Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι πολύτεκνοι ήταν και θα είναι δύο βασικές κατηγορίες. Οι έχοντες και οι μη έχοντες. Και από τους μικρομεσαίους στην Ελλάδα, οι ΔΥ. Τα υπόλοιπα είναι να 'χουμε να λέτε.Αγις έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 21:30γνωστο φαινομενο οι ''τροφιμοι '' πολυτεκνοι του εκκλησιαστικου βαθεως κρατουςΓΑΛΗ έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 21:08Ποιους εννοείς ως "τρόφιμους" της Εκκλησίας; Και με βάση τί ακριβώς τους συγκρίνεις με τους γύφτους; Τον αριθμό των παιδιών ή την "εργατική" χρήση των παιδιών;Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 20:51 4 Εξαιρεσεις στον Κανονα (εχω πολλα - κανω πολλα) υπαρχουν. Και υπηρχαν παντα. Αδυναμια, Επιλογη, Αντιληψη, Πεποιθησεις, Κουλτουρα. Οι γυφτοι κι οι τροφιμοι της Εκκλησιας, πχ, που κανουν αρκετα παιδια ειναι η αντιστοιχη εξαιρεση απ' την αναποδη..
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το 45% των γυναικών θα είναι μόνο και χωρίς παιδιά μέχρι το 2030
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Το 45% των γυναικών θα είναι μόνο και χωρίς παιδιά μέχρι το 2030
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 15 Νοέμ 2024, 21:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
κοιμασαιΓΑΛΗ έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 21:33Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι πολύτεκνοι ήταν και θα είναι δύο βασικές κατηγορίες. Οι έχοντες και οι μη έχοντες. Τα υπόλοιπα είναι να 'χουμε να λέτε.Αγις έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 21:30γνωστο φαινομενο οι ''τροφιμοι '' πολυτεκνοι του εκκλησιαστικου βαθεως κρατουςΓΑΛΗ έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 21:08
Ποιους εννοείς ως "τρόφιμους" της Εκκλησίας; Και με βάση τί ακριβώς τους συγκρίνεις με τους γύφτους; Τον αριθμό των παιδιών ή την "εργατική" χρήση των παιδιών;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εθνικίζεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Ε, ψάξε πόσες χώρες έχουν TFR κάτω από 2,1.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 21:31όχι, απλά μου κάνει εντύπωση γιατί δε πάει στο γκρεμόDwarven Blacksmith έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 17:55Ο παγκόσμιος πληθυσμός ρε μπρο, πρώτη φορά συναντάς μια μεταφορική έκφραση;
κοιμασαι ορθια
κ σε χρεωνουν νυφικη σουιτα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Και φταίνε οι γυναίκες τους γι' αυτό;Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 21:41Ε, ψάξε πόσες χώρες έχουν TFR κάτω από 2,1.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 21:31όχι, απλά μου κάνει εντύπωση γιατί δε πάει στο γκρεμόDwarven Blacksmith έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 17:55
Ο παγκόσμιος πληθυσμός ρε μπρο, πρώτη φορά συναντάς μια μεταφορική έκφραση;
Έτσι, για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα με γενικολογίες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι και; Είτε νυφική σουίτα είτε κοτέτσι με χρεώνουν αυτοί που λες, θα πάρουν το ίδιο ακριβώς με κάρτα ή μετρητά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Ψάξε για τον κανόνα του 80-20. Καλά δεν τα ξέρεις αυτά;ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 21:10 Άσε τα σκιτσάκια και προσπάθησε να εξηγήσεις για ποιο λόγο φταίνε οι γυναίκες για την υπογεννητικότητα στη δύση και ειδικότερα στην Ελλάδα.
Όχι.
Ο μόνος κανών που παίζει σήμερα είναι αυτός της προσφοράς και ζήτησης, το δικαίωμα στο εκλέγειν και εκλέγεσθαι (γενικώς και ειδικώς) και οτιδήποτε σχετικό.
Τα υπόλοιπα είναι κλάψες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Καλά εντάξει, μάλλον έχεις βαθιά μεσάνυχτα.
Σε σχέση με ποιους;
Κατά τα άλλα, μια χαρά είναι τα βαθιά μεσάνυχτα αναφορικά με το ξεκαθάρισμα των εννοιών, ο ήλιος συνήθως στραβώνει ή προκαλεί εγκαύματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Για σένα μπορεί να είναι αυτό το θέμα, εγώ δεν έχω συμφωνήσει. Δεν είμαι υπέρ της λέξης "φταίνε", όλες οι υλικές και πολιτισμικές συνθήκες "φταίνε". Σε προσωπικό επίπεδο βέβαια η απόφαση είναι πάντα της γυναίκας. Και χωρίς άντρα αν θες να κάνεις παιδί, υπάρχει τρόπος.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 21:43Και φταίνε οι γυναίκες τους γι' αυτό;
Χωρίς άντρα, δεν κάνεις παιδί. Μην το ξεφτιλίσουμε και σ' αυτό το βιολογικό πλαίσιο όπως κάποια τρελλαμένα γουόκ δήγματα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 21:54Για σένα μπορεί να είναι αυτό το θέμα, εγώ δεν έχω συμφωνήσει. Δεν είμαι υπέρ της λέξης "φταίνε", όλες οι υλικές και πολιτισμικές συνθήκες "φταίνε". Σε προσωπικό επίπεδο βέβαια η απόφαση είναι πάντα της γυναίκας. Και χωρίς άντρα αν θες να κάνεις παιδί, υπάρχει τρόπος.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 21:43Και φταίνε οι γυναίκες τους γι' αυτό;
Και σε αμιγώς προσωπικό επίπεδο, όχι δεν είναι πάντα η απόφαση της γυναίκας για το αν θα κρατήσει ή όχι το παιδί.
Γιατί υπάρχουν χιλιάδες παπάρες, που είναι κατά της έκτρωσης αλλά οι ίδιοι στρίβουν με ελαφρά στην περίπτωση που πρέπει να αναλάβουν τις πατρικές ευθύνες τους.
Οπότε, σαφώς και η οποιαδήποτε γυναίκα που βλέπει τον άντρα ως χρηστικό αντικείμενο για μητρότητα κι έχει την οικονομική δυνατότητα, μπορεί να μεγαλώσει μόνη της ένα παιδί.
Αν αυτό προσβάλλει το... δυνατό φύλο, τί να πω; Καλή χώνεψη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Μην πρηζεις, κατάλαβες τι εννοώ. Όπως καταλαβαίνεις ότι πάλι απόφαση της γυναίκας είναι, ενώ αυτό που αναφέρεις είναι απλά ένας παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την απόφαση.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 22:04Χωρίς άντρα, δεν κάνεις παιδί. Μην το ξεφτιλίσουμε και σ' αυτό το βιολογικό πλαίσιο όπως κάποια τρελλαμένα γουόκ δήγματα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 21:54Για σένα μπορεί να είναι αυτό το θέμα, εγώ δεν έχω συμφωνήσει. Δεν είμαι υπέρ της λέξης "φταίνε", όλες οι υλικές και πολιτισμικές συνθήκες "φταίνε". Σε προσωπικό επίπεδο βέβαια η απόφαση είναι πάντα της γυναίκας. Και χωρίς άντρα αν θες να κάνεις παιδί, υπάρχει τρόπος.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 21:43
Και φταίνε οι γυναίκες τους γι' αυτό;
Και σε αμιγώς προσωπικό επίπεδο, όχι δεν είναι πάντα η απόφαση της γυναίκας για το αν θα κρατήσει ή όχι το παιδί.
Γιατί υπάρχουν χιλιάδες παπάρες, που είναι κατά της έκτρωσης αλλά οι ίδιοι στρίβουν με ελαφρά στην περίπτωση που πρέπει να αναλάβουν τις πατρικές ευθύνες τους.
Οπότε, σαφώς και η οποιαδήποτε γυναίκα που βλέπει τον άντρα ως χρηστικό αντικείμενο για μητρότητα, μπορεί να μεγαλώσει μόνη της ένα παιδί.
το δυνατο φυλο μπορει να κανει παιδια κ να τα μεγαλωσει χωρις αντρες που το μονο που συνεισφερουν ειναι να δημιουργουν προβληματαΓΑΛΗ έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 22:04Χωρίς άντρα, δεν κάνεις παιδί. Μην το ξεφτιλίσουμε και σ' αυτό το βιολογικό πλαίσιο όπως κάποια τρελλαμένα γουόκ δήγματα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 21:54Για σένα μπορεί να είναι αυτό το θέμα, εγώ δεν έχω συμφωνήσει. Δεν είμαι υπέρ της λέξης "φταίνε", όλες οι υλικές και πολιτισμικές συνθήκες "φταίνε". Σε προσωπικό επίπεδο βέβαια η απόφαση είναι πάντα της γυναίκας. Και χωρίς άντρα αν θες να κάνεις παιδί, υπάρχει τρόπος.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 21:43
Και φταίνε οι γυναίκες τους γι' αυτό;
Οπότε, σαφώς και η οποιαδήποτε γυναίκα που βλέπει τον άντρα ως χρηστικό αντικείμενο για μητρότητα κι έχει την οικονομική δυνατότητα, μπορεί να μεγαλώσει μόνη της ένα παιδί.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 181 Απαντήσεις
- 4372 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
-