!!! DEVELOPMENT MODE !!!
To office στα 100 ευρω
- Λίνο Βεντούρα
Re: To office στα 100 ευρω
massgrave
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Δεν ξέρω ποια είναι η κοσμοντατα, απλά με τα φτηνά volume licenses δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος τι έχεις αγοράσει.
Απο chatGPT γιατί βαριέμαι να τα εξηγώ (στους μη μυημένους, εσυ λογικά τα ξέρεις
Επίσης οι φθηνοί third-party sellers με τα volume licenses παίζει να μην κόβουν τιμολόγια, κάτι που θα χρειαστεί σε πιθανό ελεγχο του ΣΔΟΕ.Often, third-party sellers who offer volume licenses at prices that low aren’t authorized by the software provider. Many of these sellers may be reselling licenses that are either unauthorized, stolen, or obtained through questionable means. These licenses could be disabled at any time.
σωστά τα λες νομιζω γενικά, αλλα βρε εχει βαλει λινκ στα home & student, ποιο σδοε;GoBzi έγραψε: 28 Οκτ 2024, 21:12
Επίσης οι φθηνοί third-party sellers με τα volume licenses παίζει να μην κόβουν τιμολόγια, κάτι που θα χρειαστεί σε πιθανό ελεγχο του ΣΔΟΕ.
Ναι, δεν πάτησα καν στο link. Υπέθεσα πως τον έκοψε και πήρε το bussiness.
Ποιος θα πηδήξει ποιον;GoBzi έγραψε: 28 Οκτ 2024, 16:41Εάν το έχεις για δουλειά καλά έκανες. Αυτά με τα 5-10-15 ευρώ είναι παράνομα και σε πιθανό έλεγχο θα σε πηδήξουν.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Εγώ πάντως αν θέλει καμιά να την πηδήξω, εδώ είμαι
Τα περισσότερα volume licenses που πωλούνται στην ξεφτήλα αγοράζονται απο περίεργους 3rd party sellers, με την πρόφαση οτι θα μεταπωληθουν σε εταιρίες. Λέει πχ ο Ινδός στην Microsoft πως έχει 500 πελάτες και ο κάθε πελάτης έχει 2000 υπαλλήλους. Παίρνει 1εκ άδειες 'χονδρική', αλλά καταλήγει να τις πουλάει μεμονωμένα και εννοείται πως δεν μπορεί να κόψει τιμολόγιο. Και εγω τέτοια άδεια εχω αγοράσει, αλλά σε εμένα δεν παίζει να έρθει το ΣΔΟΕ για έλεγχο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoBzi την 28 Οκτ 2024, 21:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
GoBzi έγραψε: 28 Οκτ 2024, 21:29Τα περισσότερα volume licenses που πωλούνται στην ξεφτήλα αγοράζονται απο περίεργους 3rd party sellers, με την πρόφαση οτι θα μεταπωληθουν σε εταιρίες. Λέει πχ ο Ινδός στην Microsoft πως έχει 500 πελάτες και ο κάθε πελάτης έχει 2000 υπαλλήλους. Παίρνει 1εκ άδειες 'χονδρική', αλλά καταλήγει να τις πουλάει μεμονωμένα και εννοείται πως δεν μπορεί να κόψει τιμολόγιο. Και εγω τέτοια άδεια εχω αγωράσει, αλλά σε εμένα δεν παίζει να έρθει το ΣΔΟΕ για έλεγχο.
Γιατί;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Γιατί η αγορά του λογισμικού δεν έγινε ως B2B (business to business) και σε ενδεχόμενο έλεγχο θα σου ζητηθεί τιμολόγιο αγοράς.Aitwlos έγραψε: 28 Οκτ 2024, 21:30Γιατί;GoBzi έγραψε: 28 Οκτ 2024, 21:29Τα περισσότερα volume licenses που πωλούνται στην ξεφτήλα αγοράζονται απο περίεργους 3rd party sellers, με την πρόφαση οτι θα μεταπωληθουν σε εταιρίες. Λέει πχ ο Ινδός στην Microsoft πως έχει 500 πελάτες και ο κάθε πελάτης έχει 2000 υπαλλήλους. Παίρνει 1εκ άδειες 'χονδρική', αλλά καταλήγει να τις πουλάει μεμονωμένα και εννοείται πως δεν μπορεί να κόψει τιμολόγιο. Και εγω τέτοια άδεια εχω αγωράσει, αλλά σε εμένα δεν παίζει να έρθει το ΣΔΟΕ για έλεγχο.
