Δεν κατάλαβα τίποτε! Τι δουλειά έχει η μάνα μου; αν έχει δουλειά, τότε θα πρέπει να έχει δουλειά και όλο μου το σόι, συγγενείς και φίλοι...tanipteros έγραψε: 10 Νοέμ 2024, 22:08ναι ο κάθε ένας θα πάει σε δονήσεις πεδίου που επιθυμεί ο ίδιος και διαμορφώνει από τώρα...Λοξίας έγραψε: 10 Νοέμ 2024, 22:03Δηλαδή;tanipteros έγραψε: 10 Νοέμ 2024, 21:54 οι απόψεις του κάθε ενός είναι η μέλλουσα ζωή του μετά τον θάνατο...
από τώρα ο καθένας ορίζει το μέλλον της επόμενης ζωής του...
Οι άθεοι θα βιώσουν μια ζωή χωρίς Θεό με κίνδυνο να γίνουν θεομάχοιSpoiler
και η Νατάσα θα βιώσει όλα αυτά που λέει τώρα.... η φαντασία της έρχεται σαν γνώση προφητική για την ζωή που επιθυμεί να ζήσει...
το ίδιο συμβαίνει με όλους
Εγώ, ας πούμε, θα γεννηθώ σε έναν κόσμο (στην Γή ή αλλού;), όπου δεν θα υπάρχουν θρησκείες και θεοί;
Και πως θα γίνω θεομάχος, αφού δεν θα υπαρχει θεός;
με άλλα λόγια ο κάθε ένας θα πάει σε πεδίο κατάλληλο...
ΟΜΩΣ τα πεδία αλληλεπιδρούν μέσα από το βίωμα της ζωής...
πχ ήδη μέσα από τα όνειρα επισκεπτόμαστε άλλα πεδία από έλξεις που υπάρχουν από όντα που συναναστραφήκαμε σε άλλες ζωές...
πχ αν ο άθεος Λοξίας μετά από την παρούσα ζωή πάει σε ένα άλλο πεδίο θα αλληλεποδρά με το πεδίο που βρίσκεται η πρώην μητέρα του που ήταν Χριστιανή και πήγε σε άλλο πεδίο...
ένα παράδειγμα σχέσεων όντων και πεδίων ανέφερα...
Ωραία, εγώ θα πάω σε ένα "πεδίο" όπου δεν θα υπάρχουν θρησκείες και θεοί. Σωστά;
Αν ναι, πως θα γίνω θεομάχος αφού δεν θα υπάρχουν θεοί και εγώ δεν θα γνωρίζω καν την έννοια της λέξης;
Μη με μπερδέψεις πάλι!