!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Phorum Forumvision #1
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Phorum Forumvision #1
Άξιος, ο στίχος είναι ρασουλικος, άρα Παπάζογλου
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
Jimmy81 έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 18:38 Εγώ μετά τον ιστορικό αυτό διαγωνισμό θα φτιάξω playlist για το αυτοκίνητο με τίτλο "Ανδροπαραδόθηκα"![]()

υποπτο σχόλιο, το σκεφτόμουν για την αλικατ και αυτο το κομμάτι, αλλα καπου εκει θα εισαι και εσύ κρυμμένος, σε μια ύστατη αποτυχημένη προσπάθεια να μην εδραιωθείς στον πάτο.
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Εννοείται με όλα τα τραγούδια της λίστας. Ακόμα και αυτά που θάφτηκανΑνδροπαραδίνομαι έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 23:43Jimmy81 έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 18:38 Εγώ μετά τον ιστορικό αυτό διαγωνισμό θα φτιάξω playlist για το αυτοκίνητο με τίτλο "Ανδροπαραδόθηκα"![]()
![]()
- kongrosian
μάπα.Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 22:50
kongrosian ποια η γνώμη σου;άξιος συνεχιστής Παπάζογλου Περίδη ή απογοήτευση;
![]()
Με αυτούς τους ρυθμούς, κοντεύω να ξεχάσω και ποιο τραγούδι έβαλα.. 
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Jimmy81
Υπομονή aLiCat, υπομονή
Από ό,τι φαίνεται ο γύρος αυτός ήταν πολύ ποιοτικός από τραγούδια. Δυσκολεύεται ο κόσμος
Εγώ αυτό που κάνω είναι να αξιοποιώ τον διαθέσιμο χρόνο μέχρι την ολοκλήρωση της κάθε ψηφοφορίας για να βρω κι άλλα τραγούδια που μπορεί να αρέσουν στους συμμετέχοντες. Ήδη ας πούμε έχω αλλάξει κάποια τραγούδια που είχα στο πρόγραμμα με ορισμένα άλλα που βρήκα μέσα από έρευνα και καμιά φορά εντελώς απροσδόκητα.
Από ό,τι φαίνεται ο γύρος αυτός ήταν πολύ ποιοτικός από τραγούδια. Δυσκολεύεται ο κόσμος
Εγώ αυτό που κάνω είναι να αξιοποιώ τον διαθέσιμο χρόνο μέχρι την ολοκλήρωση της κάθε ψηφοφορίας για να βρω κι άλλα τραγούδια που μπορεί να αρέσουν στους συμμετέχοντες. Ήδη ας πούμε έχω αλλάξει κάποια τραγούδια που είχα στο πρόγραμμα με ορισμένα άλλα που βρήκα μέσα από έρευνα και καμιά φορά εντελώς απροσδόκητα.
- Παλαιοελλαδίτης
Νομίζω πως είναι ο πρώτος γύρος στον οποίο αναγκαστικά θα αδικήσω κάποια κομμάτια.
- Jimmy81
Βαράτε στο ψαχνό, πάρτε φτυάρια, τσουγκράνες κλπ.
Και για να μην σας πιάνει άγχος περί αδικίας να σκέφτεστε πάντα ότι τα μηδενικά δεν σημαίνουν απαραίτητα ότι το τραγούδι είναι χάλια αλλά ότι είναι κατώτερο από τα άλλα που μπήκαν. Από μόνο του θα μπορούσε να είναι μια χαρά τραγούδι.
Και για να μην σας πιάνει άγχος περί αδικίας να σκέφτεστε πάντα ότι τα μηδενικά δεν σημαίνουν απαραίτητα ότι το τραγούδι είναι χάλια αλλά ότι είναι κατώτερο από τα άλλα που μπήκαν. Από μόνο του θα μπορούσε να είναι μια χαρά τραγούδι.
- Misty_Blue
ΜπράβοJimmy81 έγραψε: 09 Νοέμ 2024, 19:07
Και για να μην σας πιάνει άγχος περί αδικίας να σκέφτεστε πάντα ότι τα μηδενικά δεν σημαίνουν απαραίτητα ότι το τραγούδι είναι χάλια αλλά ότι είναι κατώτερο από τα άλλα που μπήκαν. Από μόνο του θα μπορούσε να είναι μια χαρά τραγούδι.![]()
To scare myself with my own desert places.
δεν ειναι ομορφη λέξη το κατώτερο ομως, το γραφεις και συγκριτικά, δεν νομιζω να βοηθάς. Σαν να λες στο παιδακι μην στεναχωριέσαι, δεν εισαι το πιο ασχημο στον κόσμο, το πιο ασχημο στην ταξη σου εισαι.Jimmy81 έγραψε: 09 Νοέμ 2024, 19:07 Βαράτε στο ψαχνό, πάρτε φτυάρια, τσουγκράνες κλπ.![]()
Και για να μην σας πιάνει άγχος περί αδικίας να σκέφτεστε πάντα ότι τα μηδενικά δεν σημαίνουν απαραίτητα ότι το τραγούδι είναι χάλια αλλά ότι είναι κατώτερο από τα άλλα που μπήκαν. Από μόνο του θα μπορούσε να είναι μια χαρά τραγούδι.![]()
Δεν ειμαστε μικρά παιδια, δεν χρειαζεται να το χρυσώνουμε το χαπι, οσοι θα παρουν μηδέν ειναι γιατι δεν ηταν σιγουρο ποιο εβαλε ο μενιος
- NovaLacertae
Θα μπορούσαμε να πούμε, ''πολύ καλό'' αλλά άτυχο γιατί σε αυτό το γύρο είχε πολλά ακόμα καλύτερα 
είναι και σε τί διάθεση θα σε πετύχει το κάθε κομμάτι
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Α στον διαθέσιμο χρόνο το κάνεις αυτό;Jimmy81 έγραψε: 09 Νοέμ 2024, 18:54
Εγώ αυτό που κάνω είναι να αξιοποιώ τον διαθέσιμο χρόνο μέχρι την ολοκλήρωση της κάθε ψηφοφορίας για να βρω κι άλλα τραγούδια που μπορεί να αρέσουν στους συμμετέχοντες. Ήδη ας πούμε έχω αλλάξει κάποια τραγούδια που είχα στο πρόγραμμα με ορισμένα άλλα που βρήκα μέσα από έρευνα και καμιά φορά εντελώς απροσδόκητα.![]()
Όταν του λόγου μου έχω ήδη στη λίστα 133 τραγούδια πριν καν αρχίσει ο πρώτος γύρος;
Θα μου πεις παίζουν ρόλο τα κριτήρια. Τα δικά σου φερ ειπείν μπορεί να είναι με κύριο γνώμονα τι ενδέχεται να αρέσει στους συμμετέχοντες (που σημαίνει μεταβολή/αλλαγή στην πορεία), ενώ κάποιου άλλου (π.χ. εμένα) τι πρωτίστως αρέσει σε μένα.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Misty_Blue
Αυτό έπαθα εγώ..Διανύω βδομάδα κυκλοθυμίας
To scare myself with my own desert places.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση