Τα υπόλοιπα είναι για 7 κ πάνω..Και 4 είναι για 12..
Άμα βγάλω άκρη θα στείλω και βαθμολογία
Κι όμως αφιέρωσα (λογικά) αρκετό χρόνο. Και χθες ξενυχτώντας και σήμερα πρωί που ξεδιάλεξα για να βαθμολογήσω.Jimmy81 έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 17:59 Γρήγορο πιστόλι η aLiCat![]()
Εγώ πάλι διακρίνω έναν συνωστισμό μεταξύ πολλών τραγουδιών που διεκδικούν καλά βαθμουλάκια. Για να δούμε...![]()
Το δικό μου είναι το καλύτερο.dreamkey έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 19:35 Νομίζω ο προηγούμενος γύρος ήταν καλύτερος. Μ' αρέσουν και σ' αυτόν βέβαια κάποια τραγούδια αλλά για κάποιον λόγο μου το χαλάνε λίγο οι αοιδοί.
Διάσημος; Ποιος να'ναι άραγε;Μπίστης έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 19:57
Αν και ένας διάσημος χρήστης είναι υπό παρακολούθηση από τους διώκτες του![]()
Είναι και μουσικός δημιουργός;;aLiCat έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 20:04
Βρε μπας κι εννοείς εκείνον τον μουσικό δημιουργό που ολοένα γκρινιάζει ότι του κλέβουν τα τραγούδια;![]()
ε ναι, όλα αυτά που "κλέβουν" είναι δικά του. Ολόδικά του.Misty_Blue έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 20:08Είναι και μουσικός δημιουργός;;aLiCat έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 20:04
Βρε μπας κι εννοείς εκείνον τον μουσικό δημιουργό που ολοένα γκρινιάζει ότι του κλέβουν τα τραγούδια;![]()
![]()
Έχει κάποιο γνωστό άσμα;;![]()
Αυτά που του κλέβουν λογικά..![]()
Υπάρχει λίστα ;
Misty_Blue έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 20:13Υπάρχει λίστα ;Να ξέρουμε να μην τα ακουμπάμε καν, ούτε για ακρόαση
![]()
dreamkey έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 19:35 Νομίζω ο προηγούμενος γύρος ήταν καλύτερος. Μ' αρέσουν και σ' αυτόν βέβαια κάποια τραγούδια αλλά για κάποιον λόγο μου το χαλάνε λίγο οι αοιδοί.
Όντως τους αδικήσατε, το σωστό να λέγεται..Υπέροχο κομμάτι

Για ανελυσέ το λίγο παραπάνω..Δεν κατάλαβα..enaon έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 20:34 βαζω και το σκόρ γιατι ο μικμικ τα εχει μπερδεψει λιγο και δεν το εχει στην πρώτη σελίδα να το βλεπουμε ευκολα, στον δευτερο γυρο πήρατε ολοι αριστα, οπότε μετράμε σκορ απο 1ο και 3ο μονο για την ώρα, οποιος χάσει τους λιγότερους πόντους κερδίζει, η μιστυ μπλου ειναι πρώτη.
![]()
ναι θελει λιγη εξηγηση ισως, φταιει και ο μικμικ που δεν εκανε τους κανονες του παιχνιδιου καθαρους.Misty_Blue έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 20:43 Για ανελυσέ το λίγο παραπάνω..Δεν κατάλαβα..![]()
Σε τι είμαι πρώτη..![]()