Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
τεν τεν έγραψε: 06 Δεκ 2018, 22:32
Στα σοβαρά τωρα. Το θέμα είναι η πρόθεση, και δεν νομίζω οτι ο ρίπτης θέλει να σκοτώσει κάποιον. Για ξεγκάβλωμα πάει σε φιλικά ματσακια.
Δεν παίζει ρόλο αυτό. Και με τις μπαλωθιές στους γάμους, δε θέλουν να σκοτώσουν κανέναν, αλλά σκοτώνουν.
Θέλω να τονίσω οτι ξέρουν οτι έχουν να κάνουν με μπάτσους που είναι κατάλληλα ντυμένοι και ο κίνδυνος είναι μικρός. Φυσικά πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να ξεφύγει κάτι όπως με την Μαρφίν ή στο Αγρίνιο.
Αλλα η πρόθεση δεν είναι δολοφονική, γιατο και δεν αντιμετωπίζεται αναλόγως*.
Όπως επίσης οτι είναι "δικά" μας παιδιά, αν πάνε σε άλλα χέρια θα αλλάξει και νομοθεσία και οι κανόνες εμπλοκής.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
κοιτα ποσο ευκολα σου κοπηκαν οι τσαμπουκαδες και ξεχασες τις αναστροφες!
νομιζω παντως κανα δυο κλωτσιδια στο κεφαλι θα σου καναν καλο, και ισως σταματουσες τις ακυρες συγκρισεις.
Ραμπο εισαι στο διαδυκτιο κουφαλιτσα
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
aspergillus έγραψε: 06 Δεκ 2018, 22:36
Εννοείται πως η ρίψη βόμβας μολότοβ πάνω σε άνθρωπο είναι δολοφονική ενέργεια.
όπως και το να πέφτει μοτοσυκλέτα της ΕΛ.ΑΣ. πάνω σε διαδηλωτές είναι δολοφονική ενέργεια.
Αυτά βέβαια οι νοικοκυραίοι, οι αγανακτισμένοι και τα εθνίκια δεν τα αναφέρουν καν.
Για τις μολότοβ μας έχουν πρήξει.
και χωρις να εχουν θρηνησει νεκρο απο μολοτοφ, και σαν προφαση για να δικαιολογησουν μια δολοφονια, και με σκοπο να ζητησουν περισσοτερες δολοφονιες.
Κρετινοι, τι να πεις.
blackpaint έγραψε: 06 Δεκ 2018, 22:45
και χωρις να εχουν θρηνησει νεκρο απο μολοτοφ, και σαν προφαση για να δικαιολογησουν μια δολοφονια, και με σκοπο να ζητησουν περισσοτερες δολοφονιες.
Κρετινοι, τι να πεις.
Ένα παρανοϊκό των νοικοκυραίων είναι πως ακούς να επικροτούν την πρόσφατη εξέγερση στη Γαλλία και όταν αυτά γίνονται εδώ αρχίζουν τις κατηγορίες για ''αλήτες'' ''αναρχικούς'' ''πράκτορες'' ''ξενοκίνητους'' και άλλες τέτοιες πίπες.
Ένας άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι του από το οποίο φαίνεται πως έχει κοπεί κομμάτι στο ύψος του μηρού.
ΑΠΟ ΜΠΑΤΣΙΚΗ ΚΡΟΤΙΔΑ ΚΡΟΤΟΥ ΛΑΜΨΗΣ
αντιληπτικοτητα λεμε, ετσι;
Από οτιδήποτε και οποιονδήποτε και αν προέρχεται. Δεν είναι παιχνίδι αυτό που γίνεται και μου κάνει εντύπωση πως ένας άνθρωπος με ευαισθησίες το αντιμετωπίζει ως τέτοιο και το δικαιολογεί. Αργά ή γρήγορα θα έχουμε και θύμα από τους εμπλεκόμενους ή περαστικό. Θέμα χρόνου είναι.
Ένας άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι του από το οποίο φαίνεται πως έχει κοπεί κομμάτι στο ύψος του μηρού.
ΑΠΟ ΜΠΑΤΣΙΚΗ ΚΡΟΤΙΔΑ ΚΡΟΤΟΥ ΛΑΜΨΗΣ
αντιληπτικοτητα λεμε, ετσι;
Από οτιδήποτε και οποιονδήποτε και αν προέρχεται. Δεν είναι παιχνίδι αυτό που γίνεται και μου κάνει εντύπωση πως ένας άνθρωπος με ευαισθησίες το αντιμετωπίζει ως τέτοιο και το δικαιολογεί. Αργά ή γρήγορα θα έχουμε και θύμα από τους εμπλεκόμενους ή περαστικό. Θέμα χρόνου είναι.
βλεπεις, εγω δεν ειμαι ισαποστακιας Κατα την γνωμη σου ποιοι κινδυνευουν πιο πολυ, μπατσοι η διαδηλωτες;