!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πάνε να φάνε λεφτά ακόμη και για το λογότυπο του ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Re: Πάνε να φάνε λεφτά ακόμη και για το λογότυπο του ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

5.000 ρουβλια πληρωσε το 1934 ο λαος της Σοβιετιας για το logo του μετρο της Μοσχας

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Otto Weininger έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 22:38
Kauldron έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 22:33
Otto Weininger έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 14:15

Ακόμα δω είσαι μωρή λινάτσα των συριζανελ εσύ;
Όττο, έχω φκιάσει ένα λογότυπο στο πέηντ. Θα πείς μια κουβέντα μπάς και πάρω κάνα χιλιαρικάκι? Τα μοιραζόμαστε αμα είναι. :003:
Εγώ μέσα είμαι. Και όχι χιλιαρικακι ή κάνουμε δουλειές ή όχι.
:D
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

SeaHawk έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 22:24 H Palladian ανηκει στον Γιωργο Λιμπερη ιδιοκτητη του mikrometoxos.gr

Αυτος που εγραψε το αρθρο ο Νεστορας Κεχαγιας πρεπει να ειναι μεγαλη διανοια.
Nestoras Inva Kechagias
12 λ. ·
Δυο πραγματάκια για να το κλείσω (από την πλευρά μου) το θέμα με το άρθρο, την έρευνα των εταιριών, και όλο αυτό με την οπτική ταυτότητα του Μετρό Θεσσαλονίκης.
Με ρωτάνε «τι προσπαθείς να πετύχεις;».
Βλέπω πολύ συχνά, έως καθημερινά, να υποτιμάται το επάγγελμα του γραφίστα. Να θεωρούμαστε «τα παιδιά του δημιουργικού», οι «ζωγραφίστες», αυτοί που απλά βάζουν λίγη φαντασία και πέντε κλικ για να κάνουν πιο «όμορφη και γυαλιστερή» μια επικοινωνία.
Είτε από τους ανώτερους διοικούντες μέσα σε μια εταιρία, είτε από πελάτες, είτε από μεγαλύτερους θεσμούς, είτε από τον απλό κόσμο, υπάρχει μια περίεργη και αμήχανη στάση στην σημασία και την αξια του σωστά μελετημένου και ποιοτικού σχεδιασμού.
Βλέποντας επανειλλημένα να υποτιμάται αυτή η αξία, θέλησα να παρέμβω όσο μου επιτρέπει η μη-θεσμική μου ιδιότητα του απλού γραφίστα, ώστε να εξηγήσω την αξια αυτή, καθώς και να αποδείξω με στοιχεία την συνειδητή της υποβάθμιση.
Προσπαθώ να πετύχω την ενημέρωση και επίγνωση στο πραγματικό πρόβλημα που έχει ο κλάδος του σχεδιασμού, το οποίο ίσως ξεκινά από την μη αναγνώριση του από τους θεσμούς, ως σημαντικό τμήμα της κουλτούρας.
Όταν δεν αναγνωρίζεις την αξια του σχεδιασμού, δεν μπορείς να κρίνεις, να αξιοποιείς τους πόρους και το δυναμικό, να αναθέτεις και να υλοποιείς έργα που αφορούν τον σχεδιασμό.
Οι δομημένες, διαφανείς και αξιοκρατικές διαδικασίες αξιολόγησης και ανάθεσης σχεδιαστικού έργου, είναι κυρίως απούσες ή ελλείπεις και αυτοσχέδιες.
Για αυτό και είμαστε θεατές ή αδικημένοι ξανά και ξανά, βλέποντας ευκαιρίες για ποιοτικό και ουσιαστικό σχεδιασμό να χάνονται στον βωμό πρακτικών εκτός ηθικής (αλλά ίσως δυστυχώς εντός νόμου).
Προσπαθώ να δείξω το πρόβλημα για να το δείτε. Όχι να κουνήσω το δάχτυλο. Όχι να τιμωρήσω ή τίποτα αντίστοιχο. Δεν είναι δουλειά μου ή πρόθεση μου αυτή σε καμία περίπτωση.
Θέλω να μπουν κάποιες βάσεις και κανόνες όπου η ανάθεση σχεδιαστικού έργου να κερδίζεται με κριτήρια εκτίμησης και όχι υποτίμησης του σχεδιασμού. Με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, και όχι με τσαπατσουλιές ίσα ίσα για να τσεκάρουμε το κουτάκι πως έγινε το έργο.
Αυτό προσπαθώ να πετύχω, ως ένας μικρός από τους πολλούς μικρούς και μεγάλους που πιστεύουν και ελπίζουν το ίδιο με μένα στον κλάδο του σχεδιασμού.

