!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δένδιας : κλείνουν 137 στρατοπεδα
-
Εμπεδοκλής
Re: Δένδιας : κλείνουν 137 στρατοπεδα
ΜΕ ΣΔΙΤ μπορεί να γίνει. Το κράτος δίνει τζάμπα τα στρατόπεδα σε ιδιώτες και αυτό έπειτα τα ενοικιάζει από αυτούς. Το κάνει ήδη με κάτι ΓΑΔΑ και δε συμμαζεύεται...
Να βγάλουν και οι ολιγάρχες...
Να βγάλουν και οι ολιγάρχες...
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
μόνο έτσι, αν συμφέρει τους ολιγάρχες
Εμένα που ο στρατος με έβαλε να γνωρίσω τον Πύργο τι να πωΠτολεμαίος έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 13:05Ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό με τις "διανυκτερεύσεις σπίτια τους" των κωλοφλωρων.zoltan έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 12:51Κάτι άλλο σημαίνει αυτό πάντως. Δεν πα να κλείσουν όλα τα στρατόπεδα στην Πελοπόννησο, αν δεν καταπολεμηθεί το βύσμα το ένα στρατόπεδο που θα μείνει θα έχει 1000% πληρότητα. Κι επειδή δεν θα χώράνε θα έχουν και διανυκτέρευση, να μπορούν τα βύσματα να κοιμούνται σπίτια τους κάθε βράδυ. Έτσι ήταν κι έτσι θα είναι σε μια χώρα απατεώνων.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 11:23
https://www.protothema.gr/politics/arti ... e-sustima/
Δηλαδή ρε μουλε τανας γιε, τόσο πολύ σου λείπει (γαμω) το σπιτάκι σου και δεν μπορείς να μείνεις μακριά από τη μαμά και το κρεβατάκι σου;
Άκου διανυκτέρευση σπίτι.
Εμένα ο στρατός μου έδωσε τη δυνατότητα να γνωρίσω μέρη της Ελλάδας που δεν θα με έβγαζε ο δρόμος ίσως και ποτέ.
Δράμα, Καβάλα, Κομοτηνή, Λαμία, Αλεξανδρούπολη.
Για ποιον πουστη λόγο να κάνω θητεία στη γενέτειρα μου;
Mind you ότι είχα την δυνατότητα βύσματος μεγέθους αρχηγού σώματος το οποίο βέβαια σαν γνήσιος ακροδε...δημοκράτης ούτε καν ασχολήθηκα.
Σιγά μη γίνω sissy να κρεμαστώ από (αλλά και να ζαλίσω) τα αρχιδια κάποιου άλλου για πάρτη μου.
Αν ήμουν (ή αν γίνω) δικτα...εε πρωθυπουργός σε αυτό το κράτος, ένα από τα πρώτα πράγματα που θα έπαιρνε πούλο θα ήταν τα βύσματα.
Ακόμα και για το ίδιο μου το παιδί.
Άκου εκεί διανυκτέρευση "σπίτι του".
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Όλα τα φυλάκια της ελληνοβουλγαρικής τουλάχιστον μεθορίου, που ήταν αρκετά, τα έχει κλείσει ο στρατός και τα νοικιάζει σε ενδιαφερόμενους συλλόγους για 20 ευρώ το μήνα..Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 12:57Δεν υπάρχει κίνδυνος στο βορρά πλέον. Όλη νησιά και Έβρο, μην πω και Κύπρο, αλλά εκεί θα πηγαίνεις μόνο 6 μήνες.Δρακουμελ έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 12:53 Γρεβενά ,Κοζάνη, Φλώρινα, Καστοριά μια χαρά ερημωμένη επαρχία δίπλα στα σύνορα είναι, να ανοίξουν παραπάνω εκεί φτάνει με στρατόπεδα στη Θήβα,Ναύπλιο, Καλαμάτα
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Όλοι σε αυτήν την ηλικία κλαιγομασταν, και ειμασταν μαμοθρεφτα. Αν πήγαινα στα 40, ,ναι, θα το έβλεπα πιο ψύχραιμα, αφού δεν βαρεσες αναβολή, και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, κάτσε να το βιωσεις όσο πιο συνειδητά γίνεται. Ως μεταεφηβος, απλά είσαι στην γκρίνια και την κακομοιριά. Δεν έχεις την ανάλογη ωριμότητα.Πτολεμαίος έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 13:05Ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό με τις "διανυκτερεύσεις σπίτια τους" των κωλοφλωρων.zoltan έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 12:51Κάτι άλλο σημαίνει αυτό πάντως. Δεν πα να κλείσουν όλα τα στρατόπεδα στην Πελοπόννησο, αν δεν καταπολεμηθεί το βύσμα το ένα στρατόπεδο που θα μείνει θα έχει 1000% πληρότητα. Κι επειδή δεν θα χώράνε θα έχουν και διανυκτέρευση, να μπορούν τα βύσματα να κοιμούνται σπίτια τους κάθε βράδυ. Έτσι ήταν κι έτσι θα είναι σε μια χώρα απατεώνων.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 11:23
https://www.protothema.gr/politics/arti ... e-sustima/
Δηλαδή ρε μουλε τανας γιε, τόσο πολύ σου λείπει (γαμω) το σπιτάκι σου και δεν μπορείς να μείνεις μακριά από τη μαμά και το κρεβατάκι σου;
Εμένα ο στρατός μου έδωσε τη δυνατότητα να γνωρίσω μέρη της Ελλάδας που δεν θα με έβγαζε ο δρόμος ίσως και ποτέ.
Mind you ότι είχα την δυνατότητα βύσματος μεγέθους αρχηγού σώματος το οποίο βέβαια σαν γνήσιος ακροδε...δημοκράτης ούτε καν ασχολήθηκα.
Σιγά μη γίνω sissy να κρεμαστώ από (αλλά και να ζαλίσω) τα αρχιδια κάποιου άλλου για πάρτη μου.
Αν ήμουν (ή αν γίνω) δικτα...εε πρωθυπουργός σε αυτό το κράτος, ένα από τα πρώτα πράγματα που θα έπαιρνε πούλο θα ήταν τα βύσματα.
Άκου εκεί διανυκτέρευση "σπίτι του".
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Διανυκτέρευση σπίτι σημαίνει ότι από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το πρωί της επόμενης ουσιαστικά δεν είσαι φαντάρος. Κανείς δε θα σου πρήζει τα αρχίδια κάθε 2 ώρες που αλλάζουν οι βάρδιες, κανείς δε θα σε αγγαρεύσει, κανείς δε θα σε στήσει προσοχή έτσι για να ξεβαρεθούμε, κανείς δε θα σε τιμωρήσει επειδή στέκεσαι με μη προβλεπόμενο τρόπο σε μη προβλεπόμενο μέρος, κανείς δε θα σε θεωρήσει αυτομάτως ύποπτο για οποιαδήποτε μαλακία κάνουν οι άλλοι στο στρατόπεδο. Δεν έχει να κάνει με τις ανέσεις και τη μανουλίτσα, έχει να κάνει αποκλειστικά με το ότι μόνο εκτός στρατοπέδου είσαι στ' αλήθεια εκτός υπηρεσίας, μέσα είναι μια ντεμί κατάσταση κι ας μην έχεις υπηρεσία με τη στενή έννοια.
Εγώ αντίθετα με τον Πτολεμαίο δεν καταλαβαίνω γιατί δε μπορεί να διανυκτερεύει εκτός μονάδας όποιος γουστάρει (εφόσον δεν έχει υπηρεσία) και αντιθέτως αυτό το δικαίωμα το έχουν μόνο όσοι έχουν συγγενή στον ίδιο νομό.
Εγώ αντίθετα με τον Πτολεμαίο δεν καταλαβαίνω γιατί δε μπορεί να διανυκτερεύει εκτός μονάδας όποιος γουστάρει (εφόσον δεν έχει υπηρεσία) και αντιθέτως αυτό το δικαίωμα το έχουν μόνο όσοι έχουν συγγενή στον ίδιο νομό.
αλήθεια στις 2 βγαίνατε, ή απλα κανεις λιγη παραπληροφόρηση να παει καλα η μέρα;
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Ε εντάξει, υπάρχουν και ατυχίες σ' αυτόν τον κόσμο.zteo έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 13:50Εμένα που ο στρατος με έβαλε να γνωρίσω τον Πύργο τι να πωΠτολεμαίος έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 13:05Ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό με τις "διανυκτερεύσεις σπίτια τους" των κωλοφλωρων.zoltan έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 12:51
Κάτι άλλο σημαίνει αυτό πάντως. Δεν πα να κλείσουν όλα τα στρατόπεδα στην Πελοπόννησο, αν δεν καταπολεμηθεί το βύσμα το ένα στρατόπεδο που θα μείνει θα έχει 1000% πληρότητα. Κι επειδή δεν θα χώράνε θα έχουν και διανυκτέρευση, να μπορούν τα βύσματα να κοιμούνται σπίτια τους κάθε βράδυ. Έτσι ήταν κι έτσι θα είναι σε μια χώρα απατεώνων.
Άκου εκεί διανυκτέρευση "σπίτι του".![]()
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Αυτά που γράφεις συμβαίνουν στο κέντρο, άντε και τον πρώτο καιρό στην μονάδα.foscilis έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 14:44 Διανυκτέρευση σπίτι σημαίνει ότι από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το πρωί της επόμενης ουσιαστικά δεν είσαι φαντάρος. Κανείς δε θα σου πρήζει τα αρχίδια κάθε 2 ώρες που αλλάζουν οι βάρδιες, κανείς δε θα σε αγγαρεύσει, κανείς δε θα σε στήσει προσοχή έτσι για να ξεβαρεθούμε, κανείς δε θα σε τιμωρήσει επειδή στέκεσαι με μη προβλεπόμενο τρόπο σε μη προβλεπόμενο μέρος, κανείς δε θα σε θεωρήσει αυτομάτως ύποπτο για οποιαδήποτε μαλακία κάνουν οι άλλοι στο στρατόπεδο. Δεν έχει να κάνει με τις ανέσεις και τη μανουλίτσα, έχει να κάνει αποκλειστικά με το ότι μόνο εκτός στρατοπέδου είσαι στ' αλήθεια εκτός υπηρεσίας, μέσα είναι μια ντεμί κατάσταση κι ας μην έχεις υπηρεσία με τη στενή έννοια.
Ποιος σε αγγαρευε αλήθεια όταν ήσουν 15 μηνών φαντάρος;
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Η είναι βόρρα στις διαθέσεις των γύφτων που σηκώνουν ότι μπορούνJapetus έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 14:23Όλα τα φυλάκια της ελληνοβουλγαρικής τουλάχιστον μεθορίου, που ήταν αρκετά, τα έχει κλείσει ο στρατός και τα νοικιάζει σε ενδιαφερόμενους συλλόγους για 20 ευρώ το μήνα..Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 12:57Δεν υπάρχει κίνδυνος στο βορρά πλέον. Όλη νησιά και Έβρο, μην πω και Κύπρο, αλλά εκεί θα πηγαίνεις μόνο 6 μήνες.Δρακουμελ έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 12:53 Γρεβενά ,Κοζάνη, Φλώρινα, Καστοριά μια χαρά ερημωμένη επαρχία δίπλα στα σύνορα είναι, να ανοίξουν παραπάνω εκεί φτάνει με στρατόπεδα στη Θήβα,Ναύπλιο, Καλαμάτα
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
για πες ρε?! θα ηθελα να ξαναπάω στον Κίδαρη και στη ΜέδουσαJapetus έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 14:23Όλα τα φυλάκια της ελληνοβουλγαρικής τουλάχιστον μεθορίου, που ήταν αρκετά, τα έχει κλείσει ο στρατός και τα νοικιάζει σε ενδιαφερόμενους συλλόγους για 20 ευρώ το μήνα..Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 12:57Δεν υπάρχει κίνδυνος στο βορρά πλέον. Όλη νησιά και Έβρο, μην πω και Κύπρο, αλλά εκεί θα πηγαίνεις μόνο 6 μήνες.Δρακουμελ έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 12:53 Γρεβενά ,Κοζάνη, Φλώρινα, Καστοριά μια χαρά ερημωμένη επαρχία δίπλα στα σύνορα είναι, να ανοίξουν παραπάνω εκεί φτάνει με στρατόπεδα στη Θήβα,Ναύπλιο, Καλαμάτα
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εγώ που ήμουν και σχετικά κοντά Αθήνα, μόνο στην πρωτοχρονιάτικη και πασχαλινή άδεια θυμάμαι να διανυκτέρευσα σπίτι μου. Τις περισσότερες διανυκτερεύσεις μου τις έκανα σε ξενοδοχεία Χαλκίδα και Δήλεσι είτε μόνος μου είτε με ΜΟΥΝΑΡΕΣ.
θα ησουν σε μονάδα εκπαίδευσης κονδηλοφόρων ισως, μονο Παρασκευη νομίζω βγαινανε στις 2:30/3:00 οι οπλίτες, τις αλλες καθημερινές ειχε απογευματινή ή βραδινή εκπαίδευση.
Γι αυτό τα έχουν διαθέσει, για προστασία από τους βανδαλισμούς.. Και αν μάλιστα κάνεις εργασίες συντήρησης σε αυτά και προσκομίσεις τιμολόγια, το συμψηφίζουν με τα ενοίκια που είναι να δώσεις..hades έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 15:40Η είναι βόρρα στις διαθέσεις των γύφτων που σηκώνουν ότι μπορούνJapetus έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 14:23Όλα τα φυλάκια της ελληνοβουλγαρικής τουλάχιστον μεθορίου, που ήταν αρκετά, τα έχει κλείσει ο στρατός και τα νοικιάζει σε ενδιαφερόμενους συλλόγους για 20 ευρώ το μήνα..Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 12:57
Δεν υπάρχει κίνδυνος στο βορρά πλέον. Όλη νησιά και Έβρο, μην πω και Κύπρο, αλλά εκεί θα πηγαίνεις μόνο 6 μήνες.Έχω υπάρξει μάρτυρας κατά το τέλος της θητείας μου όταν είχα πάει Πετρίτσι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 109 Απαντήσεις
- 1843 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
-
- 22 Απαντήσεις