Beria έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 17:13
Αφού οι μπαχαλακηδες τα σπάνε κι εμεις θα κάνουμε απευθείας αναθέσεις.
Οκ
Ρε μπρο αυτή δεν είναι η γραμμή στο μπουρδέλο; Αφού το κράτος κάνει απευθείας αναθέσεις και καίει χρήμα ας κλέψω την εφορία. Αφού όλοι πάνε από τη ΛΕΑ ας πάω και εγώ. Αφού το κράτος δε μου έχει ελεύθερες θέσεις πάρκινγκ έξω από εκεί που θέλω να πάω, ας παρκάρω στη ράμπα. Αφού δεν καθαρίζουν ας πετάξω και εγώ τα σκουπίδια μου κάτω.
Ναι, και;
Πάντα δεν έπαιζε το μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια, το 'να χέρι νίβει τ' άλλο, εν τη κομματική παλάμη και ούτω βοήσωμεν κλπ;
Beria έγραψε: 18 Οκτ 2024, 11:41
Ρε σεις το ζήτημα είναι άλλο
Σε ένα έργο όπως το Μετρό το σήμα -αλλά κυρίως η σήμανση- είναι πάρα πολύ σημαντικό. Και συμβολικά και ιδίως λειτουργικά.
Αυτή τη δουλειά δεν την φτιάχνει ένα γραφιστικό γραφείο έτσι γενικά. Πρέπει να έχει πολύ ειδικές προδιαγραφές
Αν το δίνεις στον ανιψιό σου να το κάνει, ξεφτιλίζεις το ίδιο το έργο
Ρε συ η εταιρεία αυτή όπως φαίνεται έχει δουλέψει με όλες σχεδόν τις τράπεζες με την γεκ τερνα κτλ
Εντάξει τώρα δεν τους λες και οποιοδήποτε γραφείο
Εταιρεία με τζίρο περιπτέρου είναι, που δεν έχει καν σχετικό ΚΑΔ. Η κύρια δραστηριότητά της είναι ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ.
Πώς πήρε τώρα ανάθεση χωρίς να είναι μέσα στις νόμιμες δραστηριότητες της εταιρείας...
Εγώ από περιέργεια και μόνο και επειδή έχω αδελφικό φίλο αρχισυντάκτη στο νούμερο ένα ειδησεογραφικό σάιτ της Βορείου Ελλάδος,του ζήτησα να επικοινωνήσει με την γεκ τερνα και να ρωτήσει αν η συγκεκριμένη εταιρεία έφτιαξε το λογκο τους όπως γράφει στο επίσημο σάιτ της
Η απάντηση ήταν αρνητική,ούτε καν τους ξέρουν,το λογκο τους το έφτιαξε μια εταιρεία από το εξωτερικό
Πλέον είμαι σίγουρος ότι ούτε με τις τράπεζες έχουν συνεργαστεί και ότι μιλάμε για τεράστια μουφα
Την πάτησα κι εγώ πιστεύοντας τα παπατζηλικια που γραφανε στο επίσημο σάιτ τους
Οκ
Υπαρχει καποιο κομμα που εχει στο προγραμμα του την καταργηση των απευθειας αναθεσεων;
Το δημοσιο δεν μπορει να λειτουργησει χωρις απευθειας αναθεσεις αλλα οκ σε ενα φορουμ η πραγματικοτητα πολλες φορες δεν ειναι και απολυτως κατανοητη.
Νετο Γκουερινο έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 17:36
Εγώ από περιέργεια και μόνο και επειδή έχω αδελφικό φίλο αρχισυντάκτη στο νούμερο ένα ειδησεογραφικό σάιτ της Βορείου Ελλάδος,του ζήτησα να επικοινωνήσει με την γεκ τερνα και να ρωτήσει αν η συγκεκριμένη εταιρεία έφτιαξε το λογκο τους όπως γράφει στο επίσημο σάιτ της
Η απάντηση ήταν αρνητική,ούτε καν τους ξέρουν,το λογκο τους το έφτιαξε μια εταιρεία από το εξωτερικό
Σε ποια υποσελιδα το γραφει αυτο να τσεκαρω λιγο και εγω
λινκ?
