Άρα είμαι ον της Ηλιακής Σειράς...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βουδδιστική Κόλαση και Σωτηρία
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- tanipteros
Re: Βουδδιστική Κόλαση και Σωτηρία
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

- tanipteros
Βέβαια Το Πνεύμα-Νους που έχει κάθε ψυχή είναι εκπόρευση του Ενός-Θεού-Νου... όλοι στην ουσία είμαστε Ηλιακά τέκνα και αυτήν την αλήθεια μερικοί την γνωρίζουν ενώ άλλοι την αγνοούν...για αυτό επιστρέφουμε στο Εν-Ήλιο-Θεό-Νου

- Αχθος Αρουρης
- Phorum.gr user: Αχθος Αρουρης
καλησπερα .........Νατάσα έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 17:49Το γεγονός ότι κάποια στιγμή η κόλαση θα λήξει, δεν αναιρεί την ύπαρξη της κόλασης. Σκέψου το εξής, αυτήν την στιγμή που μιλάμε, κάποιες ψυχές ΗΔΗ έχουν κολαστει και κάποιες άλλες θα κολαστουν στο μέλλον.Αχθος Αρουρης έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 16:08εαν υπαρχει μετανοια στην κολασηΝατάσα έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 14:39
Τανιπτερε, να είσαι καλά για την ανάρτηση σου και την κατάθεση απόψεων και γνώσης. Προσωπικά μου αρέσει να διαβάζω για άλλες θρησκείες και να ανακαλύπτω κάποια κοινά στοιχεία με τον Χριστιανισμό. Εδώ βρήκα κοινά, την λύτρωση των κολασμενων με τις προσευχές, τις προσφορές, τις ελεημοσυνες και τα μνημόσυνα, καθώς και την κοινή σκέψη, ελπίδα και πίστη ότι ΚΑΠΟΤΕ Η ΚΌΛΑΣΗ ΘΑ ΛΉΞΕΙ! Εδώ να θυμίσω την γνώση από τον Δημοσθένη ότι μετά την Δευτέρα Παρουσία ο Θεός θα δώσει εντολή στον πρώτο Ελοχιμ να μπει μέσα στην κόλαση και να σώσει όσες ψυχές μετανοήσουν, έστω και την τελευταία στιγμή!
τοτε η κολαση δεν ειναι κολαση
(καθαρτηριο δαντε) .....
ποιος θα επιθυμουσε να συνεχιζει να βασανιζεται
χωρις τελος μεσα σε κολαση ;
μεταθανατια ειναι δυνατον να υπαρχει ψυχη,
οσο ακολαστη κι αν ειναι, που να μην θελει
να σωθει απο μια ανευ τερματισμου κολαση
εφ οσον εχει την ευκαιρια μετανοιας ;
............................
Στο δεύτερο ερώτημα σου, σου απαντώ πρώτα από την παράδοση της εκκλησίας μας που μας λέει ότι η Παναγία τριγυρνά συνεχώς μέσα στην κόλαση για να σώσει οποια ψυχή το θελήσει, αλλά ΠΟΛΛΈΣ ΦΟΡΈΣ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΒΛΑΣΤΗΜΙΕΣ!!! Τι συμβαίνει; Αυτό που συμβαίνει είναι ότι επειδή κάποιες ψυχές ΧΡΟΝΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΚΊΑ, δεν μπορεί το μέσα τους να μεταστραφει και να μετανοήσει ακόμα και στην κόλαση που βρίσκεται! Επίσης, ακόμα και την δεύτερη ευκαιρία που θα τους δοθεί μετά την Δευτέρα Παρουσία, αυτές οι ψυχές θα την απαρνηθουν! Ο Δημοσθένης στην σωτήριολογια του λέει ότι κάποιες ψυχές στο τέλος θα διαλυθούν πηγαίνοντας στον χώρο της ανυπαρξίας, δηλ. στον Μη Όντα. Δυστυχώς. Όσο μεγάλο και αν είναι το έλεος του Θεού, κάποιες ψυχές θα χαθούν.
αν καταλαβα, η soi-disant διαφορα μας ειναι μια λεξη ...
μετανοια - ελεος
εν τω αδη ουκ εστι μετανοια ........
οι επιμνημοσυνες δεησεις ειναι αιτησεις
που απευθυνονται προς τα ελεη του θεου
και την αφεσιν αμαρτιων ........
οσο ξερω πουθενα στην αγια γραφη δεν υποστηριζεται
δυνατοτητα μετανοιας στον αδη ......
ο διαιτητης αμα και σφυριξε την ληξη ..... τελος ......
δεν αλλαζει οτι εγραψε το βιντεο .... μονο στο ελεος
υπαρχει ελπιδα αναπαυσεως.......
η περι αποκαταστασεως των παντων ιδεα (ωριγενης)
θεωρειται θεολογουμενο .....
δηλ συζηταμε, αναζηταμε αλλα δεν καταληγουμε .......
καλο βραδυ ............
.......................................
- taxalata xalasa
όχι μόνο αριθμό πιστών...Λοξίας έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 10:00
Αλλά επειδή ένα τέτοιο Ον, αν υπάρχει, δεν είναι δυνατόν να κάνει τέτοιες παπαριές, όλα όσα πιστεύει και νομίζει ότι ξέρει ο άνθρωπος στο θέμα αυτό, είναι αποτέλεσμα αιώνων φοβικής κατήχησης των θρησκειών. Οι θρησκείες, που σαν άλλες ανώνυμες εταιρείες, φροντίζουν πρωταρχικά το κέρδος τους με την αύξηση του μετοχικού τους κεφαλαίου (αριθμός πιστών) και την συγκράτηση των προβάτων στο δικό τους μαντρί.
και χωράφια αλλωνώνε...
ρομπαίοι κλέφτες...
και δεν πληρώνουν και τα του Καισαρος Καισαρι παρόλο που το διδάσκουν στα γίδια....
απατεώνες... μαφία...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Εκεί στα μακρυνά αστρικά ταξίδια σου, το έχασες κάπως.tanipteros έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 10:21 μου φαίνεται διαβάζεις τι σου γράφω αλλά δεν τα κατανοείς...
Το ΓΙΑΤΙ υπάρχει ο θάνατος έχει απάντηση ΔΙΟΤΙ το επιθύμησαν τα όντα, για να κατανοήσουν την κατάσταση αθανασίας που είναι (έλειψη γνώσης)
Το ΠΟΙΟΣ εισείγαγε τον θάνατο έχει απάντηση ΤΑ ίδια τα όντα το κάναν
Αλλά ΟΛΑ αυτά είναι μια θεωρία που επιδέχεται αμφισβήτηση....
Κανένα ον δεν επιλέγει τον θάνατο για να νοιώσει την ανύπαρκτη και ακατανόητη αθανασια. Θέλει απλά να ζήσει.
Όνειρα θερινής νυκτός.
Έχω την αίσθηση οτι σε έχουνε μπλέξει. Δεν θα το παραδεχτείς, αλλά εγώ είμαι σίγουρη.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- tanipteros
Η επιλογή της γνώσης του θανάτου έχει 2 σκέλη...Πασιφάη έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 01:13Εκεί στα μακρυνά αστρικά ταξίδια σου, το έχασες κάπως.tanipteros έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 10:21 μου φαίνεται διαβάζεις τι σου γράφω αλλά δεν τα κατανοείς...
Το ΓΙΑΤΙ υπάρχει ο θάνατος έχει απάντηση ΔΙΟΤΙ το επιθύμησαν τα όντα, για να κατανοήσουν την κατάσταση αθανασίας που είναι (έλειψη γνώσης)
Κανένα ον δεν επιλέγει τον θάνατο για να νοιώσει την ανύπαρκτη και ακατανόητη αθανασια. Θέλει απλά να ζήσει.
Όνειρα θερινής νυκτός.
Έχω την αίσθηση οτι σε έχουνε μπλέξει. Δεν θα το παραδεχτείς, αλλά εγώ είμαι σίγουρη.
- είτε το ον έχει άγνοια και απορεί για τον θάνατο και δημιουργεί τις συνθήκες να τον βιώσει
- είτε το ον προέρχεται από υπόσταση πόνου και αρνείται μια νέα ζωή-ενσάρκωση και επιθυμεί την ανυπαρξία
και τα 2 οδηγούν σε ενσάρκωση

