!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι καιρο κανει εκει που ειστε
- Fata_Morgana
Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε
Φοβερή μέρα αλλά κρυυυυυοοοο.
- Fata_Morgana
Ναι πήρα ένα πολύ μικρό σομπιτσα.
Σε φαντάζομαι να έχεις κουλουριαστει πάνω του:)Fata_Morgana έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 15:52Ναι πήρα ένα πολύ μικρό σομπιτσα.
Yippie Kay Yay
- Fata_Morgana
Είναι μικρό γενικά. Ζεσταίνει όμως αν κάθεσαι δίπλα του πχ τα πόδια. Αλλά φοβέριζα οποια γιαγιά και παππού συναντούσα τόσες μέρες στη πολυκατοικία ότι θα βάλει πολικό ψύχος και πότε θα ανοίξει το καλοριφερ ο διαχειριστής και να προσέχουν γιατί δεν είναι να αρρώστήσεις τώρα όπως επικρατεί η κατάσταση στα νοσοκομεία και τι να σου κανει το ερκοντισιον γ υγρασία παραμένει και δε καταλαβαίνω γιατί δεν ανάβει το λέβητα και όποιος θέλει ας ανάψει και μ'αυτά και μ'αυτά με συνάντησε η γιαγια του 3ου και μου λέει κορίτσι μου του είπαμε και τον άναψε τον λέβητα. Αν θέλεις να αναψεις κι εσύ μη κρυώνετε, ααα λέω εγώ δεν χρειάζεται ακόμα λείπω πολλές ώρες να ανάψεις εσυ που θα κανει παγωνιάAirman68 έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 15:57Σε φαντάζομαι να έχεις κουλουριαστει πάνω του:)
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
Αυτή η gen z πολύ μαλακισμένα σπασαρχιδικα μουλικαFata_Morgana έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 16:18Είναι μικρό γενικά. Ζεσταίνει όμως αν κάθεσαι δίπλα του πχ τα πόδια. Αλλά φοβέριζα οποια γιαγιά και παππού συναντούσα τόσες μέρες στη πολυκατοικία ότι θα βάλει πολικό ψύχος και πότε θα ανοίξει το καλοριφερ ο διαχειριστής και να προσέχουν γιατί δεν είναι να αρρώστήσεις τώρα όπως επικρατεί η κατάσταση στα νοσοκομεία και τι να σου κανει το ερκοντισιον γ υγρασία παραμένει και δε καταλαβαίνω γιατί δεν ανάβει το λέβητα και όποιος θέλει ας ανάψει και μ'αυτά και μ'αυτά με συνάντησε η γιαγια του 3ου και μου λέει κορίτσι μου του είπαμε και τον άναψε τον λέβητα. Αν θέλεις να αναψεις κι εσύ μη κρυώνετε, ααα λέω εγώ δεν χρειάζεται ακόμα λείπω πολλές ώρες να ανάψεις εσυ που θα κανει παγωνιά![]()
- Fata_Morgana
Συμφωνώ. Είστε.Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 17:04Αυτή η gen z πολύ μαλακισμένα σπασαρχιδικα μουλικαFata_Morgana έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 16:18Είναι μικρό γενικά. Ζεσταίνει όμως αν κάθεσαι δίπλα του πχ τα πόδια. Αλλά φοβέριζα οποια γιαγιά και παππού συναντούσα τόσες μέρες στη πολυκατοικία ότι θα βάλει πολικό ψύχος και πότε θα ανοίξει το καλοριφερ ο διαχειριστής και να προσέχουν γιατί δεν είναι να αρρώστήσεις τώρα όπως επικρατεί η κατάσταση στα νοσοκομεία και τι να σου κανει το ερκοντισιον γ υγρασία παραμένει και δε καταλαβαίνω γιατί δεν ανάβει το λέβητα και όποιος θέλει ας ανάψει και μ'αυτά και μ'αυτά με συνάντησε η γιαγια του 3ου και μου λέει κορίτσι μου του είπαμε και τον άναψε τον λέβητα. Αν θέλεις να αναψεις κι εσύ μη κρυώνετε, ααα λέω εγώ δεν χρειάζεται ακόμα λείπω πολλές ώρες να ανάψεις εσυ που θα κανει παγωνιά![]()
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
Εγώ είμαι μιλεντετοιος. Για όσους είναι (η νομίζουν ότι είναι) 20χρονα λέωFata_Morgana έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 17:16Συμφωνώ. Είστε.Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 17:04Αυτή η gen z πολύ μαλακισμένα σπασαρχιδικα μουλικαFata_Morgana έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 16:18
Είναι μικρό γενικά. Ζεσταίνει όμως αν κάθεσαι δίπλα του πχ τα πόδια. Αλλά φοβέριζα οποια γιαγιά και παππού συναντούσα τόσες μέρες στη πολυκατοικία ότι θα βάλει πολικό ψύχος και πότε θα ανοίξει το καλοριφερ ο διαχειριστής και να προσέχουν γιατί δεν είναι να αρρώστήσεις τώρα όπως επικρατεί η κατάσταση στα νοσοκομεία και τι να σου κανει το ερκοντισιον γ υγρασία παραμένει και δε καταλαβαίνω γιατί δεν ανάβει το λέβητα και όποιος θέλει ας ανάψει και μ'αυτά και μ'αυτά με συνάντησε η γιαγια του 3ου και μου λέει κορίτσι μου του είπαμε και τον άναψε τον λέβητα. Αν θέλεις να αναψεις κι εσύ μη κρυώνετε, ααα λέω εγώ δεν χρειάζεται ακόμα λείπω πολλές ώρες να ανάψεις εσυ που θα κανει παγωνιά![]()
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
- Fata_Morgana
Είμαι μιλενιαλ. Και τώρα; τι γίνεται τώρα;Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 17:17Εγώ είμαι μιλεντετοιος. Για όσους είναι (η νομίζουν ότι είναι) 20χρονα λέω
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
Ρίχνει καρεκλοποδαρα!!!!
Έχει πέσει η θερμοκρασία
Ο Δίας είναι πέρα για πέρα θυμωμένος.... δε φαίνεται τπτ, έχει πέσει ομίχλη
Οι δρόμοι κατεβάζουν ποτάμια
Οι παραλία διαλύεται έχει βγει η θάλασσα
Όλα τα ωραία που βλέπουμε στην τιβι.....
Ααααα και τα 112 πάνε κι έρχονται
Έχει πέσει η θερμοκρασία
Ο Δίας είναι πέρα για πέρα θυμωμένος.... δε φαίνεται τπτ, έχει πέσει ομίχλη
Οι δρόμοι κατεβάζουν ποτάμια
Οι παραλία διαλύεται έχει βγει η θάλασσα
Όλα τα ωραία που βλέπουμε στην τιβι.....
Ααααα και τα 112 πάνε κι έρχονται
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
Που αυτο? (γιατι Αθηνα ειναι σαν μια απλη φθινοπωρινη μερα)
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1060 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 148 Απαντήσεις