Νετο Γκουερινο έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 17:36
Σε ποια σελιδα το γραφει αυτο να τσεκαρω λιγο και εγω
λινκ?
Στην αρχή του νήματος που έχει τι λινκ από το σάιτ τους
Την πάτησα σαν μαλακας μιλάμε για αρχιλαμογια του κερατά
SeaHawk έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 17:54
Δεν λεει πουθενα οτι εφτιαξαν το λογοτυπο της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ στην σελιδα που ανοιγω
Το λεει καπου αλλου;
Ουτε καν στο πελατολογιο βλεπω ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
Τότε το έγραφε
Για αυτό πήραμε και τηλέφωνο
Για αυτό το έγραψα και σε όλες τις απαντήσεις μου προς άλλους
Από ότι φαίνεται το αποσυρανε
Φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να ξανακάνουμε το ίδιο με τις τράπεζες, εντάξει παραδέχομαι ότι την πάτησα
Οκ
Ρε μπρο αυτή δεν είναι η γραμμή στο μπουρδέλο; Αφού το κράτος κάνει απευθείας αναθέσεις και καίει χρήμα ας κλέψω την εφορία. Αφού όλοι πάνε από τη ΛΕΑ ας πάω και εγώ. Αφού το κράτος δε μου έχει ελεύθερες θέσεις πάρκινγκ έξω από εκεί που θέλω να πάω, ας παρκάρω στη ράμπα. Αφού δεν καθαρίζουν ας πετάξω και εγώ τα σκουπίδια μου κάτω.
Ναι, και;
Πάντα δεν έπαιζε το μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια, το 'να χέρι νίβει τ' άλλο, εν τη κομματική παλάμη και ούτω βοήσωμεν κλπ;
Frappezitis έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 15:17
Ποια είναι η εταιρία που δημιούργησε αυτό το λογότυπο «κόσμημα» viewtopic.php?f=29&t=57245 όπως μας το πούλησε ο Σταϊκούρας για το metro Θεσσαλονίκης που το πληρώσαμε και 30.000€;
Η εταιρία είναι η MnMS Markering & Media Services.
Μάλιστα.
Ποιος ήταν ο Διευθυντής αυτής της εταιρίας;
Ο Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης, ναι ο προστατευόμενος μάρτυρας της Novartis που ξεκουκούλωσε η ΝΔ.
Ποιος κλήθηκε να καταθέσει πριν λίγες μέρες;
Ο Δεστεμπασίδης.
Αυτές είναι συμπτώσεις!
Από πού να το πιάσεις και που να το αφήσεις, αυτό το πράμα είναι σκέτη βρώμα.
Βυθιζόμαστε σε καπιταληστικο βούρκο,και μονο το ΚΚΕ μιλαει...
Το site είναι Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ. Μία σελίδα είναι ουσιαστικά. Links που δεν δίνουν ΚΑΜΜΙΑ πληροφορία και σε οδηγούν στην κορυφή της σελίδας... δηλαδή έλεος. Εργασία για μαθητές του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ούτε καν Γυμνασίου.
Αν θες να δεις πώς είναι μια σοβαρή σελίδα γραφιστικής εταιρείας, δες εδώ: https://mdesigners.gr/
Με portfolio, βραβεία, παρουσίαση των σχεδιαστών, blogs κτλ.
Και την βρήκα εντελώς απλά, έψαξα "γραφίστες" στο google και πήρα ένα από τα πρώτα αποτελέσματα.
Ο τύπος είναι ΚΑΡΑΛΑΜΟΓΙΟ.
Η εταιρεία έχει συνεργαστεί με τράπεζες με μεγάλες εταιρείες κτλ
Κάπου εκεί τελειώνουν οι συζητήσεις για εταιρεία φάντασμα
ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Αν έχει φτιάξει το logo ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑΣ από αυτές τις εταιρείες, εγώ θα κάτσω να με πηδήξει ο ιδιοκτήτης. Έτσι μωρέ παρουσιάζει τη δουλειά του αυτός που έχει φτιάξει το logo μιας τράπεζας; Με μια μπουρδελοσελίδα και μια φωτογραφία;
"Συνεργασία" στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον σημαίνει "έχουμε λογαριασμό στην Πειραιώς".