Ώπα.tanipteros έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 01:18Η επιλογή της γνώσης του θανάτου έχει 2 σκέλη...Πασιφάη έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 01:13Εκεί στα μακρυνά αστρικά ταξίδια σου, το έχασες κάπως.tanipteros έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 10:21 μου φαίνεται διαβάζεις τι σου γράφω αλλά δεν τα κατανοείς...
Όνειρα θερινής νυκτός.
- είτε το ον έχει άγνοια και απορεί για τον θάνατο και δημιουργεί τις συνθήκες να τον βιώσει
- είτε το ον προέρχεται από υπόσταση πόνου και αρνείται μια νέα ζωή-ενσάρκωση και επιθυμεί την ανυπαρξία
Το πρώτο σκέλος είναι σε φάση διαταραχής
Το δεύτερο έχει να κάνει με τον ανείπωτο πόνο και όχι με άρνηση στο θρησκευτικό πεδίο. Αν θελήσει να τελειώνει με μια αφόρητη κατάσταση, έχει να κάνει με την ζωή που βιώνει και όχι με το τι νομίζεις εσύ οτι επιθυμεί.
Η ψυχή, έχει αλληγορική σημασία, δεν πλανάται. Όταν σβήνει ο ανθρωπος, τελειώνουν όλα.
- tanipteros
διαφωνούμεΠασιφάη έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 01:27Ώπα.tanipteros έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 01:18Η επιλογή της γνώσης του θανάτου έχει 2 σκέλη...Πασιφάη έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 01:13
Εκεί στα μακρυνά αστρικά ταξίδια σου, το έχασες κάπως.
Όνειρα θερινής νυκτός.
Το δεύτερο έχει να κάνει με τον ανείπωτο πόνο και όχι με άρνηση στο θρησκευτικό πεδίο. Αν θελήσει να τελειώνει με μια αφόρητη κατάσταση, έχει να κάνει με την ζωή που βιώνει και όχι με το τι νομίζεις εσύ οτι επιθυμεί.
Η ψυχή, έχει αλληγορική σημασία, δεν πλανάται. Όταν σβήνει ο ανθρωπος, τελειώνουν όλα.
η παύση της υπόστασης γίνεται μόνο όταν ο νους απελευθερωθεί από την σαμσάρα-γίγνεσθαι δλδ μόνο στο Νιρβάνα
μέχρι τότε ενσαρκώνεται σε νέες υποστάσεις - μετενσάρκωση

Σωστά Τάνι. Ας συμφωνήσουμε πως διαφωνούμε. Εκεί που ήσουν ήμουνα, κι εδώ που είμαι θα'ρθεις. Όταν αντιληφθείς την παραμύθα.tanipteros έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 01:30διαφωνούμεΠασιφάη έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 01:27Ώπα.tanipteros έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 01:18
Η επιλογή της γνώσης του θανάτου έχει 2 σκέλη...
η παύση της υπόστασης γίνεται μόνο όταν ο νους απελευθερωθεί από την σαμσάρα-γίγνεσθαι δλδ μόνο στο Νιρβάνα
- tanipteros
Πάσι θυμάμαι παλιοτερες ενσαρκώσεις μου..δεν πρόκειται να έρθω εκει που είσαι...Πασιφάη έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 01:34Σωστά Τάνι. Ας συμφωνήσουμε πως διαφωνούμε. Εκεί που ήσουν ήμουνα, κι εδώ που είμαι θα'ρθεις. Όταν αντιληφθείς την παραμύθα.tanipteros έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 01:30διαφωνούμεΠασιφάη έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 01:27
Ώπα.

