Εδώ, βρε κακομοίρη, μέχρι πριν λίγο νόμιζες ότι ήσουν στο ΓΕΜΗ από το 1997, που δεν υπήρχε καν πριν το 2011.SeaHawk έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 15:37 Το οτι εγω αναρτησα απο την ιδια σελιδα απο χτες δεν βλεπω να σου λεει κατι ε;
Παντα πρεπει να υπαρχει το αφηγημα οτι καποιος μου μαθαινει κατι![]()
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάνε να φάνε λεφτά ακόμη και για το λογότυπο του ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης
- hellegennes
Re: Πάνε να φάνε λεφτά ακόμη και για το λογότυπο του ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

https://www.reader.gr/ellada/shedio-toy ... sto/580781Το λογότυπο Άγγλου γραφίστα για το μετρό Θεσσαλονίκης που «έκοψε» η απευθείας ανάθεση -
- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Λίνο Βεντούρα
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Otto Weininger
Σου φαίνονται πολλά;
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
από SeaHawk » Χθες, 02:32
16.Το λογοτυπο αρχικα κοστολογηθηκε στις 14.000€ τα οποια θα δινοταν ως βραβεια στους τρεις πρωτους
17.Στο τιμημα των 30.000€ συμπεριληφθηκαν εκ των υστερων εκτος απο την δημιουργια του βασικου λογοτυπου και η σημανση ολων των σταθμων της βασικης γραμμης και της επεκτασης
Οτιδηποτε διαφορετικο γραφτηκε εδω η αλλου ηταν αισχρο ψεμα.
Η πλάκα είναι ότι όσο είχανε ανοιχτό τον διαγωνισμό είχα φτιάξει ένα λογότυπο που έμοιαζε πάρα πολύ με αυτό που φτιάχτηκε τελικά.
Το άρθρο αι είναι θηλυκού γένους αγράμματε, θες να κάνεις και πλάκα στην καθαρεύουσα τρομάρα σου…SeaHawk έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 22:33 Οτο μηπως μπορεις να βοηθησεις;
viewtopic.php?f=29&t=57795
Δεν με βοηθανε αι κομμουνισται
...in order to satisfy their mania for conquest, lives are squandered...
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Τι εννοεις;unreal έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 09:12
Το άρθρο αι είναι θηλυκού γένους αγράμματε, θες να κάνεις και πλάκα στην καθαρεύουσα τρομάρα σου…
Οτι οι αγραμματοι δεν μπορουν να κανουν πλακα;
Τι λες βρε φασιστομουτρο
https://www.rthess.gr/ellada/tachiaos-g ... ti-stigmi/Ο κ. Ταχιάος ανέφερε αρχικά σχετικά με το λογότυπο του Μετρό Θεσσαλονίκης το οποίο ανοίγει σε 13 ημέρες από σήμερα (δείτε live την αντίστροφη μέτρηση εδώ) πως, «η αισθητική είναι κάτι πολύ υποκειμενικό». Όπως είπε, «αυτό το οποίο είναι σίγουρο, είναι πως ό, τι και να ερχόταν, είμαι απολύτως βέβαιος, θα προκαλούσε συζητήσεις με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Και είμαι σίγουρος ότι ένα έργο τόσο φορτισμένο όσο το μετρό της Θεσσαλονίκης, είναι σίγουρο ότι σε μια τέτοια περίπτωση θα συγκέντρωνε αντιδράσεις».
Ταυτόχρονα, τόνισε πως δεν θα μπορούσε να υπάρξει μεγαλύτερη επικοινωνιακή επιτυχία από την συζήτηση που έγινε με το λογότυπο του Μετρό Θεσσαλονίκης. «Είναι το πιο αναγνωρίσιμο λογότυπο στη χώρα αυτή τη στιγμή», τόνισε ο υφυπουργός και συμπλήρωσε πως, «πλέον έχει απασχολήσει πάρα πολύ την δημοσιότητα(…)»
O άνθρωπος είναι ηλίθιος. Όλος ο κόσμος μιλάει για τη μάσα για τα 30χιλιάρικα και αυτός βλέπει επικοινωνικακή επιτυχία.
- Μαδουραίος
- hellegennes
Μαλάκα, ειλικρινά σύνελθε, κοντεύεις να είσαι για μπουνίδια.
Μπήκες στο νήμα για να πεις ότι είναι ψέμα τι, ρε παπάρα; Ότι από τις 8 χιλιάδες το κόστος πήγε στις 30; Ότι έκοψαν τους υπόλοιπους χωρίς κανέναν λόγο για να το δώσουν με απευθείας ανάθεση σε δικό τους λαμόγιο; Ότι είναι κακόγουστο το αποτέλεσμα; Ότι είναι κλεμμένο το αποτέλεσμα από λογότυπα προς πώληση 3 ευρώ; Ότι το έδωσαν σε εταιρεία χωρίς να είναι καν αυτό το αντικείμενό τους;
Σύνελθε, μαλάκα, έχεις χωθεί βαθιά στην ψευδαίσθηση σαν να παίρνεις ναρκωτικά. Είσαι σε πλήρη άρνηση της πραγματικότητας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άδικα εκνευρίζεσαι... τρολάρει.
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
- Otto Weininger
Ψέμα είναι ότι 8Κ ήταν το συνολικό κόστος και πήγε 30Κ.hellegennes έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 13:15Μαλάκα, ειλικρινά σύνελθε, κοντεύεις να είσαι για μπουνίδια.
Μπήκες στο νήμα για να πεις ότι είναι ψέμα τι, ρε παπάρα; Ότι από τις 8 χιλιάδες το κόστος πήγε στις 30; Ότι έκοψαν τους υπόλοιπους χωρίς κανέναν λόγο για να το δώσουν με απευθείας ανάθεση σε δικό τους λαμόγιο; Ότι είναι κακόγουστο το αποτέλεσμα; Ότι είναι κλεμμένο το αποτέλεσμα από λογότυπα προς πώληση 3 ευρώ; Ότι το έδωσαν σε εταιρεία χωρίς να είναι καν αυτό το αντικείμενό τους;
Σύνελθε, μαλάκα, έχεις χωθεί βαθιά στην ψευδαίσθηση σαν να παίρνεις ναρκωτικά. Είσαι σε πλήρη άρνηση της πραγματικότητας.
Αυτό έβαλα.
Έως 30Κ επιτρέπεται απευθείας ανάθεση με νόμο σύριζα που κωλογλειφεις κάθε τόσο (και που όταν ψηφίστηκε έκανες τουμπεκί)
Το αν είναι κακόγουστο είναι υποκειμενικό, εμένα δε μου αρέσει ούτε αυτό ούτε κανένα.
Σε πλήρη άρνηση είσαι εσύ μετά τον ψυχολογικό κλονισμό σου με την πανδημία και τα lockdown που λαλησες εντελώς, κάτι σαν την Νίκη μετά τα Τέμπη.
ΥΓ: δεν είμαι για μπουνίδια, εχω πρόβλημα στο μάτι και δεν θα ανταποκριθώ όπως πρέπει. Όταν και αν γίνει καλά, το ξαναλέμε για τα μπουνιδια πάντως όχι με σένα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1038 Απαντήσεις
- 20979 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
-
- 11 Απαντήσεις