Ναι, προκατάληψη είναι τα αίσχη των σιωναζί υπό τη διοίκηση Νετανιάχου.Golden Age έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 20:55Με έναν δικαστή προκατειλημμένο κατα του Ισραήλ.Εμπεδοκλής έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 20:40Υπάρχει και ένα δικαστήριο αυξημένου κύρους που το αποφάσισε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
διεθνές ένταλμα σύλληψης για Νετανιάχου;
-
Εμπεδοκλής
Re: διεθνές ένταλμα σύλληψης για Νετανιάχου;
- Dwarven Blacksmith
Ο πλανήτης είναι της Χαμάς, εμείς απλά ζούμε σ' αυτόν.
Θα του κλασετε μια Μαντρα αρχιδια του Ντι ντι
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
-
Jolly Roger_
Ενημερώσου, μάνα μου, μην σε αφήνει πίσω η κάθε τελευταία βλαχάρα Nioh Berg. Φρουροί της Επανάστασης της Αχαΐας ήταν.Golden Age έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 20:56Γιατί όχι; Ομοϊδεάτες της δεν είναι τα ισλαμοχουλιγκάνια που την έπεσαν στους Ισραηλινούς;Jolly Roger_ έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 20:45 η Χαμάς εξαπλώνεται μεθοδικά. Την περασμένη βδομάδα κατέλαβε το Άμστερνταμ,
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Το ένταλμα ήθελε,δεν ξέρω για την παραπομπή.zteo έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 19:04Πως βγάζεις το συμπέρασμα ότι ήθελε την παραπομπή Μπιμπι σε ένα δικαστήριο που δεν το αναγνωρίζει?πατησιωτης έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 19:01Εκείνο που πραγματικά άλλαξε είναι η ενδιάμεση περίοδος στις ΗΠΑ.vantono έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 16:17 Αυτό δεν ισχύει εδώ και ένα 6μηνο? Τι άλλαξε, "αναβαθμίστηκε"? Ανέβηκε defcon?Πάντοτε στην περίοδο της παράδοσης της εξουσίας γίνονται διάφορα κόλπα.
Το συγκεκριμένο κόλπο είναι ότι ο Μπάιντεν είχε παρέμβει παρασκηνιακά για να μη βγει το ένταλμα πριν ενώ βασικά ήθελε να βγει αλλά είχε ανάγκη τους Εβραίους στην Αμερική για τις εκλογές.Τώρα οι εκλογές έγιναν και σταμάτησε η παρέμβαση.Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα για να βγει το ένταλμα πριν έλθει ο Τραμπ.![]()
-
Jolly Roger_
Έψαχνε "διαπραγματευτικό μοχλό πίεσης" Η ΑΜΕΡΙΚΗ απέναντι στο πρόξυ της.
Μανίτσα μου, αν ο σλήπυ είχε όρχεις, ο Μπίμπι σήμερα θα ήταν Νγκο Ντιν Ντιεμ 2.0.
Μουφα είναι πατ το πουλάνε οι Αμερικάνοι για να πείσουν ότι είναι υπερδύναμη. Δεν μπορεί να έχουν επιρροη η ενδιαφέρον για έναν θεσμό που δεν τον αναγνωρίζουν.πατησιωτης έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 21:02
Το ένταλμα ήθελε,δεν ξέρω για την παραπομπή.zteo έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 19:04Πως βγάζεις το συμπέρασμα ότι ήθελε την παραπομπή Μπιμπι σε ένα δικαστήριο που δεν το αναγνωρίζει?πατησιωτης έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 19:01
Εκείνο που πραγματικά άλλαξε είναι η ενδιάμεση περίοδος στις ΗΠΑ.Πάντοτε στην περίοδο της παράδοσης της εξουσίας γίνονται διάφορα κόλπα.
Το συγκεκριμένο κόλπο είναι ότι ο Μπάιντεν είχε παρέμβει παρασκηνιακά για να μη βγει το ένταλμα πριν ενώ βασικά ήθελε να βγει αλλά είχε ανάγκη τους Εβραίους στην Αμερική για τις εκλογές.Τώρα οι εκλογές έγιναν και σταμάτησε η παρέμβαση.Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα για να βγει το ένταλμα πριν έλθει ο Τραμπ.![]()
Έψαχνε για διαπραγματευτικό μοχλό πίεσης εδώ και ένα χρόνο.