.

Ανάθεση Σχεδιαστικού Εργου λέει.....ναφιάξει ενα ΜΟΥ και ενα ΝΙ..... :smt005:

Και να πληρωθεί οσο μια Γκαρσονιέρα..... :fp:

Αντε πέθανε ρε Νεόπλουτο λαμόγιο εσύ κι η νοοτροπία σου κι οι ομοιοί σου.....

Και βάλτε και τα Λόγκο στο Γκόλο σας.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Otto Weininger έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 14:15 Ψέμα είναι ότι 8Κ ήταν το συνολικό κόστος και πήγε 30Κ.
Αυτό έβαλα.
Δεν είναι καθόλου ψέμα, η προκήρυξη ήταν για 8 χιλιάδες και το κόστος πήγε στις 30 χιλιάδες. Αυτό είναι όμως το λιγότερο της υπόθεσης.

Otto Weininger έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 14:15 Έως 30Κ επιτρέπεται απευθείας ανάθεση με νόμο σύριζα που κωλογλειφεις κάθε τόσο (και που όταν ψηφίστηκε έκανες τουμπεκί)
Να χρησιμοποιείς την λέξη "κωλογλείφεις" για τον εαυτό σου. Εγώ ούτε καν υποστήριξα ποτέ τον ΣΥΡΙΖΑ, εσύ γλείφεις τις κατουρημένες ποδιές του Μητσοτάκη και του Άδωνη και όλου του συναφιού τους.
Otto Weininger έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 14:15Σε πλήρη άρνηση είσαι εσύ μετά τον ψυχολογικό κλονισμό σου με την πανδημία και τα lockdown που λαλησες εντελώς, κάτι σαν την Νίκη μετά τα Τέμπη.
Κανέναν κλονισμό δεν είχα. Εγώ δεν κόντεψα να πεθάνω όπως εσύ, από τις συμβουλές της κυβέρνησής σου. Η σημερινή ΝΔ εξελίχθηκε στην χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών. Εγώ, σε αντίθεση με σένα -πάλι-, δεν έχω πρόβλημα να δω ότι μια επιλογή μου ήταν λάθος, διότι ψήφισα την ΝΔ το 2019 με την ελπίδα ότι κάτι έχει αλλάξει. Τελικά όντως κάτι άλλαξε, προς το πολύ χειρότερο.

Επίσης, να θυμίσω ακόμη μια φορά πως ό,τι μα ό,τι είχα πει στην περίοδο του κορωνοϊού αποδείχθηκε πέρα για πέρα σωστό και είσαι από τους λίγους που έχουν απομείνει να έχουν μια ξεψυχισμένη αντίρρηση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

SeaHawk έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 22:38 5.000 ρουβλια πληρωσε το 1934 ο λαος της Σοβιετιας για το logo του μετρο της Μοσχας
Άρα για σένα η Σοβιετική Ένωση είναι κριτήριο σύγκρισης για το αν κάτι το κάνουμε καλά. Το μάθαμε κι αυτό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

hellegennes έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 23:30 Δεν είναι καθόλου ψέμα, η προκήρυξη ήταν για 8 χιλιάδες και το κόστος πήγε στις 30 χιλιάδες. Αυτό είναι όμως το λιγότερο της υπόθεσης.
Αρχικα εκαναν διαγωνισμο μονο για το logo αποφασιζοντας να δωσουν συνολικα 14.000€ στα τρια πρωτα βραβεια δηλαδη αποφασισαν να ξοδεψουν για το logo 14.000€
Στην συνεχεια προσθεσαν και αλλα αντικειμενα στην προσκληση για συμβαση και ανεβασαν το κοστος στα 30.000€
Ειναι κατι που δεν καταλαβαινεις;
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

hellegennes έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 23:32
SeaHawk έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 22:38 5.000 ρουβλια πληρωσε το 1934 ο λαος της Σοβιετιας για το logo του μετρο της Μοσχας
Άρα για σένα η Σοβιετική Ένωση είναι κριτήριο σύγκρισης για το αν κάτι το κάνουμε καλά. Το μάθαμε κι αυτό.
Ειμαι ο μονος που παρεθεσε με στοιχεια κοστος για logo αλλου μετρο
Αν δεν σαρεσει δεν μπορω να κανω κατι.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Feindflug έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 14:30
Μαδουραίος έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 13:08 Εικόνα
Ωραίο λογότυπο έκανε ο τύπος, αλλά κάπως πολύπλοκο, βαρύ.

Το Νο.2 θεωρώ ότι είναι ταιριαστό και λιτό όσο πρέπει, για να μπορεί να αποτυπώνεται και σε μικρότερες επιφάνειες, χωρίς να φαίνεται σαν μουτζούρα.
Όλες οι προτάσεις του μια χαρά είναι. Δυστυχώς θα μείνουμε για πάντα με αυτήν την φάρσα και θα γελάει μαζί μας το άπαν σύμπαν. Δεν είναι η πρώτη φορά, κάποιοι μάλιστα πρέπει να ηδονίζονται που γελάνε μαζί μας παντού. Θα είναι κάποιο βίτσιο αυτοεξευτελισμού.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

SeaHawk έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 23:34
hellegennes έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 23:32
Ειμαι ο μονος που παρεθεσε με στοιχεια κοστος για logo αλλου μετρο
Αν δεν σαρεσει δεν μπορω να κανω κατι.
Η απόκρισή σου δεν είναι απάντηση σ' αυτό που έγραψα. Δεν περίμενα βέβαια τίποτα άλλο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

hellegennes έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 23:30 Δεν είναι καθόλου ψέμα, η προκήρυξη ήταν για 8 χιλιάδες και το κόστος πήγε στις 30 χιλιάδες. Αυτό είναι όμως το λιγότερο της υπόθεσης.
Ξαναδιάβασε τι έβαλα και σταματά τα ψέματα.
Να χρησιμοποιείς την λέξη "κωλογλείφεις" για τον εαυτό σου. Εγώ ούτε καν υποστήριξα ποτέ τον ΣΥΡΙΖΑ, εσύ γλείφεις τις κατουρημένες ποδιές του Μητσοτάκη και του Άδωνη και όλου του συναφιού τους.
Ναι όντως, κάνεις κάτι πολύ χειρότερο. Εκθειάζεις ετεροχρονισμένα και με ψέματα (που δεν τα ξεστομίζουν ούτε ζαίοι) το τσίρκο που κυβέρνησε 2015-19.
Κανέναν κλονισμό δεν είχα. Εγώ δεν κόντεψα να πεθάνω όπως εσύ, από τις συμβουλές της κυβέρνησής σου.
Όχι απλά κλονισμό, σαλταρες τελείως.
Και από ποιες συμβουλές της κυβέρνησής μου βρε καραγκιόζη πήγα να πεθάνω ;
Συμβούλεψε η κυβέρνηση να μου φταρνιστει ο άλλος μέσα στην μάπα την ώρα μάλιστα που από δική μου μαλακία λόγω βιασύνης δεν είχα βάλει την προσωπίδα ενώ εκτελούσα rapid σε συμπτωματικό;

Επίσης, να θυμίσω ακόμη μια φορά πως ό,τι μα ό,τι είχα πει στην περίοδο του κορωνοϊού αποδείχθηκε πέρα για πέρα σωστό και είσαι από τους λίγους που έχουν απομείνει να έχουν μια ξεψυχισμένη αντίρρηση.
Αλίμονο.
Ήδη στα συνέδρια συζητάνε τι καλά που θα ήταν αν τα αφήναμε όλα χυμαδιό, ενώ περίπου 250 μελέτες (που σε ευχαριστούν στον πρόλογο) απέδειξαν ότι ένα βαγόνι γεμάτο με άτομα που δεν φοράνε μάσκα ειναι ακριβώς το ίδιο με ένα βαγόνι που φοράνε όλοι μάσκα.

Άντε τράβα παραπέρα που νομίζεις θα μπω ξανά στο τρυπάκι των εμμονων σου.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Επειδη ειδα φωτογραφιες απο την διευθυνση της mnms οριστε και η διευθυνση που δηλωνει ο rob snow οπου ηθελε να κερδισει τον διαγωνισμο

Εικόνα

Σιγουρα ο Ρομπ εχει κανει απο το 2015 πολλαπλασιο τζιρο απο τα 4.000.000€ της mnms που κοροιδευανε οι Χελιδες και σιγουρα εχει δηλωσει και τον σωστο ΚΑΔ :smt005: :smt005: :smt005:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 17 Νοέμ 2024, 23:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

hellegennes έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 23:30 Εγώ δεν κόντεψα να πεθάνω όπως εσύ, από τις συμβουλές της κυβέρνησής σου.
Τι γραφει ρε το ατομο εχει ξεφυγει τελειως :o :o :o
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

SeaHawk έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 23:46
hellegennes έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 23:30 Εγώ δεν κόντεψα να πεθάνω όπως εσύ, από τις συμβουλές της κυβέρνησής σου.
Τι γραφει ρε το ατομο εχει ξεφυγει τελειως :o :o :o
γάμησε τα.
ιστορικό χαμηλό.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Otto Weininger έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 23:44
Ξαναδιάβασε τι έβαλα και σταματά τα ψέματα.
Μαλακίες έβαλες και ξέρεις ότι είναι ψέματα αυτό που λες και το συνεχίζεις.

Otto Weininger έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 23:44 Ναι όντως, κάνεις κάτι πολύ χειρότερο. Εκθειάζεις ετεροχρονισμένα και με ψέματα (που δεν τα ξεστομίζουν ούτε ζαίοι) το τσίρκο που κυβέρνησε 2015-19.
Δεν εκθειάζω τίποτα. Η κατάσταση ΗΤΑΝ πολύ καλύτερη το 2015-2019 όχι γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν καλύτερος από το τσίρκο απατεώνων που κυβερνάει τώρα, αλλά ακριβώς γιατί οι τωρινοί είναι οι χειρότεροι που έχουν περάσει ποτέ.

Αυτό το "δεν το ξεστομίζουν ούτε ζαίοι" είναι μια συχνή delusional ατάκα σου για πράγματα που λένε όλοι οι Έλληνες εκτός από κομματόσκυλα της ΝΔ.
Otto Weininger έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 23:44 Και από ποιες συμβουλές της κυβέρνησής μου βρε καραγκιόζη πήγα να πεθάνω ;
Έκανες εμβόλιο χωρίς να χρειάζεται και κόντεψες να πεθάνεις από την αντίδραση του οργανισμού σου. Τα άλλα είναι φαντασιώσεις. Όλοι περάσαμε κορωνοϊό, μόνο εσύ πήγες να πεθάνεις, γιατί στο μυαλό σου πήρες υπέρμετρη δόση επειδή ο άλλος φταρνίστηκε στην μάπα σου, πράγμα που δεν έχει συμβεί ποτέ σε κανένα άτομο στην υφήλιο γιατί δεν είναι καρτούν οι άνθρωποι.
Otto Weininger έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 23:44 Αλίμονο.
Ήδη στα συνέδρια συζητάνε τι καλά που θα ήταν αν τα αφήναμε όλα χυμαδιό
Υπάρχουν ήδη εκατοντάδες papers που συμφωνούν με ό,τι είχα πει. Για τα λοκντάουν, για τις μάσκες, για τα εμβόλια, για τα πάντα. Τα υπόλοιπα είναι μαλακίες σου.

Εσύ έπαθες κλονισμό επειδή αποδείχθηκαν όλα λάθος και δεν μπορείς να το αποδεχτείς, στον βαθμό που σου έβαζα επίσημα κείμενα με οδηγίες και τα αρνιόσουν ξανά και ξανά σαν καθυστερημένος.

Ειλικρινά, ελπίζω όντως να σε πληρώνει το κόμμα σου για να γράφεις όλες αυτές τις μαλακίες, αλλιώς είναι απλά θλιβερό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

hellegennes έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 03:22 ...
όλα αυτά που έγραψες είναι ένα κοκτέιλ ψεμάτων και μαλακίας και ως τέτοια θα αντιμετωπίζονται από δω και πέρα.
με αδιαφορία.
όταν γράψεις κάτι που να αξίζει τον χρόνο μου και κυρίως όταν γράψεις κάτι που να το γνωρίζεις, τότε θα ασχοληθώ να σου απαντήσω.

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”