Α, μη το λές, και 'γω αυτό το καιρό κατασκευάζω ένα Vulture των Κλίγκον στην αποθήκη του σπιτιού μου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία Νο2
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία Νο2
Α, μη το λές, και 'γω αυτό το καιρό κατασκευάζω ένα Vulture των Κλίγκον στην αποθήκη του σπιτιού μου.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Μετά τους βαλλιστικους με κομμάτια από πιτσος, πάμε και στην πυρηνικη βόμβα της ώρας, σαν παιδάκια, πανσετες και κοκορετσι

- Οργισμένος
τελειωμα. ΑΛλωστε απο τη στιγμη που εχουν την πρωτη υλη αφθονη αφου λειτουργουν δεκαετιες πυρηνικα εργοσταστια, η κατασκευη ΑΤΟΜΙΚΗΣ βομβας δλδ βομβας σχασεως, τεχνικα ειναι παιχνιδακι.Αλιόσα έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 22:41Άρα ήδη άρχισαν την διαδικασία κατασκευής πυρηνικών όπλων, λογικά εδώ και κάτι μήνες.
Η θερμοπυρηνικη ή βομβα υδρογονου δλδ η βομβα συντηξης οπου μια μικρη ατομικη εκρηξη σχασης συμπιεζει υδρογονο και προκαλει εν τελει τη συντηξη του ειναι κατι τελειως διαφορετικο και πολυπλοκο τεχνικα που απαιτει υψηλη τεχνολογια και εμπειρια.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- The Great Leader
Στον ασύμμετρο πόλεμο δεν μετράνε καθόλου αυτά. Σημασία έχει να κανείς παράλληλα εξόντωση των θυλάκων των άτακτων και αποδυνάμωση τους στον ντόπιο πληθυσμό. Για αυτό τέτοιες συγκρούσεις μπορεί να κρατάνε και δεκαετίες. Εφόσον οι Αμερικανοί δεν απόκτησαν έρεισμα στην τοπική κοινωνία, οι Ταλιμπάν είχαν άνεση να αναδιοργανωθούν.Kauldron έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 19:53Οι Αμερικάνοι απολάμβαναν πλήρη αεροπορική υπεροχή, απόλυτη υπεροχή σε π/β και άρματα μάχης. Το μόνο που είχαν οι ταλιμπάν ήταν αυτού του είδους οι επειχιρήσεις που περιγράφεις (που και οι Αμερικάνοι έχουν δικές τους μονάδες που κάνουν τέτοιου είδους επιχειρήσεις, όπως οι marine raiders).The Great Leader έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 19:21Είναι άδικη η σύγκριση σε αυτό. Το Αφγανιστάν ήταν μια ασύμμετρη σύγκρουση, όπου οι αντίπαλοι ήταν ένοπλοι που κρυβόντουσαν στα βουνά και στις πόλεις και κάναν hit and run. Η ρωσοουκρανική σύγκρουση είναι έναν κανονικός, συμμετρικός πόλεμος.Kauldron έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 12:07
Η Αμερική δε κατάφερε να καταβάλλει τους Ταλιμπάν, και έφυγε με την ουρά στα σκέλια αφήνοντας πίσω ατελείωτο στρατιωτικό υλικό, δε κατάφερε να καταβάλλει τους Χούτηδες, αποσύροντας κοτζάμ αεροπλανοφόρο.
nyxtovios έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 22:47 Μετά τους βαλλιστικους με κομμάτια από πιτσος, πάμε και στην πυρηνικη βόμβα της ώρας, σαν παιδάκια, πανσετες και κοκορετσι
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
994 μέρες εισβολής και ακόμα να πέσει ο Ζελένσκυ και να αποναζιστικοποιηθεί η Ουκρανία...giotis2005 έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 16:13Όλο δικό σου.Libre arbitre έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 13:32Μου επιτρέπεις να γράψω εγώ αύριο 994 μέρες ή θα θεωρηθεί σπαμ;Bazoomba έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 09:48
Θα συνεχισεις να το σπαμαρεις για πολύ ή θα πρέπει να πέσουν αναφορές Artistic Restart;
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 22:40Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι στους Ρώσους αλλά σίγουρα μπορούν. Απλά δε θέλουν. Προτιμούν να έχουν το προφίλ του απελευθερωτή.sharp έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 22:37 Έχουν ήδη κάτι παλαβοί στη γειτονιά τους και μάλιστα τους απειλούν μια μέρα κάθε βδομάδα (νομίζω Τρίτη) ότι θα τους τις ρίξουν![]()
Trump's arrival will not change the US principled attitude to the situation in Ukraine - Lavrov.
- Washington wants to "leave everything under its control," the foreign minister said.
- Proposals to freeze the war in Ukraine along the line of contact are the same "Minsk agreements in a new package", even worse, Sergey Lavrov added.
- Washington wants to "leave everything under its control," the foreign minister said.
- Proposals to freeze the war in Ukraine along the line of contact are the same "Minsk agreements in a new package", even worse, Sergey Lavrov added.
