Για εκπαιδευτικούς λόγους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πως σας φαινεται το φαβορι για Miss Universe;
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: Πως σας φαινεται το φαβορι για Miss Universe;
google strapless dildo
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
εμένα να σε πω την αλήθεια σταρκίδια μου, έχω κανονικά προβλήματα να λύσω καθημερινά, τα άλλα αυτά που λες είναι θέματα παιδείας>συμπεριφοράς (άρα μη προβλήματα και ταυτόχρονα προβληματάρες) και κοινής λογικής (ΧΧ,ΧΥ κτλ).Πάνας έγραψε: 06 Δεκ 2018, 20:37Αν με ρωτήσεις, για εμένα είναι πολύ άδικο αυτό που γίνεται για τις γυναίκες. Άντε εσύ, εγώ τον κόβουμε και ικανοποιούμε έναν άντρα. Το να φυτρώσει πέος στις γυναίκες και να ικανοποιήσουν γυναίκα είναι πολύ πιο δύσκολο.sys3x έγραψε: 06 Δεκ 2018, 20:29τα έχει περιγράψει άριστα αυτά ο φος, με τα πανεπιστήμια στο αμέρικα κτλ, είναι και δεν είναι μόδα, περισσότερο με ψύχωση μοιάζει πάντως.Πάνας έγραψε: 06 Δεκ 2018, 20:26
Για αυτό που λέτε στο νήμα. Προώθησαν την Κοντσίτα στη γιουροβίζιον τώρα αυτή, ε σε κάποια φάση θα βαρεθεί κι ο κόσμος.
Ανισότητα και εδώ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
μη επανδρωμένη σέλφι
το πέος;Οργισμένος έγραψε: 06 Δεκ 2018, 15:10Νομιζω πως το πεος γινεται τεχνητο αιδιο.elchav έγραψε: 06 Δεκ 2018, 15:09Τα αρχιδια που έχουν γίνει τεχνητό αιδοίο, τι σου λένε;Οργισμένος έγραψε: 06 Δεκ 2018, 15:07 Ωραια ματια , ωραιο χαμογελο. Το κουτελο λιγο με χαλαει, και σχετικα πτωχη κομμωση.
Μα με ιατρικα θα μπλεξουμε τωρα;
Καλο φαινεται.
- Otto Weininger
Μη δίνεις σημασία.μη επανδρωμένη σέλφι έγραψε: 07 Δεκ 2018, 00:15το πέος;Οργισμένος έγραψε: 06 Δεκ 2018, 15:10Νομιζω πως το πεος γινεται τεχνητο αιδιο.
Καλο φαινεται.![]()
Let them make the first mistake. We make the last move.
- hellegennes
Ναι, βγαίνει σε αυτές τις δύο βερζιόν κι αυτό ορίζεται από την βιολογία. Το τι νομίζει ότι είναι κανείς βάζει μέσα τα πάντα.blackpaint έγραψε: 06 Δεκ 2018, 17:19 Kοιτα, ο ανθρωπος βγαινει σε δυο βερσιον: αρσενικος ή θηλυκος. Σε βερσιον σκυλου, γουρουνιου η αττακ ελικοπτερου δεν εχει παρατηρηθει να βγαινει, εκτος κι αν μιλαμε μεταφορικα ή τρολαρουμε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
Uppercut
Aυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.
- blackpaint
ασφαλως οριζεται απο την βιολογια, εαν ομως ο αρσενικος ανθρωπος γινει αντρας και η θηλυκη ανθρωπισα γινει γυναικα, και τι σημαινουν τελος παντων αυτες οι λεξεις, αυτα οριζονται απο την ψυχολογια και τα gender studies, και οχι απο την κτηνιατρικη η την αεροναυπηγικη.hellegennes έγραψε: 07 Δεκ 2018, 01:31Ναι, βγαίνει σε αυτές τις δύο βερζιόν κι αυτό ορίζεται από την βιολογία. Το τι νομίζει ότι είναι κανείς βάζει μέσα τα πάντα.blackpaint έγραψε: 06 Δεκ 2018, 17:19 Kοιτα, ο ανθρωπος βγαινει σε δυο βερσιον: αρσενικος ή θηλυκος. Σε βερσιον σκυλου, γουρουνιου η αττακ ελικοπτερου δεν εχει παρατηρηθει να βγαινει, εκτος κι αν μιλαμε μεταφορικα ή τρολαρουμε.
- blackpaint
δε γελασαν οι πετρες, κατι κρετινοι ρατσιστες ειπαν κατι φριχτες αηδιες για να μειωσουν την κοπελα, η οποια κρατησε την ψυχραιμια και την αξιοπρεπεια της, κοι οι ρατσιστες εδειξαν το αληθινο τους κακασχημο προσωπο σ ολο τον κοσμο.panos291 έγραψε: 06 Δεκ 2018, 20:31 Ποιος θυμαται την Μις Ελσινκι περυσι που γελασαν και οι πετρες?
Καθολου περιεργο να βγαλουν και μις γιουνιβερς τραβελι.
- Souvlatzis
- Phorum.gr user: Souvlatzis
ΥΠΕΡ ΜΟΥΝΟΣ η κοπέλα
Δεν καταλαβαίνω το κώλυμα σας..και αυτή μια φυσιολογική γυναίκα είναι, που τυχαίνει να έχει γεννηθεί με πέος
Εγώ πάντως της έπαιρνα και πίπα άνετα
Δεν καταλαβαίνω το κώλυμα σας..και αυτή μια φυσιολογική γυναίκα είναι, που τυχαίνει να έχει γεννηθεί με πέος
Εγώ πάντως της έπαιρνα και πίπα άνετα
-
Uppercut
To μόνο κακάσχημο πρόσωπο που βλέπω εγώ είναι αυτό στην εικόνα.blackpaint έγραψε: 07 Δεκ 2018, 01:47δε γελασαν οι πετρες, κατι κρετινοι ρατσιστες ειπαν κατι φριχτες αηδιες για να μειωσουν την κοπελα, η οποια κρατησε την ψυχραιμια και την αξιοπρεπεια της, κοι οι ρατσιστες εδειξαν το αληθινο τους κακασχημο προσωπο σ ολο τον κοσμο.panos291 έγραψε: 06 Δεκ 2018, 20:31 Ποιος θυμαται την Μις Ελσινκι περυσι που γελασαν και οι πετρες?
- Souvlatzis
- Phorum.gr user: Souvlatzis
Η αλήθεια είναι οτι η συγκεκριμένη κοπέλα δεν είναι όμορφη, και δεν έχει να κάνει με το χρώμα, εγώ είμαι λάτρεις των μαύρων γαζελών, και μπορώ να πω με σιγουριά ότι μπορείς να βρεις πιο όμορφες μαυρούλες στην πατησιών ή ανα καιρούς και στην φυλήςblackpaint έγραψε: 07 Δεκ 2018, 01:47δε γελασαν οι πετρες, κατι κρετινοι ρατσιστες ειπαν κατι φριχτες αηδιες για να μειωσουν την κοπελα, η οποια κρατησε την ψυχραιμια και την αξιοπρεπεια της, κοι οι ρατσιστες εδειξαν το αληθινο τους κακασχημο προσωπο σ ολο τον κοσμο.panos291 έγραψε: 06 Δεκ 2018, 20:31 Ποιος θυμαται την Μις Ελσινκι περυσι που γελασαν και οι πετρες?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Souvlatzis την 07 Δεκ 2018, 01:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οργισμένος έγραψε: 06 Δεκ 2018, 15:16ακριβως.elchav έγραψε: 06 Δεκ 2018, 15:12Έστω,κριντζαρα και μόνο στη σκέψη αλλά ποιος είμαι για να κρίνωΟργισμένος έγραψε: 06 Δεκ 2018, 15:10
Νομιζω πως το πεος γινεται τεχνητο αιδιο.
Καλο φαινεται.
Ιλλουμινατικές παπαριές για να περάσουν ατζέντες του μέλλοντος,με τρανσγκέντερ άτομα,έν βήμα πριν την μετατροπή σε αντρόιντς κλπΠάνας έγραψε: 06 Δεκ 2018, 20:26Για αυτό που λέτε στο νήμα. Προώθησαν την Κοντσίτα στη γιουροβίζιον τώρα αυτή, ε σε κάποια φάση θα βαρεθεί κι ο κόσμος να ασχολείται και να σοκάρεται.sys3x έγραψε: 06 Δεκ 2018, 20:23 Πατριαρχία ισχυρή.Spoiler
επειδή πάλι δεν κατάλαβα (ποιος είναι το κοπέλι)
Εγώ έχω βαρεθεί ήδη.
Κι εγώ τους έχω σιχαθεί ειλικρινά,είναι παντού,στο ποδόσφαιρο,στο σινεμά,στη μουσική βιομηχανία,στα (πορνο)παιδικά καλλιστεία,στα τάλεντ σώου,όπου γουστάρεις.Κι ο κόσμος ασχολείται,έστω και παροδικά.Λύσαμε όλα μας τα υπαρξιακά και τώρα είναι καιρός να ασχοληθούμε με τρανς καλλιστεία κλπ.Σοβαρα ζήτηματα.
Μήπως ήταν σε αντρικά καλλιστεία ;Souvlatzis έγραψε: 07 Δεκ 2018, 01:53Η αλήθεια είναι οτι η συγκεκριμένη κοπέλα δεν είναι όμορφη, και δεν έχει να κάνει με το χρώμα, εγώ είμαι λάτρεις των μαύρων γαζελών, και μπορώ να πω με σιγουριά ότι μπορείς να βρεις πιο όμορφες μαυρούλες στην πατησιών ή ανα καιρούς και στην φυλήςblackpaint έγραψε: 07 Δεκ 2018, 01:47δε γελασαν οι πετρες, κατι κρετινοι ρατσιστες ειπαν κατι φριχτες αηδιες για να μειωσουν την κοπελα, η οποια κρατησε την ψυχραιμια και την αξιοπρεπεια της, κοι οι ρατσιστες εδειξαν το αληθινο τους κακασχημο προσωπο σ ολο τον κοσμο.panos291 έγραψε: 06 Δεκ 2018, 20:31 Ποιος θυμαται την Μις Ελσινκι περυσι που γελασαν και οι πετρες?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 852 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-
- 8 Απαντήσεις