Golden Age έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 14:58
Μπούρδες είναι αυτά. Δεν πρόκειται να κρατήσει για πολύ. Η φύση είναι ισχυρότερη απο τις ιδεοληψίες των μουρλών που έχουν κατακλύσει τους Δημοκρατικούς.
Καθόλου δεν θα κρατήσει, δεν υπάρχει attention span για κάτι τέτοιο στο Δυτικό κόσμο.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Μπούρδες είναι αυτά. Δεν πρόκειται να κρατήσει για πολύ. Η φύση είναι ισχυρότερη απο τις ιδεοληψίες των μουρλών που έχουν κατακλύσει τους Δημοκρατικούς.
Καθόλου δεν θα κρατήσει, δεν υπάρχει attention span για κάτι τέτοιο στο Δυτικό κόσμο.
Διασαφήνισε τα αναφορικά με τον Δυτικό κόσμο, γιατί έχουμε πήξει στις δυτικές cis κοσμογονίες.
Διασαφήνισε τα αναφορικά με τον Δυτικό κόσμο, γιατί έχουμε πήξει στις δυτικές cis κοσμογονίες.
Έχεις ξανακουσει την έκφραση, καταλαβαίνεις τι εννοώ και απλά θες ένα οποιοδήποτε πάτημα να με πεις δήγμα της συνομοταξίας των πρωχοκαστορων ή κάτι τέτοιο. Απλά κάντο από τώρα.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 15:11
Έχεις ξανακουσει την έκφραση, καταλαβαίνεις τι εννοώ και απλά θες ένα οποιοδήποτε πάτημα να με πεις δήγμα της συνομοταξίας των πρωχοκαστορων ή κάτι τέτοιο. Απλά κάντο από τώρα.
Μακάρι να ήσουν εσύ το δήγμα της συγκεκριμένης πανίδας.
Αν μη τι άλλο οι προχωκάστορες έχουν επαρκέστατη νοημοσύνη ώστε να επιχειρούν φράγματα.
Ι προχωκάστορες και ευχαριστώ για την προσθήκη του όντως οξυδερκούς προσδιορισμού.
Jimmy81 έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 13:10
Καλά κάνουν. Κι εγώ αν ήμουν γυναίκα στις ΗΠΑ δεν θα το έδινα
αν εισαι γυναικα σε οποιοδηποτε μερος, και θεωρεις οτι το μουνι ειναι κατι που δινεις,υπο συνθηκες, και οχι κατι που χρησιμοποιεις για ιδια ευχαριστηση, εισαι πουτανα.
Χμμμ, κάτι τέτοια διαβάζω και σκέφτομαι ότι ένα κίνημα αποχής μέχρι να πειστεί η διεθνής κοινότητα να ισοπεδώσει την Πάτρα, δεν είναι κακή ιδέα.
Μέχρι και στις πρώτες δηλώσεις του ο Τραμπ προέβη σε πατριαρχική αντικειμενοποίηση της γυναίκας λέγοντας "ευχαριστώ την όμορφη σύζυγό μου"
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
“bihon” (χωρίς γάμο), “biyeonae” (χωρίς ραντεβού), “bichulsan” (χωρίς γέννα) και “bisekseu” (χωρίς σεξ με άνδρες )
Σε άπταιστα εγγλέζικα. Εν τω μεταξύ στο τελευταίο ποιος ρέκτης το συγκεκριμενοποίησε (ενώ είναι λάθος);
https://en.wikipedia.org/wiki/4B_movement
The "Four Nos" are:
no sex with men (Korean: 비섹스; RR: bisekseu),
no giving birth (비출산; bichulsan),
no dating men (비연애; biyeonae), and
no marriage with men (비혼; bihon).
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Μέχρι και στις πρώτες δηλώσεις του ο Τραμπ προέβη σε πατριαρχική αντικειμενοποίηση της γυναίκας λέγοντας "ευχαριστώ την όμορφη σύζυγό μου"
Οι περισσότερες αντιτραμπικές φεμ θα πάθαιναν υπαρξιακό ταράκουλο, αν ο σύζυγος ή σύντροφος δεν τις χαρακτήριζε ως όμορφες ή τουλάχιστον ερωτικά επιθυμητές.
Καλά κάνουν. Κι εγώ αν ήμουν γυναίκα στις ΗΠΑ δεν θα το έδινα
αν εισαι γυναικα σε οποιοδηποτε μερος, και θεωρεις οτι το μουνι ειναι κατι που δινεις,υπο συνθηκες, και οχι κατι που χρησιμοποιεις για ιδια ευχαριστηση, εισαι πουτανα.
Χμμμ, κάτι τέτοια διαβάζω και σκέφτομαι ότι ένα κίνημα αποχής μέχρι να πειστεί η διεθνής κοινότητα να ισοπεδώσει την Πάτρα, δεν είναι κακή ιδέα.
Τον Πυργο τον ισοπεδωνουμε for free παντως. Χωρις κινημα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.