Νομίζω τις πρώτες 10ετιες υπήρχε τέτοιο θέμαGoBzi έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 18:49Δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο θέμα με πυρηνικά όπλα.Δημοκράτης έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 17:42Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα με τα πυρηνικά του σήμεραΑλιόσα έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 17:41
Τα πυρηνικά θα επιρρεάσουν πιθανότα και γειτονικές χώρες, το ραδιενεργο νέφος κάπου θα πάει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία Νο2
-
Δημοκράτης
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία Νο2
Μέσος Ιάπωνας διαβάζοντας αυτό το σχόλιο.Δημοκράτης έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 18:56Νομίζω τις πρώτες 10ετιες υπήρχε τέτοιο θέμα

Ίσα ίσα βρε στις πρώτες δεκαετίες οι ΗΠΑ και η ΕΣΣΔ κάνανε κάθε τρείς και λίγο δοκιμές, εάν ηταν να γίνει κάτι θα γινόταν. Ο μόνος τρόπος για να γίνει κάτι τρελο είναι να σκάσουν χιλιάδες επίγειες βόμβες (οι οποίες χρησιμοποιούνται για να χτυπήσουν υπόγειες βάσεις) και να σηκωθούν εκατομμύρια τόνοι χώματος στον αέρα.
-
Δημοκράτης
Πιθανότατα ένα έχεις δίκιο, δεν γνωρίζω και πολλά για το θέμα της επίδρασης των πρώτων βομβώνGoBzi έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 19:08Μέσος Ιάπωνας διαβάζοντας αυτό το σχόλιο.
Ίσα ίσα βρε στις πρώτες δεκαετίες οι ΗΠΑ και η ΕΣΣΔ κάνανε κάθε τρείς και λίγο δοκιμές, εάν ηταν να γίνει κάτι θα γινόταν. Ο μόνος τρόπος για να γίνει κάτι τρελο είναι να σκάσουν χιλιάδες επίγειες βόμβες (οι οποίες χρησιμοποιούνται για να χτυπήσουν υπόγειες βάσεις) και να σηκωθούν εκατομμύρια τόνοι χώματος στον αέρα.
Απλά νομίζω ότι στην Ιαπωνία υπήρξαν και τέτοια προβλήματα. Μπορεί να θυμάμαι λάθος. Όπως και να έχει σήμερα σίγουρα δεν έχουμε τετοιο θέμα
- Οργισμένος
Φυσικα και υπηρχε με τα ατομικα οπλα δλδ τα πυρηνικα που βασιζονταν στη σχαση. Οι σημερινες θερμοπυρηνικες βασιζονται στη συντηξη που δημιουργειται απο μια πολυ μικρη εκρηξη σχασης και ουσιαστικα η εκπομπη ακτινων γαμα ειναι μικρη δλδ ειναι πιο καθαρες βομβες, ομως δεν ειμαι σιγουρος οτι τα τακτικα πυρηνικα και ειδικα η πυρηνικες οβιδες ειναι βομβες συντηξης. Νομιζω λογω μεγεθους, βασιζονται μονον στη σχαση και εκ τουτου ειναι βρωμικα.Δημοκράτης έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 18:56Νομίζω τις πρώτες 10ετιες υπήρχε τέτοιο θέμα
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ ειναι το ποτε θα γιατρευτει ο καρκινος. Αν δλδ προχωρησουν οι θεραπειες με ερενεη εμβολια και υπαρξουν χειροπιαστα αποτελεσματα τοτε οι συνεπειες των πυρηνικων οπλων θα ειναι καθαρα τοπικες.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
perseus έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 09:35 Πως γινεται τα πιο ηλιθια ναφοπουτανα να εχουν μαζευτει εδω ,μεγαλη επιτυχια
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Δημοκράτης
Σταμάτα να μιλάς άνθρωπε μου, λες μόνο μαλακιεςΟργισμένος έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 20:38Φυσικα και υπηρχε με τα ατομικα οπλα δλδ τα πυρηνικα που βασιζονταν στη σχαση. Οι σημερινες θερμοπυρηνικες βασιζονται στη συντηξη που δημιουργειται απο μια πολυ μικρη εκρηξη σχασης και ουσιαστικα η εκπομπη ακτινων γαμα ειναι μικρη δλδ ειναι πιο καθαρες βομβες, ομως δεν ειμαι σιγουρος οτι τα τακτικα πυρηνικα και ειδικα η πυρηνικες οβιδες ειναι βομβες συντηξης. Νομιζω λογω μεγεθους, βασιζονται μονον στη σχαση και εκ τουτου ειναι βρωμικα.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ ειναι το ποτε θα γιατρευτει ο καρκινος. Αν δλδ προχωρησουν οι θεραπειες με ερενεη εμβολια και υπαρξουν χειροπιαστα αποτελεσματα τοτε οι συνεπειες των πυρηνικων οπλων θα ειναι καθαρα τοπικες.
- Οργισμένος
ειπε ο μεγιστος μαλακαςΔημοκράτης έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 20:43Σταμάτα να μιλάς άνθρωπε μου, λες μόνο μαλακιεςΟργισμένος έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 20:38Φυσικα και υπηρχε με τα ατομικα οπλα δλδ τα πυρηνικα που βασιζονταν στη σχαση. Οι σημερινες θερμοπυρηνικες βασιζονται στη συντηξη που δημιουργειται απο μια πολυ μικρη εκρηξη σχασης και ουσιαστικα η εκπομπη ακτινων γαμα ειναι μικρη δλδ ειναι πιο καθαρες βομβες, ομως δεν ειμαι σιγουρος οτι τα τακτικα πυρηνικα και ειδικα η πυρηνικες οβιδες ειναι βομβες συντηξης. Νομιζω λογω μεγεθους, βασιζονται μονον στη σχαση και εκ τουτου ειναι βρωμικα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
ta taκτικα πυρηνικα λοιπον ειναι μικρης ισχυος αλλα βασιζονται στην πιο βρωμικη σχαση, ενω τα συγχρονα στρατηγικα πυρηνικα βασιζονται στη συντηξη.
Εν ολιγοις σε ενα υποθετικο σεναριο τακτικου βομβαρδισμου με πυρηνικα, στην Ουκρανια, ο οποιος δεν θα παρει διαστασεις, αλλα θα περιοριστει σε 10 ριψεις, to problhma επιμολυνσης των γυρω περιοχων δεν θα ειναι τοσο μεγαλο οσο το τσερνομπιλ.
Εν ολιγοις σε ενα υποθετικο σεναριο τακτικου βομβαρδισμου με πυρηνικα, στην Ουκρανια, ο οποιος δεν θα παρει διαστασεις, αλλα θα περιοριστει σε 10 ριψεις, to problhma επιμολυνσης των γυρω περιοχων δεν θα ειναι τοσο μεγαλο οσο το τσερνομπιλ.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 23:48perseus έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 09:35 Πως γινεται τα πιο ηλιθια ναφοπουτανα να εχουν μαζευτει εδω ,μεγαλη επιτυχια![]()
![]()
![]()
Libre arbitre έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 00:01Ναι αλλά υποτίθεται πως έχει μόνο τρία και έχει ήδη χαραμίσει το ένα. Τόση απελπισία πχιά!!!Οργισμένος έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 23:57Στα 500 χλμ απο τη Μοσχα...Libre arbitre έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 23:42 Μήπως ξέρει κανείς για ποιο λόγο ο Πούτιν χρησιμοποιεί ένα σουπερσονικ βαλλιστικό πύραυλο που προκαλεί την ίδια ζημιά με έναν συμβατικό αλλά κοστίζει 200 περισσότερο; Αυτό δεν του προκαλεί τεράστιο κόστος;
Ειναι κινησης απελπισιας.

- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- dna replication
https://twitter.com/simpatico771/status ... 7689191720Libre arbitre έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 00:01Ναι αλλά υποτίθεται πως έχει μόνο τρία και έχει ήδη χαραμίσει το ένα. Τόση απελπισία πχιά!!!Οργισμένος έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 23:57Στα 500 χλμ απο τη Μοσχα...Libre arbitre έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 23:42 Μήπως ξέρει κανείς για ποιο λόγο ο Πούτιν χρησιμοποιεί ένα σουπερσονικ βαλλιστικό πύραυλο που προκαλεί την ίδια ζημιά με έναν συμβατικό αλλά κοστίζει 200 περισσότερο; Αυτό δεν του προκαλεί τεράστιο κόστος;
Ειναι κινησης απελπισιας.
- dna replication
Σταματα να σπαμαρεις ο,τι μαλακια βρεις ρε κακομοιρη.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1709 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-