!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Phorum Forumvision #1
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
- Sid Vicious
Re: Phorum Forumvision #1
Αν ήταν βέβαια "η" η σωστή προσέγγιση σε συνάφεια με τις αιώνιες πατριαρχικές αξίες θα ήταν:
Alicat, Misty Blue, Νύχτα, μην αγχώνεσαι Ομορφιά μου, σιγά ένα παιχνίδι είναι μόνο- δεν θα πεθάνουμε κιόλας, βάζεις τραγούδι όποτε νιώθεις και θέλεις, υπάρχει πολύς χρόνος ακόμα δεν πειράζει
Alicat, Misty Blue, Νύχτα, μην αγχώνεσαι Ομορφιά μου, σιγά ένα παιχνίδι είναι μόνο- δεν θα πεθάνουμε κιόλας, βάζεις τραγούδι όποτε νιώθεις και θέλεις, υπάρχει πολύς χρόνος ακόμα δεν πειράζει
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Είχα πει σε προηγούμενο ποστ για ποιό λόγο περιμένουμε ένα στάνταρ χρονικό διάστημα ακόμα κι αν έχουν βάλει όλοι τραγούδι. Ορισμένοι βάζουν τραγούδια "placeholders" απλά για να μη χάσουν τον γύρο σε περίπτωση που ξεχαστούν. Την κανονική τους συμμετοχή μπορεί να θέλουν να την καθορίζουν ανάλογα με τα αποτελέσματα του προηγούμενου γύρου. Και σ'αυτό το παιχνίδι ακόμα, παρατηρώ ότι κάποιοι έχουν βάλει από πριν κομμάτι αλλά το αλλάζουν στις τελευταίες ώρες πριν την προκαθορισμένη έναρξη του γύρου. Δύο μέρες έχει βρεθεί (από διεθνείς οργανισμούς) ότι είναι ένα καλό διάλειμμα μεταξύ των γύρων, το οποίο επιτρέπει να γίνεται και κάποια συζήτηση στο φόρουμ (ελπίζουμε γύρω από τη μουσική). Επίσης μπορεί να μην μπαίνουν και όλοι κάθε μέρα για να τσεκάρουν πότε τελείωσε ο γύρος και να σκεφτούν άμεσα τί θα βάλουν μετά.Sid Vicious έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 13:56Ευχαριστώ για την διευκρίνηση και να με συγχωρούν, τους έβαλα ως "η" στην πρώτη μου ιστορία. Τέλος πάντων τότε, Drh άντε τσακίσου βάλε τραγούδι, τόσος κόσμος περιμένει, αμάν!micmic έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 13:53"Ο" είναι και οι δύο. O drh είναι και παλιός, έχει παίξει σε 3-4 fora εδώ και πάνω από 10 χρόνια.Sid Vicious έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 13:48 Μόνο η Drh έμεινε να βάλει τραγούδι. Είναι η ή ο όμως τελικά; (την ίδια απορία έχω και για Dre) Αν είναι ο να υπάρξει ποινή για την αργοπορία αν είναι η δεν πειράζει, μπορούμε να περιμένουμε για πάντα, ιπποτισμός και πατριαρχικές αξίες
Πάντως αν υπάρχουν αρκετοί παίκτες που να θέλουν και ένα δεύτερο, ταυτόχρονο παιχνίδι, εγώ λόγω της μεγαλοψυχίας μου θα παράσχω εντελώς δωρεάν την τεχνική υποστήριξη. Αν συμφωνήσουν όλοι οι παίκτες μπορεί να γίνει και όσο γρήγορο θέλετε, πχ μία μέρα για βαθμολογία και καθόλου αναμονή μεταξύ γύρων (να πρέπει να έχουν όλοι βάλει τραγούδια από πριν). Επίσης μπορείτε, αν βρείτε παίκτες, να ξεκινήσει και σε άλλο φόρουμ ή σε social media. Αλλά πάντως έχει βρεθεί (και πάλι από μελέτες διεθνών οργανισμών) ότι η πολύ σύντομη διάρκεια του γύρου επιδρά αρνητικά στο μέγεθος και στην ποιότητα των σχολίων - και τα σχόλια είναι πολύ σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Να συμπληρώσω ότι τώρα με την έλευση των chatGPT κτλ, το παιχνίδι μπορεί θεωρητικά να παιχτεί και σόλο. Δεν θα είναι δύσκολο να φτιάξω ορισμένες περσόνες με συγκεκριμένα μουσικά γούστα που θα επιλέγουν τραγούδια, θα βαθμολογούν και θα σχολιάζουν μέσω κάποιου AI. Οπότε κάποιος θα μπορεί να τελειώσει 12 γύρους μέσα και σε μια ώρα αν θέλει 
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Sid Vicious
Αχα! Τώρα εξηγούνται πολλά!micmic έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 14:17 Να συμπληρώσω ότι τώρα με την έλευση των chatGPT κτλ, το παιχνίδι μπορεί θεωρητικά να παιχτεί και σόλο. Δεν θα είναι δύσκολο να φτιάξω ορισμένες περσόνες με συγκεκριμένα μουσικά γούστα που θα επιλέγουν τραγούδια, θα βαθμολογούν και θα σχολιάζουν μέσω κάποιου AI. Οπότε κάποιος θα μπορεί να τελειώσει 12 γύρους μέσα και σε μια ώρα αν θέλει![]()
Σχετικά είναι όλα.mojorisin έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 13:15 μπα .. δεν εχω δει γατα ποτε να τρωει ξυλο απο σκυλο .. εχουν τον τροπο τους να προστατευονται .. πιο πιθανο να δεις σκυλο να κλαψουριζει αφου εχει φαει νυχιά στη μάπα . σκεψου να εχει και φωτοσπαθο . ας μας πει και η αλικατ που εχει γατα /ειναι γατα δεν ξερω![]()

Συγκεκριμένα, αν ο σκύλος είναι μινιόν η γάτα, άνετα τον κάνει μια χαψιά.