Το λες τώρα. Μέχρι να αποτρελλαθείς και να ψάχνεσαι. Να εύχεσαι να σκάσεις μύτη στην πραγματικότητα. Στο λέω με ειλικρινές νοιάξιμο. Ό,τι κατάλαβες.tanipteros έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 01:35Πάσι θυμάμαι παλιοτερες ενσαρκώσεις μου..δεν πρόκειται να έρθω εκει που είσαι...Πασιφάη έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 01:34Σωστά Τάνι. Ας συμφωνήσουμε πως διαφωνούμε. Εκεί που ήσουν ήμουνα, κι εδώ που είμαι θα'ρθεις. Όταν αντιληφθείς την παραμύθα.tanipteros έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 01:30
διαφωνούμε
- tanipteros
θέλω να σου πω πως έχουμε διαφορετικές εμπειρίες ζωής... εμένα είναι λίγο πιο μεταφυσικές και "τρελούτσικες" (<--- χαριτωμενιά μην το πάρεις κυριολεκτικά) θέλω να σου δείξω απλά την διαφοράΠασιφάη έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 01:38Το λες τώρα. Μέχρι να αποτρελλαθείς και να ψάχνεσαι. Να εύχεσαι να σκάσεις μύτη στην πραγματικότητα. Στο λέω με ειλικρινές νοιάξιμο. Ό,τι κατάλαβες.tanipteros έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 01:35Πάσι θυμάμαι παλιοτερες ενσαρκώσεις μου..δεν πρόκειται να έρθω εκει που είσαι...Πασιφάη έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 01:34
Σωστά Τάνι. Ας συμφωνήσουμε πως διαφωνούμε. Εκεί που ήσουν ήμουνα, κι εδώ που είμαι θα'ρθεις. Όταν αντιληφθείς την παραμύθα.

Δεν σε παρεξηγώ λεβεντάκο μου. Απλά προσεχε.tanipteros έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 01:42θέλω να σου πω πως έχουμε διαφορετικές εμπειρίες ζωής... εμένα είναι λίγο πιο μεταφυσικές και "τρελούτσικες" (<--- χαριτωμενιά μην το πάρεις κυριολεκτικά) θέλω να σου δείξω απλά την διαφοράΠασιφάη έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 01:38Το λες τώρα. Μέχρι να αποτρελλαθείς και να ψάχνεσαι. Να εύχεσαι να σκάσεις μύτη στην πραγματικότητα. Στο λέω με ειλικρινές νοιάξιμο. Ό,τι κατάλαβες.tanipteros έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 01:35
Πάσι θυμάμαι παλιοτερες ενσαρκώσεις μου..δεν πρόκειται να έρθω εκει που είσαι...
- tanipteros
Σε ευχαριστώ για το νιάξιμο, ΠάσιΠασιφάη έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 01:44Δεν σε παρεξηγώ λεβεντάκο μου. Απλά προσεχε.tanipteros έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 01:42θέλω να σου πω πως έχουμε διαφορετικές εμπειρίες ζωής... εμένα είναι λίγο πιο μεταφυσικές και "τρελούτσικες" (<--- χαριτωμενιά μην το πάρεις κυριολεκτικά) θέλω να σου δείξω απλά την διαφοράΠασιφάη έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 01:38
Το λες τώρα. Μέχρι να αποτρελλαθείς και να ψάχνεσαι. Να εύχεσαι να σκάσεις μύτη στην πραγματικότητα. Στο λέω με ειλικρινές νοιάξιμο. Ό,τι κατάλαβες.![]()

- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Ανήκουμε σε αντίθετα Ιερατεία...αλλά άλλο εννοουσα...
Κανεις θνητός δεν είναι τόσο καθαρός ώστε να μην απωθείται ως έτερον...
Παρατηρητής...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 149 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
-