Κανένας δεν θα σωθεί. Είχατε μια ευκαιρία και την χάσατε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΣΕΙΣΜΟΣ
Re: ΣΕΙΣΜΟΣ
εκτος απο ανοητος, εισαι και καθαρμα.
καποιες φορες μετανιωνω, ψιλοντρεπομαι που σε δουλευω, σαν να κοροιδευω πνευματικα αναπηρο. αλλα καθε φορα που γραφεις οτι ευχεσαι να πεθανει κοσμος, δειχνεις οτι δεν αξιζεις λυπηση.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Otto Weininger
Ατόφια τρέλα.seismic1 έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 09:18Το ξέρω Αυτοί που δεν το ξέρουν είναι οι πολιτικοί μηχανικοί.
Είμαι ο μόνος παγκοσμίως που μπορώ να κάνω κατασκευές να αντέχουν 10 Ρίχτερ.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Αυτό δεν αναιρεί και τα 3 που έγραψα πιο πανωseismic1 έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 09:21Εγώ προσπαθώ 16 χρόνια με δικά μου έξοδα να σας σώσω και παίρνω σκατά στην μούρη μου
Οι άλλοι που υπογράφουν άδειες σας σκοτώνουν.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Βάζω στοίχημα ότι ποσό γουστάρει όποιος θέλει να βάλει στοίχημα, να κουνήσουμε μια δική μου κατασκευή και μια των μηχανικών που εμπιστεύεσαι. Κάθαρμα θα είναι αυτός που θα σκοτώσει κόσμο.Ασέβαστος έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 09:28εκτος απο ανοητος, εισαι και καθαρμα.
καποιες φορες μετανιωνω, ψιλοντρεπομαι που σε δουλευω, σαν να κοροιδευω πνευματικα αναπηρο. αλλα καθε φορα που γραφεις οτι ευχεσαι να πεθανει κοσμος, δειχνεις οτι δεν αξιζεις λυπηση.
Συγκρίνοντας αὐτὰ ποὺ εὔχεσαι μὲ αὐτὰ ποὺ καυχιέσαι, δὲν ὑπάρχει κανένας λόγος νὰ σὲ ἐμπιστευτεῖ κανείς. Λὲς ὅτι ξέρεις τὰ ὅπλα σου καλύτερα ἀπὸ τοὺς ἄλλους, ἀλλὰ ἅμα εἶναι γιὰ νὰ τὸ παίζεις μαφιόζος, "πότε θὰ σᾶς συμβεῖ τὸ κακό, γιὰ νὰ σᾶς προστατέψω" (δῆθεν), τότε θὰ προτιμήσουν ἀκόμη καὶ ἄοπλους.seismic1 έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 09:18 Το ξέρω Αυτοί που δεν το ξέρουν είναι οι πολιτικοί μηχανικοί.
- George_V
Μα εσύ δεν το κάνεις μόνο.seismic1 έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 09:34Βάζω στοίχημα ότι ποσό γουστάρει όποιος θέλει να βάλει στοίχημα, να κουνήσουμε μια δική μου κατασκευή και μια των μηχανικών που εμπιστεύεσαι. Κάθαρμα θα είναι αυτός που θα σκοτώσει κόσμο.Ασέβαστος έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 09:28εκτος απο ανοητος, εισαι και καθαρμα.
Το εύχεσαι κιόλας!
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Πάντα λίγο πριν ένα σεισμό όταν υπάρχουν μελισσια κοντά και είναι μέρα, όπως έγινε αυτός στην Λάρισα πριν λίγα χρόνια, οι μέλισσες ξαφνικά αρχίζουν να μαζεύονται στις κυψέλες χωρίς αιτία.seismic1 έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 09:18Το ξέρω Αυτοί που δεν το ξέρουν είναι οι πολιτικοί μηχανικοί.
Κάτι αντιλαμβανονται.
Αν κάνει 10 Ρίχτερ λογικά θα αφήσουν τις κυψέλες γιατί θα ανοίξει η γη στα δυο.
Εσύ θα φτιάξεις ιπτάμενα κτίρια ?
Κάποιοι εκεί έξω ενώ ξέρουν πως θα σας σώσουν από τον σεισμό δεν το κάνουν.Ανίκητος έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 09:34Συγκρίνοντας αὐτὰ ποὺ εὔχεσαι μὲ αὐτὰ ποὺ καυχιέσαι, δὲν ὑπάρχει κανένας λόγος νὰ σὲ ἐμπιστευτεῖ κανείς. Λὲς ὅτι ξέρεις τὰ ὅπλα σου καλύτερα ἀπὸ τοὺς ἄλλους, ἀλλὰ ἅμα εἶναι γιὰ νὰ τὸ παίζεις μαφιόζος, "πότε θὰ σᾶς συμβεῖ τὸ κακό, γιὰ νὰ σᾶς προστατέψω" (δῆθεν), τότε θὰ προτιμήσουν ἀκόμη καὶ ἄοπλους.seismic1 έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 09:18 Το ξέρω Αυτοί που δεν το ξέρουν είναι οι πολιτικοί μηχανικοί.
Αυτούς πως θα τους ονόμαζες εσύ.
Εγώ έχω αποδείξει ότι οι κατασκευές μου αντέχουν 10 με 30 Ρίχτερ.taliban έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 09:36Πάντα λίγο πριν ένα σεισμό όταν υπάρχουν μελισσια κοντά και είναι μέρα, όπως έγινε αυτός στην Λάρισα πριν λίγα χρόνια, οι μέλισσες ξαφνικά αρχίζουν να μαζεύονται στις κυψέλες χωρίς αιτία.
Κάτι αντιλαμβανονται.
Αν κάνει 10 Ρίχτερ λογικά θα αφήσουν τις κυψέλες γιατί θα ανοίξει η γη στα δυο.
Εσύ θα φτιάξεις ιπτάμενα κτίρια ?
Μόνο ὁ Χριστὸς σώζει.seismic1 έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 09:38 Κάποιοι εκεί έξω ενώ ξέρουν πως θα σας σώσουν από τον σεισμό δεν το κάνουν.
Αυτούς πως θα τους ονόμαζες εσύ.
Οἱ ἄλλοι ξέρουν νὰ ἀντιμετωπίζουν τὶς συνέπειες ἑνὸς σεισμοῦ.
Κι ἔχουν διάφορες ὀνομασίες.
Πες αυτό στον θείο σου.George_V έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 09:35Μα εσύ δεν το κάνεις μόνο.seismic1 έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 09:34Βάζω στοίχημα ότι ποσό γουστάρει όποιος θέλει να βάλει στοίχημα, να κουνήσουμε μια δική μου κατασκευή και μια των μηχανικών που εμπιστεύεσαι. Κάθαρμα θα είναι αυτός που θα σκοτώσει κόσμο.Ασέβαστος έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 09:28
εκτος απο ανοητος, εισαι και καθαρμα.
Το εύχεσαι κιόλας!
Βάζω στοίχημα ότι ποσό γουστάρει όποιος θέλει να βάλει στοίχημα, να κουνήσουμε μια δική μου κατασκευή και μια των μηχανικών που εμπιστεύεσαι. Κάθαρμα θα είναι αυτός που θα σκοτώσει κόσμο.
Δεν έχω αντίρρηση.
Ο Θεός σώζει. Οι άλλοι είναι στόκοι.
- George_V
Εδώ και καιρό.seismic1 έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 09:54Πες αυτό στον θείο σου.George_V έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 09:35Μα εσύ δεν το κάνεις μόνο.seismic1 έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 09:34 Βάζω στοίχημα ότι ποσό γουστάρει όποιος θέλει να βάλει στοίχημα, να κουνήσουμε μια δική μου κατασκευή και μια των μηχανικών που εμπιστεύεσαι. Κάθαρμα θα είναι αυτός που θα σκοτώσει κόσμο.
Το εύχεσαι κιόλας!Βάζω στοίχημα ότι ποσό γουστάρει όποιος θέλει να βάλει στοίχημα, να κουνήσουμε μια δική μου κατασκευή και μια των μηχανικών που εμπιστεύεσαι. Κάθαρμα θα είναι αυτός που θα σκοτώσει κόσμο.
Δεν ασχολείται με ημιμαθείς είχε πει τότε. Το ξέχασες?
Και πάλι το ότι πουλάς αγριάδα δε σε κάνει λιγότερο κάθαρμα με αυτά που εύχεσαι.
Το αντίθετο μάλιστα
Πες στον θείο σου ότι φοβάται να τα βάλει μαζί μου.George_V έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 09:57Εδώ και καιρό.seismic1 έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 09:54Πες αυτό στον θείο σου.Βάζω στοίχημα ότι ποσό γουστάρει όποιος θέλει να βάλει στοίχημα, να κουνήσουμε μια δική μου κατασκευή και μια των μηχανικών που εμπιστεύεσαι. Κάθαρμα θα είναι αυτός που θα σκοτώσει κόσμο.
Δεν ασχολείται με ημιμαθείς είχε πει τότε. Το ξέχασες?
Και πάλι το ότι πουλάς αγριάδα δε σε κάνει λιγότερο κάθαρμα με αυτά που εύχεσαι.
Το αντίθετο μάλιστα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 513 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
-