!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Phorum Forumvision #1

Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Phorum Forumvision #1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

νύχτα έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 19:22
αυτή είναι η νύχτα που φαντάζεστε

εγώ έχω δηλώσει πως κοιμάμαι με αναμμένο φωτάκι στο χωλ
ψεμματα.
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

enaon έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 19:23

ψεμματα.

Εικόνα
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
enaon

σταχτη στα μάτια.

να αλλάξεις υσερναμε σε φωτάκι νυκτός. :011:
Άβαταρ μέλους
enaon

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Για να μην έχει φανεί μέχρι τώρα, πιθανόν κάτι θα του έτυχε ή/και δεν έχει χρόνο.

Αν πάλι εμφανιστεί τελευταία στιγμή, θα σκεφτώ και το ενδεχόμενο να μας γλεντάει κανονικά.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
enaon

aLiCat έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 21:21 Αν πάλι εμφανιστεί τελευταία στιγμή, θα σκεφτώ και το ενδεχόμενο να μας γλεντάει κανονικά.
αυτο θα ειναι απαίσια συμπεριφορά, φρικτή, θα αναγκαστώ να τον θαυμάσω.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

enaon έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 21:23
aLiCat έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 21:21 Αν πάλι εμφανιστεί τελευταία στιγμή, θα σκεφτώ και το ενδεχόμενο να μας γλεντάει κανονικά.
Αβίαστα... :003:
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Γύρος #4 - Αποτελέσματα

Κώδικας: Επιλογή όλων

# Τίτλος                                                ∑ ALI DRE DRH JIM MAS MIS MOJ NOV POL SID ΑΝΔ ΜΠΙ ΝΥΧ ΠΑΛ 
 1 Alex Sid & Quasamodo - Blazing                      105   8  12   3   8   x  12   #  12   7  10  12  10   8   3 
 2 Claire Voyant - Her                                  81   5   5  10   5   x   #  12  10   8   0   4  12   0  10 
 3 The Dandy Warhols - I Will Never Stop Loving You     79   #   4   4  10   x   6   4   4  10   7   8   3  12   7 
 4 The Don Darlings - Moonshine Baby                    78  10   2  12  12   x   8   2   5  12   #   7   1   6   1 
 5 The Greenhornes & Holly Golightly - There Is An End  71   7   #   5   2   x   7  10   7   5   6   6   4   4   8 
 6 Electrelane - I Only Always Think                    68   3   7   7   4   x  10   7   3   6  12   1   8   #   0 
 7 Savage Garden - To The Moon And Back                 57  12   8   0   6   x   2   6   8   #   1   0   0   2  12 
 8 Sam Myers - I Got The Blues                          53   6   6   6   0   x   4   5   #   2   3  10   0   7   4 
 9 Primal Scream - Deep Dark Waters                     47   2   3   #   7   x   3   3   0   3   4   5   5  10   2 
10 Conception - Roll The Fire                           32   0  10   2   #   x   0   0   2   4   2   0   6   0   6 
11 Bazooka - Εξαϋλώσου                                  31   0   0   0   0   x   5   8   6   0   0   #   7   5   0 
12 Tiamat - Visionaire                                  28   4   1   1   3   #   1   0   1   0   8   3   0   1   5 
13 Hank - Angel Says                                    20   1   0   8   1   x   0   1   0   1   5   0   #   3   0 
14 Nancy Ajram - Mogabah                                 4   0   0   0   0   x   0   0   0   0   0   2   2   0   # 
Σχόλια ανά τραγούδι
Spoiler
Γύρος #4 έγραψε:JIM: Γύρος με ποιοτικά τραγούδια αλλά χωρίς τις εκπλήξεις καλών, άγνωστων τραγουδιών (με εξαίρεση το δικό μου βέβαια..χαχα). Έλειπε αυτό που αποκαλούμε εμείς οι μορφωμένοι σοσιαλδημοκράται "element of surprise". Οι παίκτες προτίμησαν να βάλουν πιο safe, δημοφιλή, αξιόλογα τραγούδια ελαχιστοποιώντας το ρίσκο και να τσιμπήσουν ένα μίνιμουμ βαθμών που θα τους διατηρήσει σε καλή θέση.
MIS: Ο καλύτερος γύρος ως τώρα για μενα. Είχε αγαπημένα μου κομμάτια κι αυτό φτάνει. Ειδικά το 12 κ 10. Χτυπήσατε διάνα με τις επιλογές σας σε κάποια που προσέχει ΚΑΙ τους στίχους των κομματιών..Μπράβο!!
NOV: Πολύ καλός ο γύρος. Έχει 4-5 πολύ δυνατά κομμάτια και άλλα 3-4 αρκετά καλά
SID: Με συμμετοχή της βασίλισσας του Punk, Debbie Harry των Blondie και θα ήταν το 12άρι αν το δίναν όλο το τραγούδι στη Debbie ή έστω αν ήταν καλύτερα τα αντρικα φωνητικά
Alex Sid & Quasamodo - Blazing (MOJ) έγραψε:DRE (12): Σίγουρα ένα από τα φαβορί για το 🏆 αυτού του γύρου.
MIS (12): We're burning forever shining..
Δεν έχω λόγια για το κομμάτι αυτό.. Ακόμη θυμάμαι την πρωτη φορά που το άκουσα πριν ένα χρόνο.Μπράβο σε όποιον/α το βαλε..
NOV (12): Άλλε δύο φορές έχει μπει ο Αλεξ Σιντ και του είχα δώσει 5 και 10 βαθμούς, ε, τώρα σε αυτό που είναι το αγαπημένο μου τι άλλο;
ΑΝΔ (12): ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΩ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΓΩ. ΜΑΛΛΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΠΑΜΕ...
SID (10): Για κάποιον λόγο που δεν μπορώ να καταλαβώ με άρεσε πολύ.
ΜΠΙ (10): Ο κακός ήχος (ή η αδιαφορια για υψηλή texture) δεν μπορεί να κρύψει την καλή σύνθεση
ALI (8): Γνωστό μου κι αγαπημένο. Θα ήθελα να του βάλω μεγαλύτερο βαθμό,
όμως "πρόλαβαν "άλλα..
JIM (8): Δραματικό και πλούσιο σε συναίσθημα.
ΝΥΧ (8): ε άμα ένα κομμάτι σε αναγκάζει να το ψάξεις, κάτι σημαίνει

η προφορά με συγκίνησε αρχικά, δεν περίμενα να είναι
έλληνας ο καλλιτέχνης, πολύ πολύ όμορφο, νοσταλγικό

θα ήθελα να έχω τρία 12άρια αυτή τη φορά
Claire Voyant - Her (MIS) έγραψε:MOJ (12): Σκοτεινη ατμοσφαιρικη μουσικη και υπεροχα φωνητικα . Με κερδισε απο το πρωτο ακουσμα .παρε το 12αρι μου.
DRH (10): Με μια μικρή, όσο το ξανακούω μεγαλύτερη, αίσθηση από Gathering
NOV (10): Και αυτό για δωδεκάρι ήταν
DRE (5): Γλυκιά φωνή που με κέρδισε πιο πολύ από το τραγούδι αυτό καθαυτό.
JIM (5): Ενδιαφέρον, μελαγχολικό, ωραία φωνητικά. Όμως δεν δικαιολογούνται τα 6 λεπτά κατά τη γνώμη μου.
ΑΝΔ (4): Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΜΙΣΤΗΣ ΜΠΛΟΥ? ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΧΑΛΗΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΥΡΟΥΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΝΥΧ (0): δεν το γνώριζα, μου φαίνεται φλατ, τα φωνητικά "μεταλλίζουν" και γενικώς μου φαίνεται βαρετό, συγγνώμη
The Dandy Warhols - I Will Never Stop Loving You (ALI) έγραψε:ΝΥΧ (12): έχω κολλήσει με αυτό το κομμάτι, ωραία μουσική, η φωνή αχχ, οι στίχοι βαχχ, τα γυναικεία φωνητικά πολύ πολύ ταιριαστά
(θεωρώ πως είναι της άλικατ η επιλογή, δε ξέρω γιατί)
JIM (10): Ατμοσφαιρικό, αιθέριο και με ωραίο, γκρουβάτο τελείωμα.
ΑΝΔ (8): ΑΛΙΚΑΤ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟΓΟΥΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟ Πήρε τοστ το Σαββατόβραδο ΤΟ 2007
SID (7): Εξαιρετική συνεργασία με την βασίλισσα του punk Debbie Harry των Blondie και θα ήταν 12άρι αν τα αντρικά φωνητικά ήταν καλύτερα ή ιδανικότερα έλειπαν.
MIS (6): ...some weren't lies BUT some weren't true..👍
Πολύ μ"άρεσε αυτό το κομμάτι, μπράβο!👏
DRE (4): Ωραίο αλλά σαν να έχει ρυθμό εμβατηρίου.
DRH (4): Έχω να τους ακούσω χρόνια...δεν περίμενα αυτό το στυλάκι
MOJ (4): φρεσκο αλλα δεν με τρελανε .. Μια Ντεμπι Χαρι δεν φερνει την ανοιξη .
ΜΠΙ (3): Κάποτε ήταν το αγαπημένο μου συγκρότημα και τους έβλεπα κάθε φορα που ερχοσαντε και ήμουν ερωτευμένος με την Ζια παρόλο που με ξενερωνε με τα φεμινιστικά της και την υποστήριξη σε κάθε υπερήλικα δημοκρατικό.

Αυτό το τραγούδι είναι μόλις λιγότερο βαρετό από την παπαριά όλων των αιώνων το "You Want It Darker" του αρχι-απατεωνα καλού ποιητή Λεονάρδου Κοεν.
The Don Darlings - Moonshine Baby (SID) έγραψε:JIM (12): Μετά από πολλή σκέψη κατέληξα σε αυτό το τραγούδι για το δωδεκάρι. Νομίζω ότι ήταν πληρέστερο μελωδικά, στιχουργικά αλλά και από χτίσιμο δραματικής ατμόσφαιρας.
ALI (10): Εδώ τα βρήκα λίγο δύσκολα. :( Με πόνο ψυχής του έδωσα 10, προτιμώντας να δώσω το 12ρι μου στους Savage Garden, αν και τα θεωρώ ισάξια.
MIS (8): Το κομμάτι έχει φοβερούς στίχους και πολύ ωραία φωνητικά! Άξιζε κι αυτό για παραπάνω..🙂
..Cuz we're both bleeding hearts what a shame we found each other too late..May the red wine keep us alive forever..
ΑΝΔ (7): ΑΧ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΠΛΑΝΗ ΚΑΡΤΕΛΑ? ΤΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ. ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΩ ΑΛΙΚΑΤ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ, ΤΟ ΠΙΟ ΤΕΜΠΕΛΙΚΟ ΓΑΤΙ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΒΑΖΩ ΕΝΑ ΕΦΤΑΡΙ. ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΟΛΙ, ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΜΩΣ.
ΝΥΧ (6): συμπαθητικό, θυμίζει αμερικανική έρημο, σκόνη, στο βάθος βουνά και θολός ήλιος αλλά δεν είναι από τα κομμάτια που σου (μου) μένουν
DRE (2): Τίποτα ιδιαίτερο.
ΜΠΙ (1): Όλα τα όμορφα κλισέ μαζεμένα κι αποτέλεσμα μόλις καλύτερο από την φλατ βαρεμάρα των μπλουζ κλισέ
The Greenhornes & Holly Golightly - There Is An End (DRE) έγραψε:MOJ (10): ενταξει..κομματαρα .θα μπορουσε να ειναι και πρωτο αλλα εδωσα το 12αρι στο αγνωστο. καλη επιλογη .
ΠΑΛ (8): 100 views; Τι κανάλι είναι αυτό; 😂
MIS (7): Words disappear..Thoughts rearrange..I'll try to see through the disguise..
Υπέροχο κομμάτι και πολύ αγαπημένο!!
NOV (7): Και με αυτό κλείνουμε την κορυφαία τετράδα του γύρου
SID (6): Αγαπάμε Holly Golightly
ΑΝΔ (6): ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΝΤΑΚΩΣΩ ΒΑΘΛΟΛΟΓΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΟΧ ΧΡΗΣΤΗΣ. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΙΝΤ
ΜΠΙ (4): Ωραίο 60ς ιντρο και μετά ψευτιά, επιφάνεια
ΝΥΧ (4): αυτό ήταν το δεύτερο κομμάτι που γνώριζα, συμπαθητικό αλλά νιώθω πως το έχω πετύχει πολλές φορές στο ραδιόφωνο ενώ οδηγώ, και κάθε φορά αλλάζω σταθμό
JIM (2): Δύο....όσες και οι ποδάρες της!
DRE (#): Περιμένω πολλά απ' αυτό.
Electrelane - I Only Always Think (ΝΥΧ) έγραψε:SID (12): Εύκολα το 12άρι μου για αυτόν τον γύρο.
MIS (10): Αγαπημένο κομμάτι!! Δεν έχω λόγια...Μεγάλη μάχη για το 12 με το Blazing..Μπράβο!!🥰
ΜΠΙ (8): Θεές
DRE (7): Το ακούς ευχάριστα αλλά μάλλον δεν θα το θυμάμαι για πολύ.
DRH (7): Αυτές κάποτε τις είχα δει live!
MOJ (7): ωραιο .. ενα κλικ ηθελε να ανεβει πιο ψηλα.
JIM (4): Με αυτό το κομμάτι θα πιω το κοκτέιλ μου σε μπιτσόμπαρο για αυτόν το γύρο🍸
NOV (3): Τελικά γι' αυτό περίσσεψαν μόνο τρεις βαθμοί, άξιζε καλύτερης τύχης αλλά έπεσε σε δύσκολο γύρο
ΑΝΔ (1): ΣΤΗΝ ΑΝΙΨΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΟ ΑΡΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΕ ΣΑΜΠΛΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ. ΘΑ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΛΙΝΓΚ ΣΤΟΟΥΝΣ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΕΔΩ ΧΑΜΟΥ ΜΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ
ΝΥΧ (#): τα γκομενάκιαμου <3
Savage Garden - To The Moon And Back (POL) έγραψε:ALI (12): Ωραίο κλασικό, αειθαλές. Γι αυτό και του έδωσα το 12αρι μου.
DRE (8): Πολύ ωραίο αλλά πασίγνωστο και αυτά συνήθως κινούνται βαθμολογικά στη μέση και λίγο πιο πάνω.
NOV (8): Από τα πολύ καλά κομμάτια του γύρου
JIM (6): Ποιο γνωστό πεθαίνεις. Συγκρινόμενο με κάποια τραγούδια του γύρου σίγουρα βρίσκει πολλούς ανταγωνιστές που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από αυτό.
MOJ (6): ποπ χιτακι των 90ς που ακουγεται ανετα και σημερα . safe play που λεμε και στο χωριο μου για να παρουμε το χ.κραταμε το 0-0 ολοι πισω με πασουλες και κατενατσιο κι ελπιζουμε ο αντιπαλος να ειναι ασφαιρος.
MIS (2): Πολύ γνωστό, πολυακουσμένο και πολυπαιγμένο σε ραδιόφωνα κτλ. Για να πω την αλήθεια δεν μ'άρεσε ιδιαίτερα ακόμη κι όταν πρωτοβγήκε.Μάλλον δεν είχες έμπνευση, ε..😋
ΝΥΧ (2): χιλιοακουσμένο, και ποτέ δεν ήταν από τα αγαπημένα μου, λυπάμαι
DRH (0): Μηδέν γιατί δεν έχουν σε όλα τα βίντεο κλιπ τους την κοπέλα από το Truly madly deeply
ΑΝΔ (0): ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΝΑ ΧΩΣΕΙ Η ΣΙΡΛΕΪ Η ΜΑΝΣΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΚΑΡΜΠΑΤΖ Ή ΚΑΜΙΑ ΣΙΙΡΙ ΝΟΡΝΤΙΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΛΕΡ (ΚΟΖ ΓΙΟΥ ΕΡ Ε ΛΑΪΕΡ ΜΠΈΙΜΠΙΙΙΙ)

ΤΕΛΙΚΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΜΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Ή ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΕΤΥΧΕ ΝΑ "ΡΟΚΑΡΕΙ" ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΟΥ.

drh ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ - ΑΓΟΥΣΤΟΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ
Sam Myers - I Got The Blues (NOV) έγραψε:ΑΝΔ (10): Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο Jimmy81. ΑΣ ΒΓΩ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ.
ΝΥΧ (7): δυνατό, δείχνει λίγο ασφαλής επιλογή, σε κάποια άλλη φάση θα έδινα υψηλότερη βαθμολογία ίσως
DRE (6): Είναι για παραπάνω αλλά δεν μ' αρέσει η ερμηνεία.
MOJ (5): ωραια μπλουζια αλλα δεν εβγαιναν τα κουκια για παραπανω
MIS (4): Πολύ ωραίο αν και από τα γνωστά blues..🙂
JIM (0): Sorry ρε Μπρο. Το ψυχεδελικό riff των άλλων με κέρδισε στο παρα πέντε στην μεταξύ σας κόντρα για τον άσο.
NOV (#): Για να δούμε, είναι κανείς εδώ που ακούει μπλουζ;
Primal Scream - Deep Dark Waters (DRH) έγραψε:ΝΥΧ (10): μου φαίνεται τόσο υπέροχα γνώριμο, τόσο οικείο, μου θυμίζει κάτι που δεν μπορώ να προσδοιρίσω, αλλά τρελαίνομαι όταν το παθαίνω αυτό, ζωντανεύω και συγκινούμαι, εγώ και τα αυτιά μου σε ευχαριστούμε άγνωστε/η φίλε/η (αν είναι δικό σου Σιντ είναι μια καλή ευκαιρία να σε ευχαριστήσω για όλες τις μουσικές που μου έμαθες όταν έκανες πχορουμοεκπομπές)
JIM (7): Μελαγχολικό, αξιόλογο...σε καθε ακρόαση μου άρεσε περισσότερο αλλά βρήκε κάποιο ταβάνι.
ΑΝΔ (5): ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΜΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ I'm Losing More Than I'll Ever Have. ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΗΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΜΑ. Ο ΣΥΜΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΛΕΞΕ, ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ????
DRE (3): Δεν είναι άσχημο αλλά έφυγαν οι βαθμοί αλλού.
MIS (3): Ενώ αρχικά το χα πιο ψηλά, όσο το άκουγα τόσο έπεφτε. 🙃
NOV (0): Ψιλο-αδιάφορο θα το έλεγα
Conception - Roll The Fire (JIM) έγραψε:DRE (10): Ανάμικτες εντυπώσεις αλλά θα το προτιμήσω για δεύτερο.
ΜΠΙ (6): Με καλά στοιχεία παρά το στενόμυαλο του είδους
MIS (0): Αδιάφορο..
ΑΝΔ (0): ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙ Ο ΜΙΚΜΙΚ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜΑΚΙ ΜΑΣ, ΠΟΛΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟΙ ΤΥΠΟΙ. ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΤΖΑΣΟΥΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟ ΥΛΙΚΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΕΤΗΣΩ ΣΑΝ ΠΕΡΣΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΔΙΑΛΥΕΙ.
ΝΥΧ (0): ΟΧΙ :'(
Bazooka - Εξαϋλώσου (ΑΝΔ) έγραψε:MOJ (8): Εμπνευσμενη χρηση κιθαρων -και 12χορδη ναουμ-, σφυριγματος με ολιγη τρομπετα\τρομπονι αρμονικα δεμενα με ευρηματικοτητα. ευχαριστη εκπληξη στον γυρο . Να ηταν και λιγο παραπανω θα γουσταρα περισσοτερο - χανει σε διαρκεια . ωραια επιλογη .
ΜΠΙ (7): Όλοι πρέπει να βάλουμε ένα ελληνικό τραγούδι
Τους προτιμώ ηλεκτρικούς
Δεν είναι εντελώς χαβαλε γι'αυτό το έβαλα σχετικώς ψηλά
NOV (6): Δεν το ήξερα το κομμάτι (ούτε τους Bazooka), μου φάνηκε κάπως περίεργο στο πρώτο ακούσμα, αλλά τελικά μ' άρεσε, πολύ μ' άρεσε
MIS (5): Όσο το ακούω τόσο περισσότερο μ' αρέσει!😊 Η καθυστέρηση λειτούργησε υπέρ του 😋
ΝΥΧ (5): μου ακούγεται ταυτόχρονα εκνευριστικό και κάπως εθιστικό
με εκπλήσσω που το ακούω για δεύτερη φορά και δεν το προσπερνώ
μα βρίσκω κάτι συμπαθητικό
ALI (0): Τι να πω... Ενδιαφέρον ως μουσική, αν έλειπε η φωνή του...ντελάλη, που το "εξαϋλωνε" καθώς βάδιζε.
DRE (0): Κουλουράκι φρέσκο.
JIM (0): Τζατζίκι, βόλτα στην Πλάκα, τουρίστες, μαγνητάκια ψυγείου, μισοτελειωμένος φραπές και μια φιλότιμη προσπάθεια που δεν συγκρίνεται με τις άλλες εδώ.
ΑΝΔ (#): Ο Julian Casablancas ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ? Ο ΠΑΥΛΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΜΙΛΛΕΝΙΑΛΣ? ΤΕΣΠΑ

ΑΝ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΑΝ.....ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...

ΕΝΤΟΝΑ ΒΑΙΜΠΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ? ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ. ΛΙΓΟ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ ΣΤΟ ΚΛΙΠ.ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ? ΛΙΓΕΣ ΑΝΕΜΕΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΙΘΑΡΙΤΣΑ ΣΤΟ ΜΠΑΚΡΑΟΥΝΤ. ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ Η ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΑΣ.... ΑΛΛΑΞΤΕ ΜΥΑΛΑ ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΑΝΘΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΑΣ. ΑΝ ΗΜΟΥΝ Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΘΑ ΕΒΓΑΖΑ ΤΟ ΕΞΑΫΛΩΣΟΥ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ - ΠΟΥ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟΚΛΙΠ ΜΙΑ ΞΑΝΘΙΑ ΣΕΞΟΒΟΜΠΑ ΣΑΝ ΤΟ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΤΟΥ ΡΟΥΒΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΕΦΡΑΙΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ

Τους απαντάω φωναχτά
Πως δε με νοιάζουν αυτά
Ζω για μία φορά
σε κοιτάει μπρο, χώσου

(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΙΑΣΑΡΙΚΟ)
Tiamat - Visionaire (MAS) έγραψε:SID (8): Πολύ καλό αλλά όχι από τα καλύτερα των Σουηδών Tiamat όμως 15 χρόνια κάτοικος Θεσσαλονίκης ο τραγουδιστής τους Johan και τρελό ΠΑΟΚι με τον δικέφαλο τατουάζ στο χέρι, στηρίζουμε
JIM (3): Αναμφίβολα ταλαντούχοι καλλιτέχνες οι Tiamat αλλά δεν υπήρξα ποτέ μεγάλος fan του ήχου τους.
ΑΝΔ (3): ΕΧΩ ΥΠΟΜΕΙΝΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΚΙΠ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΩΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ
DRE (1): Βαρετό.
MIS (1): Με χαλάνε πολύ τα φωνητικά ενώ μουσικ
ΝΥΧ (1): δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένη με αυτές τις φωνές, είναι κάτι που δυστυχώς δεν αντέχω να ακούω, λυπάμαι φίλε ΜΑΣ ( ; )
ΜΠΙ (0): Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τραγουδάς έτσι αγόρι μου ακόμα κι αν αναφέρεσαι στο μοναδικό θέμα που απασχολεί τα μέταλλα: την Κόλαση
Hank - Angel Says (ΜΠΙ) έγραψε:DRH (8): Ξεκίνησε χαμηλά αλλά στην πορεία ανέβηκε
ΝΥΧ (3): όλο το πάθος το εντοπίζω στα (εκπληκτικά) γόνατα της τύπισσας, συμπαθητική μουσική, ανύπαρκτη ερμηνεία, για ερασιτεχνική μπάντα λυκείου καλοί είναι
JIM (1): Συμπαθές με ιδιάζουσα ψυχεδελική ατμόσφαιρα. Μέχρι εκεί όμως.
DRE (0): Αδιάφορο.
MIS (0): Πραγματικά δεν ξέρω τι να γράψω. Δεν μ'αρέσει καθόλου..🙃
NOV (0): Γιατί κάνετε τόση φασαρία βρε παιδιά?
ΑΝΔ (0): ΜΠΙΣΤΗ ΚΟΨΕ ΤΗΝ %^&%^% ΘΑ ΤΥΦΛΩΘΕΙΣ
ΜΠΙ (#): Φρέσκο αεράκι !
Nancy Ajram - Mogabah (ΠΑΛ) έγραψε:ΑΝΔ (2): ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ Ο ΚΩΛΟΕΝΑΟΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΑΝ ΠΑΛΙΟΣ ΠΡΟΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥΛΑ, ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΛ ΘΑ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΦΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΜΕ ΜΠΟΤΟΞ ΚΑΙ ΧΛΑΠΑΤΣΙΜΠΑΛΑ ΚΡΟΥΣΤΑ, ΔΕΝ ΕΒΑΖΕΣ ΚΑΝΕΝΑ Haifa Wahbe Ya Hayat Albe ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ?
ΜΠΙ (2): Επειδή μπορεί να είναι του τρολερ ΠΑΛ και επειδή θέλω να αποφύγω υψηλότερη βαθμολογία σε άλλα μέτρια του δίνω μπόνους

Αν είναι του ετέρου τρολερ μερανιωνω
ALI (0): Από μένα no, no, no.. :)
DRE (0): Ά πα!
JIM (0): We stand with Lebanon...όχι μουσικά όμως.😁
MIS (0): Υπέρβαση και μόνο που το άκουσα ως το τέλος. Οπτικοακουστικό τσίρκο..😋
MOJ (0): Ωραιο το Λιβανεζικο μιλφ αλλα εδω βαθμολογουμε μουσικη . στο mute ακουγεται μια χαρα παντως .
NOV (0): Μπα, πολύ στο νταχτίρντι το έχουν ρίξει
SID (0): Ωχ true καρασκυλάδικο
ΝΥΧ (0): χωρίς καμία πρόθεση να προσβάλω εκείνον/η που το επέλεξε, μπορώ μόνο να υποθέσω πως πρόκειται για τρολάρισμα, διαφορετικά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι κάποιος επιλέγει ένα τέτοιο κομμάτι για να "διαγωνιστεί"
ακούω στο ρεφρέν και κάτι περίεργα για γκόλουμ-πιπακώλουμ :/

Σχόλια ανά παίκτη
Spoiler
ALI έγραψε:Savage Garden - To The Moon And Back (12): Ωραίο κλασικό, αειθαλές. Γι αυτό και του έδωσα το 12αρι μου.
The Don Darlings - Moonshine Baby (10): Εδώ τα βρήκα λίγο δύσκολα. :( Με πόνο ψυχής του έδωσα 10, προτιμώντας να δώσω το 12ρι μου στους Savage Garden, αν και τα θεωρώ ισάξια.
Alex Sid & Quasamodo - Blazing (8): Γνωστό μου κι αγαπημένο. Θα ήθελα να του βάλω μεγαλύτερο βαθμό,
όμως "πρόλαβαν "άλλα..
Bazooka - Εξαϋλώσου (0): Τι να πω... Ενδιαφέρον ως μουσική, αν έλειπε η φωνή του...ντελάλη, που το "εξαϋλωνε" καθώς βάδιζε.
Nancy Ajram - Mogabah (0): Από μένα no, no, no.. :)
DRE έγραψε:Alex Sid & Quasamodo - Blazing (12): Σίγουρα ένα από τα φαβορί για το 🏆 αυτού του γύρου.
Conception - Roll The Fire (10): Ανάμικτες εντυπώσεις αλλά θα το προτιμήσω για δεύτερο.
Savage Garden - To The Moon And Back (8): Πολύ ωραίο αλλά πασίγνωστο και αυτά συνήθως κινούνται βαθμολογικά στη μέση και λίγο πιο πάνω.
Electrelane - I Only Always Think (7): Το ακούς ευχάριστα αλλά μάλλον δεν θα το θυμάμαι για πολύ.
Sam Myers - I Got The Blues (6): Είναι για παραπάνω αλλά δεν μ' αρέσει η ερμηνεία.
Claire Voyant - Her (5): Γλυκιά φωνή που με κέρδισε πιο πολύ από το τραγούδι αυτό καθαυτό.
The Dandy Warhols - I Will Never Stop Loving You (4): Ωραίο αλλά σαν να έχει ρυθμό εμβατηρίου.
Primal Scream - Deep Dark Waters (3): Δεν είναι άσχημο αλλά έφυγαν οι βαθμοί αλλού.
The Don Darlings - Moonshine Baby (2): Τίποτα ιδιαίτερο.
Tiamat - Visionaire (1): Βαρετό.
Bazooka - Εξαϋλώσου (0): Κουλουράκι φρέσκο.
Hank - Angel Says (0): Αδιάφορο.
Nancy Ajram - Mogabah (0): Ά πα!
The Greenhornes & Holly Golightly - There Is An End (#): Περιμένω πολλά απ' αυτό.
DRH έγραψε:Claire Voyant - Her (10): Με μια μικρή, όσο το ξανακούω μεγαλύτερη, αίσθηση από Gathering
Hank - Angel Says (8): Ξεκίνησε χαμηλά αλλά στην πορεία ανέβηκε
Electrelane - I Only Always Think (7): Αυτές κάποτε τις είχα δει live!
The Dandy Warhols - I Will Never Stop Loving You (4): Έχω να τους ακούσω χρόνια...δεν περίμενα αυτό το στυλάκι
Savage Garden - To The Moon And Back (0): Μηδέν γιατί δεν έχουν σε όλα τα βίντεο κλιπ τους την κοπέλα από το Truly madly deeply
JIM έγραψε:Γύρος #4: Γύρος με ποιοτικά τραγούδια αλλά χωρίς τις εκπλήξεις καλών, άγνωστων τραγουδιών (με εξαίρεση το δικό μου βέβαια..χαχα). Έλειπε αυτό που αποκαλούμε εμείς οι μορφωμένοι σοσιαλδημοκράται "element of surprise". Οι παίκτες προτίμησαν να βάλουν πιο safe, δημοφιλή, αξιόλογα τραγούδια ελαχιστοποιώντας το ρίσκο και να τσιμπήσουν ένα μίνιμουμ βαθμών που θα τους διατηρήσει σε καλή θέση.
The Don Darlings - Moonshine Baby (12): Μετά από πολλή σκέψη κατέληξα σε αυτό το τραγούδι για το δωδεκάρι. Νομίζω ότι ήταν πληρέστερο μελωδικά, στιχουργικά αλλά και από χτίσιμο δραματικής ατμόσφαιρας.
The Dandy Warhols - I Will Never Stop Loving You (10): Ατμοσφαιρικό, αιθέριο και με ωραίο, γκρουβάτο τελείωμα.
Alex Sid & Quasamodo - Blazing (8): Δραματικό και πλούσιο σε συναίσθημα.
Primal Scream - Deep Dark Waters (7): Μελαγχολικό, αξιόλογο...σε καθε ακρόαση μου άρεσε περισσότερο αλλά βρήκε κάποιο ταβάνι.
Savage Garden - To The Moon And Back (6): Ποιο γνωστό πεθαίνεις. Συγκρινόμενο με κάποια τραγούδια του γύρου σίγουρα βρίσκει πολλούς ανταγωνιστές που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από αυτό.
Claire Voyant - Her (5): Ενδιαφέρον, μελαγχολικό, ωραία φωνητικά. Όμως δεν δικαιολογούνται τα 6 λεπτά κατά τη γνώμη μου.
Electrelane - I Only Always Think (4): Με αυτό το κομμάτι θα πιω το κοκτέιλ μου σε μπιτσόμπαρο για αυτόν το γύρο🍸
Tiamat - Visionaire (3): Αναμφίβολα ταλαντούχοι καλλιτέχνες οι Tiamat αλλά δεν υπήρξα ποτέ μεγάλος fan του ήχου τους.
The Greenhornes & Holly Golightly - There Is An End (2): Δύο....όσες και οι ποδάρες της!
Hank - Angel Says (1): Συμπαθές με ιδιάζουσα ψυχεδελική ατμόσφαιρα. Μέχρι εκεί όμως.
Sam Myers - I Got The Blues (0): Sorry ρε Μπρο. Το ψυχεδελικό riff των άλλων με κέρδισε στο παρα πέντε στην μεταξύ σας κόντρα για τον άσο.
Bazooka - Εξαϋλώσου (0): Τζατζίκι, βόλτα στην Πλάκα, τουρίστες, μαγνητάκια ψυγείου, μισοτελειωμένος φραπές και μια φιλότιμη προσπάθεια που δεν συγκρίνεται με τις άλλες εδώ.
Nancy Ajram - Mogabah (0): We stand with Lebanon...όχι μουσικά όμως.😁
MIS έγραψε:Γύρος #4: Ο καλύτερος γύρος ως τώρα για μενα. Είχε αγαπημένα μου κομμάτια κι αυτό φτάνει. Ειδικά το 12 κ 10. Χτυπήσατε διάνα με τις επιλογές σας σε κάποια που προσέχει ΚΑΙ τους στίχους των κομματιών..Μπράβο!!
Alex Sid & Quasamodo - Blazing (12): We're burning forever shining..
Δεν έχω λόγια για το κομμάτι αυτό.. Ακόμη θυμάμαι την πρωτη φορά που το άκουσα πριν ένα χρόνο.Μπράβο σε όποιον/α το βαλε..
Electrelane - I Only Always Think (10): Αγαπημένο κομμάτι!! Δεν έχω λόγια...Μεγάλη μάχη για το 12 με το Blazing..Μπράβο!!🥰
The Don Darlings - Moonshine Baby (8): Το κομμάτι έχει φοβερούς στίχους και πολύ ωραία φωνητικά! Άξιζε κι αυτό για παραπάνω..🙂
..Cuz we're both bleeding hearts what a shame we found each other too late..May the red wine keep us alive forever..
The Greenhornes & Holly Golightly - There Is An End (7): Words disappear..Thoughts rearrange..I'll try to see through the disguise..
Υπέροχο κομμάτι και πολύ αγαπημένο!!
The Dandy Warhols - I Will Never Stop Loving You (6): ...some weren't lies BUT some weren't true..👍
Πολύ μ"άρεσε αυτό το κομμάτι, μπράβο!👏
Bazooka - Εξαϋλώσου (5): Όσο το ακούω τόσο περισσότερο μ' αρέσει!😊 Η καθυστέρηση λειτούργησε υπέρ του 😋
Sam Myers - I Got The Blues (4): Πολύ ωραίο αν και από τα γνωστά blues..🙂
Primal Scream - Deep Dark Waters (3): Ενώ αρχικά το χα πιο ψηλά, όσο το άκουγα τόσο έπεφτε. 🙃
Savage Garden - To The Moon And Back (2): Πολύ γνωστό, πολυακουσμένο και πολυπαιγμένο σε ραδιόφωνα κτλ. Για να πω την αλήθεια δεν μ'άρεσε ιδιαίτερα ακόμη κι όταν πρωτοβγήκε.Μάλλον δεν είχες έμπνευση, ε..😋
Tiamat - Visionaire (1): Με χαλάνε πολύ τα φωνητικά ενώ μουσικ
Conception - Roll The Fire (0): Αδιάφορο..
Hank - Angel Says (0): Πραγματικά δεν ξέρω τι να γράψω. Δεν μ'αρέσει καθόλου..🙃
Nancy Ajram - Mogabah (0): Υπέρβαση και μόνο που το άκουσα ως το τέλος. Οπτικοακουστικό τσίρκο..😋
MOJ έγραψε:Claire Voyant - Her (12): Σκοτεινη ατμοσφαιρικη μουσικη και υπεροχα φωνητικα . Με κερδισε απο το πρωτο ακουσμα .παρε το 12αρι μου.
The Greenhornes & Holly Golightly - There Is An End (10): ενταξει..κομματαρα .θα μπορουσε να ειναι και πρωτο αλλα εδωσα το 12αρι στο αγνωστο. καλη επιλογη .
Bazooka - Εξαϋλώσου (8): Εμπνευσμενη χρηση κιθαρων -και 12χορδη ναουμ-, σφυριγματος με ολιγη τρομπετα\τρομπονι αρμονικα δεμενα με ευρηματικοτητα. ευχαριστη εκπληξη στον γυρο . Να ηταν και λιγο παραπανω θα γουσταρα περισσοτερο - χανει σε διαρκεια . ωραια επιλογη .
Electrelane - I Only Always Think (7): ωραιο .. ενα κλικ ηθελε να ανεβει πιο ψηλα.
Savage Garden - To The Moon And Back (6): ποπ χιτακι των 90ς που ακουγεται ανετα και σημερα . safe play που λεμε και στο χωριο μου για να παρουμε το χ.κραταμε το 0-0 ολοι πισω με πασουλες και κατενατσιο κι ελπιζουμε ο αντιπαλος να ειναι ασφαιρος.
Sam Myers - I Got The Blues (5): ωραια μπλουζια αλλα δεν εβγαιναν τα κουκια για παραπανω
The Dandy Warhols - I Will Never Stop Loving You (4): φρεσκο αλλα δεν με τρελανε .. Μια Ντεμπι Χαρι δεν φερνει την ανοιξη .
Nancy Ajram - Mogabah (0): Ωραιο το Λιβανεζικο μιλφ αλλα εδω βαθμολογουμε μουσικη . στο mute ακουγεται μια χαρα παντως .
NOV έγραψε:Γύρος #4: Πολύ καλός ο γύρος. Έχει 4-5 πολύ δυνατά κομμάτια και άλλα 3-4 αρκετά καλά
Alex Sid & Quasamodo - Blazing (12): Άλλε δύο φορές έχει μπει ο Αλεξ Σιντ και του είχα δώσει 5 και 10 βαθμούς, ε, τώρα σε αυτό που είναι το αγαπημένο μου τι άλλο;
Claire Voyant - Her (10): Και αυτό για δωδεκάρι ήταν
Savage Garden - To The Moon And Back (8): Από τα πολύ καλά κομμάτια του γύρου
The Greenhornes & Holly Golightly - There Is An End (7): Και με αυτό κλείνουμε την κορυφαία τετράδα του γύρου
Bazooka - Εξαϋλώσου (6): Δεν το ήξερα το κομμάτι (ούτε τους Bazooka), μου φάνηκε κάπως περίεργο στο πρώτο ακούσμα, αλλά τελικά μ' άρεσε, πολύ μ' άρεσε
Electrelane - I Only Always Think (3): Τελικά γι' αυτό περίσσεψαν μόνο τρεις βαθμοί, άξιζε καλύτερης τύχης αλλά έπεσε σε δύσκολο γύρο
Primal Scream - Deep Dark Waters (0): Ψιλο-αδιάφορο θα το έλεγα
Hank - Angel Says (0): Γιατί κάνετε τόση φασαρία βρε παιδιά?
Nancy Ajram - Mogabah (0): Μπα, πολύ στο νταχτίρντι το έχουν ρίξει
Sam Myers - I Got The Blues (#): Για να δούμε, είναι κανείς εδώ που ακούει μπλουζ;
SID έγραψε:Γύρος #4: Με συμμετοχή της βασίλισσας του Punk, Debbie Harry των Blondie και θα ήταν το 12άρι αν το δίναν όλο το τραγούδι στη Debbie ή έστω αν ήταν καλύτερα τα αντρικα φωνητικά
Electrelane - I Only Always Think (12): Εύκολα το 12άρι μου για αυτόν τον γύρο.
Alex Sid & Quasamodo - Blazing (10): Για κάποιον λόγο που δεν μπορώ να καταλαβώ με άρεσε πολύ.
Tiamat - Visionaire (8): Πολύ καλό αλλά όχι από τα καλύτερα των Σουηδών Tiamat όμως 15 χρόνια κάτοικος Θεσσαλονίκης ο τραγουδιστής τους Johan και τρελό ΠΑΟΚι με τον δικέφαλο τατουάζ στο χέρι, στηρίζουμε
The Dandy Warhols - I Will Never Stop Loving You (7): Εξαιρετική συνεργασία με την βασίλισσα του punk Debbie Harry των Blondie και θα ήταν 12άρι αν τα αντρικά φωνητικά ήταν καλύτερα ή ιδανικότερα έλειπαν.
The Greenhornes & Holly Golightly - There Is An End (6): Αγαπάμε Holly Golightly
Nancy Ajram - Mogabah (0): Ωχ true καρασκυλάδικο
ΑΝΔ έγραψε:Alex Sid & Quasamodo - Blazing (12): ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΩ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΓΩ. ΜΑΛΛΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΠΑΜΕ...
Sam Myers - I Got The Blues (10): Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο Jimmy81. ΑΣ ΒΓΩ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ.
The Dandy Warhols - I Will Never Stop Loving You (8): ΑΛΙΚΑΤ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟΓΟΥΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟ Πήρε τοστ το Σαββατόβραδο ΤΟ 2007
The Don Darlings - Moonshine Baby (7): ΑΧ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΠΛΑΝΗ ΚΑΡΤΕΛΑ? ΤΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ. ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΩ ΑΛΙΚΑΤ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ, ΤΟ ΠΙΟ ΤΕΜΠΕΛΙΚΟ ΓΑΤΙ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΒΑΖΩ ΕΝΑ ΕΦΤΑΡΙ. ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΟΛΙ, ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΜΩΣ.
The Greenhornes & Holly Golightly - There Is An End (6): ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΝΤΑΚΩΣΩ ΒΑΘΛΟΛΟΓΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΟΧ ΧΡΗΣΤΗΣ. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΙΝΤ
Primal Scream - Deep Dark Waters (5): ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΜΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ I'm Losing More Than I'll Ever Have. ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΗΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΜΑ. Ο ΣΥΜΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΛΕΞΕ, ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ????
Claire Voyant - Her (4): Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΜΙΣΤΗΣ ΜΠΛΟΥ? ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΧΑΛΗΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΥΡΟΥΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Tiamat - Visionaire (3): ΕΧΩ ΥΠΟΜΕΙΝΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΚΙΠ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΩΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ
Nancy Ajram - Mogabah (2): ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ Ο ΚΩΛΟΕΝΑΟΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΑΝ ΠΑΛΙΟΣ ΠΡΟΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥΛΑ, ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΛ ΘΑ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΦΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΜΕ ΜΠΟΤΟΞ ΚΑΙ ΧΛΑΠΑΤΣΙΜΠΑΛΑ ΚΡΟΥΣΤΑ, ΔΕΝ ΕΒΑΖΕΣ ΚΑΝΕΝΑ Haifa Wahbe Ya Hayat Albe ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ?
Electrelane - I Only Always Think (1): ΣΤΗΝ ΑΝΙΨΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΟ ΑΡΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΕ ΣΑΜΠΛΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ. ΘΑ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΛΙΝΓΚ ΣΤΟΟΥΝΣ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΕΔΩ ΧΑΜΟΥ ΜΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ
Savage Garden - To The Moon And Back (0): ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΝΑ ΧΩΣΕΙ Η ΣΙΡΛΕΪ Η ΜΑΝΣΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΚΑΡΜΠΑΤΖ Ή ΚΑΜΙΑ ΣΙΙΡΙ ΝΟΡΝΤΙΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΛΕΡ (ΚΟΖ ΓΙΟΥ ΕΡ Ε ΛΑΪΕΡ ΜΠΈΙΜΠΙΙΙΙ)

ΤΕΛΙΚΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΜΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Ή ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΕΤΥΧΕ ΝΑ "ΡΟΚΑΡΕΙ" ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΟΥ.

drh ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ - ΑΓΟΥΣΤΟΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ
Conception - Roll The Fire (0): ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙ Ο ΜΙΚΜΙΚ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜΑΚΙ ΜΑΣ, ΠΟΛΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟΙ ΤΥΠΟΙ. ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΤΖΑΣΟΥΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟ ΥΛΙΚΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΕΤΗΣΩ ΣΑΝ ΠΕΡΣΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΔΙΑΛΥΕΙ.
Hank - Angel Says (0): ΜΠΙΣΤΗ ΚΟΨΕ ΤΗΝ %^&%^% ΘΑ ΤΥΦΛΩΘΕΙΣ
Bazooka - Εξαϋλώσου (#): Ο Julian Casablancas ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ? Ο ΠΑΥΛΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΜΙΛΛΕΝΙΑΛΣ? ΤΕΣΠΑ

ΑΝ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΑΝ.....ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...

ΕΝΤΟΝΑ ΒΑΙΜΠΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ? ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ. ΛΙΓΟ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ ΣΤΟ ΚΛΙΠ.ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ? ΛΙΓΕΣ ΑΝΕΜΕΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΙΘΑΡΙΤΣΑ ΣΤΟ ΜΠΑΚΡΑΟΥΝΤ. ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ Η ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΑΣ.... ΑΛΛΑΞΤΕ ΜΥΑΛΑ ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΑΝΘΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΑΣ. ΑΝ ΗΜΟΥΝ Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΘΑ ΕΒΓΑΖΑ ΤΟ ΕΞΑΫΛΩΣΟΥ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ - ΠΟΥ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟΚΛΙΠ ΜΙΑ ΞΑΝΘΙΑ ΣΕΞΟΒΟΜΠΑ ΣΑΝ ΤΟ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΤΟΥ ΡΟΥΒΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΕΦΡΑΙΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ

Τους απαντάω φωναχτά
Πως δε με νοιάζουν αυτά
Ζω για μία φορά
σε κοιτάει μπρο, χώσου

(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΙΑΣΑΡΙΚΟ)
ΜΠΙ έγραψε:Alex Sid & Quasamodo - Blazing (10): Ο κακός ήχος (ή η αδιαφορια για υψηλή texture) δεν μπορεί να κρύψει την καλή σύνθεση
Electrelane - I Only Always Think (8): Θεές
Bazooka - Εξαϋλώσου (7): Όλοι πρέπει να βάλουμε ένα ελληνικό τραγούδι
Τους προτιμώ ηλεκτρικούς
Δεν είναι εντελώς χαβαλε γι'αυτό το έβαλα σχετικώς ψηλά
Conception - Roll The Fire (6): Με καλά στοιχεία παρά το στενόμυαλο του είδους
The Greenhornes & Holly Golightly - There Is An End (4): Ωραίο 60ς ιντρο και μετά ψευτιά, επιφάνεια
The Dandy Warhols - I Will Never Stop Loving You (3): Κάποτε ήταν το αγαπημένο μου συγκρότημα και τους έβλεπα κάθε φορα που ερχοσαντε και ήμουν ερωτευμένος με την Ζια παρόλο που με ξενερωνε με τα φεμινιστικά της και την υποστήριξη σε κάθε υπερήλικα δημοκρατικό.

Αυτό το τραγούδι είναι μόλις λιγότερο βαρετό από την παπαριά όλων των αιώνων το "You Want It Darker" του αρχι-απατεωνα καλού ποιητή Λεονάρδου Κοεν.
Nancy Ajram - Mogabah (2): Επειδή μπορεί να είναι του τρολερ ΠΑΛ και επειδή θέλω να αποφύγω υψηλότερη βαθμολογία σε άλλα μέτρια του δίνω μπόνους

Αν είναι του ετέρου τρολερ μερανιωνω
The Don Darlings - Moonshine Baby (1): Όλα τα όμορφα κλισέ μαζεμένα κι αποτέλεσμα μόλις καλύτερο από την φλατ βαρεμάρα των μπλουζ κλισέ
Tiamat - Visionaire (0): Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τραγουδάς έτσι αγόρι μου ακόμα κι αν αναφέρεσαι στο μοναδικό θέμα που απασχολεί τα μέταλλα: την Κόλαση
Hank - Angel Says (#): Φρέσκο αεράκι !
ΝΥΧ έγραψε:The Dandy Warhols - I Will Never Stop Loving You (12): έχω κολλήσει με αυτό το κομμάτι, ωραία μουσική, η φωνή αχχ, οι στίχοι βαχχ, τα γυναικεία φωνητικά πολύ πολύ ταιριαστά
(θεωρώ πως είναι της άλικατ η επιλογή, δε ξέρω γιατί)
Primal Scream - Deep Dark Waters (10): μου φαίνεται τόσο υπέροχα γνώριμο, τόσο οικείο, μου θυμίζει κάτι που δεν μπορώ να προσδοιρίσω, αλλά τρελαίνομαι όταν το παθαίνω αυτό, ζωντανεύω και συγκινούμαι, εγώ και τα αυτιά μου σε ευχαριστούμε άγνωστε/η φίλε/η (αν είναι δικό σου Σιντ είναι μια καλή ευκαιρία να σε ευχαριστήσω για όλες τις μουσικές που μου έμαθες όταν έκανες πχορουμοεκπομπές)
Alex Sid & Quasamodo - Blazing (8): ε άμα ένα κομμάτι σε αναγκάζει να το ψάξεις, κάτι σημαίνει

η προφορά με συγκίνησε αρχικά, δεν περίμενα να είναι
έλληνας ο καλλιτέχνης, πολύ πολύ όμορφο, νοσταλγικό

θα ήθελα να έχω τρία 12άρια αυτή τη φορά
Sam Myers - I Got The Blues (7): δυνατό, δείχνει λίγο ασφαλής επιλογή, σε κάποια άλλη φάση θα έδινα υψηλότερη βαθμολογία ίσως
The Don Darlings - Moonshine Baby (6): συμπαθητικό, θυμίζει αμερικανική έρημο, σκόνη, στο βάθος βουνά και θολός ήλιος αλλά δεν είναι από τα κομμάτια που σου (μου) μένουν
Bazooka - Εξαϋλώσου (5): μου ακούγεται ταυτόχρονα εκνευριστικό και κάπως εθιστικό
με εκπλήσσω που το ακούω για δεύτερη φορά και δεν το προσπερνώ
μα βρίσκω κάτι συμπαθητικό
The Greenhornes & Holly Golightly - There Is An End (4): αυτό ήταν το δεύτερο κομμάτι που γνώριζα, συμπαθητικό αλλά νιώθω πως το έχω πετύχει πολλές φορές στο ραδιόφωνο ενώ οδηγώ, και κάθε φορά αλλάζω σταθμό
Hank - Angel Says (3): όλο το πάθος το εντοπίζω στα (εκπληκτικά) γόνατα της τύπισσας, συμπαθητική μουσική, ανύπαρκτη ερμηνεία, για ερασιτεχνική μπάντα λυκείου καλοί είναι
Savage Garden - To The Moon And Back (2): χιλιοακουσμένο, και ποτέ δεν ήταν από τα αγαπημένα μου, λυπάμαι
Tiamat - Visionaire (1): δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένη με αυτές τις φωνές, είναι κάτι που δυστυχώς δεν αντέχω να ακούω, λυπάμαι φίλε ΜΑΣ ( ; )
Claire Voyant - Her (0): δεν το γνώριζα, μου φαίνεται φλατ, τα φωνητικά "μεταλλίζουν" και γενικώς μου φαίνεται βαρετό, συγγνώμη
Conception - Roll The Fire (0): ΟΧΙ :'(
Nancy Ajram - Mogabah (0): χωρίς καμία πρόθεση να προσβάλω εκείνον/η που το επέλεξε, μπορώ μόνο να υποθέσω πως πρόκειται για τρολάρισμα, διαφορετικά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι κάποιος επιλέγει ένα τέτοιο κομμάτι για να "διαγωνιστεί"
ακούω στο ρεφρέν και κάτι περίεργα για γκόλουμ-πιπακώλουμ :/
Electrelane - I Only Always Think (#): τα γκομενάκιαμου <3
ΠΑΛ έγραψε:The Greenhornes & Holly Golightly - There Is An End (8): 100 views; Τι κανάλι είναι αυτό; 😂
Συγκεντρωτικά αποτελέσματα

Κώδικας: Επιλογή όλων

# +/-       ∑  Γ01 Γ02 Γ03 Γ04 Γ05 Γ06 Γ07 Γ08 Γ09 Γ10 Γ11 Γ12 
 1     ALI  347  65  91 112  79                                 
 2  +2 MOJ  328 107  63  53 105                                 
 3  -1 DRE  322 104  84  63  71                                 
 4  -1 SID  319  65 103  73  78                                 
 5  +1 MIS  285  78  62  64  81                                 
 6  +1 ΝΥΧ  261  94  46  53  68                                 
 7  -2 DRH  258  83  74  54  47                                 
 8     POL  242  34  93  58  57                                 
 9     JIM  180  61  45  42  32                                 
10  +1 NOV  168  14  55  46  53                                 
11  -1 ΜΠΙ  158  30  61  47  20                                 
12  -1 ΑΝΔ  146  25   x  90  31                                 
13  +1 MAS   99  32  25  14  28                                 
14  -1 ΠΑΛ   77  20  10  43   4                                 
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

νύχτα έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 19:28
enaon έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 19:23

ψεμματα.

[img]https://i.postimg.cc/0NqydSYW/1-21 ... .jpg[/img]
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
enaon

aLiCat έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 21:24
περίμενε να το γράψει κάποιος πριν πατήσει το κουμπάκι, υπέροχος. :003:
Άβαταρ μέλους
aLiCat

mojorisin

:smt038 :smt038 :smt038

Εικόνα
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Απόλαυση τα σχόλια του Μενιου. Τσακωσε τον μπιστη, δικασε φορουμιτες ολα τα ειχε. Ειχα βρει και το τραγουδι του.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
enaon

βλεπω τα πηγατε πολυ καλα, εκτός απο την μιστυ μπλου που εχασε την πρώτη θέση νομιζω με αυτο το 5άρι που εδωσε στον ακατανόμαστο . Στα σχόλια ο Ανδοπαραδίνομαι εκανε και εκτιμήσεις ποιος ειναι τί, με πονο ψυχής πρεπει να παραδεχθώ οτι τα πηγε καλα.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

enaon έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 22:05

απαισιότατος! :011:
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
NovaLacertae

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NovaLacertae »

aLiCat έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 22:12
enaon έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 22:05

απαισιότατος! :011:
Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά ο MAS δεν εμφανίστηκε και δεν βαθμολόγησε
και το οποίο επίσης σημαίνει ότι στον επόμενο γύρο δεν θα συμμετέχει κομμάτι του
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NovaLacertae την 21 Νοέμ 2024, 22:21, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μουσική”