!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Phorum Forumvision #1

Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Re: Phorum Forumvision #1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Άξιος, ο στίχος είναι ρασουλικος, άρα Παπάζογλου
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι
Phorum.gr user: Λατ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι »

Jimmy81 έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 18:38 Εγώ μετά τον ιστορικό αυτό διαγωνισμό θα φτιάξω playlist για το αυτοκίνητο με τίτλο "Ανδροπαραδόθηκα" :lol:
:50aris:
Casp έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 01:17Ερωτας ειναι να ερωτευεσαι το οτι μπορεις να τον κανεις ο,τι θελεις
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 22:24 όποιος έβαλε το FEX - Subways Of Your Mind τον παίρνει
υποπτο σχόλιο, το σκεφτόμουν για την αλικατ και αυτο το κομμάτι, αλλα καπου εκει θα εισαι και εσύ κρυμμένος, σε μια ύστατη αποτυχημένη προσπάθεια να μην εδραιωθείς στον πάτο.
Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 »

Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 23:43
Jimmy81 έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 18:38 Εγώ μετά τον ιστορικό αυτό διαγωνισμό θα φτιάξω playlist για το αυτοκίνητο με τίτλο "Ανδροπαραδόθηκα" :lol:
:50aris:
Εννοείται με όλα τα τραγούδια της λίστας. Ακόμα και αυτά που θάφτηκαν :lol:
Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian »

Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 22:50

kongrosian ποια η γνώμη σου; :p2: άξιος συνεχιστής Παπάζογλου Περίδη ή απογοήτευση; :p2:
μάπα.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Με αυτούς τους ρυθμούς, κοντεύω να ξεχάσω και ποιο τραγούδι έβαλα.. :P
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
Jimmy81

Υπομονή aLiCat, υπομονή :D

Από ό,τι φαίνεται ο γύρος αυτός ήταν πολύ ποιοτικός από τραγούδια. Δυσκολεύεται ο κόσμος :003:

Εγώ αυτό που κάνω είναι να αξιοποιώ τον διαθέσιμο χρόνο μέχρι την ολοκλήρωση της κάθε ψηφοφορίας για να βρω κι άλλα τραγούδια που μπορεί να αρέσουν στους συμμετέχοντες. Ήδη ας πούμε έχω αλλάξει κάποια τραγούδια που είχα στο πρόγραμμα με ορισμένα άλλα που βρήκα μέσα από έρευνα και καμιά φορά εντελώς απροσδόκητα. :8)
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

Νομίζω πως είναι ο πρώτος γύρος στον οποίο αναγκαστικά θα αδικήσω κάποια κομμάτια.
Άβαταρ μέλους
Jimmy81

Βαράτε στο ψαχνό, πάρτε φτυάρια, τσουγκράνες κλπ. :lol:

Και για να μην σας πιάνει άγχος περί αδικίας να σκέφτεστε πάντα ότι τα μηδενικά δεν σημαίνουν απαραίτητα ότι το τραγούδι είναι χάλια αλλά ότι είναι κατώτερο από τα άλλα που μπήκαν. Από μόνο του θα μπορούσε να είναι μια χαρά τραγούδι. :8)
Άβαταρ μέλους
Misty_Blue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Misty_Blue »

Jimmy81 έγραψε: 09 Νοέμ 2024, 19:07
Και για να μην σας πιάνει άγχος περί αδικίας να σκέφτεστε πάντα ότι τα μηδενικά δεν σημαίνουν απαραίτητα ότι το τραγούδι είναι χάλια αλλά ότι είναι κατώτερο από τα άλλα που μπήκαν. Από μόνο του θα μπορούσε να είναι μια χαρά τραγούδι. :8)
Μπράβο :smt038 αυτό ακριβώς :g030: το έθεσες πολύ πολύ ωραία :)
To scare myself with my own desert places.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Jimmy81 έγραψε: 09 Νοέμ 2024, 19:07 Βαράτε στο ψαχνό, πάρτε φτυάρια, τσουγκράνες κλπ. :lol:

δεν ειναι ομορφη λέξη το κατώτερο ομως, το γραφεις και συγκριτικά, δεν νομιζω να βοηθάς. Σαν να λες στο παιδακι μην στεναχωριέσαι, δεν εισαι το πιο ασχημο στον κόσμο, το πιο ασχημο στην ταξη σου εισαι.

Δεν ειμαστε μικρά παιδια, δεν χρειαζεται να το χρυσώνουμε το χαπι, οσοι θα παρουν μηδέν ειναι γιατι δεν ηταν σιγουρο ποιο εβαλε ο μενιος
Άβαταρ μέλους
NovaLacertae

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NovaLacertae »

Θα μπορούσαμε να πούμε, ''πολύ καλό'' αλλά άτυχο γιατί σε αυτό το γύρο είχε πολλά ακόμα καλύτερα :lol:
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

είναι και σε τί διάθεση θα σε πετύχει το κάθε κομμάτι
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Jimmy81 έγραψε: 09 Νοέμ 2024, 18:54

Εγώ αυτό που κάνω είναι να αξιοποιώ τον διαθέσιμο χρόνο μέχρι την ολοκλήρωση της κάθε ψηφοφορίας για να βρω κι άλλα τραγούδια που μπορεί να αρέσουν στους συμμετέχοντες. Ήδη ας πούμε έχω αλλάξει κάποια τραγούδια που είχα στο πρόγραμμα με ορισμένα άλλα που βρήκα μέσα από έρευνα και καμιά φορά εντελώς απροσδόκητα. :8)
Α στον διαθέσιμο χρόνο το κάνεις αυτό; :roll:
Όταν του λόγου μου έχω ήδη στη λίστα 133 τραγούδια πριν καν αρχίσει ο πρώτος γύρος; :P :D

Θα μου πεις παίζουν ρόλο τα κριτήρια. Τα δικά σου φερ ειπείν μπορεί να είναι με κύριο γνώμονα τι ενδέχεται να αρέσει στους συμμετέχοντες (που σημαίνει μεταβολή/αλλαγή στην πορεία), ενώ κάποιου άλλου (π.χ. εμένα) τι πρωτίστως αρέσει σε μένα. :102:
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
Misty_Blue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Misty_Blue »

νύχτα έγραψε: 09 Νοέμ 2024, 22:52 είναι και σε τί διάθεση θα σε πετύχει το κάθε κομμάτι
Αυτό έπαθα εγώ..Διανύω βδομάδα κυκλοθυμίας :roll: . Οπότε μου "σκαγαν" αλλιώς κάθε φορά.. :102:
To scare myself with my own desert places.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μουσική”