Δε ταυτίζομαι με κανένα λεβέντη αλλά αφού αποδείχτηκε πως η άλλη ήταν βίζιτα.Υδράργυρος έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 16:41Εσυ απο που και ως που ταυτιζεσαι με τους λεβεντηδες και οχι με πχ τον πατερα της γεωργιας;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Μπιλιβ ολ γουμεν, τι στοιχεία και βλακείες..Fata_Morgana έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 16:50Κι ακόμα τη ξέρουμε.panos291 έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 16:02 Οταν μιλαγαμε για βιζιτουδες ειμασταν κακοι και ηξεραν την αληθεια η Ναιδα με την Νικη.
- Fata_Morgana
Εννοείς ότι η ελληνική δικαιοσύνη είναι άμεμπτη και αδιάφθορη;panos291 έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 18:55Μπιλιβ ολ γουμεν, τι στοιχεία και βλακείες..Fata_Morgana έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 16:50Κι ακόμα τη ξέρουμε.panos291 έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 16:02 Οταν μιλαγαμε για βιζιτουδες ειμασταν κακοι και ηξεραν την αληθεια η Ναιδα με την Νικη.
Μιλαμε για ξεκαθαρη υποθεση που το δικαστηριο απεδειξε με στοιχεια πως η τυπισα ελεγε ψεματα. Βεβαια τι στοιχεια και μαλακιες, τριμελη δικαστηρια χρειάζονται που να αποτελούνται απο 3 μητουδες. Μια με μπλε μαλλια, μια με πρασινα, και μια με κοκκινα για να καταδικαζουν τους αντρες κατευθείαν.Fata_Morgana έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 19:15Εννοείς ότι η ελληνική δικαιοσύνη είναι άμεμπτη και αδιάφθορη;
- Fata_Morgana
Οκ, δεν απάντησες στην ερώτηση μουpanos291 έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 19:22Μιλαμε για ξεκαθαρη υποθεση που το δικαστηριο απεδειξε με στοιχεια πως η τυπισα ελεγε ψεματα. Βεβαια τι στοιχεια και μαλακιες, τριμελη δικαστηρια χρειάζονται που να αποτελούνται απο 3 μητουδες. Μια με μπλε μαλλια, μια με πρασινα, και μια με κοκκινα για να καταδικαζουν τους αντρες κατευθείαν.Fata_Morgana έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 19:15Εννοείς ότι η ελληνική δικαιοσύνη είναι άμεμπτη και αδιάφθορη;
Με εισαγγελείς γυναίκες, σε όλες τις υποθέσεις.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Σαφέστατα όχι.Fata_Morgana έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 19:15Εννοείς ότι η ελληνική δικαιοσύνη είναι άμεμπτη και αδιάφθορη;
Αν ήταν δεν θα έδινε αναστολή ποινής/ελεύθερης κυκλοφορίας στο κάθε ψυχάκι που του έχουν επιβληθεί περιοριστικά μέτρα ούτε στον κάθε συκοφάντη και συκοφάντισσα, που εκτοξεύει κατηγορίες για κακούργημα ποινές χάδια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οχι, αλλα στη συγκεκριμενη υποθεση υπηρχαν αποδειξεις οτι η τυπισα ελεγε ψεματα. Ξερεις τι σημαινει στοιχεια και αποδειξεις τα οποια γραφτηκαν δημοσια? Βγαινεις λοιπον εσυ και αντι να πεις οτι η αποφαση ειναι αδικη γιατι αυτο και αυτο το στοιχειο δεν στεκει, συνεχιζεις "μα η δικαιοσύνη" και σαχλαμαρες.Fata_Morgana έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 19:30Οκ, δεν απάντησες στην ερώτηση μουpanos291 έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 19:22Μιλαμε για ξεκαθαρη υποθεση που το δικαστηριο απεδειξε με στοιχεια πως η τυπισα ελεγε ψεματα. Βεβαια τι στοιχεια και μαλακιες, τριμελη δικαστηρια χρειάζονται που να αποτελούνται απο 3 μητουδες. Μια με μπλε μαλλια, μια με πρασινα, και μια με κοκκινα για να καταδικαζουν τους αντρες κατευθείαν.Fata_Morgana έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 19:15
Εννοείς ότι η ελληνική δικαιοσύνη είναι άμεμπτη και αδιάφθορη;![]()
- Fata_Morgana
ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 19:37Σαφέστατα όχι.Fata_Morgana έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 19:15Εννοείς ότι η ελληνική δικαιοσύνη είναι άμεμπτη και αδιάφθορη;
Αν ήταν δεν θα έδινε αναστολή ποινής/ελεύθερης κυκλοφορίας στο κάθε ψυχάκι που του έχουν επιβληθεί περιοριστικά μέτρα ούτε στον κάθε συκοφάντη και συκοφάντισσα, που εκτοξεύει κατηγορίες για κακούργημα ποινές χάδια.
