Καλύτερα τιποτιςΠασιφάη έγραψε: 08 Νοέμ 2024, 19:27Τώρα εγώ τί σκατά να απαντήσω στη ''ζωγραφιά'' σου που δεν την παίρνουν ούτε σε μια απλή γκαλερί;ksk έγραψε: 08 Νοέμ 2024, 15:49Ε... πως δεν σε νοιάζει αγαπημενη... το χα δηλαδή το γέλιο ως εκπνοή συμβαδίζει με τον θάνατο...Πασιφάη έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 21:37
Προφανώς. Αρκεί να έχεις χιούμορ, να αυτοσαρκάζεσαι επαρκώς και γενικά να έχεις την γραψαρχιδίνη σαν οδηγό.
Τώρα, τί με νοιάζει εμένα αν το ''χα'' είναι εκπνοή. Αυτό που ''ζωγράφισες'' δεν μπαίνει Λούβρο.![]()
Ζωή είναι η εισπνοή δλδ το Αχ...Τι κόσμος και τουτος![]()
![]()
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Παρατηρητής...
- Fata_Morgana
Νομίζω πως θέλω να μείνω μόνη, γυρίζει κατά καιρούς στο μυαλό μου να του πω να χωρίσουμε. Τώρα τελευταία πολύ έντονα. Μου λείπει να είμαι μόνη μου.
Μη διαολίζεσαι...Fata_Morgana έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 20:41 Νομίζω πως θέλω να μείνω μόνη, γυρίζει κατά καιρούς στο μυαλό μου να του πω να χωρίσουμε. Τώρα τελευταία πολύ έντονα. Μου λείπει να είμαι μόνη μου.
Τεταρτιάτικες μαλακισμένες σκέψεις.Fata_Morgana έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 20:41 Νομίζω πως θέλω να μείνω μόνη, γυρίζει κατά καιρούς στο μυαλό μου να του πω να χωρίσουμε. Τώρα τελευταία πολύ έντονα. Μου λείπει να είμαι μόνη μου.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Πιστεύω ότι χρειάζεσαι μια σχέση εξ'αποστάσεως, να βλεπόσαστε 3-4 φορές το χρόνο.Fata_Morgana έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 20:41 Νομίζω πως θέλω να μείνω μόνη, γυρίζει κατά καιρούς στο μυαλό μου να του πω να χωρίσουμε. Τώρα τελευταία πολύ έντονα. Μου λείπει να είμαι μόνη μου.
Food for thought...
Yippie Kay Yay
Εγώ πάλι νομίζω πως έφαγε βαρειά χθες βράδυ και γι'αυτό είχε ανησυχιες και δεύτερες σκέψεις.Airman68 έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 10:49Πιστεύω ότι χρειάζεσαι μια σχέση εξ'αποστάσεως, να βλεπόσαστε 3-4 φορές το χρόνο.Fata_Morgana έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 20:41 Νομίζω πως θέλω να μείνω μόνη, γυρίζει κατά καιρούς στο μυαλό μου να του πω να χωρίσουμε. Τώρα τελευταία πολύ έντονα. Μου λείπει να είμαι μόνη μου.
Food for thought...
- ksk
Εγώ πάλι θεωρώ πως η συνήθεια είναι ασφάλεια...Πασιφάη έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 10:58Εγώ πάλι νομίζω πως έφαγε βαρειά χθες βράδυ και γι'αυτό είχε ανησυχιες και δεύτερες σκέψεις.Airman68 έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 10:49Πιστεύω ότι χρειάζεσαι μια σχέση εξ'αποστάσεως, να βλεπόσαστε 3-4 φορές το χρόνο.Fata_Morgana έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 20:41 Νομίζω πως θέλω να μείνω μόνη, γυρίζει κατά καιρούς στο μυαλό μου να του πω να χωρίσουμε. Τώρα τελευταία πολύ έντονα. Μου λείπει να είμαι μόνη μου.
Food for thought...![]()
Επίσης έρχεται χειμώνας και χρειάζεται περισσότερο σεροτονίνη.
Παρατηρητής...
- ksk
Ωραία πάσα σκέψης με το food...Πασιφάη έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 10:58Εγώ πάλι νομίζω πως έφαγε βαρειά χθες βράδυ και γι'αυτό είχε ανησυχιες και δεύτερες σκέψεις.Airman68 έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 10:49Πιστεύω ότι χρειάζεσαι μια σχέση εξ'αποστάσεως, να βλεπόσαστε 3-4 φορές το χρόνο.Fata_Morgana έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 20:41 Νομίζω πως θέλω να μείνω μόνη, γυρίζει κατά καιρούς στο μυαλό μου να του πω να χωρίσουμε. Τώρα τελευταία πολύ έντονα. Μου λείπει να είμαι μόνη μου.
Food for thought...![]()
Και επίσης ευρηματικια η σκέψη σου και
Παρατηρητής...
L' artigiano l' artigiano oooh L' artigiano
ksk έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 15:18Ωραία πάσα σκέψης με το food...![]()
Και επίσης ευρηματικια η σκέψη σου και![]()
![]()
![]()