!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία Νο2
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία Νο2
με τη διαφορα να ειναι στο ποιος τους χειριζεται ...Ουκρανος η Νατοικος ... μια χαρα βαρανε Μοσχα και απο Πολωνια Λιθουανια κτλ ... αυτα περι χρονου αντιδρασης δεν ισχυουν
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Να θυμίσω απλά ποιοι είναι οι όροι που έθεσε η Ρωσία.
1. Να δώσει η Ουκρανία όσα εδάφη θέλει η Ρωσία.
2. Να δεσμευτεί ότι δεν θα εισέλθει ποτέ στο ΝΑΤΟ.
3. Να κρατήσει στρατιωτική ουδετεροτητα η Ουκρανία που σημαίνει αποστρατικοποιηση της Ουκρανίας
3. Να κρατήσει στρατιωτική ουδετεροτητα η Ουκρανία που σημαίνει αποστρατικοποιηση της Ουκρανίας
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Τα drones με θερμοβαρικα όπλα που ετοιμάζει η Ρωσία
https://www.independent.co.uk/news/worl ... 48335.html
https://www.independent.co.uk/news/worl ... 48335.html
Μπορούσε δεν μπορούσε δεν θα το μάθουμε ποτέ.Βασικά δεν μπορούμε να αλλάξουμε το παρελθόν.Μόνο το μέλλον.nyxtovios έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 17:56Η Ουκρανία από όσο ξέρουμε μπορούσε να αποφύγει τη συγκρουσηfonfon έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 17:14Δεν νομίζω ότι έπαιζε ποντάρισμα όταν επιτέθηκαν οι ιταλοί και μετά οι γερμανοί.nyxtovios έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 15:22
Πόνταρε στη νίκη των συμμάχων σωστά.
Ο Μουσολίνι που έχασε τον κρέμασαν. Έτσι πρέπει να γίνεται και πρέπει να γίνει και για τον ζελενσκαρο, αν χάσει , που μάλλον θα χάσει.
Ακόμα και αν ο Ζελένσκι είναι ένας καραγκιόζης,αυτό δεν κάνει ανώτερο τον Πούτιν.Ούτε το πρόβλημα που δημιουργεί ο Πούτιν διεθνώς.Όταν έχεις μεγάλο καράβι έχεις και τις ανάλογες ευθύνες.
Το ίδιο ισχύει και για το εσωτερικό της Ρωσίας που πολύ εύκολα θυσιάζει αρκετούς από τους δικούς του.
Τον πόλεμο μπορεί να τον κερδίσει και με σφραγίδες και υπογραφές.Τα μεγαλύτερα προβλήματα όμως θα τα βρει μπροστά μετά τον πόλεμο.Μπορεί αυτός να μην τα προλάβει για πολύ,αλλά σίγουρα θα τα παραλάβει ο επόμενος.
- Οργισμένος
Τιποτα, ψιλοπραγματα...zteo έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 18:45 Να θυμίσω απλά ποιοι είναι οι όροι που έθεσε η Ρωσία.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Οργι μου καταλαβαίνω ότι σου στοίχισε η ήττα της Καμαλας αλλά ξαναβρες λίγο από τον παλιό καλό κυνισμός σου. Τους όρους της ειρήνης τους επιβάλει ο νικητής του πολέμου όχι ο ηττημένος.Οργισμένος έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 21:19Τιποτα, ψιλοπραγματα...zteo έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 18:45 Να θυμίσω απλά ποιοι είναι οι όροι που έθεσε η Ρωσία.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Οργισμένος
Με τραμπα η ουκρανια δεν εχει ελπιδες για δικαιο. ΑΛλο αυτο, και αλλο να λες νικητη τους ξεκωλιασμενους ρωσους. Μεσα στην αυλη τους και εχει κονιορτοποιηθει το στρατευμα τους, φεραν μεχρι και τα λοιμα απο τη β κορεα για βοηθεια. Προπαγανδες του κωλου αλλου οχι εδω.zteo έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 21:23Οργι μου καταλαβαίνω ότι σου στοίχισε η ήττα της Καμαλας αλλά ξαναβρες λίγο από τον παλιό καλό κυνισμός σου. Τους όρους της ειρήνης τους επιβάλει ο νικητής του πολέμου όχι ο ηττημένος.Οργισμένος έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 21:19Τιποτα, ψιλοπραγματα...zteo έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 18:45 Να θυμίσω απλά ποιοι είναι οι όροι που έθεσε η Ρωσία.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Δεν είπα πουθενά ότι ο Πούτιν είναι ο καλόςfonfon έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 21:17Μπορούσε δεν μπορούσε δεν θα το μάθουμε ποτέ.Βασικά δεν μπορούμε να αλλάξουμε το παρελθόν.Μόνο το μέλλον.
Ακόμα και αν ο Ζελένσκι είναι ένας καραγκιόζης,αυτό δεν κάνει ανώτερο τον Πούτιν.Ούτε το πρόβλημα που δημιουργεί ο Πούτιν διεθνώς.Όταν έχεις μεγάλο καράβι έχεις και τις ανάλογες ευθύνες.
Το ίδιο ισχύει και για το εσωτερικό της Ρωσίας που πολύ εύκολα θυσιάζει αρκετούς από τους δικούς του.
Τον πόλεμο μπορεί να τον κερδίσει και με σφραγίδες και υπογραφές.Τα μεγαλύτερα προβλήματα όμως θα τα βρει μπροστά μετά τον πόλεμο.Μπορεί αυτός να μην τα προλάβει για πολύ,αλλά σίγουρα θα τα παραλάβει ο επόμενος.
το 2 ειναι υπο συζητηση ... το 1 και 3 δεν τα πιστευουν ουτε οι Ρωσοιzteo έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 18:45 Να θυμίσω απλά ποιοι είναι οι όροι που έθεσε η Ρωσία.
Ψιλοπράμματα ζητάει η Ρωσία 
Και τα πιστεύουν και τα ζητάνε. Απλά ήρθε ο καιρός οι αυταπάτες των Τραμπικων να τελειώσουν. Σε αυτόν τον πόλεμο θα υπάρξει ένας νικητής και ένας ηττημένος και είναι πολύ αργά για συμβιβαστικη λύση πλέον. Γιαυτό το μεγαλύτερο μέρος ευθύνης ανήκει στους Δημοκρατικους. Η ευθύνη των Ρεπουμπλικανων είναι να επιλέξουν είτε να συνεχίσουν τον πόλεμο μήπως νικήσουν είτε να αποδεχθούν την ήττα τους.nostromos έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 21:58το 2 ειναι υπο συζητηση ... το 1 και 3 δεν τα πιστευουν ουτε οι Ρωσοιzteo έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 18:45 Να θυμίσω απλά ποιοι είναι οι όροι που έθεσε η Ρωσία.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
πιστευεις πως η Δυση δεν ηξερε απο την αρχη την εκβαση του πολεμου αυτου ...? αλλο φτανω σε μια συμφωνια που μπορει να αποδεχτει η Ουκρανια και αλλο αυτο που ζητανε οι Ρωσοι ... δεν προκειται να το δεχτουν ... και οσο δεν το δεχονται οι Ουκρανοι ο πολεμος δεν θα σταματησει και υπαρχει παντα ο κινδυνος ευρυτερης εμπλοκης ... δεν νομιζω οτι η Μοσχα το θελει αυτο ...zteo έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 23:22Και τα πιστεύουν και τα ζητάνε. Απλά ήρθε ο καιρός οι αυταπάτες των Τραμπικων να τελειώσουν. Σε αυτόν τον πόλεμο θα υπάρξει ένας νικητής και ένας ηττημένος και είναι πολύ αργά για συμβιβαστικη λύση πλέον. Γιαυτό το μεγαλύτερο μέρος ευθύνης ανήκει στους Δημοκρατικους. Η ευθύνη των Ρεπουμπλικανων είναι να επιλέξουν είτε να συνεχίσουν τον πόλεμο μήπως νικήσουν είτε να αποδεχθούν την ήττα τους.nostromos έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 21:58το 2 ειναι υπο συζητηση ... το 1 και 3 δεν τα πιστευουν ουτε οι Ρωσοιzteo έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 18:45 Να θυμίσω απλά ποιοι είναι οι όροι που έθεσε η Ρωσία.
Η Δύση δεν είναι παθητικος παρατηρητής συμμετέχει στον πόλεμο άρα συμμετέχει και στον καθορισμό της εκβασης του πολέμου.nostromos έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 23:31πιστευεις πως η Δυση δεν ηξερε απο την αρχη την εκβαση του πολεμου αυτου ...? αλλο φτανω σε μια συμφωνια που μπορει να αποδεχτει η Ουκρανια και αλλο αυτο που ζητανε οι Ρωσοι ... δεν προκειται να το δεχτουν ... και οσο δεν το δεχονται οι Ουκρανοι ο πολεμος δεν θα σταματησει και υπαρχει παντα ο κινδυνος ευρυτερης εμπλοκης ... δεν νομιζω οτι η Μοσχα το θελει αυτο ...zteo έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 23:22Και τα πιστεύουν και τα ζητάνε. Απλά ήρθε ο καιρός οι αυταπάτες των Τραμπικων να τελειώσουν. Σε αυτόν τον πόλεμο θα υπάρξει ένας νικητής και ένας ηττημένος και είναι πολύ αργά για συμβιβαστικη λύση πλέον. Γιαυτό το μεγαλύτερο μέρος ευθύνης ανήκει στους Δημοκρατικους. Η ευθύνη των Ρεπουμπλικανων είναι να επιλέξουν είτε να συνεχίσουν τον πόλεμο μήπως νικήσουν είτε να αποδεχθούν την ήττα τους.nostromos έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 21:58
το 2 ειναι υπο συζητηση ... το 1 και 3 δεν τα πιστευουν ουτε οι Ρωσοι
Η Μόσχα μπορεί να έχει πετύχει περισσότερα από αυτά που φαίνονται.
Η Μόσχα είναι αποφασισμένη να πάρει αυτό που θέλει. Και το πετυχαίνει μέχρι στιγμής
Το δίλημμα πλέον δεν είναι στην Μόσχα αλλά στην Ουάσιγκτον.
Υ.Γ. Προς τιμην σου είσαι ο μόνος υποστηρικτής του Τραμπ που κρατάς στάση αναμονής όπως πρέπει να κάνει ο κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος διότι οι υπόλοιποι έχουν ανοίξει σαμπάνιες ότι θα τελειώσει ο πόλεμος και θα διώξουν τον Ζελενσκι.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1919 Προβολές
-