!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Phorum Forumvision #1

Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Άβαταρ μέλους
Misty_Blue

Re: Phorum Forumvision #1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Misty_Blue »

Μπίστης έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 22:12 Θα με μισήσετε για τα σχόλια :a040:
Εμένα πάλι όχι..Σκέφτομαι να τα σβήσω γιατί παραείναι γλυκανάλατα τα δικά μου.. Δεν το χω με φαρμακερές ατάκες ή αστείες κακιούλες τελικά.. :102: :102:
To scare myself with my own desert places.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Misty_Blue έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 22:40
Εμένα πάλι όχι..Σκέφτομαι να τα σβήσω γιατί παραείναι γλυκανάλατα τα δικά μου.. Δεν το χω με φαρμακερές ατάκες ή αστείες κακιούλες τελικά.. :102: :102:
Ούτε γω το'χω. :)

Όμως μη σκας καθόλου για τις εντυπώσεις των άλλων από τα σχόλια που γράφεις.
Μουσικός διαγωνισμός είναι, όχι του ποιος θα πει την καλύτερη εξυπνακίστικη ατάκα.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

ειναι δύσκολο να βγαζουμε κακιουλες, δεν ειναι του επιπέδου μας νομιζω. Προσπαθήστε να σκεφτεστε οτι καθε τραγουδι ειναι του Ανδροπαραδίνομαι.
Άβαταρ μέλους
Misty_Blue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Misty_Blue »

aLiCat έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 23:08

Μουσικός διαγωνισμός είναι, όχι του ποιος θα πει την καλύτερη εξυπνακίστικη ατάκα.
:smt038
Δίκιο έχεις.. :g030:
Ατελείωτος μοιάζει αυτός ο γύρος.. :roll:
To scare myself with my own desert places.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

:a040:

Θα είμαι ο μοναδικός κακούργος ?

Μάλλον πρέπει να τα σβήσω ... :-?
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μπίστης έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 00:26 :a040:

Θα είμαι ο μοναδικός κακούργος ?

Μάλλον πρέπει να τα σβήσω ... :-?
:smt018

Ο καθένας ας έχει το θάρρος της γνώμης του
μαζί και του τρόπου έκφρασής της. :003:
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι
Phorum.gr user: Λατ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι »

Σε μισούμε ήδη

Σούργελο
Casp έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 01:17Ερωτας ειναι να ερωτευεσαι το οτι μπορεις να τον κανεις ο,τι θελεις
Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 »

Μη σβήνετε τίποτα...όσο φτυάρι κι αν πέφτει. Ας μάθουμε να δεχόμαστε και κριτική ακόμα και γι' αυτά που μας αρέσουν. Τα σχόλια είναι το αλατοπίπερο του παιχνιδιού και αν περιέχουν ωμότητα και έξυπνες ατάκες θα το κάνουν ακόμη πιο πικάντικο και διασκεδαστικό. Θα είναι η ιντερνετική μας κληρονομιά! :lol:
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

ισως για να γινει πιο ενδιαφέρον, να εχουμε και νικητή σχολιασμου ανα γυρο;

Για να μην γινει μπερδεμένο, νικητής όποιος θαψει πιο καλα το τραγουδι του Ανδροπαραδίνομαι.
Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι

enaon έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 01:49 ισως για να γινει πιο ενδιαφέρον, να εχουμε και νικητή σχολιασμου ανα γυρο;

Για να μην γινει μπερδεμένο, νικητής όποιος θαψει πιο καλα το τραγουδι του Ανδροπαραδίνομαι.
Πάλι εγώ θα νικήσω, χεχεχε
Casp έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 01:17Ερωτας ειναι να ερωτευεσαι το οτι μπορεις να τον κανεις ο,τι θελεις
Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι

Είμαι στο σωστό νήμα Ε; Γιατί τα έχω μπερδέψει λίγο χικ
Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι

aLiCat έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 23:08
Misty_Blue έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 22:40

Ε ναι, μην ξεφεύγουμε από το νόημα, ποιος θα βάλει κλεμμένο τραγούδι λοιπόν, πάμε αλικατ
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 04:26
Ε ναι, μην ξεφεύγουμε από το νόημα, ποιος θα βάλει κλεμμένο τραγούδι λοιπόν, πάμε αλικατ

Εικόνα
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
mojorisin

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mojorisin »

enaon έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 01:49 ισως για να γινει πιο ενδιαφέρον, να εχουμε και νικητή σχολιασμου ανα γυρο;
Ευτυχως μας εκλασε ο Μικ και δεν γραφει σχολια . αλλιως θα ηταν το φαβορι . ο τυπος ειναι πιο καυστικος κι απο ποτασα (ενδεικτικο σχολιο Μικ :ΑΥΤΟ το τραγούδι θα ήθελα να παίξει στην κηδεία μου. Όχι επειδή το λατρεύω, αλλά επειδή θα σηκωθώ μόνο και μόνο για να το κλείσω. Τόσο ανύπαρκτη μελωδία δεν αντέχεται ούτε από πεθαμένο.) :003:
Αλλα κι εδω καποιοι Ιζνογκουντ βλεπω προσπαθουν να γινουν χαλιφηδες στη θεση του χαλιφη .