Τα έχουμε πει πολλές φορές στις παραπισω σελίδες γιατί η δικαιοσύνη δε στάθηκε σωστά στη περίπτωση εδώ. Με τα πρώτα στοιχεία. Και επειδή εγώ δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη, δεν με καλύπτει η οποια απόφαση.panos291 έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 19:44Οχι, αλλα στη συγκεκριμενη υποθεση υπηρχαν αποδειξεις οτι η τυπισα ελεγε ψεματα. Ξερεις τι σημαινει στοιχεια και αποδειξεις τα οποια γραφτηκαν δημοσια? Βγαινεις λοιπον εσυ και αντι να πεις οτι η αποφαση ειναι αδικη γιατι αυτο και αυτο το στοιχειο δεν στεκει, συνεχιζεις "μα η δικαιοσύνη" και σαχλαμαρες.Fata_Morgana έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 19:30Οκ, δεν απάντησες στην ερώτηση μουpanos291 έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 19:22 Μιλαμε για ξεκαθαρη υποθεση που το δικαστηριο απεδειξε με στοιχεια πως η τυπισα ελεγε ψεματα. Βεβαια τι στοιχεια και μαλακιες, τριμελη δικαστηρια χρειάζονται που να αποτελούνται απο 3 μητουδες. Μια με μπλε μαλλια, μια με πρασινα, και μια με κοκκινα για να καταδικαζουν τους αντρες κατευθείαν.![]()
- Sid Vicious
Πότε αποδείχτηκε κάτι τέτοιο; Νομίζω πέρα από ανυπόστατες φήμες δεν υπήρξε τέτοιο στοιχείο.Ερμής έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 17:50Δε ταυτίζομαι με κανένα λεβέντη αλλά αφού αποδείχτηκε πως η άλλη ήταν βίζιτα.Υδράργυρος έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 16:41Εσυ απο που και ως που ταυτιζεσαι με τους λεβεντηδες και οχι με πχ τον πατερα της γεωργιας;
(Όχι οτι θα σημαινε αναγκαστικά κάτι ακόμα και αν ήταν σε περίπτωση που στα αλήθεια υπήρξε βιασμός)
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Sid Vicious
Και ποιες αποφάσεις σε καλύπτουν; Μόνο όσες θα συμφωνούν με ότι θεωρείς εσύ; Θα εμπιστεύεσαι επιλεκτικά την δικαιοσύνη; Δεν πάμε πουθενά έτσιFata_Morgana έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 19:49ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 19:37Σαφέστατα όχι.Fata_Morgana έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 19:15
Εννοείς ότι η ελληνική δικαιοσύνη είναι άμεμπτη και αδιάφθορη;
Αν ήταν δεν θα έδινε αναστολή ποινής/ελεύθερης κυκλοφορίας στο κάθε ψυχάκι που του έχουν επιβληθεί περιοριστικά μέτρα ούτε στον κάθε συκοφάντη και συκοφάντισσα, που εκτοξεύει κατηγορίες για κακούργημα ποινές χάδια.Τα έχουμε πει πολλές φορές στις παραπισω σελίδες γιατί η δικαιοσύνη δε στάθηκε σωστά στη περίπτωση εδώ. Με τα πρώτα στοιχεία. Και επειδή εγώ δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη, δεν με καλύπτει η οποια απόφαση.panos291 έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 19:44Οχι, αλλα στη συγκεκριμενη υποθεση υπηρχαν αποδειξεις οτι η τυπισα ελεγε ψεματα. Ξερεις τι σημαινει στοιχεια και αποδειξεις τα οποια γραφτηκαν δημοσια? Βγαινεις λοιπον εσυ και αντι να πεις οτι η αποφαση ειναι αδικη γιατι αυτο και αυτο το στοιχειο δεν στεκει, συνεχιζεις "μα η δικαιοσύνη" και σαχλαμαρες.
- Fata_Morgana
Εσύ μπορείς να εμπιστεύεσαι την ελληνική δικαιοσύνη αδιάκριτα. Εγώ δεν. Έχω τις επιφυλάξεις μου.Sid Vicious έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 19:52Και ποιες αποφάσεις σε καλύπτουν; Μόνο όσες θα συμφωνούν με ότι θεωρείς εσύ; Θα εμπιστεύεσαι επιλεκτικά την δικαιοσύνη; Δεν πάμε πουθενά έτσιFata_Morgana έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 19:49ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 19:37
Σαφέστατα όχι.
Αν ήταν δεν θα έδινε αναστολή ποινής/ελεύθερης κυκλοφορίας στο κάθε ψυχάκι που του έχουν επιβληθεί περιοριστικά μέτρα ούτε στον κάθε συκοφάντη και συκοφάντισσα, που εκτοξεύει κατηγορίες για κακούργημα ποινές χάδια.Τα έχουμε πει πολλές φορές στις παραπισω σελίδες γιατί η δικαιοσύνη δε στάθηκε σωστά στη περίπτωση εδώ. Με τα πρώτα στοιχεία. Και επειδή εγώ δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη, δεν με καλύπτει η οποια απόφαση.panos291 έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 19:44
Οχι, αλλα στη συγκεκριμενη υποθεση υπηρχαν αποδειξεις οτι η τυπισα ελεγε ψεματα. Ξερεις τι σημαινει στοιχεια και αποδειξεις τα οποια γραφτηκαν δημοσια? Βγαινεις λοιπον εσυ και αντι να πεις οτι η αποφαση ειναι αδικη γιατι αυτο και αυτο το στοιχειο δεν στεκει, συνεχιζεις "μα η δικαιοσύνη" και σαχλαμαρες.
- Sid Vicious
Επιφυλάξεις εννοείς ότι 50-50 πιστευεις οτι μπορει να υπήρξε ή να μην υπήρξε βιασμός;Fata_Morgana έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 19:55Εσύ μπορείς να εμπιστεύεσαι την ελληνική δικαιοσύνη αδιάκριτα. Εγώ δεν. Έχω τις επιφυλάξεις μου.Sid Vicious έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 19:52Και ποιες αποφάσεις σε καλύπτουν; Μόνο όσες θα συμφωνούν με ότι θεωρείς εσύ; Θα εμπιστεύεσαι επιλεκτικά την δικαιοσύνη; Δεν πάμε πουθενά έτσιFata_Morgana έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 19:49
Τα έχουμε πει πολλές φορές στις παραπισω σελίδες γιατί η δικαιοσύνη δε στάθηκε σωστά στη περίπτωση εδώ. Με τα πρώτα στοιχεία. Και επειδή εγώ δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη, δεν με καλύπτει η οποια απόφαση.
- Fata_Morgana
Επιφυλάξεις για την ελληνική δικαιοσύνη. Για τη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχω αμφιβολίες.Sid Vicious έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 20:00Επιφυλάξεις εννοείς ότι 50-50 πιστευεις οτι μπορει να υπήρξε ή να μην υπήρξε βιασμός;Fata_Morgana έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 19:55Εσύ μπορείς να εμπιστεύεσαι την ελληνική δικαιοσύνη αδιάκριτα. Εγώ δεν. Έχω τις επιφυλάξεις μου.Sid Vicious έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 19:52
Και ποιες αποφάσεις σε καλύπτουν; Μόνο όσες θα συμφωνούν με ότι θεωρείς εσύ; Θα εμπιστεύεσαι επιλεκτικά την δικαιοσύνη; Δεν πάμε πουθενά έτσι
Ποια δικαιοσύνη; Εγινε κάποια δίκη για να αποφασιστεί αν υπήρξε βιασμός ή όχι;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 207 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Brashida07