MARKETING AND MEDIA SERVICES MON. IKE
Και βγαίνει 1 σύμβαση με το δημόσιο....αυτή του Μετρό.

Εβαλα στις προηγουμενες σελιδες την προσκλησηΓαληνός έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 14:53 Έβαλα την επωνυμία της εταιρείας, δεν ξέρω ΑΦΜ (βαριέμαι να βρω.. θα το κοιτάξω)
.
Όχι, υπήρχαν ξεχωριστά μητρώα σε νομαρχίες και πρωτοδικεία, σε έγγραφη μορφή (όχι ψηφιακή), πράγμα που θα ήξερες αν είχες όντως εταιρεία από παλιά. Εγώ που ίδρυσα την εταιρεία μου το 2010 θυμάμαι πολύ καλά την μετάβαση στο ΓΕΜΗ.
το 1997 δεν ησουν ΚΑΝ 7 ρεSeaHawk έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 14:56 Α ειχαμε μητρωα εγω ημουν ηδη σε αυτα απο το 1997 αλλα εσυ που γραφτηκες το 2010 με εμαθες να ψαχνω σε αυτα
Οκ
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
8 συμβάσεις έχει, στο σύνολο περίπου 150 χιλιάδες ευρώ. Αυτές είναι οι φανερές συμβάσεις, δεν υπάρχει καν λόγος να μπεις στον κόπο να ψάξεις, είναι δεδομένο ότι θα είχε κι άλλες συμβάσεις.Γαληνός έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 14:53 Έβαλα την επωνυμία της εταιρείας, δεν ξέρω ΑΦΜ (βαριέμαι να βρω.. θα το κοιτάξω)
Ήταν κι αυτή στο ΓΕΜΗ από το 1997, όπως εσύ, 14 χρόνια πριν την ύπαρξή του;
Α, τώρα έμαθες να ψάχνεις και εκεί; Πάλι καλά που σου έβαλε λινκ ο Γαληνός. Ή ήξερες να ψάχνεις κι εκεί από το 1986;SeaHawk έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 15:14 Ε πως εχει 8 αφου στην μια απο τις 8 γραφει ματαιωση;
Μηπως σε μπερδεψε ο μπακαλης που κατα τα αλλα παιζει στα δαχτυλα τα μητρωα;