Το όφις χωρίς άξες κλπ τόσο έχει, δεν είναι τιμή ευκαιρία. Τα φτηνιάρικα κλειδιά θέλουν προσοχή, πολλές φορές δεν ενεργοποιούνται (συχνά είναι κλειδιά από μαζικές ενεργοποιήσεις σε γραφεία).
-
Mike Bassett
Καλά εδώ τα δικά μας φυντάνια έχουν ζητήσει από γνωστό μου που είχε επιχείρηση και χρησιμοποιούσε αποκλειστικά δωρεάν διανομή Linux με OpenOffice, τα τιμολόγια αγοράς και τις άδειες χρήσης του λογισμικού... Δεν μου κάνει εντύπωση πλέον σ' αυτή τη χώρα...
Είχα φτιάξει παλιότερα σε φίλο οδοντίατρο πρόγραμμα για αρχείο ασθενών, ραντεβού κτλ και σε έλεγχο του ζήταγαν τιμολόγιο. "Ρε παιδιά", τους λέει, "βλέπετε να είναι κανένα πρόγραμμα της αγοράς αυτό; Φίλος μου το έφτιαξε". "Δεν το ξέρουμε αυτό" του είπαν οι μαλάκες, "και φίλος να στο έφτιαξε, πρέπει να έχεις τιμολόγιο. Ακόμα και μόνος σου να το έφτιαξες, πάλι πρέπει να έχεις τιμολόγιο".Mike Bassett έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 13:52 Καλά εδώ τα δικά μας φυντάνια έχουν ζητήσει από γνωστό μου που είχε επιχείρηση και χρησιμοποιούσε αποκλειστικά δωρεάν διανομή Linux με OpenOffice, τα τιμολόγια αγοράς και τις άδειες χρήσης του λογισμικού... Δεν μου κάνει εντύπωση πλέον σ' αυτή τη χώρα...
Μπουρδελοχώρα διαχρονικά.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
-
Mike Bassett
Πραγματικά... Δηλαδή αν το έφτιαχνε μόνος του το πρόγραμμα θα έπρεπε, σύμφωνα με το νόμο, να κόψει ο ίδιος τιμολόγιο στον εαυτό του... Ούτε σε σκετσάκι των ΑΜΑΝ...micmic έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 14:24Είχα φτιάξει παλιότερα σε φίλο οδοντίατρο πρόγραμμα για αρχείο ασθενών, ραντεβού κτλ και σε έλεγχο του ζήταγαν τιμολόγιο. "Ρε παιδιά", τους λέει, "βλέπετε να είναι κανένα πρόγραμμα της αγοράς αυτό; Φίλος μου το έφτιαξε". "Δεν το ξέρουμε αυτό" του είπαν οι μαλάκες, "και φίλος να στο έφτιαξε, πρέπει να έχεις τιμολόγιο. Ακόμα και μόνος σου να το έφτιαξες, πάλι πρέπει να έχεις τιμολόγιο".Mike Bassett έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 13:52 Καλά εδώ τα δικά μας φυντάνια έχουν ζητήσει από γνωστό μου που είχε επιχείρηση και χρησιμοποιούσε αποκλειστικά δωρεάν διανομή Linux με OpenOffice, τα τιμολόγια αγοράς και τις άδειες χρήσης του λογισμικού... Δεν μου κάνει εντύπωση πλέον σ' αυτή τη χώρα...
Μπουρδελοχώρα διαχρονικά.
Υπάρχουν "λύσεις" επίσης για όσους θέλουν win 11 σε παλιότερους υπολογιστές ,χωρίς τα προαπαιτούμενα που θέτει η Microsoft.
Ψάξτε στα τορρεντάδικα για χωρίς TPM iso και θα βρείτε..με δική σας ευθύνη πάντα.
Γω τον έκανα 11 ,ενώ πριν δε μ' άφηνε λόγω παρωχημένης μητρικής του 2017.
Ψάξτε στα τορρεντάδικα για χωρίς TPM iso και θα βρείτε..με δική σας ευθύνη πάντα.
Γω τον έκανα 11 ,ενώ πριν δε μ' άφηνε λόγω παρωχημένης μητρικής του 2017.
- omg kai 3 lol
rufus ρε 2 κλικ υποθεση και με το οριτζιναλ windows iso απο το επισημο site της MS χωρις να μπλεκεις με τορεντ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 29 Απαντήσεις
- 1389 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 102 Απαντήσεις