Μα αφού δεν είναι δραστηριότητά τους να παρέχουν γραφιστικές υπηρεσίες. Η κύρια δραστηριότητά τους είναι υποστήριξη λογισμικού (ούτε καν παραγωγή) και δευτερευόντος μεταπωλούν διαφημιστικό χώρο ή χρόνο στο Ίντερνετ, φτιάχνουν ιστοσελίδες (και καλά), φτιάχνουν εφαρμογές (και καλά) και παρέχουν συμβουλές μάρκετινγκ και δημόσιες σχέσεις.Νετο Γκουερινο έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 17:36Εγώ από περιέργεια και μόνο και επειδή έχω αδελφικό φίλο αρχισυντάκτη στο νούμερο ένα ειδησεογραφικό σάιτ της Βορείου Ελλάδος,του ζήτησα να επικοινωνήσει με την γεκ τερνα και να ρωτήσει αν η συγκεκριμένη εταιρεία έφτιαξε το λογκο τους όπως γράφει στο επίσημο σάιτ τηςhellegennes έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 21:26Εταιρεία με τζίρο περιπτέρου είναι, που δεν έχει καν σχετικό ΚΑΔ. Η κύρια δραστηριότητά της είναι ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ.Νετο Γκουερινο έγραψε: 18 Οκτ 2024, 11:44
Ρε συ η εταιρεία αυτή όπως φαίνεται έχει δουλέψει με όλες σχεδόν τις τράπεζες με την γεκ τερνα κτλ
Εντάξει τώρα δεν τους λες και οποιοδήποτε γραφείο
Πώς πήρε τώρα ανάθεση χωρίς να είναι μέσα στις νόμιμες δραστηριότητες της εταιρείας...
Η απάντηση ήταν αρνητική,ούτε καν τους ξέρουν,το λογκο τους το έφτιαξε μια εταιρεία από το εξωτερικό
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάνε να φάνε λεφτά ακόμη και για το λογότυπο του ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης
- hellegennes
Re: Πάνε να φάνε λεφτά ακόμη και για το λογότυπο του ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Frappezitis
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
γιαννόπουλε πάρε γραμμη, έχει αλλάξει το αφήγημα της υπεράσπισης :SeaHawk έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 10:17 To μεγαλο ερωτημα που προκυπτει ειναι γιατι κατασκευαστηκαν τοσα ψεμματα ωστε να πληξουν το metro Θεσνικης.
ο Κουλης είναι σωστός,
τα στελέχη απο κάτω είναι διεφθαρμένα, κάνουν ζημιά στην παράταξη και τον υπονομευουν
ένα απόσπασμα απ' όσα έγραψε χθες η γνωστή φιλελεύθερη αρθρογράφος Βίβιαν Ευθυμιοπούλου, πιάνοντας την ουσία της υπόθεσης:
«Στην περίπτωση αυτή, είναι τόσο εξόφθαλμη η κουτσουκέλα, ώστε αναρωτιέμαι αν είναι σε γνώση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Κάποιος να τον ενημερώσει. Αναρωτιέμαι αν ο πρωθυπουργός έχει καταλάβει πόση ζημιά κάνουν όλοι αυτοί σε εκείνον προσωπικά και κατ’ επέκταση στη χώρα, σε μια περίοδο που ο αντισυστημισμός πάλι φουντώνει. Ροκανίζουν την καρέκλα του εκλεγμένου πρωθυπουργού και διαβρώνουν περαιτέρω την εμπιστοσύνη στο πολιτικό σύστημα και στους θεσμούς».
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
νεο update
1.Ο Φιληστωρ Δεσταμπασιδης δεν ειναι και δεν υπηρξε ποτε ιδιοκτητης της ΜnMs.
2.Ο Φιληστωρ Δεσταμπασιδης δεν ειναι και δεν υπηρξε ποτε o ιδρυτης της ΜnMs.
3.Ο Φιληστωρ Δεσταμπασιδης εργαστηκε στην ΜnMs απο την οποια αποχωρησε τον Ιουλιο του 2018.
5.Κανεις δεν παρουσιασε στοιχεια με τα οποια να προκυπτει οτι ο Φιληστωρ Δεσταμπασιδης ειναι σημερα φυλακη.
6.Η MnMs δεν εχει μηδαμινο τζιρο δεν εχει ανυπαρκτη δρααστηριοτητα και δεν ειναι εταιρεια φαντασμα καθως απο το 2015 εως και σημερα εχει τζιραρει κοντα στα 4.000.000€.
7.Γκουγκακης δεν ειναι ο διαχειριστης του mikrometoxos.gr
8.O Γκουγκακης δεν ειναι ο ιδιοκτητης του mikrometoxos.gr
9.O Γκουγκακης δεν αρθρογραφει υπερ Μητσοτακη.
10.Το mikrometoxos.gr δεν προπαγανδιζει υπερ Μητσοτακη.
11.Ιδιοκτητης του mikrometoxos.gr ειναι ο Κωνσταντινος Λυμπερης.
12.Για να υποστηριξει καποιος οτι το logo ειναι ακριβο πρεπει να παρουσιασει στοιχεια απο κοστη αλλων logos metro.
13.Δεν προκυπτει απο πουθενα οτι η MnMs ειναι μια εταιρεια ασχετη με το αντκειμενο
14.Δεν υπαρχει καμια υποχρεωση ο ιδιοκτητης της MnMs να ειναι γραφιστας ουτε να εχει ταλεντο στον σχεδιασμο logos.
15.Κανεις δεν παρουσιασε στοιχεια απο τα οποια να προκυπτει οτι η ΜnMs κανει τους τζιρους που κανει απο απευθειας αναθεσεις η απο παροχες υπηρεσιας προς το Ελληνικο δημοσιο.
16.Το λογοτυπο αρχικα κοστολογηθηκε στις 14.000€ τα οποια θα δινοταν ως βραβεια στους τρεις πρωτους
17.Στο τιμημα των 30.000€ συμπεριληφθηκαν εκ των υστερων εκτος απο την δημιουργια του βασικου λογοτυπου και η σημανση ολων των σταθμων της βασικης γραμμης και της επεκτασης
Οτιδηποτε διαφορετικο γραφτηκε εδω η αλλου ηταν αισχρο ψεμα.
1.Ο Φιληστωρ Δεσταμπασιδης δεν ειναι και δεν υπηρξε ποτε ιδιοκτητης της ΜnMs.
2.Ο Φιληστωρ Δεσταμπασιδης δεν ειναι και δεν υπηρξε ποτε o ιδρυτης της ΜnMs.
3.Ο Φιληστωρ Δεσταμπασιδης εργαστηκε στην ΜnMs απο την οποια αποχωρησε τον Ιουλιο του 2018.
5.Κανεις δεν παρουσιασε στοιχεια με τα οποια να προκυπτει οτι ο Φιληστωρ Δεσταμπασιδης ειναι σημερα φυλακη.
6.Η MnMs δεν εχει μηδαμινο τζιρο δεν εχει ανυπαρκτη δρααστηριοτητα και δεν ειναι εταιρεια φαντασμα καθως απο το 2015 εως και σημερα εχει τζιραρει κοντα στα 4.000.000€.
7.Γκουγκακης δεν ειναι ο διαχειριστης του mikrometoxos.gr
8.O Γκουγκακης δεν ειναι ο ιδιοκτητης του mikrometoxos.gr
9.O Γκουγκακης δεν αρθρογραφει υπερ Μητσοτακη.
10.Το mikrometoxos.gr δεν προπαγανδιζει υπερ Μητσοτακη.
11.Ιδιοκτητης του mikrometoxos.gr ειναι ο Κωνσταντινος Λυμπερης.
12.Για να υποστηριξει καποιος οτι το logo ειναι ακριβο πρεπει να παρουσιασει στοιχεια απο κοστη αλλων logos metro.
13.Δεν προκυπτει απο πουθενα οτι η MnMs ειναι μια εταιρεια ασχετη με το αντκειμενο
14.Δεν υπαρχει καμια υποχρεωση ο ιδιοκτητης της MnMs να ειναι γραφιστας ουτε να εχει ταλεντο στον σχεδιασμο logos.
15.Κανεις δεν παρουσιασε στοιχεια απο τα οποια να προκυπτει οτι η ΜnMs κανει τους τζιρους που κανει απο απευθειας αναθεσεις η απο παροχες υπηρεσιας προς το Ελληνικο δημοσιο.
16.Το λογοτυπο αρχικα κοστολογηθηκε στις 14.000€ τα οποια θα δινοταν ως βραβεια στους τρεις πρωτους
17.Στο τιμημα των 30.000€ συμπεριληφθηκαν εκ των υστερων εκτος απο την δημιουργια του βασικου λογοτυπου και η σημανση ολων των σταθμων της βασικης γραμμης και της επεκτασης
Οτιδηποτε διαφορετικο γραφτηκε εδω η αλλου ηταν αισχρο ψεμα.
Τερματικός σταθμός "Νέα Ελβετία" 15-11-2024. Δυο βδομάδες πριν τα εγκαινία.
Εμείς δεν εγκαινιάσαμε μουσαμάδες
- SeaHawk
Σχεδον ετοιμος ο τερματικος σταθμος ο οποιος φυσικα αφορα τα αστικα και τα κτελ
Με κράνος και φωσφοριζέ γιλέκο όσοι αποβιβιάζονται στη Νέα Ελβετία.
- SeaHawk
Καπου ωπα με την καταστροφολογια
Ας κόψει την κορδέλα ο Μητσοτάκης με φόντο τη Νέα Ελβετία τότε. Και να κομπάσει οτι αυτός δεν εγκαινίασε μουσαμάδες.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Σε μια χώρα που πτώχευσε και για τέτοιους λόγους,
είναι ντροπή να μην παραιτείται ένας υπουργός για να μην πούμε πως κανονικά θα έπρεπε να πέφτει η κυβέρνηση
είναι ντροπή να μην παραιτείται ένας υπουργός για να μην πούμε πως κανονικά θα έπρεπε να πέφτει η κυβέρνηση
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Η επαφή με το χώμα και την σκόνη, θυμίζει το όργιο αναδόμησης και την συνεχή ανάπτυξη των έργων, με το Κούλη στο τιμόνι της χώρας. Κάποια παιδιά θα εμπνευστούν από αυτήν την επαφή και θα γίνουν οι αυριανοί μηχανικοί της χώρας.
Η επαφή με το χώμα και την σκόνη, σε φέρνει πιο κοντά στην φύση. Μπορεί να διεγείρει και το ανοσοποιητικό, με ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία.
Τέτοια τάξη και τέτοια αλφαδιά και ο αντίλογος είναι μόνο γκρίνια και μιζέρια... Απορώ γιατί ασχολείσαι μαζί τους...
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1038 Απαντήσεις
- 21463 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre