!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Phorum Forumvision #1
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Phorum Forumvision #1

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
καποιοι στην αρχη ηταν διστακτικοι να παιξουν ..
αλλοι λακισαν με την προφαση ''αστο δεν θα προλαβαινω ''..
αλλοι προτιμησαν εκ του ασφαλους να σχολιαζουν απ εξω ..
αλλοι παλι ριχνουν κλεφτες ματιες στα μουλωχτα μεσα στο σκοταδι κρυμμενοι ..
Εγω απλα απο μεσα μου ελεγα οτι καποιοι που δεν επαιξαν θα το μετανιωσουν .
Τι λενε οι νεοι συμμετεχοντες μετα απο 4 γυρους; θα εδιναν την θεση τους τωρα που μπηκαν στο πνευμα του παιχνιδιου
σε καποιον αλλον;
αλλοι λακισαν με την προφαση ''αστο δεν θα προλαβαινω ''..
αλλοι προτιμησαν εκ του ασφαλους να σχολιαζουν απ εξω ..
αλλοι παλι ριχνουν κλεφτες ματιες στα μουλωχτα μεσα στο σκοταδι κρυμμενοι ..
Εγω απλα απο μεσα μου ελεγα οτι καποιοι που δεν επαιξαν θα το μετανιωσουν .
Τι λενε οι νεοι συμμετεχοντες μετα απο 4 γυρους; θα εδιναν την θεση τους τωρα που μπηκαν στο πνευμα του παιχνιδιου
σε καποιον αλλον;
Some are born to sweet delight some are born to the endless night ..
Ωραία τα θέτεις, σωστό ερωτημα
Επίσης:
Θα σας άρεσε το ίδιο αν βγαίνατε συνεχώς τελευταίοι όπως εγώ, ο ΠΑΛ και ο ξέρετε ποιος ?
o MAS να πει.
δεν θα μ αρεσε το ιδιο αλλα θα προβληματιζομουν γιατι για να βγαινω τελευταιος κατι δεν παει καλα με τα κομματια μου η με τους αλλους παικτες . η τα κομματια μου δεν θα ειχαν περαση η οι αλλοι δεν εκτιμανε τα αριστουργηματα μου για καποιον λογο . οποτε θα μου εδινε κινητρο να προσπαθησω περισσοτερο .απ την αλλη αν αυτα που εβαζα τα γουσταρω εγω θα το εριχνα στους αλλους και θα λεγα ειναι ασχετοι οποτε παλι καλα θα περναγα - just kiddingΜπίστης έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 19:32 Θα σας άρεσε το ίδιο αν βγαίνατε συνεχώς τελευταίοι όπως εγώ, ο ΠΑΛ και ο ξέρετε ποιος ?
![]()
Some are born to sweet delight some are born to the endless night ..
δεν νομιζω να εχει τόση σημασία ποιος θα παρει ποια θεση, οι βαθμοι κλπ, και οι κανόνες νομιζω δεν ειναι τόσο για το παιχνιδι, ειναι για να έχουμε χρόνο να φιλοσοφούμε.Μπίστης έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 19:32 Θα σας άρεσε το ίδιο αν βγαίνατε συνεχώς τελευταίοι όπως εγώ, ο ΠΑΛ και ο ξέρετε ποιος ?
στ αλήθεια στενοχωριέσαι;Μπίστης έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 19:32Επίσης:
Θα σας άρεσε το ίδιο αν βγαίνατε συνεχώς τελευταίοι όπως εγώ, ο ΠΑΛ και ο ξέρετε ποιος ?
![]()
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
εδω πετάξαμε τον ΜAS εξω απο τον γυρο γιατι καθυστερεί την βαθμολογία, αυτο ελειπε να μην στεναχωριόμαστε για την θεση που θα παρουμε, γαδουρια ειμαστε;
mojorisin έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 19:29
σε καποιον αλλον;
Nope!Τώρα που μπήκα στο παιχνίδι (και που διόλου το μετάνιωσα), θα χορέψω μέχρι τέλους τον χορό και των 12 πέπλων.
Για Forumvision #2 όμως δεν είμαι καθόλου σίγουρη αν θα θελήσω να συμμετέχω.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
δεν υπάρχει κανένας λόγος για στενοχώριες
αφιερώσεις κάνουμε
αφιερώσεις κάνουμε
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Μενιος μπι λαηκ.enaon έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 19:43δεν νομιζω να εχει τόση σημασία ποιος θα παρει ποια θεση, οι βαθμοι κλπ, και οι κανόνες νομιζω δεν ειναι τόσο για το παιχνιδι, ειναι για να έχουμε χρόνο να φιλοσοφούμε.Μπίστης έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 19:32 Θα σας άρεσε το ίδιο αν βγαίνατε συνεχώς τελευταίοι όπως εγώ, ο ΠΑΛ και ο ξέρετε ποιος ?

ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση