!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πως σας φαινεται το φαβορι για Miss Universe;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Πως σας φαινεται το φαβορι για Miss Universe;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Γιατί τα μάτια μας ακόμα δεν έχουν καταρράκτη. Μόλις αποκτήσουν, θα συμφωνήσουμε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ »

blackpaint έγραψε: 07 Δεκ 2018, 13:59 Ωραια, εξηγηστε μου γιατι ειναι ασχημη; Μηπως επειδη η μυτη της ειναι υπερβολικα μεγαλη για να θεωρηθει ομορφη; Ο μονος λογος που σας φαινεται ασχημη ειναι γιατι δεν μοιαζει μ εσας. Εχετε διδαχθει απο το συστημα να θεωρειτε τον λευκο δυτικο εαυτο σας, η μαλλον την εικονα αυτου, το κεντρο του κοσμου. Αυτο εχει σαν αποτελεσμα νεες γυναικες με καταγωγη απο αλλες ηπειρους να μαθαινουν να μισουν την εικονα τους και το σωμα τους, επειδη δεν μοιαζουν στην ταδε λευκη μοντελα η σελεμπριτυ. Γι αυτο το λογο η εκλογη της μαυρης κοπελας σ ενα μικρο διαγωνισμο ομορφιας ειναι απο μονο του ενα πολυ ομορφο γεγονος, γιατι βοηθαει στην ενδυναμωση τοσων και τοσων νεων γυναικων που η ρατσιστικη κοινωνια θελει να μειωνει και να τις κανει να νοιωθουν ανασφαλεις.

Το αυτο με τις κωλαρες.

στα ματια του λευκου κατεστημενου ομορφιας, αυτες φαινονται υπερβαρες και ασχημες. Στα ματια ομως αλλων ανθρωπων φαινονται καλλονες.
:+1: :goodpost: :bravo:
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Cecily Anne έγραψε: 07 Δεκ 2018, 13:37 Mπλάκι, κόψε τις μαλακίες ρε, υπάρχουν μαύρες θεομουνα, αυτή είναι απλά άσχημη.
Όχι απλά άσχημη, «Παναγία μου» άσχημη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Τα καλλιστεία πρέπει να καταργηθούν γιατί εξευτελίζουν την γυναίκα ως αντικείμενο πόθου.

Ντροπή σε όσους τα στηρίζουν.
the end
Άβαταρ μέλους
hellegennes

blackpaint έγραψε: 07 Δεκ 2018, 13:59 Ωραια, εξηγηστε μου γιατι ειναι ασχημη; Μηπως επειδη η μυτη της ειναι υπερβολικα μεγαλη για να θεωρηθει ομορφη; Ο μονος λογος που σας φαινεται ασχημη ειναι γιατι δεν μοιαζει μ εσας.
Και τα ρακούν δεν μοιάζουν με εμάς αλλά δεν τα βλέπω άσχημα. Φαίνεται άσχημη γιατί είναι άσχημη. Είναι άσχημη για τον ίδιο λόγο που είναι άσχημη κι αυτή, που είναι λευκή και μοιάζει σε εμάς:

Εικόνα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Αυτή είναι Μ@@@@ρος απλά έχετε συνηθίσει τα πρότυπα που σας πλασάρουν στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο.
the end
AtLas2

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AtLas2 »

Συμφωνώ με τον χρήστη blackpaint οσον αφορά τα πρότυπα ομορφιάς . Απο ποτε αυτο ειναι λιγοτερο ομορφο
Εικόνα
απο
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

hellegennes έγραψε: 07 Δεκ 2018, 14:08
blackpaint έγραψε: 07 Δεκ 2018, 13:59 Ωραια, εξηγηστε μου γιατι ειναι ασχημη; Μηπως επειδη η μυτη της ειναι υπερβολικα μεγαλη για να θεωρηθει ομορφη; Ο μονος λογος που σας φαινεται ασχημη ειναι γιατι δεν μοιαζει μ εσας.
Και τα ρακούν δεν μοιάζουν με εμάς αλλά δεν τα βλέπω άσχημα. Φαίνεται άσχημη γιατί είναι άσχημη. Είναι άσχημη για τον ίδιο λόγο που είναι άσχημη κι αυτή, που είναι λευκή και μοιάζει σε εμάς:

Εικόνα
δεν ειναι ασχημη, ειναι μια κανονικη, καθημερινη, μεσηλικη γυναικα.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Ε, όχι και κανονική καθημερινή, είναι πολύ πιο πάω από τον μέσο όρο, θα μπορούσε να φάει τον τίτλο από το φαβορί Miss Universe.
the end
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Πάνας έγραψε: 07 Δεκ 2018, 14:14 Ε, όχι και κανονική καθημερινή, είναι πολύ πιο πάω από τον μέσο όρο, θα μπορούσε να φάει τον τίτλο από το φαβορί Miss Universe.
Σταμάτα, ρε, έχω ψοφήσει στα γέλια. :smt005:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Πάνας έγραψε: 07 Δεκ 2018, 14:04 Τα καλλιστεία πρέπει να καταργηθούν γιατί εξευτελίζουν την γυναίκα ως αντικείμενο πόθου.

Η συγκεκριμενη μιςς Ελσινκι διακριθηκε μεταξυ αλλων γιατι δραστηριοποιειται εθελοντικα σε διαφορους ανθρωπιστικους αγωνες. H εσωτερικη της ομορφια μετρησε περισσοτερο απο οσο η ευθυγραμιση της με τα μεηνστρημ προτυπα ομορφης εμφανισης, κι εδω που τα λεμε ειναι πιο σημαντικη.
Τι μας λεει λοιπον αυτο; οτι ενω συνηθως στα καλλιστεια η εμφανιση ερχεται πρωτη, και η προσωπικοτητα και η ευφυια ακολουθουν ("ειναι ΚΑΙ εξυπνη! ειναι ΚΑΙ μορφωμενη!") και το μηνυμα που περναει στις γυναικες ειναι πως πρεπει να πρωτα ομορφες, και μετα ολα τ αλλα, στα συγκεκριμενα καλλιστεια, για μια φορα αυτο ανατραπηκε. Και αυτο απο μονο του ειναι πολυ πιο ομορφο.
Επισης μιλαμε για κατι ασημαντο, ενα διαγωνισμο ομορφιας απο ενα ραδιοφωνο ...στην Φινλανδια. Εγινε θεμα απο τους ρατσιστικους κυκλους της αλτ ραιτ που αρχισαν τις παπαριες για λευκη γενοκτονια και τετοια. Απο μια αποψη καλο, γιατι εδειξε στον κοσμο τι ρατσιστικα καθικια ειναι, αλλα και εκανε γνωστο ενα καλλιστειο που λειτουργει διαφορετικα απο τα αλλα.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

blackpaint έγραψε: 07 Δεκ 2018, 14:34
Πάνας έγραψε: 07 Δεκ 2018, 14:04 Τα καλλιστεία πρέπει να καταργηθούν γιατί εξευτελίζουν την γυναίκα ως αντικείμενο πόθου.

Η συγκεκριμενη μιςς Ελσινκι διακριθηκε μεταξυ αλλων γιατι δραστηριοποιειται εθελοντικα σε διαφορους ανθρωπιστικους αγωνες. H εσωτερικη της ομορφια μετρησε περισσοτερο απο οσο η ευθυγραμιση της με τα μεηνστρημ προτυπα ομορφης εμφανισης, κι εδω που τα λεμε ειναι πιο σημαντικη.
Τι μας λεει λοιπον αυτο; οτι ενω συνηθως στα καλλιστεια η εμφανιση ερχεται πρωτη, και η προσωπικοτητα και η ευφυια ακολουθουν ("ειναι ΚΑΙ εξυπνη! ειναι ΚΑΙ μορφωμενη!") και το μηνυμα που περναει στις γυναικες ειναι πως πρεπει να πρωτα ομορφες, και μετα ολα τ αλλα, στα συγκεκριμενα καλλιστεια, για μια φορα αυτο ανατραπηκε. Και αυτο απο μονο του ειναι πολυ πιο ομορφο.
Επισης μιλαμε για κατι ασημαντο, ενα διαγωνισμο ομορφιας απο ενα ραδιοφωνο ...στην Φινλανδια. Εγινε θεμα απο τους ρατσιστικους κυκλους της αλτ ραιτ που αρχισαν τις παπαριες για λευκη γενοκτονια και τετοια. Απο μια αποψη καλο, γιατι εδειξε στον κοσμο τι ρατσιστικα καθικια ειναι, αλλα και εκανε γνωστο ενα καλλιστειο που λειτουργει διαφορετικα απο τα αλλα.
Δηλαδή είσαι υπέρ των καλλιστείων σαν αυτούς που βαθμολογούν τις γυναίκες με 3άρι 5άρι 7άρι 10άρι; Νόμιζα ότι διαφέρεις.
the end
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Αγις έγραψε: 07 Δεκ 2018, 14:18 Εικόνα
αλλος ενας που μπερδευει την προθεση και το αποτελεσμα: λυπαμαι, αλλα ολοι σας παιζετε το παιχνιδι που θελω εγω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”