Παίζει να είσαι και μαλάκας. Η ιστορία θα το δείξει. Τι να αναφέρω ρε βλήμα από τους άλλους αφού αυτό που έκανα είναι μοναδικόGeorge_V έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 22:03Η μονη βιβλιογραφια που ειχες ηταν κατι δικα σου βιντεο και κατι ποστς στο ιντερνετ δικα σου...seismic1 έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 21:57Η σκνίπα Άντε και κίχου. https://www.researchgate.net/publicatio ... ileContentGeorge_V έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 21:54
Αυτος το ξερει?
Γιατι μαλλον αγνοει και την υπαρξη σου.
Βασικα εισαι μια σκνιπα στις αρχιδοτριχες ενος γιγαντα για αυτον.
Πρεπει να εσκασε στα γέλια ο καθηγητης μολις τα ειδε αυτα.
Βασικα παιζει να πηρε μαζι του στο Πανεπιστημιο το μπακαλοχαρτο σου και να το εδειξε στους φοιτητες με την ταμπέλα "Υποδειγμα Μπακαλοχαρτου γραμμένο απο ημιμαθη ασχετο".
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ
Re: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Παιζει? Ισως.seismic1 έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 22:08Παίζει να είσαι και μαλάκας. Η ιστορία θα το δείξει. Τι να αναφέρω ρε βλήμα από τους άλλους αφού αυτό που έκανα είναι μοναδικόGeorge_V έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 22:03Η μονη βιβλιογραφια που ειχες ηταν κατι δικα σου βιντεο και κατι ποστς στο ιντερνετ δικα σου...seismic1 έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 21:57 Η σκνίπα Άντε και κίχου. https://www.researchgate.net/publicatio ... ileContent
Βασικα παιζει να πηρε μαζι του στο Πανεπιστημιο το μπακαλοχαρτο σου και να το εδειξε στους φοιτητες με την ταμπέλα "Υποδειγμα Μπακαλοχαρτου γραμμένο απο ημιμαθη ασχετο".
Εσυ παντως συνεχιζεις να αποδεικνυεις οτι εισαι σιγουρα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Τότε γιατί δεν μου κάνουν ούτε μια αναφορά ότι είμαι λάθος?George_V έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 22:16Παιζει? Ισως.seismic1 έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 22:08Παίζει να είσαι και μαλάκας. Η ιστορία θα το δείξει. Τι να αναφέρω ρε βλήμα από τους άλλους αφού αυτό που έκανα είναι μοναδικόGeorge_V έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 22:03
Η μονη βιβλιογραφια που ειχες ηταν κατι δικα σου βιντεο και κατι ποστς στο ιντερνετ δικα σου...
Εσυ παντως συνεχιζεις να αποδεικνυεις οτι εισαι σιγουρα.
26000000 κριτές είναι εκεί μέσα.
Πήρα 7.500 recommendations γιατί είμαι μαλάκας?
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ναιseismic1 έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 22:18Τότε γιατί δεν μου κάνουν ούτε μια αναφορά ότι είμαι λάθος?
26000000 κριτές είναι εκεί μέσα.
Πήρα 7.500 recommendations γιατί είμαι μαλάκας?
Και επιπλεον σε γραφουν στα @@ τους (τουλαχιστον οι σοβαροι ακαδημαικοι οπως ο καθηγητης που σε ειπε μπακαλη) οι αλλοι απλα σπανε πλακα μαζι σου.
Γιατι να χαλασουν την διασκεδαση τους?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Μιλάμε για μεγάλο τρομπόνι...
Α ρε καημένε Γιάννη...τι σου 'μελλε να πάθεις στα γεράματα...

Δε γαμιέστε να ασπρίσετε τρολάκια.Λοξίας έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 22:39 Μιλάμε για μεγάλο τρομπόνι...
![]()
Μπορεί να είμαι σωστός μπορεί και λάθος Ένα δεν το διαπραγματεύομαι.George_V έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 22:24Ναι
Και επιπλεον σε γραφουν στα @@ τους (τουλαχιστον οι σοβαροι ακαδημαικοι οπως ο καθηγητης που σε ειπε μπακαλη) οι αλλοι απλα σπανε πλακα μαζι σου.
Γιατι να χαλασουν την διασκεδαση τους?
Να λέω την αλήθεια βάση της έρευνας που διεξάγω.
Ντρέπομαι για τους αρμόδιους οργανισμούς που πληρώνω οι οποία δεν κάνουν την δουλειά τους σωστά γιατί κουκουλώνουν την αλήθεια.
Εγώ τουλάχιστον δεν σας ζητώ χρήματα πληρώνω από την τσέπη μου στερώντας αυτά τα χρήματα από την οικογένειά μου.
Δεν θα έγραφα δεκάδες σελίδες έρευνας δεν θα ξόδευα χρήματα σε πειράματα αν δεν πίστευα σε αυτό που κάνω.
Με έχει σκλαβώσει η ευγνωμοσύνη που μου δίνεται.
- taxalata xalasa
- taxalata xalasa
- taxalata xalasa
- taxalata xalasa
Η αυτοεκτίμησή μου είναι πολύ ποιο ισχυρή από τους μαλάκες γύρο μου.
Συνεχίζω το ξεβράκωμα μέχρι να σας βάλω το τρομπόνι στον κώλο.
Συνεχίζω το ξεβράκωμα μέχρι να σας βάλω το τρομπόνι στον κώλο.
- taxalata xalasa
σε κυνηγουν ιλλουμπινάτοι....
δεν θέλουν να σώσεις τον κόζμο...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Δεν αισθάνομαι να με κυνηγούν.taxalata xalasa έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 00:23 σε κυνηγουν ιλλουμπινάτοι....
Αισθάνομαι ότι τους κυνηγώ εγώ και δεν ξέρουν που να κρυφτούν.
Κρύβονται στον πραγματικό.οσμο όσο εσύ διαπρεπείς στο ιντερνετseismic1 έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 00:40Δεν αισθάνομαι να με κυνηγούν.taxalata xalasa έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 00:23 σε κυνηγουν ιλλουμπινάτοι....
Αισθάνομαι ότι τους κυνηγώ εγώ και δεν ξέρουν που να κρυφτούν.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση