Πάντως αυτό ήταν προφητικό καθότι ο επόμενος γύρος θα ανέβει το Σαββατόβραδο. Πάρτε τοστ και αναμένετε.ΑΝΔ έγραψε:The Dandy Warhols - I Will Never Stop Loving You (8): ΑΛΙΚΑΤ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟΓΟΥΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟ Πήρε τοστ το Σαββατόβραδο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Phorum Forumvision #1
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re:
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Misty_Blue
Re: Phorum Forumvision #1
Ευκολάκι για μένα...Τον είχα χαμηλά στους άλλους δύο γύρους..Και σ"αυτόν χαμηλά τον είχα ως τη 1 το μεσημέρι, σήμερις.mojorisin έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 23:08και πως θα ξερει ποιο εβαλε ; θα συμβουλευτει τον μαντη Καλχα η τον Σιχτιρεσία ;enaon έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 23:02βοηθάνε τα σχόλιά του πράγματι. Να τώρα διάβασε το σχόλιο του η μιστυ μπλου και δεν θα ξανακάνει το ιδιο λάθος, θα τον μαυρίσει στον επόμενο γύρο. Πολυ καλός.aLiCat έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 22:57 Φυσικά, αφού είναι μουσικός διαγωνισμός. Στα σχόλια τα πάει καλύτερα καθώς βλέπω από τις γνώμες του κοινού που τους αρέσουν.
Για τον επόμενο όμως του χω νανούρισμα κανονικό
To scare myself with my own desert places.
Ναι το γνωρίζω ότι το έχω ξαναβάλει.enaon έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 23:20μα το εχεις ξαναβαλει αυτο, γιατι λεει τον κλέβεις; Ύποπτο.aLiCat έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 23:17Τι σου κλέβω; Τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών;Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 23:09
Με την πρώτη ήταν - βέβαια δεν έχει καμία αξία σαν μαντεψιά - απλά συνέχισε να με κλέβει![]()
![]()
Κλέβω τον εαυτό μου, τον έχω ξανακλέψει και-πιθανότατα- θα το επαναλάβω και στο μέλλον.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Misty_Blue
Καλά εσύ κόψε κάτι..Ανδριάντα θα του στήσεις σε λίγο.mojorisin έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 23:18Σωστος ο παιχτης . κι εγω ειδες 8αρι εδωσα στην κομματαρα των μπαζουκα . μονο εγω εκτιμησα .απ τους αλλους πηρες κουλουρια φρεσκα ΘεσσαλονικηςΑνδροπαραδίνομαι έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 23:13
ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΒΑΖΑ 12ΑΡΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΘΟΥΚΛΑ ΤΟΝ ΜΟJ??? ΧΕΛΟΟΟΟΟΥ
Πήρες 12αρι και θα μας πεις πως τα σχόλιά του ήταν μουσικά...
Από μενα πήρε 5αρι...
ο mas χάνει 6 βαθμους γιατί ελειπε, και ο sid περνάει πρώτος μετά απο 4 γυρους, εχει πετάξει χωρίς λόγο μόνο 4 βαθμους.

Η μοναδική περίπτωση που κάποιος παίκτης δεν έχει πάρει κανέναν βαθμό από κάποιον άλλον σε 4 γύρους, είναι του MAS και του MOJ. Ο MOJ έχει δώσει 0 βαθμούς στον MAS και το σερί θα συνεχιστεί και στον επόμενο γύρο μια που ο MAS δεν θα έχει τραγούδι εκεί.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Η ωραία στιγμή που βγαίνουν τα αποτελέσματα του γύρου.
Α ρε Μένιο, με μπέρδεψες με άλλον και μου'βαλες κουλούρι.
Τσιμπάω βαθμουλάκια από Μπίστη και Παλαιοελλαδίτη. Συχνοί υποστηρικτές μου
Τα σχόλια ακόμα μία φορά απολαυστικά! Ποίηση μιλάμε!
Α ρε Μένιο, με μπέρδεψες με άλλον και μου'βαλες κουλούρι.
Τσιμπάω βαθμουλάκια από Μπίστη και Παλαιοελλαδίτη. Συχνοί υποστηρικτές μου
Τα σχόλια ακόμα μία φορά απολαυστικά! Ποίηση μιλάμε!
- Sid Vicious
Και στα 12άρια κυριαρχώ, είμαι ο νικητής της καρδιάς μου.enaon έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 23:34 ο mas χάνει 6 βαθμους γιατί ελειπε, και ο sid περνάει πρώτος μετά απο 4 γυρους, εχει πετάξει χωρίς λόγο μόνο 4 βαθμους.
![]()
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Sid Vicious
Παρατηρώ ότι 5 άτομα δοκιμάζουν την υπομονή μας και θεωρούν την καλοσύνη μας αφέλεια, ακόμη δεν έβαλαν καινούργιο τραγούδι
- Misty_Blue
Ακόμη και να χαμε βάλει όλοι τραγούδι η διορία των δύο ημερών δεν θ"άλλαζε.. Το αναφέρει στις οδηγίες "χρήσης" του παιχνιδιού..Sid Vicious έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 01:00 Παρατηρώ ότι 5 άτομα δοκιμάζουν την υπομονή μας και θεωρούν την καλοσύνη μας αφέλεια, ακόμη δεν έβαλαν καινούργιο τραγούδι
λλα αν δεν βαλετε ολοι τραγουδι δεν μπορουμε να δειξουμε με το δακτυλο τον μικμικ σαν την πηγή του προβλήματος, αντε βαλτε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 22 Νοέμ 2024, 01:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Sid Vicious
Αυτός είναι ένας κανονισμός άχρηστος. Ίσως να είχε κάποιο νόημα σε προδιαδικτυακές εποχές λόγω καθυστερήσεων των ΕΛΤΑ αλλά στο σήμερα είναι αναχρονιστικός και δυσλειτουργικός. Επιπροσθέτως ένας τέτοιος κανονισμός ανοίγει παράθυρο στην διαπλοκή και στην διαφθορά και γεμίζει τους παίκτες με καχυποψία και άγχοςMisty_Blue έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 01:06Ακόμη και να χαμε βάλει όλοι τραγούδι η διορία των δύο ημερών δεν θ"άλλαζε.. Το αναφέρει στις οδηγίες "χρήσης" του παιχνιδιού..Sid Vicious έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 01:00 Παρατηρώ ότι 5 άτομα δοκιμάζουν την υπομονή μας και θεωρούν την καλοσύνη μας αφέλεια, ακόμη δεν έβαλαν καινούργιο τραγούδιΤο χει αναφέρει ξανά κι ο micmic αν δεν κάνω λάθος..
![]()
- Misty_Blue
Ψάχνω νανούρισμα..enaon έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 01:09 λλα αν δεν βαλετε ολοι τραγουδι δεν μπορουμε να δειξουμε με το δακτυλο τον μικμικ σαν την πηγή του κακου, αντε βαλτε.
- Misty_Blue
Δεν βάζω εγώ τους κανόνες..Sid Vicious έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 01:10Αυτός είναι ένας κανονισμός άχρηστος. Ίσως να είχε κάποιο νόημα σε προδιαδικτυακές εποχές λόγω καθυστερήσεων των ΕΛΤΑ αλλά στο σήμερα είναι αναχρονιστικός και δυσλειτουργικός. Επιπροσθέτως ένας τέτοιος κανονισμός ανοίγει παράθυρο στην διαπλοκή και στην διαφθορά και γεμίζει τους παίκτες με καχυποψία και άγχοςMisty_Blue έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 01:06Ακόμη και να χαμε βάλει όλοι τραγούδι η διορία των δύο ημερών δεν θ"άλλαζε.. Το αναφέρει στις οδηγίες "χρήσης" του παιχνιδιού..Sid Vicious έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 01:00 Παρατηρώ ότι 5 άτομα δοκιμάζουν την υπομονή μας και θεωρούν την καλοσύνη μας αφέλεια, ακόμη δεν έβαλαν καινούργιο τραγούδιΤο χει αναφέρει ξανά κι ο micmic αν δεν κάνω λάθος..
![]()
- Sid Vicious
Βάλε ένα των Cannibal CorpseMisty_Blue έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 01:11Ψάχνω νανούρισμα..enaon έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 01:09 λλα αν δεν βαλετε ολοι τραγουδι δεν μπορουμε να δειξουμε με το δακτυλο τον μικμικ σαν την πηγή του κακου, αντε βαλτε.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση