Mωρή σε αυθόρμητες αναφορές ο Κούλης ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ 5-7% πιάνει. Τι σχέση έχουν οι αυθόρμητες αναφορές με κανονική καταμέτρηση.
Τρομπαρία ναύταινα.
Mωρή σε αυθόρμητες αναφορές ο Κούλης ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ 5-7% πιάνει. Τι σχέση έχουν οι αυθόρμητες αναφορές με κανονική καταμέτρηση.
viewtopic.php?f=29&t=57750Ναύτης έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 13:36 Ποιες αυθόρμητες αναφορές παιδί μου; Σου έχει ανέβει το ζάχαρο πάλι;
Σημερινή είναι αυτή που ανέβασα εγώ ρε τραχανοπλαγιά, τισταδιάλα, πούσι έχεις;Archer29 έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 13:39viewtopic.php?f=29&t=57750Ναύτης έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 13:36 Ποιες αυθόρμητες αναφορές παιδί μου; Σου έχει ανέβει το ζάχαρο πάλι;
Θα πρέπει να τα αποδεχτείς και να πορευτείς με αυτά. Ο Κασσελάκης ξέρει ότι με τις πραγματικές ιδέες του, θα ανταγωνίζεταιο εκλογικά την Φιλελεύθερη Συμμαχία με την οποία έχει την ίδια ιδεολογία και θα βλέπει με τα κυάλια τις πλάτες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Αλλά με τις ιδέες του ξέρει ότι δεν πρόκειται να πάει πουθενά, οπότε τόσο ο Κασσελάκης, όσο και εσύ θα πρέπει να πήξετε και να αποδεχτείτε τα πατριωτικά, αν θέλετε να καταφέρετε να πιάσετε ένα 2%.Archer29 έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 07:37 Το μόνο που με ενοχλεί στο νέο κόμμα είναι αυτά τα κουλά πατριωτικά που κάνει ο Κασσελάκης. Με το ζόρι τα αντέχω.
Ο Κασσελάκης επιχειρεί ταύτιση/κάλεσμα ως ένα πιο τρέντυ πασόκ. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Οπότε, σαφώς και η πατριωτική φρασεολογία, είναι απαραίτητη.Golden Age έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 13:45Θα πρέπει να τα αποδεχτείς και να πορευτείς με αυτά. Ο Κασσελάκης ξέρει ότι με τις πραγματικές ιδέες του, θα ανταγωνίζεταιο εκλογικά την Φιλελεύθερη Συμμαχία με την οποία έχει την ίδια ιδεολογία και θα βλέπει με τα κυάλια τις πλάτες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Αλλά με τις ιδέες του ξέρει ότι δεν πρόκειται να πάει πουθενά, οπότε τόσο ο Κασσελάκης, όσο και εσύ θα πρέπει να πήξετε και να αποδεχτείτε τα πατριωτικά, αν θέλετε να καταφέρετε να πιάσετε ένα 2%.Archer29 έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 07:37 Το μόνο που με ενοχλεί στο νέο κόμμα είναι αυτά τα κουλά πατριωτικά που κάνει ο Κασσελάκης. Με το ζόρι τα αντέχω.
Ποιά σημερινή μωρή άκυρη μπαζαρία αφού δεν έχει καν όνομα κόμματος. Ασχετοσύνη του έλεουςΝαύτης έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 13:43
Σημερινή είναι αυτή που ανέβασα εγώ ρε τραχανοπλαγιά, τισταδιάλα, πούσι έχεις;
Ποιός γαμεί τα πατριωτικά παπατζιλίκια να πούμε.Golden Age έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 13:45Θα πρέπει να τα αποδεχτείς και να πορευτείς με αυτά. Ο Κασσελάκης ξέρει ότι με τις πραγματικές ιδέες του, θα ανταγωνίζεταιο εκλογικά την Φιλελεύθερη Συμμαχία με την οποία έχει την ίδια ιδεολογία και θα βλέπει με τα κυάλια τις πλάτες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Αλλά με τις ιδέες του ξέρει ότι δεν πρόκειται να πάει πουθενά, οπότε τόσο ο Κασσελάκης, όσο και εσύ θα πρέπει να πήξετε και να αποδεχτείτε τα πατριωτικά, αν θέλετε να καταφέρετε να πιάσετε ένα 2%.Archer29 έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 07:37 Το μόνο που με ενοχλεί στο νέο κόμμα είναι αυτά τα κουλά πατριωτικά που κάνει ο Κασσελάκης. Με το ζόρι τα αντέχω.
Ο Κασσελάκης πάντως όχι.Archer29 έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 16:05Ποιός γαμεί τα πατριωτικά παπατζιλίκια να πούμε.Golden Age έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 13:45Θα πρέπει να τα αποδεχτείς και να πορευτείς με αυτά. Ο Κασσελάκης ξέρει ότι με τις πραγματικές ιδέες του, θα ανταγωνίζεταιο εκλογικά την Φιλελεύθερη Συμμαχία με την οποία έχει την ίδια ιδεολογία και θα βλέπει με τα κυάλια τις πλάτες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Αλλά με τις ιδέες του ξέρει ότι δεν πρόκειται να πάει πουθενά, οπότε τόσο ο Κασσελάκης, όσο και εσύ θα πρέπει να πήξετε και να αποδεχτείτε τα πατριωτικά, αν θέλετε να καταφέρετε να πιάσετε ένα 2%.Archer29 έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 07:37 Το μόνο που με ενοχλεί στο νέο κόμμα είναι αυτά τα κουλά πατριωτικά που κάνει ο Κασσελάκης. Με το ζόρι τα αντέχω.
AlienWay έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 13:40 "Κίνημα Δημοκρατίας" είναι πολύ ξενέρωτο όνομα. Υπήρχε και το ΔΗΚΚΙ του Τσοβόλα που λεγόταν "Δημοκρατικό Κίνημα".
Έλλειψη πρωτοτυπίας.
Ναι λίγο ακόμα να συνεχίσει με τις παπατζοπατριωτικές του μαλακίες θα χαιρετήσω. Στα αρχίδια μου στην τελική.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 16:07
Ο Κασσελάκης πάντως όχι.
Και είτε γουστάρεις είτε όχι θα τα προσκυνήσεις.![]()
Ευκολάκι. Αν εκφέρεις τα ίδια σε μια συγκέντρωση της παράταξης, θα σε χαιρετίσουν αυτοί.
ναι στα αρχίδια μου, νομίζεις θα κάτσω πολύ να ανεχτώ πατριδοκάπηλες μαλακίες? γραμμένο κ τον Κασσελάκη ευκολάκι θα τον έχω αν με φτάσει στο όριο μου. Υπάρχει κ ΑΝΤΑΡΣΥΑ.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 16:22
Ευκολάκι. Αν εκφέρεις τα ίδια σε μια συγκέντρωση της παράταξης, θα σε χαιρετίσουν αυτοί.![]()
Οι πχορουμικοί λεονταρισμοί, δεν μετράνε σ' αυτά.
Και θα χάσει η βενετιά βελόνι.Archer29 έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 16:26ναι στα αρχίδια μου, νομίζεις θα κάτσω πολύ να ανεχτώ πατριδοκάπηλες μαλακίες? γραμμένο κ τον Κασσελάκη ευκολάκι θα τον έχω αν με φτάσει στο όριο μου. Υπάρχει κ ΑΝΤΑΡΣΥΑ.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 16:22
Ευκολάκι. Αν εκφέρεις τα ίδια σε μια συγκέντρωση της παράταξης, θα σε χαιρετίσουν αυτοί.![]()
Οι πχορουμικοί λεονταρισμοί, δεν μετράνε σ' αυτά.