!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Phorum Forumvision #1

Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι
Phorum.gr user: Λατ

Re: Phorum Forumvision #1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι »

λαέ της φορουμβίζιον, στηρίξτε με στην επόμενη συνεδρίαση μας και με έναν νόμο και ένα άρθρο θα κατεβάσω τις 9 μέρες διορία σε 9 ρουφηξιές τσιγάρου κονγκρόσιαν
Casp έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 01:17Ερωτας ειναι να ερωτευεσαι το οτι μπορεις να τον κανεις ο,τι θελεις
Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι

Μπίστης έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 19:50 Τώρα πηζω εις την εργασία ακόμη :102:

Εικόνα
Casp έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 01:17Ερωτας ειναι να ερωτευεσαι το οτι μπορεις να τον κανεις ο,τι θελεις
Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 »

Πιοστεύω αύριο, δηλαδή σήμερα, θα είναι η big day. :8)
Άβαταρ μέλους
masterridley
Phorum.gr user: masterridley

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από masterridley »

Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 20:16 drh μπήκε σήμερα, ενώ δεν γράφει καθόλου στο φόρουμ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

masterridley έχει να λογκάρει από 6 του μήνα

Εικόνα
Εικόνα

Υπομονή αδέρφια κι η λύτρωση είν' κοντά. Αυτή η εβδομάδα ήταν τόσο χάλια που δεν πρόλαβα ούτε να κλάσω.

Μόλις άκουσα όλα τα τραγουδάκια (δυνατός γύρος!) και έβαλα προκαταρκτική βαθμολογία.

Αύριο το πρωί με την αυγή θα κάνουμε γυμναστική. Επίσης, θα ακούσω τα τραγούδια άλλη μια φορά, υποθέτω. Για να βάλω τελική βαθμολογία. Για να τελειώσει ο γύρος.

Αυτά
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Λιγότερες από 24 ώρες απομένουν για την υποβολή της βαθμολογίας
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι

Re:

micmic έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 03:04 Λιγότερες από 24 ώρες απομένουν για την υποβολή της βαθμολογίας
είσαι όντως εδώ και το γράφεις ή είναι αυτοματοποιημένο μήνυμα και αυτό; :xena:
Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian »

τι έγινε τελικά;;;;;; περιμένουμε με αγωνία!!!
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

kongrosian έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 17:54 τι έγινε τελικά;;;;;; περιμένουμε με αγωνία!!!
Τα φαβορί θα νικήσουν
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
masterridley

Εγώ έκαμα το χρέος μου πάντως.

Δεν ξέρω αν φταίει η κούραση αλλά σήμερα δυσκολεύτηκα να βαθμολογήσω (μου φάνηκαν όλα βαρετά εκτός από 3-4). Χθες ήταν το ανάποδο.. ίσως να είναι και η 2η φορά απλά.

τεσπα, δεν θυμάμαι ποιος έβαλε Γιουσέφ αλλά goddamn ρε, παίζει να έβαλε το πιο αδύναμο τραγούδι του. Εδώ ένα που έχω λιώσει αυτές τις μέρες, το απόλυτο 12αρι.

Άβαταρ μέλους
Misty_Blue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Misty_Blue »

masterridley έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 18:19
τεσπα, δεν θυμάμαι ποιος έβαλε Γιουσέφ αλλά goddamn ρε, παίζει να έβαλε το πιο αδύναμο τραγούδι του. Εδώ ένα που έχω λιώσει αυτές τις μέρες, το απόλυτο 12αρι.

Είναι απίστευτος μουσικός, τι να λέμε..Μη νομίζεις πως μπορούσα να διαλέξω , απλά έβαλα εκείνο που ήταν το κόλλημά μου εκείνες τις μέρες .. :102:
To scare myself with my own desert places.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Misty_Blue έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 18:44 ... απλά έβαλα εκείνο που ήταν το κόλλημά μου εκείνες τις μέρες .. :102:
:g030:

Αυτά παθαίνω :102:
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Misty_Blue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Misty_Blue »

Μπίστης έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 18:51
Misty_Blue έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 18:44 ... απλά έβαλα εκείνο που ήταν το κόλλημά μου εκείνες τις μέρες .. :102:
:g030:

Αυτά παθαίνω :102:
Αυτό έπαθα και στον γύρο που τρέχει..Άλλο είχα, με άλλο κόλλησα και το άλλαξα τελευταία στιγμή. :roll:
To scare myself with my own desert places.
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Re: Re:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 03:06
micmic έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 03:04 Λιγότερες από 24 ώρες απομένουν για την υποβολή της βαθμολογίας
είσαι όντως εδώ και το γράφεις ή είναι αυτοματοποιημένο μήνυμα και αυτό; :xena:
Όλα αυτοματοποιημένα είναι, μάλιστα σκέφτομαι να κάνω γενικότερα αυτοματοποιημένη την παρουσία μου στο φόρουμ. Πχ, όταν έβαλα το ποστ του MAS στο chatGPT πήρα πολύ καλή απάντηση:

Ερώτηση:
Υπομονή αδέρφια κι η λύτρωση είν' κοντά. Αυτή η εβδομάδα ήταν τόσο χάλια που δεν πρόλαβα ούτε να κλάσω.

Μόλις άκουσα όλα τα τραγουδάκια (δυνατός γύρος!) και έβαλα προκαταρκτική βαθμολογία.

Αύριο το πρωί με την αυγή θα κάνουμε γυμναστική. Επίσης, θα ακούσω τα τραγούδια άλλη μια φορά, υποθέτω. Για να βάλω τελική βαθμολογία. Για να τελειώσει ο γύρος.

Αυτά
Απάντηση:
Φαίνεται ότι η εβδομάδα ήταν πραγματικά δύσκολη, αλλά βρίσκεις τη δύναμη να προχωρήσεις και να αντιμετωπίσεις την πρόκληση! Έκανες καλή δουλειά με την προκαταρκτική βαθμολογία, και η γυμναστική το πρωί είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσεις δυναμικά τη μέρα σου πριν από την τελική σου ακρόαση.

Σου εύχομαι υπομονή και δύναμη, σύντομα θα έρθει η λύτρωση που λες! Καλή τύχη με τον γύρο και με τις αξιολογήσεις σου!
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

micmic έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 18:59 Όλα αυτοματοποιημένα είναι, μάλιστα σκέφτομαι να κάνω γενικότερα αυτοματοποιημένη την παρουσία μου στο φόρουμ. Πχ, όταν έβαλα το ποστ του MAS στο chatGPT πήρα πολύ καλή απάντηση:
μετρια απάντηση, εμενα μου εδωσε μια πιο σωστή στο πόστ του αδικαιολόγητα καθυστερημένου φιλου μας,
Καταλαβαίνω ότι ήταν μια δύσκολη εβδομάδα, αλλά καλό θα ήταν να επικεντρωθείς στην αποστολή σου με περισσότερη σοβαρότητα. Η βαθμολόγηση είναι η προτεραιότητά μας εδώ και οφείλεις να της δώσεις την απαραίτητη προσοχή και χρόνο. Άφησε στην άκρη τις υπόλοιπες ασχολίες και αφιέρωσε την προσοχή σου στη διαδικασία όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένα και αποτελεσματικά.

Η τελική βαθμολογία είναι κρίσιμη και απαιτείται αυστηρότητα και ακρίβεια. Η μουσική έχει αξιολογηθεί για την ποιότητα και τη σύνθεση της και πρέπει να αντανακλάς αυτό με απόλυτη υπευθυνότητα. Στηρίξου στη συγκέντρωση και τη μεθοδικότητα σου και προχώρα τη διαδικασία χωρίς περισπασμούς.
Άβαταρ μέλους
masterridley

micmic έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 18:59Φαίνεται ότι η εβδομάδα ήταν πραγματικά δύσκολη, αλλά βρίσκεις τη δύναμη να προχωρήσεις και να αντιμετωπίσεις την πρόκληση! Έκανες καλή δουλειά με την προκαταρκτική βαθμολογία, και η γυμναστική το πρωί είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσεις δυναμικά τη μέρα σου πριν από την τελική σου ακρόαση.

Σου εύχομαι υπομονή και δύναμη, σύντομα θα έρθει η λύτρωση που λες! Καλή τύχη με τον γύρο και με τις αξιολογήσεις σου!
:smt005:
Σε ευχαριστώ πολύ για τα ενθαρρυντικά λόγια! Χαίρομαι που βλέπεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων και την πρόοδο που έχω κάνει. Η γυμναστική όντως βοηθάει να ξεκινήσω την ημέρα μου με ενέργεια και να αντεπεξέλθω στις προκλήσεις. Ελπίζω να συνεχίσει να με στηρίζει η υπομονή και να έρθει η ανακούφιση σύντομα.

Σου εύχομαι και σε σένα να έχεις μια δυναμική και θετική εβδομάδα, γεμάτη επιτυχίες! Ευχαριστώ και πάλι για την υποστήριξη και την ενθάρρυνση.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μουσική”