Αν είναι μετρίου μεγέθους, παίζεται.
Με τους large sized, εξαρτάται τη ράτσα.Είναι κάποιοι "αγαθοί γίγαντες" που όχι μόνο δεν μάχονται, αλλά και τα βρίσκουν με τα γατιά.
Όμως άμα τύχει οι σκύλοι αδέσποτοι και σε αγέλη και η γάτα επίσης αδέσποτη, δεν υπάρχει ελπίδα για τη γάτα.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Εγώ έχω δει με τα μάτια μου γάτα να σκοτώνει σκύλο.
Βέβαια η "γάτα" ήταν αρσενικό λιοντάρι
Βέβαια η "γάτα" ήταν αρσενικό λιοντάρι
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Εγώ ρε man χάρηκα και ανακουφίστηκα που είσαι καλά. Τα υπόλοιπα έπονταιmasterridley έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 01:30Και τα πήγαινα τόσο καλά στην ειδική βαθμολογία, my eyes are on the real prize! (η άλλη είναι για ξεκάρφωμα)enaon έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 01:23ε ναι, τωρα νομιζω δεν θα σε αφήσει να βαλεις τραγουδι στον επόμενο γυρο, καταστροφή παθαμε, θα παρει αέρα ο Μενιος. Περιμενω να κανεις μεγαλο καμπακ στο δευτερο μισό του παιχνιδιου.masterridley έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 01:21 Νομίζω θα αλλάξω τακτική, από δω και πέρα. Θα βάζω βαθμολογία απ'το πρώτο άκουσμα και ό,τι γίνει...
Τουλάχιστον μπορείς να βαθμολογήσεις στον επόμενο γύρο αν έχω καταλάβει καλά τους κανόνες.
Εκτός από "ο" και "η' έχουμε τώρα και "το". Ολόκληρη Eurovision κέρδισε ο άλλος.micmic έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 13:53"Ο" είναι και οι δύο. O drh είναι και παλιός, έχει παίξει σε 3-4 fora εδώ και πάνω από 10 χρόνια.Sid Vicious έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 13:48 Μόνο η Drh έμεινε να βάλει τραγούδι. Είναι η ή ο όμως τελικά; (την ίδια απορία έχω και για Dre) Αν είναι ο να υπάρξει ποινή για την αργοπορία αν είναι η δεν πειράζει, μπορούμε να περιμένουμε για πάντα, ιπποτισμός και πατριαρχικές αξίες
- Sid Vicious
Έχουμε λοιπόν μονάχα τρεις συμμετέχουσες. Θα με ενδιέφερε η βαθμολογία που έχουν δώσει οι γυναίκες καθότι η μοναδική νίκη και ευτυχία που μπορεί να σημαίνει κάτι που να αντικατοπτρίζει μια δόση της Ομορφιάς και της Μεγαλοσύνης του Σύμπαντος είναι η στήριξη των γυναικών, η νίκη στις καρδιές τους.
Sid Vicious έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 23:32 Έχουμε λοιπόν μονάχα τρεις συμμετέχουσες. Θα με ενδιέφερε η βαθμολογία που έχουν δώσει οι γυναίκες καθότι η μοναδική νίκη και ευτυχία που μπορεί να σημαίνει κάτι που να αντικατοπτρίζει μια δόση της Ομορφιάς και της Μεγαλοσύνης του Σύμπαντος είναι η στήριξη των γυναικών, η νίκη στις καρδιές τους.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
aLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 07:50Sid Vicious έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 23:32 Έχουμε λοιπόν μονάχα τρεις συμμετέχουσες. Θα με ενδιέφερε η βαθμολογία που έχουν δώσει οι γυναίκες καθότι η μοναδική νίκη και ευτυχία που μπορεί να σημαίνει κάτι που να αντικατοπτρίζει μια δόση της Ομορφιάς και της Μεγαλοσύνης του Σύμπαντος είναι η στήριξη των γυναικών, η νίκη στις καρδιές τους.
![]()
8:20
- εε φιλος
- .........
- εεε φιλος
- εμμμ ?
- τι λενε τα 5 δαχτυλα στο προσωπο ξερεις ?
- χμμμ...
- σλααααπ
- ω να σου
τι σφαλιαρα ηταν αυτη χαχαχαχαχα
Some are born to sweet delight some are born to the endless night ..
Η λίστα με τα τραγούδια του 5ου γύρου έχει ήδη συμπληρωθεί.
micmic ?
micmic ?
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση