οταν ειναι ετεροβαρης η σχεση μεταξυ εργαζομενου και εργοδοτη τι νομιζεις οτι θα συμβει?foscilis έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:00 Δεν ξερω τι λεει το αρθρο αλλα απο πού κι ως πού ειναι ΟΚ να ανεχεσαι μπινελικια;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εργοδοσία: η νέα γενιά δεν έχει το skill να ανέχεται μπινελίκια
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Εργοδοσία: η νέα γενιά δεν έχει το skill να ανέχεται μπινελίκια
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
- Phorum.gr user: Αφροδιτη
Ειναι ΟΚ να τα ριχνειςfoscilis έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:00 Δεν ξερω τι λεει το αρθρο αλλα απο πού κι ως πού ειναι ΟΚ να ανεχεσαι μπινελικια;
Ρε!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 την 20 Νοέμ 2024, 21:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
Casp έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 19:14 Αν στα 22 μου που επιασα την πρωτη μου δουλεια στο σερβις, ειχα το μυαλο που εχω τωρα στα 31 μου
Το ποιο;;;;;!!!
Ουτε Αφεντης - Ουτε ΣκλαβοςEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:04οταν ειναι ετεροβαρης η σχεση μεταξυ εργαζομενου και εργοδοτη τι νομιζεις οτι θα συμβει?![]()
Αν γινεται, εκει που γινεται
Γιατι, ναι
Η σχεση εργοδοτη - υπαλλήλου ειναι σκετο δηλητηριο. Αμοιβαία..
Όταν βάζεις τα όρια σου από την αρχή, τα πράγματα είναι πιο απλά. Διαφορετικά, το βλέπεις ως εμπειρία/θητεία που θα μετρήσει στο βιογραφικό σου και όταν πάρεις τις πληροφορίες που θέλεις για τον χώρο, άντε γεια. Εννοώ, ότι μπορεί να παίξει και αντίστροφα η εκμετάλλευση εργοδότη από τον εργαζόμενο, αν ο πρώτος είναι "ξύπνιος" μαλάκας.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:04οταν ειναι ετεροβαρης η σχεση μεταξυ εργαζομενου και εργοδοτη τι νομιζεις οτι θα συμβει?foscilis έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:00 Δεν ξερω τι λεει το αρθρο αλλα απο πού κι ως πού ειναι ΟΚ να ανεχεσαι μπινελικια;![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ο Μετοχος θετει τους ΣτοχουςΛηστοσυμμορίτης έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 20:00 δε θα ρθεί ο μέτοχος στον εργαζόμενο να κάνει πιο γρήγορα και να τον υποτιμά, ο προιστάμενος-στέλεχος αναλαμβάνει το πρόσωπο της εργοδοσίας.
Ο Προϊσταμενος τους "μεταφερει"
Κι ο Υφισταμενος τους "εκτελει"
Ολο το κοστος εις βαρος του 3ου
Μονα - Ζυγα δικα τους..
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
εγω μπορω να κανω τα στραβα ματια αν μου πουν καμμια μαλακια αλλα οποτε φερθηκαν ασχημα στην γυναικα καθαρισα
Δεν ακουγεται καθολουΓΑΛΗ έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:15Όταν βάζεις τα όρια σου από την αρχή, τα πράγματα είναι πιο απλά. Διαφορετικά, το βλέπεις ως εμπειρία/θητεία που θα μετρήσει στο βιογραφικό σου και όταν πάρεις τις πληροφορίες που θέλεις για τον χώρο, άντε γεια. Εννοώ, ότι μπορεί να παίξει και αντίστροφα η εκμετάλλευση εργοδότη από τον εργαζόμενο, αν ο πρώτος είναι "ξύπνιος" μαλάκας.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:04οταν ειναι ετεροβαρης η σχεση μεταξυ εργαζομενου και εργοδοτη τι νομιζεις οτι θα συμβει?foscilis έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:00 Δεν ξερω τι λεει το αρθρο αλλα απο πού κι ως πού ειναι ΟΚ να ανεχεσαι μπινελικια;![]()
Αλλα τα τελευταια, ιντερνετικα, χρονια
Οι Εργοδοτες που κρινουν οτι τους "επαιξαν"
"Δινουν γραμμη" οταν "σπασει" ο υπαλληλος
Και δεν ξανα-προσλαμβανεται πουθενα
Μια - δυο
Στην τριτη κοβεις εισητηριο για Γερμανια..
- Eθνικοκοινωνιστης
perseus έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:22 εγω μπορω να κανω τα στραβα ματια αν μου πουν καμμια μαλακια αλλα οποτε φερθηκαν ασχημα στην γυναικα καθαρισα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δεν υπάρχει αυτό που λες, τουλάχιστον στις μεγάλες πόλεις. Δεν έχει φτιαχτεί εργοδοτικός Τειρεσίας.Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:27Δεν ακουγεται καθολουΓΑΛΗ έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:15 Όταν βάζεις τα όρια σου από την αρχή, τα πράγματα είναι πιο απλά. Διαφορετικά, το βλέπεις ως εμπειρία/θητεία που θα μετρήσει στο βιογραφικό σου και όταν πάρεις τις πληροφορίες που θέλεις για τον χώρο, άντε γεια. Εννοώ, ότι μπορεί να παίξει και αντίστροφα η εκμετάλλευση εργοδότη από τον εργαζόμενο, αν ο πρώτος είναι "ξύπνιος" μαλάκας.
Μια - δυο
Στην επαρχία όλοι γνωρίζονται, οπότε μπορεί.
Αν σβησεις το "αφου"Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 19:53φυσικα δεν ειχαν την ιδια "ανεση" αφου ειχαν και υπερπολλαπλασιους μισθουςΓΑΛΗ έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 19:46 Και κάτι άλλο. Οι "μπούμερς" εργαζόμενοι που έμπαιναν στην αγορά εργασίας παλιά, δεν είχαν την ίδια άνεση να καλύπτονται από τους γονείς τους, μέχρι να βρουν μία δουλειά ανάλογη με τα "προσόντα" τους.![]()
Και γραψεις "αλλα"
Νταν μεσα εισαι
Τσεκαρε τοGreen Dragon έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:28Δεν υπάρχει αυτό που λες, τουλάχιστον στις μεγάλες πόλεις. Δεν έχει φτιαχτεί εργοδοτικός Τειρεσίας.Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:27Δεν ακουγεται καθολουΓΑΛΗ έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:15 Όταν βάζεις τα όρια σου από την αρχή, τα πράγματα είναι πιο απλά. Διαφορετικά, το βλέπεις ως εμπειρία/θητεία που θα μετρήσει στο βιογραφικό σου και όταν πάρεις τις πληροφορίες που θέλεις για τον χώρο, άντε γεια. Εννοώ, ότι μπορεί να παίξει και αντίστροφα η εκμετάλλευση εργοδότη από τον εργαζόμενο, αν ο πρώτος είναι "ξύπνιος" μαλάκας.
Μια - δυο
Στην επαρχία όλοι γνωρίζονται, οπότε μπορεί.
Ή δοκιμασ' το στην πραξη
Ειχε βγει σαν ειδηση και το "θάψανε"
Ουσιαστικα, εισαι Αιχμαλωτος
Του Αφεντικου ή του Προϊστάμε'..
Θες να μην υπαρχει, αλλα..
Έβαλα την ενοικίαση σπιτιού για να συνυπολογισω το κόστος ζωηςEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 20:57αν συνυπολογησεις το κοστος ζωης και βγαλεις την συνολικη αγοραστικη δυναμη του μισθου καθολου λυσσαBeria έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 20:54Υπερπολλαπλασιους ρε συ;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 19:53
φυσικα δεν ειχαν την ιδια "ανεση" αφου ειχαν και υπερπολλαπλασιους μισθους![]()
Λύσσα το 'κανες
Με εισαγωγικό μισθό στον ιδιωτικό τομέα το 84 οριακά νοικιαζες σπίτι και ζούσες μόνος σου.
Θα μου πεις τώρα ούτε καν που το συζητάς, αλλά υπερπολλαπλασιοι δεν ηταν![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Εγώ που γκαζώνω κανέναν νέο συνάδελφο που μου τον δίνουν για εκπαίδευση, που τοποθετούμαι, τύποι; Στους εργαζόμενους που δέχονται μπινελίκια ή στους εργοδότες που τα ρίχνουν;
Σε έναν πέταξα με μίσος ένα κοφτάκι που βρέθηκε μπροστά μου εκείνη την ώρα. Μου είχε σπάσει τα νεύρα.
Σε έναν πέταξα με μίσος ένα κοφτάκι που βρέθηκε μπροστά μου εκείνη την ώρα. Μου είχε σπάσει τα νεύρα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 62 Απαντήσεις
- 1518 Προβολές
-