χιντ> Ο Θωρ δεν προερχεται απο τη Μαρβελ. Αυτα μονο στην αδεια κεφαλα του ομιλουντως βληματος κωλντρον.Thor έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 17:38Οσο και να θες, δεν το'χεις ρε φιλε, τι να κανουμε.Kauldron έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 13:58Τώρα μιλάει για ωριμότητα το άτομο που έβαλε νικ από ταινία της Μάρβελ.Thor έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 12:09
Απορω γιατι συμμετεχεις σ' ενα φορουμ για ενηλικες.
Θα μου πεις βεβαια οτι, δεν υπαρχουν φορουμ για τη νοητικη σου ηλικια και αναγκαστικα γραφεις εδω που υπαρχει μεγαλη ανοχη στη βλακεια και θα εχεις και δικιο.
Αλλα, υπαρχει και οριο στην ανοχη και καιρος ειναι να το καταλαβεις.
Εγώ όταν μιλάω φέρνω συγκεκριμένες αναλύσεις για το θέμα που συζητάμε. Ούτε μέρες κάθομαι να μετράω κάθε μέρα, ούτε επαναλαμβάνω τα ίδια και τα ίδια σαν αυτιστικό.
Ειναι οι προδιαγραφες, μ' αυτες γεννηθηκες.
Αυτο με τη Μαρβελ πρεπει να ειναι η πιο μεγαλη πατατα που χεις πεταξει εδω μεσα.
Σε φορουμ που εχουν ολοι ψευδώνυμα να μου τη λες γιατι διαλεξα νικ απο τη Μαρβελ!![]()
Ημαρτον, δεν μπορεις να βρεις κατι αλλο για να μου τη πεις;
Δηλαδη, η χελωνα τι ειναι, καμια φοβερη και τρομερη ανακαλυψη ή το νικ Κολντρον;![]()
Τι αναλυσεις φερνεις δηλαδη;
Επειδη δεν εχει κανεις ορεξη ολη την ωρα να αναδεικνύει την ανεπαρκεια σου, σημαινει οτι, κανεις κατι φοβερο και δεν μπορουν οι αλλοι να σε αντιμετωπισουν;![]()
Μονοι σας εχετε μεινει στο νημα και δινει ο ενας συγχαρητηρια στον αλλο!
Για καθε 100 ποστ σκουπιδια που εχετε ποσταρει οι ρωσοψεκ, υπαρχει κι ενα ολων των υπολοιπων.
Ζεις και αναπνεεις γι' αυτον τον πολεμο, ξεκολλα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία Νο2
- Οργισμένος
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία Νο2
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
<που κερδιζουν ρε σταλινογρια;;; Στο μετωπο μαζι με τους βορειοκορεατες οταν τρωγουν ολοι μαζι σκυλια;;;Καραμελίτσα έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 17:54 Αυτό το νήμα επιβεβαιώνει τα πέντε στάδια της θλίψης: Άρνηση, Θυμός, Διαπραγμάτευση, Κατάθλιψη, Αποδοχή.
Τα ΝΑΤΟπαπαγαλάκια είναι στο τρίτο: μα όχι, πρέπει να υπάρχει μία αφήγηση της πραγματικότητας στην οποία οι Ρώσοι δεν κερδίζουν.
Νομιζεις οτι καταφερνεις κατι με το να βαπτιζεις το ασπρο μαυρο και την σκληρη πουτσα ως ...νικη
Αναψτε κανα κερι ρε χουφταλα στον τραμπα που διεκοψε τη ροη οπλισμου προς ουκρανια στο πιο κρισιμο σημειο της συγκρουσης και
τωρα θα σας κανει δωρο και ανακωχη να φυγετε με την ουρα στα σκελια παιζοντας το νικητες. 700.000 ρωσσοι σκοτωθηκαν ή σακατευτηκαν
στο 500 χλμ απο τη Μοσχα. Η σκατοτρυπα τελειωσε, θα παψει να ξερναει φασισμο συντομα.
ΑΝτε κοιμησου τωρα να δεις κανα σταλιν στον υπνο σου να αναψεις. Φασισταριο του κωλου.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Καραμελίτσα
Εσύ είσαι ακόμα στην άρνηση, πρώτο στάδιο, υποθέτω είσαι πιο παλιό μοντέλο βλακόμετρου.Οργισμένος έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 22:26<που κερδιζουν ρε σταλινογρια;;; Στο μετωπο μαζι με τους βορειοκορεατες οταν τρωγουν ολοι μαζι σκυλια;;;Καραμελίτσα έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 17:54 Αυτό το νήμα επιβεβαιώνει τα πέντε στάδια της θλίψης: Άρνηση, Θυμός, Διαπραγμάτευση, Κατάθλιψη, Αποδοχή.
Τα ΝΑΤΟπαπαγαλάκια είναι στο τρίτο: μα όχι, πρέπει να υπάρχει μία αφήγηση της πραγματικότητας στην οποία οι Ρώσοι δεν κερδίζουν.
Νομιζεις οτι καταφερνεις κατι με το να βαπτιζεις το ασπρο μαυρο και την σκληρη πουτσα ως ...νικη
Αναψτε κανα κερι ρε χουφταλα στον τραμπα που διεκοψε τη ροη οπλισμου προς ουκρανια στο πιο κρισιμο σημειο της συγκρουσης και
τωρα θα σας κανει δωρο και ανακωχη να φυγετε με την ουρα στα σκελια παιζοντας το νικητες. 700.000 ρωσσοι σκοτωθηκαν ή σακατευτηκαν
στο 500 χλμ απο τη Μοσχα. Η σκατοτρυπα τελειωσε, θα παψει να ξερναει φασισμο συντομα.
ΑΝτε κοιμησου τωρα να δεις κανα σταλιν στον υπνο σου να αναψεις. Φασισταριο του κωλου.
Z
Τα «μαύρα ντιλντο»που ονειρευόταν, και τελικά καρφώθηκαν στον απύθμενο πάτο του, έγιναν «σκληρές πουτσες», που μάλλον θα έχουν την ίδια, ευτυχή για αυτόν, καταληξη. Το λες και αναβάθμιση.Οργισμένος έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 22:26<που κερδιζουν ρε σταλινογρια;;; Στο μετωπο μαζι με τους βορειοκορεατες οταν τρωγουν ολοι μαζι σκυλια;;;Καραμελίτσα έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 17:54 Αυτό το νήμα επιβεβαιώνει τα πέντε στάδια της θλίψης: Άρνηση, Θυμός, Διαπραγμάτευση, Κατάθλιψη, Αποδοχή.
- NewModelArmy
Οργισμένος έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 22:26<που κερδιζουν ρε σταλινογρια;;; Στο μετωπο μαζι με τους βορειοκορεατες οταν τρωγουν ολοι μαζι σκυλια;;;Καραμελίτσα έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 17:54 Αυτό το νήμα επιβεβαιώνει τα πέντε στάδια της θλίψης: Άρνηση, Θυμός, Διαπραγμάτευση, Κατάθλιψη, Αποδοχή.
Δικασες
Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι τους Τραμπ-Μασκ τους υποστηρίζουν και ρωσοφιλοι και δυτικοφιλοι ακροδεξιοί. Δεν μπορεί να μείνουν όλοι αυτοί ευχαριστημένοι από την απόφαση του Τραμπ στην Ουκρανία.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Bill Hicks
έβαλα το άρθρο τού Economist το οποίο αναπαράγει/διασκευάζει το newsit. απλά ο zteo μπερδεύτηκε κι έγραψε 25 Μαρτίου αντί για 25 Μαΐου κι εσύ προφανώς απάντησες χωρίς να κοιτάξεις ούτε καν το λινκ τού zteo.Εμπεδοκλής έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 22:09Απάντησα σε κάτι που ανέφερε κάτι για εκλογές το Μάρτιο. Μου απαντάς για κάτι εκλογές το Μάιο. Και υποτίθεται από λίγο ψάξιμο ότι χρειάζονται τέσσερις μήνες μετά την άρση του στρατιωτικού νόμου. Με λίγα λόγια, έμπλεξες εσύ και ειρωνεύεσαο εμένα.Bill Hicks έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 17:53οι φήμες αφορούν εκλογές ύστερα από ενδεχόμενη ανακωχή λόγω Τραμπ και άρση στρατιωτικού νόμου, ρε σαΐνι.Εμπεδοκλής έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 09:26
Αποκλείεται. Οι φίλοι συμφορουμίτες μας ειρωνεύονταν όταν γράφαμε ότι το καθεστώς Ζελένσκι δεν κάνει εκλογές επειδή δεν μπορεί σε καιρό πολέμου. Ξαφνικά μπορεί...![]()
The talk is now all about Donald Trump and the waiting game. Will his new administration tilt Ukraine’s way or Russia’s? Can he impose a ceasefire? Will elections follow? For now, there are two dates on Kyiv politicos’ lips: January 20th 2025, the date of Mr Trump’s inauguration, the first moment for any possible ceasefire and lifting of military law, and May 25th, the earliest mooted date for an election.
Και αν θέλεις προσωπική πρόβλεψη, ανακωχή πριν το Πάσχα μην περιμένεις. Οι ηγέτες της ΕΕ συνεχίζουν να στηρίζουν τη συνέχιση.
τουλάχιστον τώρα κατάλαβες ότι δεν γίνονται εκλογές με στρατιωτικό νόμο και μάλιστα, όπως λες, χρειάζονται τέσσερις μήνες από την άρση του ώσπου να γίνουν.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
-
Εμπεδοκλής
Προφανώς και δεν πάτησα το λινκ. Δεν είμαι και υποχρεωμένος από τη στιγμή που υπήρχε περίληψη -σχόλιο. Δεν ευθύνομαι εγώ για λάθη άλλων. Από εκεί και πέρα δεν βλέπω εκλογές που να μην είναι τουλάχιστον παρωδία.Bill Hicks έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 06:57έβαλα το άρθρο τού Economist το οποίο αναπαράγει/διασκευάζει το newsit. απλά ο zteo μπερδεύτηκε κι έγραψε 25 Μαρτίου αντί για 25 Μαΐου κι εσύ προφανώς απάντησες χωρίς να κοιτάξεις ούτε καν το λινκ τού zteo.Εμπεδοκλής έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 22:09Απάντησα σε κάτι που ανέφερε κάτι για εκλογές το Μάρτιο. Μου απαντάς για κάτι εκλογές το Μάιο. Και υποτίθεται από λίγο ψάξιμο ότι χρειάζονται τέσσερις μήνες μετά την άρση του στρατιωτικού νόμου. Με λίγα λόγια, έμπλεξες εσύ και ειρωνεύεσαο εμένα.Bill Hicks έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 17:53
οι φήμες αφορούν εκλογές ύστερα από ενδεχόμενη ανακωχή λόγω Τραμπ και άρση στρατιωτικού νόμου, ρε σαΐνι.![]()
The talk is now all about Donald Trump and the waiting game. Will his new administration tilt Ukraine’s way or Russia’s? Can he impose a ceasefire? Will elections follow? For now, there are two dates on Kyiv politicos’ lips: January 20th 2025, the date of Mr Trump’s inauguration, the first moment for any possible ceasefire and lifting of military law, and May 25th, the earliest mooted date for an election.
Και αν θέλεις προσωπική πρόβλεψη, ανακωχή πριν το Πάσχα μην περιμένεις. Οι ηγέτες της ΕΕ συνεχίζουν να στηρίζουν τη συνέχιση.
τουλάχιστον τώρα κατάλαβες ότι δεν γίνονται εκλογές με στρατιωτικό νόμο και μάλιστα, όπως λες, χρειάζονται τέσσερις μήνες από την άρση του ώσπου να γίνουν.
-
giotis2005
- Phorum.gr user: Giotis2023
Μου θυμίζει ατάκα των χρυσαυγιτών και γενικά όλων των ΨΕΚ, "Στην αρχή σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά κερδίζεις"Καραμελίτσα έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 17:54 Αυτό το νήμα επιβεβαιώνει τα πέντε στάδια της θλίψης: Άρνηση, Θυμός, Διαπραγμάτευση, Κατάθλιψη, Αποδοχή.
-
giotis2005
995 μέρες εισβολής και ακόμα να πέσει ο Ζελένσκυ και να αποναζιστικοποιηθεί η Ουκρανία...
- Dwarven Blacksmith
Αυτό ήταν, το peak της ημέρας σου, από τώρα μόνο χειρότερα μπορεί να πάει.giotis2005 έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 09:21 995 μέρες εισβολής και ακόμα να πέσει ο Ζελένσκυ και να αποναζιστικοποιηθεί η Ουκρανία...
-
giotis2005
To peak των ημερών της αποτυχίας του πούτιν είναι ακόμα μακριά πάντως.Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 09:57Αυτό ήταν, το peak της ημέρας σου, από τώρα μόνο χειρότερα μπορεί να πάει.giotis2005 έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 09:21 995 μέρες εισβολής και ακόμα να πέσει ο Ζελένσκυ και να αποναζιστικοποιηθεί η Ουκρανία...
- Οργισμένος
3 xronia me την ουκρανικη μελιτζαναρα στον κωλο εχουν συνηθισει πια. Τους αρεσει.giotis2005 έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 10:17To peak των ημερών της αποτυχίας του πούτιν είναι ακόμα μακριά πάντως.Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 09:57Αυτό ήταν, το peak της ημέρας σου, από τώρα μόνο χειρότερα μπορεί να πάει.giotis2005 έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 09:21 995 μέρες εισβολής και ακόμα να πέσει ο Ζελένσκυ και να αποναζιστικοποιηθεί η Ουκρανία...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Καραμελίτσα
Εμενα μου θυμίζεις παιδάκι στο νηπιαγωγείο που δεν ξέρει να διαχειριστεί που χάνει η ομάδα του.giotis2005 έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 09:18Μου θυμίζει ατάκα των χρυσαυγιτών και γενικά όλων των ΨΕΚ, "Στην αρχή σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά κερδίζεις"Καραμελίτσα έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 17:54 Αυτό το νήμα επιβεβαιώνει τα πέντε στάδια της θλίψης: Άρνηση, Θυμός, Διαπραγμάτευση, Κατάθλιψη, Αποδοχή.
Z
- Οργισμένος
Ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα...Καραμελίτσα έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 10:30Εμενα μου θυμίζεις παιδάκι στο νηπιαγωγείο που δεν ξέρει να διαχειριστεί που χάνει η ομάδα του.giotis2005 έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 09:18Μου θυμίζει ατάκα των χρυσαυγιτών και γενικά όλων των ΨΕΚ, "Στην αρχή σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά κερδίζεις"Καραμελίτσα έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 17:54 Αυτό το νήμα επιβεβαιώνει τα πέντε στάδια της θλίψης: Άρνηση, Θυμός, Διαπραγμάτευση, Κατάθλιψη, Αποδοχή.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1919 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 23 Απαντήσεις