάρμερ μπορούσε να κάνει του κεφαλιού του. Τώρα μπορούν να του πούν σκάσε, εμείς είμαστε πια η κυβερνηση.

Και στν τελική ρε GoBzi, γαιτι να είναι "φελότητα" η αντίδραση σε μια κυβέρνηση η οποία με το που βγαίνει κάνει ακριβώς τα αντιθετα απο ο,τι είχε υποσχεθεί;
Τι ακριβώς υποσχέθηκε και έκανε το αντίθετο; Σοβαρά ρωτάω γιατί δεν έχω ίδεα τι υποσχέθηκαν. Το μόνο που ξέρω είναι οτι δεν θα με φορολογήσουν άμεσα, απο εκει και πέρα δεν έχει αλλάξει κάτι ούτε προς το καλύτερο ούτε προς το χειρώτερο απο τον ΙΟΥΛΙΟ που γινανε εκλογες. :102:
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Καλή λευτεριά στο μαρτυρικό νησί πάντως.
Imperium

GoBzi έγραψε:Τι ακριβώς υποσχέθηκε και έκανε το αντίθετο; Σοβαρά ρωτάω γιατί δεν έχω ίδεα τι υποσχέθηκαν.
Ε, αφου λες οτι ζεις Αγγλία, ρώτα οποιονδήποτε στον δρόμο. Κανονικά όμως θάπρεπε να ξέρεις τους λόγους για την δυσαρέσκεια (δεν νομίζεις;).

Πάντως ήδη το έχουν πρωτοσέλιδο σε όλον τον διεθνή Τυπο, και ο Στάρμερ ήδη έχει αναγκαστεί να απευθυνθει στο θέμα και να δώσει μια πρώτη τουλάχιστον απάντηση!
Εντελώς πρωτάκουστα πράγματα, οπότε, όσο νά 'ναι κάποιο θεματάκι ολο και θα υπάρχει.
Imperium

Γυρω στους 40000 ψήφους την ΩΡΑ αυτην την στιγμή.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Imperium έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 16:38
GoBzi έγραψε:Τι ακριβώς υποσχέθηκε και έκανε το αντίθετο; Σοβαρά ρωτάω γιατί δεν έχω ίδεα τι υποσχέθηκαν.
Ε, αφου λες οτι ζεις Αγγλία, ρώτα οποιονδήποτε στον δρόμο. Κανονικά όμως θάπρεπε να ξέρεις τους λόγους για την δυσαρέσκεια (δεν νομίζεις;).

Πάντως ήδη το έχουν πρωτοσέλιδο σε όλον τον διεθνή Τυπο, και ο Στάρμερ ήδη έχει αναγκαστεί να απευθυνθει στο θέμα και να δώσει μια πρώτη τουλάχιστον απάντηση!
Εντελώς πρωτάκουστα πράγματα, οπότε, όσο νά 'ναι κάποιο θεματάκι ολο και θα υπάρχει.
Οι Άγλλοι είναι τέρμα γκρινιάρηδες/τυρομούνιδες, το έχουν στην κουλτούρα τους. Και τέλεια να είναι η ζωή τους θα βρουν κάτι να γκρινιάξουν, οπως πχ ο καιρός.

Αυτούς που ξέρω παραπονιούνται στα ίδια επίπεδα, δεν έχει αλλάξει κάτι. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι άλλαξε τόσο δραστικά στην ζωή μερικών μέσα σε 4 μήνες που δεν αντέχουν άλλο. Παρεμπιπτόντως, δεν έχω καμία σχέση με Labour, ούτε θα τους ψήφιζα.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

μαλακίες. Και οι μαλακίες πληρώνονται. Όλο το εργατικό ποτήρι μέχρις τριπλής υποβάθμισης της πιστοληπτικής ικανότητας του νησιού και διψήφιας ανεργίας. Η δημοκρατία μίλησε, οι τσαβς έχουν δικαίωμα να αυτοκτονήσουν μέσω της ψήφου τους.
Και το λέω σοβαρά ως φορολογούμενος εν Αγγλία και πατέρας 2 παιδιών με πρωτεύουσα τη βρετανική υπυκοότηα και βασική γλώσσα τα αγγλικά (άρα και πατρίδα την Αγγλία)
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Ο Πουτιν φταίει
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”