Εκεί κόλλησες;Cecily Anne έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 14:57 Βρήκα ένα ωραίο σπιτάκι, χάρηκα ετοιμαζόμουν να παρω τηλ μέχρι που είδα τη μπανιέρα. Δε χώραγα! Ούτε πλυντήριο χώραγε. Σπίτι για μινιονς είναι. Γιατιιιιι
Κάνε ντους βρε κοπελιά...
Εκεί κόλλησες;Cecily Anne έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 14:57 Βρήκα ένα ωραίο σπιτάκι, χάρηκα ετοιμαζόμουν να παρω τηλ μέχρι που είδα τη μπανιέρα. Δε χώραγα! Ούτε πλυντήριο χώραγε. Σπίτι για μινιονς είναι. Γιατιιιιι
Άλλο το πλυντήριο, που είναι σημαντικό και άλλο η μπανιέρα. Τα τελευταία χρόνια παίζει τάση στις ανακαινίσεις να βάζουν ντουσιέρες στο πρώην χώρο της μπανιέρας, κάτι που είναι λάθος και καθόλου πρακτικό (ειδικώς αν παίζει και wc) αλλά οι περισσότεροι το αντιλαμβάνονται αργά.Airman68 έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 21:19Εκεί κόλλησες;Cecily Anne έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 14:57 Βρήκα ένα ωραίο σπιτάκι, χάρηκα ετοιμαζόμουν να παρω τηλ μέχρι που είδα τη μπανιέρα. Δε χώραγα! Ούτε πλυντήριο χώραγε. Σπίτι για μινιονς είναι. Γιατιιιιι
Γιατί είναι λάθος;ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:07Άλλο το πλυντήριο, που είναι σημαντικό και άλλο η μπανιέρα. Τα τελευταία χρόνια παίζει τάση στις ανακαινίσεις να βάζουν ντουσιέρες στο πρώην χώρο της μπανιέρας, κάτι που είναι λάθος και καθόλου πρακτικό (ειδικώς αν παίζει και wc) αλλά οι περισσότεροι το αντιλαμβάνονται αργά.Airman68 έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 21:19Εκεί κόλλησες;Cecily Anne έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 14:57 Βρήκα ένα ωραίο σπιτάκι, χάρηκα ετοιμαζόμουν να παρω τηλ μέχρι που είδα τη μπανιέρα. Δε χώραγα! Ούτε πλυντήριο χώραγε. Σπίτι για μινιονς είναι. Γιατιιιιι
Και γωAirman68 έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:15
Γιατί είναι λάθος;
Εγώ από τότε που πήγαινα γυμνάσιο, την μπανιέρα σαν ντουζιέρα τη χρησιμοποιώ.
Misty_Blue έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:18Και γωAirman68 έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:15
Γιατί είναι λάθος;
Εγώ από τότε που πήγαινα γυμνάσιο, την μπανιέρα σαν ντουζιέρα τη χρησιμοποιώ.![]()
Την δική μου..Airman68 έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:19Misty_Blue έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:18Και γωAirman68 έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:15
Γιατί είναι λάθος;
Εγώ από τότε που πήγαινα γυμνάσιο, την μπανιέρα σαν ντουζιέρα τη χρησιμοποιώ.![]()
![]()
Την δικιά μου μπανιέρα;
Misty_Blue έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:21Την δική μου..![]()
Έγραψες μπανιέρα γενικά, δεν έβαλες κτητικό..![]()
Εγώ βρίζω που έχω μικρή μπανιέρα. Για ντουζιέρα ούτε λόγος. Εκτός που θες να κάνεις τα αφρόλουτρα σου κτλ θες να πλύνεις μια μεγάλη κουβέρτα που θα τη πλύνεις;Airman68 έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:15Γιατί είναι λάθος;ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:07Άλλο το πλυντήριο, που είναι σημαντικό και άλλο η μπανιέρα. Τα τελευταία χρόνια παίζει τάση στις ανακαινίσεις να βάζουν ντουσιέρες στο πρώην χώρο της μπανιέρας, κάτι που είναι λάθος και καθόλου πρακτικό (ειδικώς αν παίζει και wc) αλλά οι περισσότεροι το αντιλαμβάνονται αργά.
Εσύ δεν κατεβαίνεις στο ποτάμι με τις άλλες χωριατοπούλες;Fata_Morgana έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:29Εγώ βρίζω που έχω μικρή μπανιέρα. Για ντουζιέρα ούτε λόγος. Εκτός που θες να κάνεις τα αφρόλουτρα σου κτλ θες να πλύνεις μια μεγάλη κουβέρτα που θα τη πλύνεις;Airman68 έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:15Γιατί είναι λάθος;ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:07
Άλλο το πλυντήριο, που είναι σημαντικό και άλλο η μπανιέρα. Τα τελευταία χρόνια παίζει τάση στις ανακαινίσεις να βάζουν ντουσιέρες στο πρώην χώρο της μπανιέρας, κάτι που είναι λάθος και καθόλου πρακτικό (ειδικώς αν παίζει και wc) αλλά οι περισσότεροι το αντιλαμβάνονται αργά.
Μα οι περισσότεροι αυτό κάνουμε παιδιόθεν. Εκτός αν ήταν ελληνική συνήθεια τα αφρόλουτρα με κεράκια και δεν το πήρα χαμπάρι...Airman68 έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:15Γιατί είναι λάθος;ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:07Άλλο το πλυντήριο, που είναι σημαντικό και άλλο η μπανιέρα. Τα τελευταία χρόνια παίζει τάση στις ανακαινίσεις να βάζουν ντουσιέρες στο πρώην χώρο της μπανιέρας, κάτι που είναι λάθος και καθόλου πρακτικό (ειδικώς αν παίζει και wc) αλλά οι περισσότεροι το αντιλαμβάνονται αργά.
Στο καθαριστήριο
Τσου γιατί μαζεύω το φουστάνι μου και φαίνεται το άσπρο μου μπουτάκι και δε μ αφήνει ο αγαπητικός μου.Airman68 έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:32Εσύ δεν κατεβαίνεις στο ποτάμι με τις άλλες χωριατοπούλες;Fata_Morgana έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:29Εγώ βρίζω που έχω μικρή μπανιέρα. Για ντουζιέρα ούτε λόγος. Εκτός που θες να κάνεις τα αφρόλουτρα σου κτλ θες να πλύνεις μια μεγάλη κουβέρτα που θα τη πλύνεις;Airman68 έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:15
Γιατί είναι λάθος;