Εγω ειχα προτεινει στο προηγουμενο να θεσπιστουν και βραβεια τυπου Οσκαρ για το τελος του παιχνιδιου :

1. βραβειο καλυτερου τραγουδιου
ο καθενας θα μπορει να ψηφισει ενα εκτος απο τα δικα του . σε περιπτωση ισοβαθμιας παιρνουν ολοι απο ενα αγαλματιδιο αναλογων διαστασεων . αν ειναι 2 οι ισοβαθμουντες αγαλματιδιο σε διασταση μιση του κανονικου , αν ειναι τρεις αγαλματιδιο σε διασταση 1/3 του κανονικου κ.ο.κ . Ε τωρα αν τυχει να ισοβαθμισουν πανω από τρεις ας παρουν ένα αγαλματιδιο σε μπρελοκ χρησιμο είναι κι αυτό . Το budget ειναι περιορισμενο και η τιμη του χρυσου ανεβαινει τελευταια οποτε ξεχναμε τα πολλα βραβεια .

2. βραβειο χειροτερου τραγουδιου η αλλιως χρυσο βατομουρο
Εδω το βραβειο θα ειναι ενα βατομουρο βαμμενο με χρυση μπογια . οτι πιο φθηνη υπαρχει . ακομα και με νερομπογια απο τα jumbo .σε περιπτωση ισοβαθμιας δεν υπαρχει προβλημα . λεφτα υπαρχουν ασε που θα νιωθουν και καλυτερα αν κερδισουν πολλοι δεν θα φαει το ρεζιλικι ενας .

3. βραβειο καλυτερου καυστικου σχολιου
Εδω δεν ειμαι ακομα σιγουρος τι αγαλματιδιο θα δινεται . περιμενω προτασεις . μια γλωσσα που βγαινει απ το στομα του αγαλματος με το πατημα κρυφου κουμπιου , ενα αγαλματιδιο τσιγκινο αλλα επιχρυσωμενο στο σημειο της χοληδοχου κυστεως η μια χρυση πενα(sic) να τελειωνουμε ;

4. βραβειο ''χρυσο αφτι''
Δινεται σ αυτον που απο τους στατιστικους πινακες βαθμολογησε οσο πιο κοντα γινεται τα κομματια της κορυφης και τα κομματια που πατωσαν .
Προτεινω αγαλματιδιο με αυτια Dumbo το ελεφαντακι η εναλλακτικα αγαλματιδιο με αυτια νυχτεριδας .

5. βραβειο ''κουφο αφτι'' η αλλιως τι τα χεις τα ρημαδια τ αυτια;
Δινεται σ 'αυτον που ολα τα βαθμολογησε αναποδα . στα κορυφαια κομματια εβαλε κουλουρια και στα τελευταια ενθουσιαστηκε και εβαζε 12αρια . Αυτο που λεμε εισαι περηφανος στ αυτια κοινως κουφαλογο .
Το αγαλματιδιο θα φοραει ακουστικα βαρηκοΐας .
Some are born to sweet delight some are born to the endless night ..
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

mojorisin έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 10:16
Ευτυχως μας εκλασε ο Μικ και δεν γραφει σχολια . αλλιως θα ηταν το φαβορι . ο τυπος ειναι πιο καυστικος κι απο ποτασα .
Στην αρχή, όταν ήμασταν νέοι και απονήρευτοι, όταν ο κόσμος φάνταζε ένα παραμυθένιο σύμπαν που θα εξερευνούσαμε εις το διηνεκές με το μαγικό μας έλκηθρο και όταν η αγάπη ήταν ακόμα μια απαστράπτουσα χρυσόσκονη που μας γέμιζε όνειρα, ελπίδες και προσδοκίες, δεν ήταν έτσι. Γράφαμε όλοι σχόλια ευγενικά, μελιστάλαχτα και -τολμώ να πω- ποιητικά. Δεν κοροϊδεύαμε τον άλλον για τις πίπες που ακούει, αντίθετα τον συμπονούσαμε και προσπαθούσαμε να τον φέρουμε στον ίσιο δρόμο με τις δικές μας συμμετοχές. Απευθυνόμασταν στους συμπαίκτες μας με εκφράσεις όπως "αγαπημένοι μου φίλοι" και όταν κάτι μας φαινόταν ανυπέρβλητη μαλακία δεν εκφραζόμασταν έτσι, αντίθετα γράφαμε "όμορφο κομμάτι αλλά μακριά από τα δικά μου ακούσματα". Όταν δίναμε κάπου το δωδεκάρι μας δε, τα πληκτρολόγια και οι οθόνες κολούσαν για μέρες από τα σιρόπια που γράφαμε. Να μην πω βέβαια για τις πληροφορίες που δίναμε για το δικό μας κομμάτι, που θα τις ζήλευε και η Wikipedia. Και επιπλέον από πού το ξέρουμε, πότε το πρωτοακούσαμε, σε ποιές στιγμές μας σημάδεψε κτλ.

Αλλά όπως λένε και στο χωριό μου, familiarity breeds contempt. Και τώρα πια, αν μαζευόμασταν κάπου για να κάνουμε κοινή ακρόαση στον γύρο, δεν το αποκλείω να βαράγαμε και χαστούκια ο ένας στον άλλον.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μουσική”