!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία Νο2
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία Νο2
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
☦Jacob
Charite☦ Иагов
@jaccocharite
At night, the Ukrainian Armed Forces launched a strike with 6 ATACMS missiles on a facility in the Bryansk region — Russian Defense Ministry
☦Jacob
Charite☦ Иагов
@jaccocharite
As a result of the anti-missile battle, the S-400 air defense system and the Pantsir missile defense system shot down five US-made ATACMS missiles; one was damaged.
Fragments of the damaged ATACMS missile fell on the technical territory of a military facility in the Bryansk region; a fire broke out, but there were no casualties or damage.
@jaccocharite
☦Jacob
@jaccocharite
Fragments of the damaged ATACMS missile fell on the technical territory of a military facility in the Bryansk region; a fire broke out, but there were no casualties or damage.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Τα φιλοουκρανικά Τσάτ ΓΤΠ εδώ μέσα έχουν πάθει τρελό ταράκουνο με τη ρωσική προέλαση.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Καραμελίτσα
τώρα πέρα από την πλάκα, κοντεύουν 3 χρόνια που οι ρως ξεκίνησαν τον πόλεμο και είναι τρελό ρεζιλίκι ότι ακόμα προσπαθούν να πάρουν ντονετσκ και λουγκανσκ. 3 χρόνια η ρωσική αρκούδα απέδειξε ότι είναι φαφούτα και ευνουχισμένηKauldron έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 16:02 Τα φιλοουκρανικά Τσάτ ΓΤΠ εδώ μέσα έχουν πάθει τρελό ταράκουνο με τη ρωσική προέλαση.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Δηλαδή, ούτε μια φαφούτα ευνουχισμένη, δεν μπορεί το ΝΑΤΟ να "καθαρίσει";Lord Brum έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 17:18 3 χρόνια η ρωσική αρκούδα απέδειξε ότι είναι φαφούτα και ευνουχισμένη
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
το νατο κάνει proxy wars και θέλει να φθείρει τη ρωσία αιωνίως, όχι να την καθαρίσει και αν την ωθήσει να χρησιμοποιήσει πυρηνικά
Και μήπως έχει φθαρεί τελικά η ΕΕ περισσότερο;Lord Brum έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 17:32το νατο κάνει proxy wars και θέλει να φθείρει τη ρωσία αιωνίως, όχι να την καθαρίσει και αν την ωθήσει να χρησιμοποιήσει πυρηνικά
Γιατί κάτι τέτοιο φαίνεται μέχρι τώρα.
ναι, δεν τη χάλασε την αμερική.nyxtovios έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 17:33Και μήπως έχει φθαρεί τελικά η ΕΕ περισσότερο;
Γιατί κάτι τέτοιο φαίνεται μέχρι τώρα.
προφανώς και οι τζαμπατζήδες κουτοπόνηροι που είχαν καλομάθει στη φθηνή ενέργεια και τη τζάμπα στρατιωτική προστασία ζορίζονται τώρα. Το νατο δηλαδή η αμερική πετυχαίνει τους σκοπούς που είχε θέσει
Ποιά τζάμπα προστασία; Μη λέμε ότι να ναι. Θεωρείς ότι οι ΗΠΑ "προστάτευαν" την Ευρώπη γιατί έτσι μας αγαπάνε; και όταν λέμε προστάτευαν τι εννοείς;Lord Brum έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 17:34ναι, δεν τη χάλασε την αμερική.
προφανώς και οι τζαμπατζήδες κουτοπόνηροι που είχαν καλομάθει στη φθηνή ενέργεια και τη τζάμπα στρατιωτική προστασία ζορίζονται τώρα. Το νατο δηλαδή η αμερική πετυχαίνει τους σκοπούς που είχε θέσει
Ποιές χώρες της ΕΕ απειλούνται; Θεωρητικά η Ελλάδα (από μέλος του ΝΑΤΟ), η Κύπρος (από μέλος του ΝΑΤΟ) η Πολωνία και καμιά Εσθονία. Δηλαδή πιο πολύ απειλούνται από συμμάχους των ΗΠΑ και της ΕΕ παρά από ξένους. Άρα αρχίδια προστάτευαν οι ΗΠΑ την Ευρώπη.
Οι υπόλοιπες χώρες επίσης, από ποιόν απειλούνται και χρειάζονται προστασία; Τα λεφτά που συνεισφέρουν στο ΝΑΤΟ, Γαλλίες, Ισπανίες, Γερμανίες που πάνε;
Εσύ πιστεύεις ότι όταν οι χώρες της ΕΕ χτυπήσαν φιλικά την πλάτη στην Ουκρανία και της είπαν "πάνε πάνε, θα τα καταφέρεις" τι είχαν στο μυαλό τους; Βασικά τζόγαραν ότι θα καμφεί η Ρωσία με κυρώσεις και αρχιδιές και θα συνθηκολογήσουν ή θα παρακαλάνε να τους ξανανοίξουν τα swift και να τους αφήσουν να ξαναγοράζουν κοσμήματα. Αηδίες δηλαδή.
Η ΕΕ μαζί με τις ΗΠΑ και Ζελέ, απλά τζόγαραν, και έχασαν.
Για να μην αναφέρων ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε η ΕΕ αγοράζει τους περισσότερους υδρογονάνθρακες από Ρωσία. ΜΕτά μου λες ότι θέλουν την προστασία των ΗΠΑ. Κρεμάλες χρειάζεται να στηθούν, όχι προστασία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nyxtovios την 19 Νοέμ 2024, 17:51, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Το ΝΑΤΟ ή η Αμερική; Αποφάσισε, γιατί οι χώρες της Ευρώπης, οι τζαμπατζίδες όπως λες, είναι κι αυτές στο ΝΑΤΟ.Lord Brum έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 17:34ναι, δεν τη χάλασε την αμερική.
Occasio facit furem
Και για του λόγου το αληθές
Παρά τις κυρώσεις, η ΕΕ παραμένει ο μεγαλύτερος εισαγωγέας
https://www.newsbreak.gr/kosmos/769937/ ... iko-aerio/
Από τον Φεβρουάριο του 2022 η ΕΕ έχει «σκάσει» στη Ρωσία πάνω από 200 δισ. ευρώ για πετρέλαιο και φυσικό αέριο
19.11.2024 • 13:57

Κατά τα άλλα χρειαζόμαστε προστασία από τη Ρωσία.
Παρά τις κυρώσεις, η ΕΕ παραμένει ο μεγαλύτερος εισαγωγέας
https://www.newsbreak.gr/kosmos/769937/ ... iko-aerio/
Από τον Φεβρουάριο του 2022 η ΕΕ έχει «σκάσει» στη Ρωσία πάνω από 200 δισ. ευρώ για πετρέλαιο και φυσικό αέριο
19.11.2024 • 13:57
Spoiler

Κατά τα άλλα χρειαζόμαστε προστασία από τη Ρωσία.
- Dwarven Blacksmith
Σωστός, άρα η διάλυση του ΝΑΤΟ είναι επιτακτική ανάγκη, ο #1 στόχος της ΕΕ και απόλυτο προαπαιτούμενο για την επιβίωση της.Lord Brum έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 17:34ναι, δεν τη χάλασε την αμερική.
Αν γνώριζες πόση προετοιμασία είχε κάνει η Ουκρανία σε οχυρώσεις, εκπαίδευση, εξοπλισμό, και πόσες φορές επανεξοπλίστηκε, δε θα το έλεγες αυτό.Lord Brum έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 17:18τώρα πέρα από την πλάκα, κοντεύουν 3 χρόνια που οι ρως ξεκίνησαν τον πόλεμο και είναι τρελό ρεζιλίκι ότι ακόμα προσπαθούν να πάρουν ντονετσκ και λουγκανσκ. 3 χρόνια η ρωσική αρκούδα απέδειξε ότι είναι φαφούτα και ευνουχισμένηKauldron έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 16:02 Τα φιλοουκρανικά Τσάτ ΓΤΠ εδώ μέσα έχουν πάθει τρελό ταράκουνο με τη ρωσική προέλαση.
Κανένας σχηματισμός Δυτικών χωρών δεν αντιμετώπισε κάτι τέτοιο. Απεναντίας, από άοπλους Αφγανούς και Χούτηδες κατάφεραν και νικήθηκαν.
Λογικό θα μου πείς, αφού οι Δυτικοί είναι αδερφές.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1919 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-