Καθόλου αστεία. Το έχει και η πλέον δημοκρατική χώρα η Ελβετία, όπου ένα καντόνι με 5.000 κατοίκους έχει ίδια ψήφο με άλλο που έχει 1 εκατομμ. Ο λόγος είναι να μην κάνουν οι πολλοί στους λίγους ό,τι γουστάρουν.Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 22:43Προφανώς και δεν υπάρχει διεθνής κοινότητα. Ή τουλάχιστον είναι αστεία και έχεις το Ναουρού με 5000 κατοίκους να έχει το ίδιο δικαίωμα με την Ινδία του ενάμισι δισεκατομμυρίου. Απλά δεν είμαι πολύ σίγουρος ότι τα τσιράκια των Αμερικανών και οι Ευρωπαίοι εταίροι τους θα ήθελαν δοκιμές πυρηνικής βόμβας στη γειτονιά τους.Οργισμένος έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 22:39ωπαα, κανεις ενα λαθος. Δεν υπαρχει διεθνης κοινοτητα παρα μονο τσιρακια των αμερικανων. Εσεις τα γραφατε, τα ξεχασατε τωρα που πηγε το σκατο στην καλτσα;;;Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 22:24
Τί σε κάνει να πιστεύεις ότι η διεθνής κοινότητα θα επιτρέψει ο κάθε ψυχοπαθής ενός καθεστώτος να απειλεί με πυρηνική βόμβα; Είναι ήδη πολλοί αυτοί που διαθέτουν μια και δεν μαζεύονται.
Με κάτι τέτοια τον βλέπω να βρίσκεται δολοφονημένος και να αναλαμβάνει το νούμερο δύο του καθεστώτος Μπουντάνοφ.
Προσοχη μη φυτρωσει κανα μανιταρι στη Μοσχα.
- Dwarven Blacksmith
Μπα αν ήταν αυτός ο λόγος και ανά 5 χιλιάδες στο μεγάλο καντόνι θα είχαν το ίδιο δικαίωμα. Σκέψου καλύτερα.sharp έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 23:26Καθόλου αστεία. Το έχει και η πλέον δημοκρατική χώρα η Ελβετία, όπου ένα καντόνι με 5.000 κατοίκους έχει ίδια ψήφο με άλλο που έχει 1 εκατομμ. Ο λόγος είναι να μην κάνουν οι πολλοί στους λίγους ό,τι γουστάρουν.Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 22:43Προφανώς και δεν υπάρχει διεθνής κοινότητα. Ή τουλάχιστον είναι αστεία και έχεις το Ναουρού με 5000 κατοίκους να έχει το ίδιο δικαίωμα με την Ινδία του ενάμισι δισεκατομμυρίου. Απλά δεν είμαι πολύ σίγουρος ότι τα τσιράκια των Αμερικανών και οι Ευρωπαίοι εταίροι τους θα ήθελαν δοκιμές πυρηνικής βόμβας στη γειτονιά τους.Οργισμένος έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 22:39
ωπαα, κανεις ενα λαθος. Δεν υπαρχει διεθνης κοινοτητα παρα μονο τσιρακια των αμερικανων. Εσεις τα γραφατε, τα ξεχασατε τωρα που πηγε το σκατο στην καλτσα;;;
Προσοχη μη φυτρωσει κανα μανιταρι στη Μοσχα.
Γιατί να μην σκεφτείς εσύ καλύτερα; Δεν είναι στραγάλια οι άνθρωποι. Οι 5 χιλ του ενός καντονιού έχουν κοινά μεταξύ τους που δεν έχουν με τους άλλους του άλλου καντονιού. Οι 5 του ίδιου δεν είναι τόσο διαφορετικοί με τους άλλους 5 του ίδιου. Σε Έθνη είναι ακόμη εντονώτερη και σημαντικότερη η διαφορά.Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 00:00Μπα αν ήταν αυτός ο λόγος και ανά 5 χιλιάδες στο μεγάλο καντόνι θα είχαν το ίδιο δικαίωμα. Σκέψου καλύτερα.sharp έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 23:26Καθόλου αστεία. Το έχει και η πλέον δημοκρατική χώρα η Ελβετία, όπου ένα καντόνι με 5.000 κατοίκους έχει ίδια ψήφο με άλλο που έχει 1 εκατομμ. Ο λόγος είναι να μην κάνουν οι πολλοί στους λίγους ό,τι γουστάρουν.Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 22:43
Προφανώς και δεν υπάρχει διεθνής κοινότητα. Ή τουλάχιστον είναι αστεία και έχεις το Ναουρού με 5000 κατοίκους να έχει το ίδιο δικαίωμα με την Ινδία του ενάμισι δισεκατομμυρίου. Απλά δεν είμαι πολύ σίγουρος ότι τα τσιράκια των Αμερικανών και οι Ευρωπαίοι εταίροι τους θα ήθελαν δοκιμές πυρηνικής βόμβας στη γειτονιά τους.
- Καραμελίτσα
Παιδιά, ξέρετε ότι σήμερα κλείνουν 994 μέρες της ΕΣΕ, 994 μέρες που το ΝΑΤΟ προστατεύει το νεοναζιστικό καθεστώς;
Z
https://www.google.com/amp/s/www.newsit ... 34327/amp/
Φήμες για επικείμενες εκλογές στην Ουκρανία στις 25 Μαρτίου.
Φήμες για επικείμενες εκλογές στην Ουκρανία στις 25 Μαρτίου.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1922 Προβολές
-