!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Για μαζευτείτε οι ειδήμονες και πείτε μου. Πώς καταλαβαίνετε την ''ψυχούλα'' του άλλου;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Για μαζευτείτε οι ειδήμονες και πείτε μου. Πώς καταλαβαίνετε την ''ψυχούλα'' του άλλου;
Αυτό, που μπαίνει σε κάθε νήμα και προσπαθεί να το στρέψει απάνω της με το παθολογικό ατενσιοχοριλίκι της, είναι η επιτομή της μιζέριας. Γκετ ε λάιφ κυρά μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ναύτης την 20 Νοέμ 2024, 15:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: Για μαζευτείτε οι ειδήμονες και πείτε μου. Πώς καταλαβαίνετε την ''ψυχούλα'' του άλλου;
διακρίνω μία ισλαμοφοβίαΝαύτης έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 13:07 Άνθρωπο που σε κοιτάει στα μάτια όταν σου μιλάει, γελάει δυνατά και πίνει κρασί με παρέα, μην τον φοβάσαι.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άσ' το ρε Ιανάκο.Ναύτης έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 15:51 Αυτό, που μπαίνει σε κάθε νήμα και προσπαθεί να το στρέψει απάνω της με το παθολογικό ατενσχιοχοριλίκι της, είναι η επιτομή της μιζέριας. Γκετ ε λάιφ κυρά μου.
Άσε να εκφέρει άποψη κάποιος πιο σοβαρός από έναν χεσμένο παπαράκο πρώην συντονιστή του είδους σου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αυτο μπηκα να γραψω αλλα στα σοβαραβοθρατζης έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 13:54
πάντως υπάρχει ένα απλό τεστ για να μάθει κανείς αν άλλος είναι εντάξει η καθίκι
τον ρωτάμε :
είναι υπέρ του κούλη;
αν μας πει ναι...είναι για τα μπάζα,
αν όχι μπορεί να είναι καλός άνθρωπος..
πλάκα κάνω
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Μαζεύτηκαν όλοι οι χεσμεντέν και καταθέτουν άποψη ειδήμονος. 
Η ελπίδα είναι παγίδα.
νόμιζα θα ρωτούσες πώς καταλαβαίνουμε ότι κάποιος είναι αριστερή ψυχούλαΠασιφάη έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 12:59 Υπάρχουν ειδικές διαδικασίες και μηχανισμοί για να κρίνετε αν ο συνάνθρωπός σας, είναι καλός, ή για τον πέοντα; Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά που σαν κάμουν να δημιουργήσετε μια επαρκή εντύπωση για το ποιόν του άλλου;
Υ.γ. Η ερώτησή μου, δεν αναφέρεται για κάποιους αποδεδειγμένα σκατόψυχους. Πως το λέμε..Με τη ''βούλα'' της πουστιάς.
Παρακαλώ εκφραστείτε ελεύθερα. Θα το εκτιμούσα δεόντως.
πέρα από την πλάκα, οι ανθρωποι δεν είναι ίδιοι με όλους. Μπορεί οι χειρότεροι μαλάκες να είναι εξαιρετικοί με τους φίλους και την οικογένειά τους και άνρθωποι που φαίνονται σε σένα ψυχούλες να έχουν υπάρξει σκατόψυχοι σε άλλους στο παρελθόν. Γενικά η ψυχούλα είναι ρευστή στη διάρκεια της ζωής ενός ανθρώπου
Τράβα μωρή θλιβερή ύπαρξη παραπέρα.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 15:54Άσ' το ρε Ιανάκο.Ναύτης έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 15:51 Αυτό, που μπαίνει σε κάθε νήμα και προσπαθεί να το στρέψει απάνω της με το παθολογικό ατενσχιοχοριλίκι της, είναι η επιτομή της μιζέριας. Γκετ ε λάιφ κυρά μου.
Άσε να εκφέρει άποψη κάποιος πιο σοβαρός από έναν χεσμένο παπαράκο πρώην συντονιστή του είδους σου.![]()
εξαρταται. Έχω φίλο μουσουλμάνο που τα τηρεί όλα στην πένα, ούτε νερό στο ραμαζάνι (τον ε΄χω δει καλκαιριάτικα με 29 βαθμούς να κορακιάζει) και αλκοολ ούτε για αστείο. Στον γάμο μου ήπιε πορτοκαλάδα. Έχω γνωρίσει κι άλλους που ήταν επιλεκτικά μουσουλμάνοι, π.χ. δεν τρώμε χοιρινό αλλά πίνουμε βοτκα και μπάφο.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Κι εσυ τι κανεις στο νήμα με τους χεσμεντεν;
Κρατάς το φανάρι ή τους διορθώνεις σαν πιο ειδήμων;
Παρατηρητής...
Άσ΄το λέμε χεσμένη πάνα.Ναύτης έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 15:57Τράβα μωρή θλιβερή ύπαρξη παραπέρα.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 15:54Άσ' το ρε Ιανάκο.Ναύτης έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 15:51 Αυτό, που μπαίνει σε κάθε νήμα και προσπαθεί να το στρέψει απάνω της με το παθολογικό ατενσχιοχοριλίκι της, είναι η επιτομή της μιζέριας. Γκετ ε λάιφ κυρά μου.
Άσε να εκφέρει άποψη κάποιος πιο σοβαρός από έναν χεσμένο παπαράκο πρώην συντονιστή του είδους σου.![]()
Είσαι η επιτομή της παραγραφόμενης
Κάποιος πιο σοβαρός, παίζει;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ιδίως οι Σύριοι γεννιούνται με έναν ναργιλέ παραμάσχαλα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Εγώ δεν έχω φίλους μουσουλμάνους, δεν έτυχε. Είχα στο πανεπιστήμιο έναν συμφοιτητή μουσουλμάνο, από τον Λίβανο, που έφτιαχνε τις πιο νόστιμες φακές που έχω φάει στη ζωή μου.Lord Brum έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 15:58εξαρταται. Έχω φίλο μουσουλμάνο που τα τηρεί όλα στην πένα, ούτε νερό στο ραμαζάνι (τον ε΄χω δει καλκαιριάτικα με 29 βαθμούς να κορακιάζει) και αλκοολ ούτε για αστείο. Στον γάμο μου ήπιε πορτοκαλάδα. Έχω γνωρίσει κι άλλους που ήταν επιλεκτικά μουσουλμάνοι, π.χ. δεν τρώμε χοιρινό αλλά πίνουμε βοτκα και μπάφο.
Εγώ απλώς κάνω πλάκα με τους ειδήμονες του αφανούς θεσμικού είδους. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Αχαχαχαχα...θεωρώ πως συμβαίνει το αντίθετο...εσυ ξέσπασμα κι αυτοί κάνουν πλακα...ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 16:01Εγώ απλώς κάνω πλάκα με τους ειδήμονες του αφανούς θεσμικού είδους. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο.![]()
Εν πασει περιπτώσει βρε καλμα και λίγο...
Παρατηρητής...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 40 Απαντήσεις
- 1521 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
-