Το μπαλάκι είναι σε αυτούς που το αναγνωρίζουν τι θα πράξουν.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
πατησιωτης
Jolly Roger_ έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 21:04 Έψαχνε "διαπραγματευτικό μοχλό πίεσης" Η ΑΜΕΡΙΚΗ απέναντι στο πρόξυ της.Μανίτσα μου, αν ο σλήπυ είχε όρχεις, ο Μπίμπι σήμερα θα ήταν Νγκο Ντιν Ντιεμ 2.0.
Ο Μπάιντεν δεν ήταν η Αμερική.Ούτε ο Τραμπ θα είναι.Απέναντι βέβαια σε διάφορους Νγκο ο εκάστοτε πρόεδρος είναι η Αμερική.Όχι όμως απέναντι στο Ισραήλ.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Ο Τραμπ παντως ειναι σιωπηρος για το ζητημα και δεν ειναι καθολου βεβαιο οτι θα παρει το μερος του Νετανιαχου οταν ελθει η ωρα. Μην ξεχναμε οτι μπορει ο ενας γαμπρος του να ειναι ο Κουσνερ, απο το 2022 ομως εχει και Λιβανεζο γαμπρο που δεν ειμαι βεβαιος οτι γουσταρει να βλεπει την χωρα του να ισοπεδωνεται
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
-
πατησιωτης
Τι να πράξουν δηλαδή;έχεις ένα δικαστήριο που το έφτιαξαν αυτοί που δεν κάνουν πολέμους για να δικάσουν αυτούς που κάνουν.zteo έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 21:05 Μουφα είναι πατ το πουλάνε οι Αμερικάνοι για να πείσουν ότι είναι υπερδύναμη. Δεν μπορεί να έχουν επιρροη η ενδιαφέρον για έναν θεσμό που δεν τον αναγνωρίζουν.
Το μπαλάκι είναι σε αυτούς που το αναγνωρίζουν τι θα πράξουν.
Ούτε οι ΗΠΑ,ούτε η Ρωσία ούτε η Κίνα αναγνωρίζουν το δικαστήριο.Το αναγνωρίζει η ΕΕ.
-
Jolly Roger_
Μπους 1992 έριξε τον Σαμίρ λόγω εποικισμών, Ρήγκαν 1982 σταμάτησε πόλεμο με ένα τηλεφώνημα στον Μπέγκιν.πατησιωτης έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 21:07Jolly Roger_ έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 21:04 Έψαχνε "διαπραγματευτικό μοχλό πίεσης" Η ΑΜΕΡΙΚΗ απέναντι στο πρόξυ της.Μανίτσα μου, αν ο σλήπυ είχε όρχεις, ο Μπίμπι σήμερα θα ήταν Νγκο Ντιν Ντιεμ 2.0.
Ο Μπάιντεν δεν ήταν η Αμερική.Ούτε ο Τραμπ θα είναι.Απέναντι βέβαια σε διάφορους Νγκο ο εκάστοτε πρόεδρος είναι η Αμερική.Όχι όμως απέναντι στο Ισραήλ.![]()
Ξαναλέω. Αν ο σλήπυ ήθελε. Αλλά δεν. Αυτά για τους μοχλούς της Χάγης τα ακούω βερεσέ.
-
Στρακαστρουκας
Η ΕΕ ειναι ο δευτερος ισχυροτερος εταιρος του Ισραηλ και η ενεργεια αυτη σαφως εχει επιπτωσειςπατησιωτης έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 21:09Τι να πράξουν δηλαδή;έχεις ένα δικαστήριο που το έφτιαξαν αυτοί που δεν κάνουν πολέμους για να δικάσουν αυτούς που κάνουν.zteo έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 21:05 Μουφα είναι πατ το πουλάνε οι Αμερικάνοι για να πείσουν ότι είναι υπερδύναμη. Δεν μπορεί να έχουν επιρροη η ενδιαφέρον για έναν θεσμό που δεν τον αναγνωρίζουν.
Το μπαλάκι είναι σε αυτούς που το αναγνωρίζουν τι θα πράξουν.![]()
Ούτε οι ΗΠΑ,ούτε η Ρωσία ούτε η Κίνα αναγνωρίζουν το δικαστήριο.Το αναγνωρίζει η ΕΕ.![]()
Μόνο που το αναγνωρίζουν όλα τα κράτη της ΕΕ. Οπότε το μπαλάκι είναι σε αυτά.πατησιωτης έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 21:09Τι να πράξουν δηλαδή;έχεις ένα δικαστήριο που το έφτιαξαν αυτοί που δεν κάνουν πολέμους για να δικάσουν αυτούς που κάνουν.zteo έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 21:05 Μουφα είναι πατ το πουλάνε οι Αμερικάνοι για να πείσουν ότι είναι υπερδύναμη. Δεν μπορεί να έχουν επιρροη η ενδιαφέρον για έναν θεσμό που δεν τον αναγνωρίζουν.
Το μπαλάκι είναι σε αυτούς που το αναγνωρίζουν τι θα πράξουν.![]()
Ούτε οι ΗΠΑ,ούτε η Ρωσία ούτε η Κίνα αναγνωρίζουν το δικαστήριο.Το αναγνωρίζει η ΕΕ.![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Frappezitis
Πρόκειται για μία κίνηση που αποτελεί δραματική κλιμάκωση των νομικών διαδικασιών για τον πόλεμο στη Γάζα κ στον Λίβανο και σημαίνει ότι τα 124 κράτη μέλη του ΔΠΔ θα είναι υποχρεωμένα να συλλάβουν τον Νετανιάχου και τον Γκάλαντ, αν εισέλθουν στο έδαφός τους.
Και τώρα το Κούλη και τα ζώα που υπερασπίζονται το κράτος - δολοφόνο κ τους σιωνοναζί ας εξηγήσουν στον ελληνικό λαό γιατί υποστήριζαν τους καταζητούμενους εγκληματίες πολεμου - γενοκτόνους!
Φυσικά και ελέγχθηκαν για εγκλήματα πολέμου ( κ όχι τρομοκρατία) και οι ηγέτες της Χαμάς, αλλά ο Ναζινιάχου, που είναι πολύ δημοκράτης, έχει φροντίσει να εκδώσει απόφαση μόνος του καταδικαστική εις θανατον και να την εκτελέσει κ δεν ζει κανείς πια ...
Και τώρα το Κούλη και τα ζώα που υπερασπίζονται το κράτος - δολοφόνο κ τους σιωνοναζί ας εξηγήσουν στον ελληνικό λαό γιατί υποστήριζαν τους καταζητούμενους εγκληματίες πολεμου - γενοκτόνους!
Φυσικά και ελέγχθηκαν για εγκλήματα πολέμου ( κ όχι τρομοκρατία) και οι ηγέτες της Χαμάς, αλλά ο Ναζινιάχου, που είναι πολύ δημοκράτης, έχει φροντίσει να εκδώσει απόφαση μόνος του καταδικαστική εις θανατον και να την εκτελέσει κ δεν ζει κανείς πια ...
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
-
Στρακαστρουκας
https://www.haaretz.com/israel-news/202 ... 1528065148
Χωρες οπως η Ιταλια και η Ολλανδα(με δεξιες κυβερνησεις)λενε οτι αν ελθει ο Νετανιαχου εκει περα, θα τον συλλαβουνε. Ξεκαθαρα η ΕΕ(που ειναι το ιδιο σημαντικη με τις ΗΠΑ)πεταει τον Νετανιαχου εξω απο το λεωφορειο
Χωρες οπως η Ιταλια και η Ολλανδα(με δεξιες κυβερνησεις)λενε οτι αν ελθει ο Νετανιαχου εκει περα, θα τον συλλαβουνε. Ξεκαθαρα η ΕΕ(που ειναι το ιδιο σημαντικη με τις ΗΠΑ)πεταει τον Νετανιαχου εξω απο το λεωφορειο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 354 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
-