Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
τεν τεν έγραψε: 06 Δεκ 2018, 21:23
Απαγορεύεται να βάλεις με το μπάρετ σε άνθρωπο . Αλλα με πλαστικές σφαίρες ειναι μια χαρα.
Εδω να υπενθυμίσω οτι η μολότοφ θεωρείται αντιαρματικό όπλο. Ακομα διδάσκεται στους αντιαρματιστές.
Η μόνη περίπτωση που μπορώ να φανταστώ οτι η μολότοφ μπορεί να κάνει ζημιά σε άρμα είναι αν την ρίξεις απο την θυρίδα του αρχηγού μέσα στον πύργο. Δεν νομίζω οτι αυτό την κάνει αντιαρματικό όπλο. Μάλλον σου έχει μείνει μια σκηνή απο ταινία που τις ρίχνουν απο τα μπαλκόνια στα αρματα που περνάνε απο κάτω.
Και ομως στα σχολεία κυνηγών αρμάτων υπάρχει (λογικά ακόμα) μαζί με άλλα αυτοσχέδια όπλα.
Ρεαλιστικά πλέον δεν μπορεί να σταματήσει ενα σύγχρονο άρμα, αυτο όμως δεν μειώνει την ισχύ της.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Απαγορεύεται να βάλεις με το μπάρετ σε άνθρωπο . Αλλα με πλαστικές σφαίρες ειναι μια χαρα.
Εδω να υπενθυμίσω οτι η μολότοφ θεωρείται αντιαρματικό όπλο. Ακομα διδάσκεται στους αντιαρματιστές.
Η μόνη περίπτωση που μπορώ να φανταστώ οτι η μολότοφ μπορεί να κάνει ζημιά σε άρμα είναι αν την ρίξεις απο την θυρίδα του αρχηγού μέσα στον πύργο. Δεν νομίζω οτι αυτό την κάνει αντιαρματικό όπλο. Μάλλον σου έχει μείνει μια σκηνή απο ταινία που τις ρίχνουν απο τα μπαλκόνια στα αρματα που περνάνε απο κάτω.
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 06 Δεκ 2018, 21:22
η ρίψη μολότοφ είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας ναι ή όχι;
Όχι.
Εννοείς εναντίον ειδικά ντυμένου αστυνομικού φρουρού ή γενικά; Δηλαδή αν έχεις προσωπική διαφωνία με κάποιον και σου πετάξει μολότοφ δεν διώκεται για ανθρωποκτονία;
ουκρανια, φλαμπε το τανκ λεμε
αυτό δεν είναι τανκ, εχει ρόδες. Επίσης ούτε ακινητοποιήθηκε ούτε νομίζω οτι σκοτώθηκαν οι επιβάτες.
blackpaint έγραψε: 06 Δεκ 2018, 21:13
εχει πεθανει ποτε κανας μπατσος απο μολοτοφ; εχει παθει ποτε κανεις σοβαρα εγκαυματα;
γιατι ο ¨διαρηκτης" που απ οτι φαινεται δεν ηταν καν διαρηκτης, πεθανε απο τις κλωτσιες στο κεφαλι.
Κόψε κάτι ρε!!!
Πρώτον έχουν υποστεί πολλοί αστυνομικοί εγκαύματα από τις μολότωφ - ή μήπως ξεχνάς τι έπαθε μία κωλόγρια από φωτοβολίδα των σκατών;
Δεύτερον, ειλικρινά περιμένεις να έχουμε νεκρό από μολώτωφ; Και τότε τι θα πεις; Ότι καλά να πάθει ο μπάτσος;;;
Με τι δικιά σου λογική αγόρι μου οι αστυνομικοί μπορούν να ρίχνουν όσα χημικά θέλουν γιατί ποτέ κανείς δεν έπαθε κάτι από τα χημικά, ούτε καν τραυματίστηκε!!!
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 06 Δεκ 2018, 21:22
η ρίψη μολότοφ είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας ναι ή όχι;
Όχι.
Εννοείς εναντίον ειδικά ντυμένου αστυνομικού φρουρού ή γενικά; Δηλαδή αν έχεις προσωπική διαφωνία με κάποιον και σου πετάξει μολότοφ δεν διώκεται για ανθρωποκτονία;
Τα παμε φιλε
Θα επρεπε να ριξουν μολοτωφ στον Ζακ και να σε δουμε να στηριζεις τους καταστηματαρχες
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 06 Δεκ 2018, 21:14
Θες να πεις οτι αν οι δυο καταστηματαρχες αρχιζαν να ριχουν μολοτωφ στον Ζακ δεν θα ειχες προβλημα;
λεω να κανω ενα πειραμα με σενα, να δω πως θ αντιδρασεις σε πολλες κλωτσες στο κεφαλι. Δεν νομιζω να παθεις τιποτα, το κεφαλι σου δεν δειχνει να ειναι ζωτικο οργανο η εστω να λειτουργει υποτυπωδως.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 06 Δεκ 2018, 21:14
Θες να πεις οτι αν οι δυο καταστηματαρχες αρχιζαν να ριχουν μολοτωφ στον Ζακ δεν θα ειχες προβλημα;
λεω να κανω ενα πειραμα με σενα, να δω πως θ αντιδρασεις σε πολλες κλωτσες στο κεφαλι. Δεν νομιζω να παθεις τιποτα, το κεφαλι σου δεν δειχνει να ειναι ζωτικο οργανο η εστω να λειτουργει υποτυπωδως.
Ναι αλλα λαβε υπ οψιν σου οτι εγω δεν ειμαι drug queen φορεας του Αids,με σοβαρη ηπατικη βλαβη που τρικλιζει και μπορει να φας καμια ξαναστροφη που θα την θυμασαι για χρονια
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες